Varning! Slimex på Reductil-bantning luras…

lurade_bruden 12 oktober, 2009 kl 11:30
23285 visningar / 60 svar / anmäl

Nu har jag köpt SLIMEX från två olika nätapotek och ingen av de har levererar. Känner mig så lurad och dum som har slösat viktig tid på att komma i form till julbröllopet.

Har idag läst om att idealbantning.com och reductil-bantning.com är polisanmälda för bedrägeri, de leverera tydligen inte sina paket utan behåller bara kundernas pengar. Varför kunde jag inte fått reda på detta innan jag betalt över 2000 kr och inte fått något.

Handla inte av reductil-bantning.com eller idealbantning.com om ni inte vill bli lurade.

Ämnet 'Varning! Slimex på Reductil-bantning luras…' är stängd för nya svar.

 • lurade_bruden Anmäl

  Nu har jag köpt SLIMEX från två olika nätapotek och ingen av de har levererar. Känner mig så lurad och dum som har slösat viktig tid på att komma i form till julbröllopet.

  Har idag läst om att idealbantning.com och reductil-bantning.com är polisanmälda för bedrägeri, de leverera tydligen inte sina paket utan behåller bara kundernas pengar. Varför kunde jag inte fått reda på detta innan jag betalt över 2000 kr och inte fått något.

  Handla inte av reductil-bantning.com eller idealbantning.com om ni inte vill bli lurade.

 • linda-marie Anmäl

  Hej

  Vad konstigt. Jag har handlat från idealbantning.com och har fått mina piller utan problem.

  Tråkigt det inte gick bra för dig.

 • Anonymous Anmäl

  jag har fått… ja till slut men det är tydligen hårda tider för slimex o liknande nu…
  Däremot vet jag inte om det är någon form av placebo haha… jag märker ingen skillnad än i alla fall.
  Någon som har testat deras produkter eller från något annat ställe?

 • Lena Anmäl

  Efter ett antal mail och mindre trevliga påtryckningar från min sida fick jag så äntligen Slimex fr Reductil-bantning för en vecka sedan. Men håller med Maria – är det placebo eller vad… jag märker inte heller någon skillnad …

  Hälsningar

 • Martina Anmäl

  Jag har beställt Slimex i 2 vevor av reductil-bantning och fått min Slimex båda gångerna. Senast tog det lite längre tid än vanligt (Första kom efter 2 dagar) dock så stog det slut i lager när jag gjorde min beställning så hade inte förväntat med en snabb leverans.

  Angående effekten så är iaf jag mycket nöjd, har gått ner ett antal kg.

 • Anna Anmäl

  ”Äkta” Reductil ger mycket bra effekt iallafall. Jag gick ner 12 kilo på en och en halv månad! Så, jag skulle gissa på att ni kanske har blivit lurade?

 • Lisen -71 Anmäl

  jag fick lätt ut reductil på vårdcentralen. Jag är 167 & väger 80kg. Har precis börjat,känner mindre sötsug. Tror jag,man är rädd att det är inbillning så här i början. Några tips?

 • en som rör på fläsket i stället. Anmäl

  Så länge folk ”köper” deras produkter och betalar i förskott via nätet, SÅ länge tjänar de pengar! Om det sen är sockerpiller eller vad som helst de ev. skickar iväg, tror jag inte de bryr sig ett dyft om…Går det så går det, så länge det varar.

 • Sofia Larsson Anmäl

  Jag har köpt Slimex 3ggr. nu av reductil bantning och är nöjd. Har gått ner 6kg. på 3 månader. Men man måste oxå lägga om kostvanorna såklart för att det ska ge bättre effekt.

  Man ska inte tro på alla inlägg som bara pajkastar, de har säkert bara någon annan sida de vill att man ska köpa ifrån istället. jag håller mig till dom iaf.

 • teres Anmäl

  Jag har handlat av onlineapoteket en gång och det var sista gången. 18 dagars leveranstid och nu har jag tagit reductil i snart 3 månader utan något som helst resultat.

  ”Det är ju sockerpiller dom säljer” sa min väninna, hon har läst det på många sidor. Vilken slöseri på pengar.

 • Hunger=övervikt Anmäl

  Jag har beställt slimex från en av dom ovan nämda sidorna och är mycket nöjd. Tror många inte förstår hur Reductil fungerar, Reductil är en hunger dämpande medicin för oss överviktiga som har svårt att sluta äta. Med Reductil kommer du inte rasa i vikt enbart av att ta en tablett, sånna tabletter finns inte. Använd Reductil tillsammans med bra kost och ökad motion så kommer ni att gå ner i vikt!

  //Från en som vet.

 • glöm piller Anmäl

  Ja bra kost och motion går man ner i vikt av

 • Helen Anmäl

  Jag vill bara ödmjukt men bestämt varna för Reductil och dess biverkningar. Jag vet inte om det är ”äkta” Reductil ni äter som beställer över nätet men eftersom jag fått Reductil på recept vet att det kan ge svåra biverkningar.

  Jag fick högt blodtryck och hjärtrytmrubbningar så jag trodde jag skulle dö. Dessa biverkningar är vanliga enl bipacksedeln.

  Så snälla ni…var försiktiga!!! Jag har än idag problem med att hjärtat rusar eller får konstiga dubbelslag och väntar nu på en utredning. Ni här som beställer Reductil på nätet. Hur mycket övervikt har ni?? Gäller det max 15-20 kg så bör ni klara det utan medicin. Allt handlar om karaktär ändå…sorry men så är det.

  Om ni som jag har över 40 kg övervikt tycker jag ni ska tala med en läkare. Jag fick en remiss till en gastric bypass som jag gjorde för ett år sedan och idag har jag tappat 36 kilo. Kanske kan det vara något för er med en BMI över 35?

  Önskar alla ett stort lycka till.

 • Anonymous Anmäl

  Slimex är samma som Reductil. Bara att det är en generika. Sedan ni som tror de är placebo har fel, ni måste ju ändra kosten + motionera. Jag tappar helt matlusten när jag äter slimex, inge sug efter mat och har tappat dryga 8 kg nu och jag har köpt mina tabl från idealbantning.com

 • Anna.Lena Anmäl

  Har handlat från onlineapoteket och leverans uteblev så typiskt, köpte sedan från ett engelskt företag http://www.pharmacy4u.co.uk det kom fram iallafall 🙂
  Funkar jättebra för mig, men som någon sa tidigare man måste ju röra på fläsket också! Min man köpte reductil från en annan sida http://www.arrrghh.com det gick ruggigt snabbt, han fick sina reductil dagen efter i lådan, enligt honom så funkar de bra de också, var lite dyrare än från den engelska sidan men gick snabbare, de hade tydligen krånglig beställningsprocedur också, men fort gick det iaf!

  Men man måste ju se till att det man väl stoppar i sig är bra och se till att komma igång med att röra sig, jag har tagit morgonpromenader kombinerat med reductil, gått ner 15 kg nu på 2 månader, 7-8 till så ska jag nog komma i bröllopsklänningen, var 15 år sen sist 🙂

 • Jossan Anmäl

  Trist att du blev lurad. Jag (och mina väninnor) köper iallafall SLIMEX ifrån http://www.healthcarepharma.co.cc. Å det har aldrig varit några problem. Har jag haft frågor så svarar dom jämt på mina mejl 🙂

 • Katrin Anmäl

  reductil säljes hej!! jag säljer reductil 15mg för 1000kr för en månads förbrukning 30 piller allstå i oöppnat förpakning det här är en seriös annons. om du skulle va intereserad dom är från lab abbott dom som tillverkar reductil, vid eventuela frågor meila gärna till: katscm1979@hotmail.com

 • Anna Anmäl

  Katrin, det kan inte vara äkta reductil du säljer. Eftersom abbott har inte 1 månadsförpackning med 30 tabletter i. Dom har månadsförpackningar men dom innehåller inte 30 tabletter.

 • katherine Anmäl

  du sverige menar du att man får 28 men gå in på abbott ilinois där kan du bekräfta att jag säger saning.
  mvh
  katrin

 • Orisel Anmäl

  Hej

  tråkigt du blivit lurad.

  jag har handlat Slimex av farmaciaeurope.com och har fått det dagen efter min inbetalning har desutom flera vänninor som har samma erfarenhet av dem så de är att rekommendera.

  de leverar från Sverige

  Mvh
  Orisel

 • Lurad Anmäl

  Hej.

  Jag beställde från en sida som heter healthcareparma.co.cc. Första leveransen fick jag på 30 tabletter, men när jag beställde 90 tabletter så uteblev leverans samt svar på bedjan om sympati och förståeelse för att en fyra barns mamma med mycket extra bagage, har ett dåligt betalt vikariat, inte har råd att ”skänka” 1300:- till dom.

  Akta er för att köpa på nätet. Det är säkert många av dom som själva lägger in en kommentar om hur bra dom är och att dom levererar, bara för att få sälja och lura.

  Exempelvis: kolla farmaciaeurope.com som är mystiskt likt healthcarepharmas sida som nu inte finns kvar. Dom har inga kontakt uppgifter. Ett ärligt företag som inte har för avseende att lura skriver väl ut såna uppgifter???

  Tänk er för noga, och räkna alltid med att bli blåsta om ni köper över nätet..

 • mia Anmäl

  Jag kan rekommendera http://www.slimex.nu ,beställt fyra gånger nu och alltid fått mina slimex i brevlådan.

 • julia Anmäl

  Jag kan verkligen rekomendera den här sidan,
  bra priser, mitt paket rammlade ner i brevlådan efter 5 dagar och mycket diskreta platta paket 🙂

  Verkar vara riktiga tabletter, jag känner mej inte hungrig alls längre. Jag måte oftast påminna mej själv om att jag måste äta 🙂

  http://www.edandmore.com/

 • therese_myhrman@hotmail.com Anmäl

  Hej!

  Skulle bli oerhört tacksam om ni som köpt/köper slimex och/eller reductil mailar mig och berättar varifrån och hur!

  Finns det någon med tabletter över som ni vill sälja får ni gärna höra er då också!

  therese_myhrman@hotmail.com

  Tack på förhand för att ni tar lite av er tid och hjälper mig!

  MVH Therese

 • Malin Eriksson Anmäl

  har du tillstånd att sälja läkemedel eller är det olaga läkemedelsförsäljning du ägnar dig åt?

 • greatjersey Anmäl

  Oakland Raiders 2 JaMarcus Russell White Stitched Jerseys by the way,do you like shopping online?I can introduce a site for you.Very fine quality and reasonable price.

 • stiffe Anmäl

  hej alla
  nytt i Sverige skinny fiber viktminskningsprogram
  helt naturligt bantningspiller som verkligen funkar utan biverkningar titta in på http://www.skinnyfiber.se och studera det som finns där!!

  må väl alla
  stefan

 • Fia Anmäl

  Hej, jag har använt slimex sen 4-5 månader nu och gått ner 15 kilo, är helnöjd. Och jag kommer fortsätta sålänge det finns och tills ja hamnat på min drömvikt, vilket bara är 10 kilo kvar. Och ja har knappt tränat eller rört på mig.

 • sophie Anmäl

  Endast köper om de har postförskott?
  Annars blir man lurad totalt

 • sunshine Anmäl

  Hei,

  jeg er meget interessert i å kjøpe ekte slimex produkter. Men siden produktet er strengt i Norge, er det vansklig for meg å kjøpe produktet. Er det noen som selger disse tablettene så er jeg interessert i å kjøpe dem.
  Send meg gjerne en mail på. gonulguler5@gmail.com

  Tusen takk for all hjelp!

 • Elinor Anmäl

  hej, jag köpte slimex på slimex.com och ingen bipacksedel medföljde, jag tar antipsykotisk medicin och efter ett par dagar fick jag psykos av bantningspillret slimex, jag lades in på psykos avd på danderyd o har bara varit deprimerad, sedan tog mamma tabletterna ifrån mig och jag mådde bättre igen, nu har jag anmält detta till polisen eftersom detta hände och jag har hört att de är olagliga i sverige och de sälj på nätet utan att man ska bekräfta sin ålder. skittabletter!

 • Lurad också Anmäl

  Att tala om produkter med märke är inte fullt trovärdigt, det finns två realistiska alternativ. Den skällande uppskattningen är från konkurrenten, den berömmande från affärsmannen själv.

  Upptagningen av kalorier borde bli mindre eller/och konsumtionen större.
  Senast läste jag att proteiner kan avlägsna hungerkänsla. Soja(mjöl) är proteinrik och väl kalorifattig

 • ”Fluffiga Fia” Anmäl

  Vill verkligen också varna för dessa. Jag försökte kolla upp dem innan jag beställde, då såg jag inga varningar. Nu vet jag bättre! KÖP ABSOLUT INTE AV DESSA. En dator står och tuggar ut automatiska svar om att man snart ska få sina varor.- Bara lite tålamod till – så man ska hålla sig lite lugn- men inga varor kommer.

 • emmy Anmäl

  Hej! Jag har reductil och är seriös. har 3måna förbrukning och säljer dem för 1300 + frakt. hör av dig om du är intresserad. //Emmy

 • Dr Bedrup Anmäl

  Inget vidare seriöst att sälja livsfarliga preparat med kontoret på fickan och en hotmailadress på nätet…

 • JJ Anmäl

  Hej, Fia
  Du kanske kan mejla mig ang slimex:)
  Vill veta vart du köpt? Om de finns några biverkningar osv:)
  Mvh JJ

 • ZHARA Anmäl

  Jag har tagit Reductil i 4 veckor nu och förlorat 1 sten och känner mig mycket mer självsäker och glad på mig själv …… men ……. jag gick för att köpa igen tabletterna från där jag köpte dem innan eftersom jag har sprang ut bara för att få veta att de inte längre finns i EU. Jag är mycket missnöjd med detta och har försökt massor av amerikanska webbplatser för att försöka köpa dem men har ingen lycka. Bara en brittisk hemsida fick mig att lita på dem och har köpt generiska Reductil piller 15 mg, (eftersom Reductil inte är tillgängligt) inga klagomål, det verkligen fungerar, trevlig kundservice och snabb leverans bara en vecka. Om du är intresserad titta på http://meds-phatmacy.net. Det är ett onlineapotek bygger mer på impotens Vården, men de har också olika andra piller för några problem.

 • Belindas Anmäl

  Sluta leta längre. Apotek101 erbjuder en rad bantningsprodukter till låga priser som alla har konstaterad positiv effekt. Jag och min mamma har prövat all deras produkter, och alla med lyckat resultat.

  http://apotek101.com/ga_ner_i_vikt

 • Reductil Anmäl

  säljer Reductil 15 mg
  märke Abbott. pris 30 st
  700 kr. 60 st 1200 kr.
  har ett par hundra kvar först till kvarn. abbottreductil@gmail.com
  tar en dag skicka inom sverige

 • Adam Anmäl

  Var inte en idiot Reductil / sibutramin är mycket farligt och aldrig köpa online dess förmodligen från ryska förfalskade scammers. Xenical är säker och du kan köpa det här utan ett föregående recept från en licensierad apotek i Storbritannien om du gör deras enkla online konsultation http://www.validpharmacy.com

 • Pillermannen Anmäl

  Behöver du hjälp med att rasa i vikt? Jag gick ner 10kg på 8 veckor med Xenical. Xenical är det enda bantningspillret som är godkänt av läkemedelsverket för att gå ner i vikt. Finns att beställa tryggt och diskret på: http://www.rasaivikt.se/xenical-bantningspiller.html

 • brunna Anmäl

  Jag gick ner 10 kilo i 2 månader! Jag har köpt Reductil från pharmacy4-eu.net och är mycket nöjd. Verkar vara riktiga tabletter, jag känner mej inte hungrig alls längre. Jag måste oftast påminna mej själv om att jag måste äta 🙂

 • brunna Anmäl

  Jag gick ner 10 kilo i 2 månader! Jag har köpt Reductil från pharmacy4-eu.net och är mycket nöjd. Verkar vara riktiga tabletter, jag känner mej inte hungrig alls längre. Jag måste oftast påminna mej själv om att jag måste äta

 • helga Anmäl

  Jag förlorade 8 kg i två månader. Jag köpte Reductil 15 mg på pharmacy-free.com och är mycket nöjda. Jag klippte aptiten och hjälper mig att balansera min alimentatia. Bra produkt. Jag rekommenderar, du hittar online apotek http://pharmacy-free.com/

 • Anna Anmäl

  Jag förlorade 8 kg i två månader. Jag köpte Reductil 15 mg på pharmacy-free.com och är mycket nöjda. Jag klippte aptiten och hjälper mig att balansera min alimentatia. Bra produkt. Jag rekommenderar, du hittar online apotek http://pharmacy-free.com/

 • ylva Anmäl

  Reductil köpta i USA
  Pris
  1 förpackning
  28 st 800 kr
  2 förpackningar 56 st 1400 kr.
  84 st 3 förpackningar 2200 kr riktigt effektiva köpta i USA
  Namn adress antal så skickar jag betalalnings info. 2 dagar inom Sverige
  blismalmedreductil@Gmail. com

Anmäl

Är du säker på att du vill anmäla det här?