Instant slim

Jenny 24 oktober, 2009 kl 00:18
24651 visningar / 26 svar / anmäl

Hej igen!

Tänkte att jag måste berätta om Instant Slim bantningspiller. En väninna gick ner 39 kilo på 12 månader, jag gick ner 10 kg på 2 månader.
Köpte de på superprivate.eu och fick de på två dagar. Bra jobbat. Va?

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

 • Jenny Anmäl

  Hej igen!

  Tänkte att jag måste berätta om Instant Slim bantningspiller. En väninna gick ner 39 kilo på 12 månader, jag gick ner 10 kg på 2 månader.
  Köpte de på superprivate.eu och fick de på två dagar. Bra jobbat. Va?

 • Anonymous Anmäl

  E det verkligen sant? jag har tänkt jätte mycket på att köpa dom men det är många som får mig att tveka och säger att det e bara skitsnack?

 • jag Anmäl

  Finns det biverkningar? Vad innehåller de???

 • Julia Heidmark Anmäl

  Jag har ätit dem i 11 dagar tror jag och har gått ner 3-4 kg ungefär…

  Jag tycker att ända nackdelen är att om du är en sådan person om inte äter om du inte är hungrig, för då kommer du aldrig att äta !

  Jag äter nu frukost, lunch och middag utan att äta en massa skräp mellan. Jag är inte hungrig men jag äter ändå, för att jag vet att jag måste 😛
  De har tagit bort mitt sötsug till 100%.

  Kan även tillägga att jag är världens godisråtta och har under ca 2 års tid ätit godis/chips eller druckis läsk i stort sett varje dag.
  De här 11 dagarna har jag ätit 5 godisar, å dessa ändast som smakprov vid julbak.

  Kom ihåg att dricka mycket vatten !

 • alice Anmäl

  Var skeptisk i början som alltid.
  Men de fungerar faktiskt märkte redan första dagen att apetiten gick ner.
  Nu efter 10 dagar har jag gått ner ca. 4,5kg
  Nu får gärna våren/sommaren komma, jag är REDO 🙂

 • En som provat allt! Anmäl

  Tjejer det stora problemet är inte att gå ner i vikt!!! Utan att sedan hålla vikten. Det krävs en livsstilsförändring det kan inga bantningspiller i världen ändra på. Lägg om kosten och börja motionera det är det enda som håller i längden.

 • ana Anmäl

  Jag har provat instant slim efter jag läst om alla bra recensioner, men sedan har jag märkt alla biverkningar som super slim hade. Jag kontaktade läkemedelsvärket och de har kollat inehållet, det inehåller precis samma olagliga substancer.

 • Anna Anmäl

  Åt super slim för ca 2 år sedan.
  Idag tog jag första Instant slim pillret. Och kan ju redan säga att biverkningarna eller effekten är densamma.
  Blir det en sömnlös natt är det garanterat samma grejer.
  Kan ju dock säga att inget sötsug finns.
  Men har fått ett jävla humör. Irriterad.
  Får se hur länge man pallar..

 • johanna Anmäl

  tänkte bara berätta för alla misstänksamma o trökiga personer där ute att jag har ätit dem nu i 4dagar o gått ner 2kg men har oxå stått på en crosstrainer 20-30min/dag. + promenader med hunden, men de har jag ju alltid gjort. jag kommer fortsätta med instant slim i hopp om att få bort alla gravidkilon.

 • Matglad Anmäl

  Det handlar inte om att hitta medel och dieter för att gå ned i vikt.

  Det handlar om att hitta en livsstil och en balans mellan kaloriintag och energiförbrukning som gör att man inte går upp i vikt.

  Jag är övertygad om att snabba lösningar bara gör kroppen mer benägen att lagra energi i form av fett för att på så sätt klara nästa ”svältperiod”.

  Att angripa symptomen(vikten) är fel väg. Man bör inrikta sig på orsaken(matvanorna och livsstilen) i stället.

 • issa Anmäl

  Hej
  Om du eller någon annan fortfarande knapprar dessa piller, finns det någon som kan svara på vad som händer om man slutar med det? Om man gått ner tex. 7 kg, går man upp dem igen om man slutar äta pillren eller stannar man på samma vikt om man i övrigt har en bra livsstil?

  Om någon kan svara skulle det vara underbart! Gör det gärna till http://stuumpan.blogg.se

 • jonas Anmäl

  Jag köpte mina på http:/www.blibrunutansol.eu och håller fortfarande min nya vikt.

 • simon Anmäl

  Behöver du hjälp med att rasa i vikt? Jag gick ner 10kg på 8 veckor med Xenical. Xenical är det enda bantningspillret som är godkänt av läkemedelsverket för att gå ner i vikt. Finns att beställa tryggt och diskret på: http://www.rasaivikt.se/xenical-bantningspiller.html

 • ana Anmäl

  Behöver du hjälp med att rasa i vikt? Jag gick ner 10kg på 8 veckor med Xenical. Xenical är det enda bantningspillret som är godkänt av läkemedelsverket för att gå ner i vikt. Finns att beställa tryggt och diskret på: http://www.rasaivikt.se/xenical-bantningspiller.html

 • Erik Anmäl

  Xenical fungerar bra. Detta är en verklig nätet licensierade apotek de inte kräver en tidigare recept för viagra (endast en konsultation nätet ) http://www.europepills.com

 • linnea Anmäl

  All hjälp mot fetma är välkommet. Nu har jag testat i ett år bantningspiller från bantningspiller.org och första gånget i mitt liv att något hände med min övervikt. Jag gick ner 3kg i genomsnitt varje månad. Nu tränar jag och äter nyttigt. En dag i veckan kan jag unna mig skräpmat, men saken är den att jag har börjat att hoppa det. Har gjort min vanliga kost till god mat. Min morot var det starka bantningspillret ”Higenamine”. Jag är riktigt nöjd. Super nöjd.

 • Laila Anmäl

  Tack för tipset. Köpte bantningspiller från deras sida och dom fungerade utmärkt. TACK!!

Anmäl

Är du säker på att du vill anmäla det här?