Någon som hittat tillbaka till varandra?

Cath 17 juli, 2008 kl 23:37
106092 visningar / 150 svar / anmäl

Skulle gärna vilja höra från både män och kvinnor som lyckats laga en relation både med och utan barn hur det gick till. Jag är nämligen kanske där snart… Det är slut men kanske kan det bli vi igen. Vi har mer eller mindre sagt till varandra vad vi inte känner är rätt i vår relation och sitter nu på varsin kant och jobbar på att förändra det hos oss själva och efter det kanske vi går åt var sitt håll eller så strålar vi samman igen.
Hur hittade ni kärleken igen? Med samma person som tidigare.

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

 • Cath Anmäl

  Skulle gärna vilja höra från både män och kvinnor som lyckats laga en relation både med och utan barn hur det gick till. Jag är nämligen kanske där snart… Det är slut men kanske kan det bli vi igen. Vi har mer eller mindre sagt till varandra vad vi inte känner är rätt i vår relation och sitter nu på varsin kant och jobbar på att förändra det hos oss själva och efter det kanske vi går åt var sitt håll eller så strålar vi samman igen.
  Hur hittade ni kärleken igen? Med samma person som tidigare.

 • Jenny Anmäl

  Hej!

  Jag har varit sambo i tio år och i påskas släppte han bomben om att han ville att vi skulle gå skilda vägar. För mig kom det från ingenstanns visst vi har haft duster och en tråkig attityd mot varandra imellanåt. Vi gick åt skilda håll och från hans sida var det ett brejk i förhållandet vi gjorde och för min del känndes det hela tiden som att vi gjort slut. Jag flyttade till en ny bostad vi hade våran dotter oss hos varannan vecka. i bland kunde vi pratat o umgås för dotterns skull ibland bråkade vi bara när vi sågs. Men något vände för oss när vi åkte till gröna lund hela fam. Där började man stå när varandra igen, man kunde prata o ha kul. Sen den dagen vi var då inne i 4 mån i helvetet, kunde vi börja finna varandra igen. Till sist sågs vi ofta och så småningom kom vi ihop oss igen. Nu bor vi tillsammans igen och har det jättebra. inga konflikter alls. Tror vi kan prata på ett annat sätt än tidigare. Man är nu lite nykär i sin partner igen. Vi har ju båda på varsit håll gått omkring och mått dåligt, livet var ett helvete under den perioden, min sambo kände hela tiden att han dragit ett felaktigt beslut och kännt att han älskat mig. Nu har jag dragit min historia i korta drag men ge inte upp det finns hopp! kram

  • Anonymous Anmäl

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

   1) Love Spells
   2) förlorad kärlek Spells
   3) skilsmässa Spells
   4) Förbindelse Spells
   5) Bindande Spell
   6) Breakup Spells.
   7) Bannlys en tidigare älskare.
   8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
   genom drogunduspellcaster@gmail.com

 • Cath Anmäl

  Så skönt att höra! Ibland måste man nog gå ifrån varandra totalt (inte höras, inte veta vad den andra gör) för att kunna komma in igen som en ”rensad” människa. Men man tappar ju hoppet totalt när man läser nästan allt här, det är biomammorskrig mot ex eller ny kvinna eller tvärt om, det är otrohet och det är så synd om alla ungar. Hjälp! Såååå tråkiga attityder så man undrar ju om någon ENDA människa har det bra och funnit kärleken igen. Kul att få bli glad för en gångs skull när man läser här 🙂 Glädje till er!

  • marycoolman Anmäl

   Hej, jag vill bara säga ett stort tack till Dr. OGUNDU för vad han har gjort för mig, tog han tillbaka den man jag älskar och vårda med hela mitt hjärta, en man som lämnade mig för en annan kvinna för bra 6 månader, med 2 barn, jag bara bestämde sig för att kontrollera vissa spell caster-talet, men alla hålls lura mig, tills jag träffade Dr OGUNDU, som berättade allt kommer att vara över .until han berättade att min man kommer att vara tillbaka i två dagar, är så tacksam idag att min man är tillbaka till mig och vi är glada och han vill alltid vara vid min sida, jag kommer råd du folk inte att falla i fel händer, men att kontakta Dr. OGUNDU som är pålitlig och rakt framåt, kan du kontakta honom via e-post drogunduspellcaster@gmail.com

   Om du också behöver lösningen till problemet, kontakta honom också.
   1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
   (2) kärlek stava
   (3) Du vill främjas på kontoret.
   (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
   (5) Om du vill ha ett barn.
   (6) Du vill vara rik eller vinna ett lotteri.
   (7) Du vill binda din make / maka att bli din för evigt.
   (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
   (9) Om du inte kan tillfredsställa din partner.
   (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
   (11) om du vill skilja dig från din make.
   (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.
   (13) Graviditet stava att tänka barnet
   (14) garanti du vinner oroande rättsfall och skilsmässa oavsett scenen
   (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
   återigen e-postadressen är drogunduspellcaster@gmail.com kontakta honom omedelbart

 • Jenny Anmäl

  Hej igen!

  Jag håller med dig om att här skrivs så mycket olyckligt. Hittade denna sida när jag mådde som sämst och trodde att man kunde hitta någon som haft samma problem som en själv men det var svårt att hitta och det stod så mycket olyckliga skaer så jag trode hoppet var ute med mig och min relation. Men till dig vill jag bara säga ge inte upp hoppet ni kan hitta varandra igen. Jag tyckte ju detta beslut som kom från min sambos sida om att gå skilda vägar för att se om vi kunde hitta varandra igen bara var skit. Det känndes så felaktigt för mig kändes det som att det var slut för evigt men i efterhand kankse detta med ett brejk i förhållandet inte var en dum ide. Vi har båda två vuxit oss starkare på varsitt håll och i dag har vi inte haft en konflikt eller tråkig attityd mot varandra sen vi flyytade ihop igen, man vart lite nykär och livet tog fart igen. Vill bara ge dig en stor kram och önska dig det bästa!

 • Nykär sen 7 år tillbaka Anmäl

  Hej

  Jag vill berätta för er om vårt lyckliga slut …eller början på något nytt kanske man ska säga.

  Vi träffades för 14 år sen…jag blev blixtkär direkt och han ”flyttade” in hos mig redan från första dagen. Han började lite smått…med dvd och skivor, kläder mm. Efter 4 månader köpte vi hus!! Hur lycklig kunde man vara? Vi svävade på moln bägge två. Efter 1½ år födde jag vår efterlängtade son…jag hade tre innan.

  Efter 2 år var han otrogen för första gången. Det sved och jag blev deppig …men förlät honom. Efter ytterligare 3 år var det dax igen…den här gången fixade jag en lägenhet till honom – nu fick det vara bra. Nu i efterhand kan jag se att jag hade även min 30 årskris vid det här tillfället och det gjorde ju inte sakebn bättre.

  Vi var ifrån varandra i 5 månader…han hade ingen annan under tiden men det hade jag – 2 korta förbindelser som varade 1 vecka …fixade inte någon relation då. Men grejen var den att jag ville visa honom att jag fortfarande dög på marknaden. Vi flyttade ihop igen… efter ca 1 år då var det dax igen…vi satt oss ner och frågade oss vad vi ville med våra liv. Han ville flytta nu igen…självmant den här gången. Jag sa inte emot det kändes skönt för nu visste jag att det var slut ”på riktigt”.

  Under året vi var ifrån varandra kunde vi inte släppa varandra helt…han kom till mig och jag till honom. Ingen av oss mådde speciellt bra av det här speciellt inte barnen…
  Många har sagt till oss och frågat vad fan vi håller på med – ge er och gå vidare har våra vänner sagt men det har aldrig funkat. 2001 flyttade vi ihop igen…nu måste det funka…vi älskade ju varandra. Det har det gjort …nu är vi gifta och är kärare än någonsin och bråkar sällan. Vi är överens om det mesta och skulle vi trots allt inte va överens så går vi halva vägen.

  Vi pratar ofta om den svåra tiden…vi tror själva att det beror på att vi mådde dårligt i skälen båda två. Det var mycket alkohol i bilden (barnfria helger) och det gjorde sitt. Det hände också att han misshandlade mig vilket han satt på behandlingshem för. Han har inte rört mig sen dess. Han är nu en helt underbar person…den jag blev kär i …jag är också förändrad till det bättre.

  Vår historia är lycklig och vi har nu varit gifta i 1½ år, bor i ett underbart fint hus med fina underbara tonåringar. Helt underbart!!!

 • Cath Anmäl

  Det verkar som kontentan av om det ska kunna bli en nystart är att man VERKLIGEN tror det är ÖVER på RIKTIGT! Och tiden får gå! Man går vidare, först då kan man mötas igen utan att gå in i samma gamla hjulspår och båda har jobbat med sig själv på sin kant, för det är ju nödvändigt även om man ska träffa en ny, annars får ju den nya stackaren all gammal skit från förra förhållandet i knät och det är väl orättvist. Lycka till mer era relationer och tack för lite positiv läsning!

 • Se möjligheterna Anmäl

  Hej! Jag och min kille hittade tillbaka efter ett brejk med mycket tumult och hårda ord. Vi fick helt enkelt börja om; dejta igen och faktiskt lära oss att tala med varandra utan undertoner och lära oss respektera varandra. Vi har inga barn och det underlättade kanske att hitta tillbaka i en långsam process. Jag tror också om kärleken är tillräckligt stark hittar man tillbaka till varandra. För egen del har jag fått inse att jag kan inte göra om min sambo utan han måste få vara den han är. Men givetvis ändå ställa krav på hans del att få relationen att fungera. Men det är också viktigt att känna efter vad man själv vill och att ingendera part förgör sig själv i viljan att rädda relationen. Lycka till!

 • lillan Anmäl

  … den här boken på temat att hitta tillbaka igen: Sju gyllene regler för en lycklig kärleksrelation, av John Gottman. Den riktar framför allt in sig på par som har varit tillsammans ganska länge, och tappat bort varandra eller de fina känslorna på vägen.

  BOken är lite pratig och ganska typisk amerikansk självhjälpsbok, genom att författaren ideligen talar om hur bra hans metoder är, men håll ut ändå och läs vidare!

  Det finns gott om handfasta, enkla och roliga övningar som i alla fall har hjälpt mig och min man att ännu mer få upp de kärleksfulla ögonen för varandra igen efter ett antal år av kris i relationen. Vi läser gärna vidare och fortsätter med övningarna för att komma ännu närmare varandra…

  Lycka till!

 • Evan Anmäl

  Jag o mitt X har bott i sär i över 4 år men aldrig släppt varann helt o hållet. För det är mycke svårt efter en massa år tillsammans.
  Är skilda men har nu insett att vi ska bo ihop igen. Är ju en del praktiska grejor som måste fixas men jag är på väg tillbaka hem igen.
  Hoppas o tror att det ska fungera jättebra.
  Första gången på många år som jag har ro i mitt inre o de känns såå skönt.

 • Tina Anmäl

  Hej alla
  Härligt att läsa så många positiva rader om förhållanden, även om det är kämpigt på vägen. Jag sitter själv i en sits där vi älskar varandra men har hamnat på kant. Det blir nån slags slentrian i bråken och till slut, dum tjej som man är, bråkar man om bagateller. Har det med bekräftelsebehov att göra, att man vill ha nån typ av bekräftelse och så får man inte det och då vill man ha det ännu mer? En del killar kan ju faktiskt dra sig undan om man ”tjatar” för mkt. Vi har tidigare pratat om en paus, mest han som ville ha det och det varade en vecka, sen kunde vi inte vara utan varandra. Nu två månader senare så är vi på samma plats igen, ska vi ha en paus eller vad? Jag är så sjukt rädd att förlora honom för alltid, han är allt för mig. Jag kan inte leva utan honom. Samtidigt tänker jag att det blir bra igen om det är meningen att det ska vara vi. Jag vet att vi har starka känslor för varandra och när man nu läser denna tråd så får man ju hopp om att allt kommer att bli bra. Tack alla fina människor!

 • Anonymous Anmäl

  jag hoppas verkligen ni som säger att det går har rätt jag saknar mina barnspappa varje minut o vet inte hur jag ska kunna leva utan honom.
  i november förra året kom vi som vänner på att vi skulle flytta isär innan allt blev för illa mellan oss då vi efter nästan 12 år tillsammans hade hamnat i en situation där vi enbart lockade fram varandras dåliga sidor o gled längre o längre ifrån varann. vi trodde att vi skulle må bättre o på vissa sätt kanske vi gjort det. vi skildes som bästa vänner o jag flyttade ut ur vårat hus o skaffade mig eget, barnen bor varannan vecka o det funkar bra. vi har umgåtts hela tiden tillsammans med barnen men även själva o hur vi än försöker så kan vi inte hålla oss i från varann. jag har alltid vetat att jag älskar honom mer än livet men han tvivlade på sina känslor,fram tills för bara ett par veckor sen då han insåg att det finns ingen annan för honom o att han älskar mig. så nu är vi istället i en situation där vi inte kan hålla oss borta från varann o pratar flera gånger varje dag. vi säger helatiden tilll varann att vi älskar varann o saknar varann o det känns som vi är på väg tillbaka till varann.vilket jag verkligen hoppas för hela min själ skriker efter honom o skulle han be mig skulle jag komma hem igen idag, men vi har sagt att vi ska ta det lugnt eftersom det är två barn inblandade oxå så måste vi ju verkligen va säkra på vad vi vill till 110% innan vi gör nåt mer men det är så svårt att vänta jag vill ju va med honom hela tiden… skönt att få sakna lite men det gör ont oxå… hoppas ni har rätt ni som säger att det går…

 • Kommer han vilja ha mig igen Anmäl

  Vill höra från andra om man kan laga en relation.
  Har bott med en man 1 strax över ett år. Han har två barn sen ett tidigare förhållande. I slutet av förra året köpte vi ett underbart hus. Vi flyttade in i mars i år. 15 dagar senare har han inga känslor för mig och ber mig flytta till en lägenhet. Trodde inte det var sant. Men det är det. Jo vi hade det inte bra sista månaderna med bråk och hårda ord. Jag har frågat om det kan bli vi igen. Han vet inte och säger att han inte känner något. Vi är bra vänner, fasten han sårat mig så djupt. Är han mannen i mitt liv, älskar honom att jag går sönder. Kan vi hitta tillbaka till varann eller. Kan man hitta kärleken igen, tror ni att han kan hitta kärleken igen. Fasten han säger att han inte känner något. Har inga känslor för mig.

 • moa Anmäl

  Hej!
  Min pojkvän och jag har varit tillsammans i två år. Han flyttade in hos mig i princip från första dagen vi träffades och sedan dess har vi bott tillsammans. Vi har levt väldigt tätt tillsammans, haft samma umgänge osv. Senaste året har jag varit lite deppig med ångest, stress, oro och dålig självkänsla i samma veva förlorade jobbet och låg i en väldigt lång facklig förhandling. Det tog ganska mycket på min energi. Jag har kände även att jag förlorade mig själv lite i förhållandet och levde kanske inte riktigt mitt eget liv utan kanske mer efter min pojkvän, om ni förstår vad jag menar. Hur som helst så skulle han åka tre månader på en jorden runt resa (utan mig), de hade jag vetat om en längre tid. Vi beslutade (eller han) att hyra ut lägenheten då den var för dyr att ha medans han var ute och reste. Han äger lägenheten så det var lite svårt för mig att strida om det. Hur som helst bestämde vi att jag skulle möta upp honom någonstans i världen efter efter 2,5 månad. Sagt och gjort. Vi har en två veckors härlig semester och han är jätteglad och se mig. Vi har även haft en bra kontakt under tiden han varit borta. Två dagar efter att vi kommit hem så talar han om att han inte är kär i mig längre. Jag tror ju inte mina öron och gör fortfarande inte det. Han är så bestämd över att han inte är kär i mig längre och att det inte finns något att bygga på om man inte är kär. Jag vet varken in eller ut och förstår inte hur han kan vara villig att bara ”kasta” bort två år. Vi har aldrig riktigt bråkat i vårt förhållande och han säger att allt har varit jättebra men det saknas något och det är att han inte är kär längre. Jag känner mig ju grundlurad, besviken, ledsen och arg. Vet inte riktigt hur jag ska hantera det här. Jag vill ju bara att vi ska vara tillsammans. Men jag tror vi behöver distans till varandra nu. Känner mig uppgiven. Har någon något tips? Eller varit med om samma sak?

 • MBB Anmäl

  Hej alla!

  Jag och min man har precis flyttat isär, och ska börja gå i familjerådgivning. Både han och jag har svårt att släppa taget, och han har t.o.m. letat efter andra – men kommit tillbaka. Vi har två barn tillsammans som idag bor v/v, men vi har redan börjat smyga hemma hos varandra när barnen somnat. Vi har mkt bråk och hemskt bakom oss, men jag tror ändå på OSS. Kommer respekten tillbaka kan det bara inte misslyckas, och bådas högsta önskan är att det blir ”vi” igen. Jag känner både tilltro och glädje inför våren, och definitivt efter att ha läst andras berättelser här!

 • singel igen Anmäl

  Jag har levt som särbo i flera år med en UNDERBAR man. Vi har nyligen separerat och hela jag bara skriker efter honnom.
  Min magkänsla säger att det är slut för gott denna gång. Vi har haft ett av-på förhållande (4-5 ggr) men nu är det nog tyvärr slut för gott.
  Både han och jag har aldrig varit så otroligt förälskade tidigare. Så man tycker att det skulle avgöra saken…..att kämpa igen.
  Men han har fått nog av kärlekssorgen han känner under våra av-perioder.
  Vi vet att vi hamnar där igen och igen (vårt stora problem var barnen, 2var sen tidigare, livspusslet och särbo livet)Han mådde extremt dåligt när vi pausade och under våra prövningar.
  Nu när jag känner att det är slut för gott, undrar jag ibland. Är jag bara kär i kärleken….Vill jag bara känna mig älskad och omtyckt. Ha någon att rå om och bli ompysslad av. Och var han verkligen mannen i mitt liv? Iså fall….vad har jag gjort???

 • ledsen Anmäl

  Vi har haft problem men löste dem, sedan gjorde min man samma misstag igen efter ett år. (Nej, det handlar inte om otrohet). Jag kan efter det inte helt och fullt lita på honom igen, mina känslor har svalnat, förändrats. På ett sätt tror jag att jag älskar honom fortfarande men jag håller tillbaks mina känslor av rädsla för at bli sårad igen. Han är ARG på mig för att jag inte känner på samma sätt för honom längre, han nästan har krav att jag ska kunna tala om för honom när mina känslor för honom kommer tillbaks. Sista krisen där allting verkligen förändrades var för 4 månader sen och sedan dess är det omöjligt för mig att känna som förut annat än för korta stunder. Jag har haft problem med svartsjuka men tagit tag i det, ändå vägrar han att accaeptera att jag har förändrats utan skyller gärna på det som motiv för sitt handlande. Jag vet att min svartsjuka var en av orsakerna för hans handlande från början, men jag har förändrat mig. När vi pratade om det blev jag medveten min delaktighet i hur det blev som det blev. JAG HAR FÖRÄNDRATS på den punkten, jag har jobbat mycket med mig själv. Men det verkar som att min man INTE VILL förstå att jag har det. Jag tror att orsaken till det är att då kan han inte längre skylla ifrån sig på mig utan måste själv ta ansvaret för när han gör fel. För jag skämdes för min svartsjuka och var däför lätt att få att känna skuld, för det är ju en ”ful” känsla. Min man är uppvuxen i en familj där ”fula” känslor inte accepteras och ska gömmas undan (min familj var också sådan, men jag är självständig på ett helt annat sätt än min man gentemot sin familj). Min man är rädd att ta upp saker till diskussion om han tycker något är fel och är överhuvudtaget mkt förtegen om vad han tänker och tycker. Istället växer problemen tills det blir en riktig kris (det var det som orsakade hans beteende som ledde till krisen mellan oss). Jag har förändrats och min man har i viss mån förändrats, han har blivit mer omtänksam. Samtidigt nästan kräver han av mig att hans omtänksamhet ska ge utdelning i form av att jag ska bli lika kär i honom som förut. Jag känner en ständigt närvarande sorg och jag måste få tid att låta den läka ut men min man vill/kan inte ge mig den tiden. Jag tror att allting kan bli bra igen om jag få den tiden och min man orkar vara snäll och kärleksfull under den processen. Jag förmår inte att ge så mycket som det är just nu, jag är liksom känsloässigt utmattad.

  Hur ska jag få min man att förstå att han MÅSTE bli bättre på att prata med mig om det som han tycker är ett problem och att han MÅSTE ge mig tid att läka känslomässigt? Jag förstår att dessa två saker är en absolut förutsättning för att vi ska kunna fortsätta tilsammans men hur ska jag få honom att att förstå det?

  Det är ingen idé att försöka prata för han går bara i försvar, skyller ifrån sig och blir arg. Vi har varit på familjerådgivning och då tog jag tag i min svartsjuka och kunde se saker från hans sida men sedan gjorde han samma misstag igen efter ett halvår. Jag trodde efter att vi varit på familjerådgivning att vi var på rätt väg och det kändes bra, men när han gjorde om samma misstag igen rasade allt för mig igen. Han verkar inte alls ha förändrats eller förstått att även han måste göra det, från hans sida är det bara min svartsjuka som är ett problem, men jag ÄR faktiskt inte svartsjuk längre och vi har ändå problem. En anledning till min svartsjuka var också hans underliga beteende när det handlar om kvinnor, han blev/blir ofta synbart nervös när andra kvinnor var/är närvarande. Han är lite mindre nervös nu, sådan här har han varit från början av vårt förhållande vilket från början väckte misstänksamhet från mig och var en orsak till min svartsjuka.Jag har svårt att förstå varför man ska sluta umgås med sina kompisar av motsatt kön bara för att man träffar någon, men så gjorde min man.

  Eller är det så att det inte går att lösa? Jag kan inte förändra mig på något sätt för att lösa problemen mellan oss. Jo jag skulle kunna bli en liten tyst mus som inte har några åsikter utan bara lever för och genom min man, men det är jag inte intresserad av så det är inget alternativ.

  Hur gör man?

 • Kråkis Anmäl

  Jag och min pojkvän har varit tillsammans i 3.5 år. Det senaste året har varit ganska tungt för mig då väldigt många nära familjemedlemmar gått bort och blivit sjuka under sommaren 2009. Min morfar och farfar har dött och min mormor blev så dement att hon inte längre kunde bo kvar hemma. Alla dessa har varit som extra föräldrar för mig och under sommaren 2009 bodde jag praktiskt taget hos mormor och morfar och fick där bevittna hur illa däran de båda var. Morfar hade helt tappat livslusten och mormor var så dement att hon ibland inte visste var hon var fast hon bara var hemma där hon bott i över 50 år.

  Detta tärde på vårat förhållande och jag tappade lusten till att ha sex. Jag vet att just den biten är väldigt viktig för min pojkvän för att han ska känna sig älskad och omtyckt men jag kunde bara inte hitta lusten under den här perioden. Han fick alltid ta alla initiativ. Jag insåg dock inte hur sårad han blev och han talade heller inte om för mig exakt hur dåligt han mådde på grund av det.

  Sedan i September direkt efter den jobbiga sommaren åkte jag och min pojkvän till Tjeckien resp. England för att studera ett halvår utomlands via vårat universitet. Avskedet var det värsta jag varit med om. Jag trodde aldrig jag skulle sluta gråta. Halvvägs ca 7 veckor senare åkte han och hälsade på mig i Tjeckien en vecka och allt kändes precis som vanligt. Jag kände att lite av sexlusten hade kommit tillbaka och vårat möte blev helt underbart. Sedan sågs vi inte igen förrän ca 8 veckor senare till Jul. Julhelgen blev väldigt hektisk. Vi hade ju inget eget boende så vi fick bo hos våra föräldrar och båda kivades dem om våran uppmärksamhet. Det slutade med att jag och Joel knappt fick nån tid alls för oss själva vilket var otroligt jobbigt.

  Sedan åkte vi båda tillbaka till resp. land för några veckor innan vi återvände permanent till Sverige. Väl hemma i Sverige är vi båda oerhört trötta efter resan och omställningen. Vi hade dessutom skaffat oss en lägenhet så vi blev direkt vid ankomst tvungna att packa ihop alla våra saker i flyttbilar för att flytta in där. Tre dagar efter vi anlänt i Sverige hade vi alltså hunnit packa ihop alla våra saker och fraktat dem 23 mil och sedan lastat in allt i vår nya lägenhet. Väl framme började plugget med rivstart direkt.

  Men saker kändes inte som förut. Vi blev irriterade på varandra för småsaker och tillslut är jag bara tvungen att prata med honom om vad som har hänt. Min pojkvän var inte sig lik. Han reagerade inte på mina beröringar såsom han gjorde förut. Han berättar då att han tappat sina känslor för mig, han är alltså inte kär i mig längre. Jag blir helt förstörd och chockad. Visste inte vad jag skulle ta mig till. Sedan var jag bara tvungen att fråga honom om han träffat en annan under sin Englandsvistelse. Han blir helt tyst. Jo det hade han. Min pojkvän har alltså varit otrogen mot mig medans vi varit borta. Detta krossar mig helt. Hela mitt liv rasar samman.

  Vi bestämmer direkt att han måste flytta ut för att vi båda ska få lite distans till allt och få tillfälle att tänka igenom saker på varsitt håll. Vi kallar det för ”paus” i förhållandet för det känns ännu inte helt permanent. Minst av allt vill vi båda avsluta detta som ovänner. Vi har haft så oerhört roligt tillsammans och har hunnit göra så många saker.

  Trots allt detta hoppas jag fortfarande att vi har en chans att hitta tillbaka till varandra. Jag älskar fortfarande min pojkvän så oerhört mycket. Även om det han gjorde mot mig var näst intill oförlåtligt så kan jag till viss del så här i efterhand förstå hur han kände.

  Vad tycker ni andra? Kan jag förlåta honom?

 • jens Anmäl

  Måste bara säga att det känns underbart att höra att det finns många fler som sitter elr suttit i kläm. Är just nu inne i det och det känns så exremt jobbigt. Ny fått barn haft 4 underbara år tillsammans och sen kommer bomben. Hon orkar inte. Med vad.? Jo omställningen att få barn omprioritera med allt vad det innebär största problemet enligt hon var ju först att allt var dåligt med förhållandet men senare när vi suttit och pratat så växer det fram mer och mer att det är fritiden som är det jobbigaste. Umgänget har försämrats, hon kan inte roa sig som förut. Jag förstår bara inte vad hon igentligen trodde om att få barn att det skulle vara en dans på rödarosor..? Det är en grymt jobbig sits. Jo vi är ganska unga föräldrar så en viss mognad kanske behövs men hör gärna av er med goda råd dom kan vara dyra i vissa fall

 • Mi64 Anmäl

  Skaffa barn är väl det största projektet och längsta åtagandet man gör i livet. Det första året ÄR tufft, som mamma måste man avstå mycket, och det kanske kan vara svårt att se att det bara är för en kort period av livet. Det händer att nyblivna mammor råkar ut för en depression och har svårt att knyta an till barnet. Har man inga vänner som samtidigt får barn så kan det också vara ganska ensamt. Fortsätt att prata, och stötta henne, det är många hormoner som snurrar runt och hon kanske behöver extra stöd? Ditt jobb som nybliven pappa är att vara där för din sambo/fru i första hand, för barnet i andra hand. Det förändras med åren och du kommer att bli viktigare och viktigare för barnet. Följer du med till BVC? Ta tid att vara tillsammans utan barnet, ni två. Ta hjälp av släkt och vänner. Bestäm er för att ta er igenom det här första året, de växer sååå fort!

  Tonårsmamma

  Mi

 • Andrea Anmäl

  Ni om har gått isär för att sedan hittat tillbaka igen, hur gjorde ni?
  Var ni tillsammans under tiden som isär eller var det slut? Träffade ni andra under tiden och om ni gjorde det hur gjorde ni för att ”glömma” det när ni blev tillsammans med exet igen?
  Vad hade ni för kontakt under”breaket”?
  Hur lång tid från att ni flyttade isär till att ni hittade varnadra igen?
  Om ni har barn hur tog de det?
  Tacksam för svar!

  Kram

 • evigkärlek Anmäl

  Vi försöker i alla fall.
  Oärlighet, separation och otrohet från mitt håll. Som till slut ledde till skilsmässa. Han älskar mig trots allt, men det smärtar honom. Inte för vad jag gjort med nån annan, utan för oärligheten jag utsatte honom för. Jag mår dåligt idag, för att jag tar på mig skulden för allt. För att jag gjort som jag gjort, men jag bönade och bad år innan att vi MÅSTE ta hand om relationen, den kan inte leva på luft! Men han tog mig för givet, och jag kände mig ensam.
  Tills han en dag fattade, men då vart det försent. Jag hade hittat nån annan. Men jag visste att jag fortfarande var kär i honom, men han svek och glömde att ta hand om vår relation.
  Vi har blivit jätteduktiga på att ta hand om relationen idag, men allt som hände för att vi (han) skulle fatta, har förstört så mycket!! Jag känner det själv. Det vi hade innan, är som borta! Och det gör mig så ledsen och förtvivlad, för att jag blandade in en annan människa, bara för att mätta mitt emotionella behov och att bli sedd och bekräftad som kvinna!!
  Det är mycket vi kämpar för och emot idag….men kanske det går?

 • Göteborg Anmäl

  Hej, jag är en man, som har tre barn och har ett långt förhållande, ca 15 år. Min fru lämnade mig förra hösten utan någon som helst förklaring. Vi har haft jättemycket bråk sedan dess och har inte lyckats lösa vårdnaden mellan våra barn. Starka känslor från båda håll. Jag är optimist och tror dock att det löser sig. Jag har dock en väldigt stark önskan, att vi skall hitta tillbaka till varandra igen. Är det någon, som kan ge något bra tips, hur jag kan få henne, att få hennes förtroende tillbaka? Är en varm människa, som inte gillar bråk- men det är ju sådant som händer när det blir separationer. Hon upplever, att hon inte dög för mig trots, att det var hon som ville bryta upp.

  I bland, är saker inte logiska. I kärlek kan allt hända. Hon har, så vitt jag vet, inte träffat någon ny man ännu. Jag är beredd för stora uppoffringar. Snälla, ni som lyckatas hitta tillbaka till varandra. Dela med er…..
  Tack på förhand!

 • //D Anmäl

  Om man vill få tillbaka kärleken ska man inte bete sig likadan som när man förlorade den.
  Du kanske kan skrapa fram minnen hurdan du var när ni träffades och blev förälskade och bete sig så igen

 • Dennis Anmäl

  Mitt förhållande med emma gick för fort. Det tyckte vi båda. Bara på 1 månad så var vi sambos, en hund och tänkte på förlovning. Allt gick för fort för oss och verkligheten hann aldrig ifatt oss tills nu. Vi har tagit en pause och fått oss tid att tänka och fundera några dagar. Jag hoppas att allt löser sig på bästa möjliga sätt och att allt ska bli bra igen. Jag älskar Emma. Hon är verkligen någon speciell för mig. Trots att Emma hade väntat i 7 år på mig så måste jag ha varit mycket speciell till henne. Om vi nu skulle hitta tillbaka till varandra igen så kommer vi kämpa för att det ska hålla och ta dag för dag och inga hastiga bestämmelser i förväg. Vi kommer ta vår egen takt, och vårt förhållande bygger på förtroende och ärlighet. Det finns ingen annan i mitt liv som får mig att le varje morgon och kväll. Emma är mitt livs stora kärlek. Jag respekterar dina åsikter och tankar. Positiva och negativa tankar är bra att funda på hur man kan lösa det negativa. Positiva finns bara något bra i förhållandet. Det är de negativa vi får bygga upp och hjälpa varandra så vi klara det tillsammans i framtiden. Vi lär oss av våra misstag och gör förhoppningsvis aldrig om det igen. Tillsammans är vi starka och kan komma långt i vårt förhållande men vi måste kämpa tillsammans Emma. Jag kan inte göra det själv, jag vill ha din hjälp och du måste acceptera min hjälp till dig. Jag kommer aldrig sluta älska dig. Går vi skilda vägar så finns du i mitt hjärta för alltid. Men låt det aldrig gå så långt, mitt hjärta säger att du finns Emma i närheten som får mig att tro att du kommer tillbaka till mig. Hoppas jag har rätt och att dina tankar och hjärta säger detsamma. Hopp och tro! Och be lite för oss Emma <3 det är det minsta jag begär. Den dagen vi hitta varandra och allt var så underbart. Vi var kära och till slut blev vi förälskade. Du följde med till gym och titta, vi festade med mina kompisar och du blev bra vän med Johanna. Jag var så stolt att gå med dig till dansgalan, verkligen visa att jag har världens vackraste flickvän. Jag känner mig trygg och säker med dig Emma. Allt var så jävla underbart, och basse tycker jag om. Vi var en fin och älskad liten "familj". Nu är allt tomt och ingen Emma och ingen hund som skäller på morgonen och kvällar. Varför blir allting så fel, vad gör jag för fel för att allt blir så tokigt. Hela situationen! Jag svävar på moln när jag är med dig men samtidigt vet jag nu att vi aldrig ska springa ifrån verkligheten. Vi får ha fingertopp känsla i vårt förhållande. Känna av och vad som känns bäst just då. Jag respektera dina beslut verkligen, och dina tankar om mig och oss. Vad gör vi och hur ska vi agera när vi skiljs åt. Kommer vi ha kontakt fortfarande. Kommer det vara så att känslor blandas in igen och återupptar igen?. Finns inga svar...finns bara hopp och väntan på att få svar. 7 år Emma, tänk på det! gammal kärlek rostar aldrig ju.

 • Nettis Anmäl

  För mig fick jag det i omgångar. En dag så talade min man om att”detta funkar inte längre”. Några dagar senare, säger han ”det här kan inte fortsätta, jag vill separera”. Min magkänsla säger mig då att det måste vara någon annan inblandad. Japp, det stämmer säger han.
  Allt rämnar, men inte först. Först det overkliga, järngallret som faller ner, oviljan att prata. För varför ska vi det. Han har ju bestämt sig och för oss. Men han står kvar, och vi börjar prata. Vi vill ju fortsätta vara vänner pga våra barn, för vår historia, våra familjer. Vi är ju båda projektledare;) och så jävla smarta!
  Till slut blir jag frågvis och vill fråga om allt möjligt, som vanligt. Frågor skjuter in från alla håll och kanter och jag har många gånger svårt att hålla tråden.
  Hela vårt liv tillsammans filmas upp igen. Jag ser allt tydligare paralleller till våra föräldrar, och hur vi själva försökte lösa problem såsom våra föräldrar.
  I vår relation har jag alltid varit den mer analytiska, känslomänniskan. Han mer av en logiker, en som kör på utan att kalkylera för mycket med risker.
  Detta har återspeglat sig i hanteringen av vår relation, våra barn, jobb, investeringar, visioner.
  Vi har en historia av 20 år tillsammans, 3 barn, vi har gjort mycket tillsammans, sällan grälat (synd enligt familjerådgivaren!). Vi har löst problem genom att: jag – knackat och knackat för att få ta del av hans åsikter och sedan bedömt att vi löst det tillsammans när det kanske är jag som löst problemet för oss eller inbillat mig/nöjt mig att vi rett ut allt. Han har ofta först surnat ihop, delvis gett sig in i diskussionen, stängt dörren (som det nu verkar) och snabbt gått vidare in i framtiden, karriären.
  Vi har levt ett gammaldags traditionellt liv där jag tagit ansvaret för barnen, han för karriären. Jag har jobbat, jodå, men det finns glapp på några år här och där (utlandsvistelse, barnledigheter, arbetslöshet(jobbsök).
  Nu står jag här arbetslös, 3 barns mor, sugen på livet, sex och göra sånt jag tycker är kul! Jag har också tyckt att vi måste ta tag i vår relation. Och så kommer detta!! Ingen betänketid, utan han har bestämt att allt är över. Han ser inte möjligheten att vi ska gå ihop igen. Det ska jag väl säga att jag själv börjar undra vad jag vill. Fast jag ser det inte som helt omöjligt, ett ”kanske”?!?! Såsom vi pratar nu och visar svagheter och vågar gräla, säga vår mening, har vi inte gjort tidigare. Vi har tagit sån hänsyn och velat så väl hålla ihop förhållandet på ett perfekt sätt.
  Men jag älskar honom nånstans fortfarande (hur kan det vara möjligt nu och är jag sann i det??), han är pappa till våra barn, vi har byggt upp så mycket fint tillsammans. Ska jag bara släppa loss och gå vidare! Det går emot allt vad min kropp säger till mig.
  Det som fått mig att falla allt djupare och djupare och komma med på skilsmässotåget är när han sagt:
  1) ATT han nu känner sig som helare som man (hon kan tydligaren lättare få orgasm. Hon har också barn och en relation som hon nu ska lämna samtidigt. Kanske dåligt länge, och naturligtvis jättekåt!) Vi inledde vår relation med att jag haft några kortare förhållande tidigare, han ett par väldigt korta, han var svartsjuk och senare har jag brottats med att inte känna mig tillräckligt nära honom, inte duga, kontrollerad för att kunna släppa på. Utom sista 2 åren!!!
  2) ATT känslorna börjar gå mer mot älska – de har känt till varandra i 1,5 år, och enligt min man umgåtts/varit otrogna i snart 2 månader. Han berättar för mig efter 3 veckors relation.
  Är han galen, i 40 års kris eller har han funnit sitt livs kärlek??
  Naturligtvis finns mer i vår historia som jag inte berättar här.
  Alla runt ikring står som frågetecken, men det är klart – de har inte varit i vår relation.
  Hur släpper jag taget och går vidare på min väg? Hjälp!! Kan det bli vi igen?
  oj det var mycket på en gång

 • vilsen Anmäl

  jag har varit i ett förhållande i fyra, och det tog helt plötsligt och helt oväntat slut för ca en månad sen. Ingen av oss var riktigt beredde på att det skulle ta slut utan det nådde bara en punkt där förändring var nödvändig. Vi har under dessa fyra år haft någon typ av distansförhållande hela tiden. Vi har bott ihop under de senaste åren men har jobbar borta mycket och vi sågs ca en vecka på en månad. Ibland mer och ibland mindre. Vi slutade visa varandra uppskattning och tog varandra förgivna och sen tog det slut. För några dagar sedan var han här och pratade med mig. vi var väldigt väldigt nära varandra. vi pratade om det som hade hänt och det kändes som att det fanns vissa känslor kvar från hans sida, för från min sida gör det definitivt det. Men jag vet inte vad han vill längre, men allt jag hoppas på är att vi ska hitta tillbaka till varandra igen… men hur vet jag inte? distansen finns ju kvar och hans jobb likaså…

 • Peter Anmäl

  Jag har varit tillsammans med min tjej i nästan 10 år.Vi har varit sambos sedan ca 6 år tillbaka och har en son på 2år.
  Jag kan inte påstå att det varit ett problemfritt förhållande..visst har vi bråkat och gjort slut osv men vi har alltid blivit ihop igen.
  Men häromdagen sa hon till mig att hon vill att vi skall gå skilda vägar, att hon vill gå isär.
  Det kom väl inte som ett brev på posten direkt..för det har ju inte varit så bra mellan oss på ett tag.
  Hon säger att hon inte älskar mig längre..att jag är som hennes bästa kompis.
  Jag vet ialla fall att jag älskar henne och vill dela resten av mitt liv med henne.
  Så nu har vi sökt lägenheter och gjort slut.
  Undrar om man kan finna varandra igen?
  Kanske behöver man tid ifrån varandra?

 • Kjell Anmäl

  Har levt ihop med min kvinna i 21år nu, där kärleken varit stark emellan oss hela tiden. Vi har tre barn ihop i som är i tonåren. Efter en fest för 3 månader sedan fick jag reda på att hon hånglat med en annan man, jag tog upp det några dagar efter och jag blev sur och sa att det är lika bra att det är slut, och att hon lika gärna kan flytta. Hon gick sin väg till en väninna, sedan flyttade hon till en egen lägenhet. Jag sa sedan att allt är glömt om hon bara kommer hem igen, men det ville hon inte. Hon svarade ej heller i telefon i den första månaden när man ringde till henne. Hon har ingen kontakt med våra tre barn idag, dålig ifrån hennes sida som medfört att dom nu inte vill prata med henne dom få gånger hon ringt. Efter att en månad gått har jag träffat henne några gånger, ena stunden är det helt slut säger hon, nästa gång småflörtar hon, så jag vet inte var jag har henne längre då man hela tiden får dubbla budskap och inga riktiga svar mer än att hon säger att det är slut. Frågar man om hon vill att jag skall släppa taget om henne och att jag skall gå vidare med mitt eget liv, svarar hon inte. Sedan är det konstigt att hon inte försöker få kontakt med barnen mer än det lilla hon försökt, och det kanske rör sig om fem telefon samtal under dessa tre månader som nu passerat. Men jag vågade inte fråga något om vårat förhållande mer än att jag sa jag älskade henne, men jag kunde stryka min hand på hennes arm och ryggen utan att hon sa något. Nu sista månaden har kontakten mer eller mindre brutits igen mellan oss två utan vidare, och hon svarar inte alltid alla gånger när man ringer längre. Går det sedan två tre dagar utan att jag ringer, då ringer hon undrar om någonting. Och hon säger att hon inte har någon annan. Jag älskar henne och vill så gärna att det skall bli bra igen, men vad kan man göra?

 • Mike Anmäl

  @nattis

  hej, jag vet inte om du någonsin kommer läsa detta eller inte … Jag vet att det är snart ett år sedan du har skrev dina kommentarer … så ber jag dig i dag vad som hände? kan du skriva och berätta om dina erfarenheter … Jag frågar dig detta eftersom jag är i samma situation som du för ett år sedan … så jag är mycket intresserad av att veta! och lär av dina upplevelse ….

 • Mike Anmäl

  @ Andrea
  Hej, det låter som du är i samma situation som mig!
  du frågar alla frågor jag vill fråga … så, jag undrar om du någonsin fått någon svar … eller du vet dem nu!

 • Daniela Anmäl

  Hej! Jag och min sambo har varit tillsammans i snart fyra år och vi har en underbar pojke på snart två år tillsammans men jag har även 3 barn från ett tidigare förhållande.
  Vi har haft en kärleksfull relation till varandra hela tiden och gett varandra komplimanger o kärlek.
  Vi skulle ha gift oss den 24 Augusti i år men två veckor innan bröllopet säger han helt plötsligt ”tänk om vi inte håller”! , jag blev helt chockad och fatta inget, han hade gått in i väggen och mådde inte bra, han kände att han inte levde sitt liv längre utan bara mitt , han kände att det hade varit ett kämpigt år för oss med massa problem med min föredetta.
  Nu har det gått 2 månader sen detta hände och på två månader har jag gått från o vara hans fästmö till ingenting, han älskar mig inte längre men förstår inte själv vad som har hänt och vill att vi ska hitta tillbaka till varandra men vet inte hur?! Vi har börjat gå på parterapi och har även varsin psykolog som vi pratar med, jag känner mig helt förstörd och desperat och vet inte längre hur jag ska bete mig eller vad jag kan göra!!
  Känns som att allt hopp är ute hos honom faat han säger att han vill att vi hittar tillbaka till varandra, vi vet inte hur vi ska bete oss mot varandra längre och all min tillit till honom är borta!
  Hjälp!!

 • Daniel Anmäl

  Underbart. Härlig läsning. En inspiration! <3

 • smith Anmäl

  Mitt namn är Paul Smith , jag kommer att älska att bära mitt vittnesbörd för alla
  människor i det här forumet för jag trodde aldrig att jag skulle få min fästman tillbaka som
  betyder så mycket för mig . Flickan jag ville gifta lämnade mig 4 veckor till vår
  bröllop för en annan man , när jag kallade henne att hon aldrig svarade på mina samtal , och
  bort mig också på Facebook . När jag gick till sin arbetsplats som hon berättade för henne
  chef och alla i hennes kontor som hon aldrig ville se mig igen . Jag förlorade min
  jobb som ett resultat av detta på grund av depression och sorg , vände mitt liv
  upp och ner och allt förändrats till det värsta .

  Jag försökte allt jag kunde för att få henne tillbaka på grund av den kärlek jag hade för henne , men alla
  fungerade inte ut förrän jag träffade en man på min resa till Afrika för vissa
  affärsmöjligheter Jag hade omvårdnad några år tillbaka . Han verkade trevlig
  kille , så jag öppnade upp och berättade för honom mitt problem och allt som jag hade passerat
  genom att försöka få tillbaka kärleken i mitt liv och hur jag förlorade mitt jobb . han
  berättade för mig att han skulle hjälpa mig , och även om det verkade omöjligt att jag hade lite
  av tro , allt tack vare den desperation som bodde i min själ . Han svor
  han skulle hjälpa mig och övertygade mig genom att tala om för mig att anledningen till min
  flickvän lämnade mig tillsammans med några dolda hemligheter i mitt liv . jag var
  förvånad när jag hörde det från honom . Han sade att han skulle kasta en spell för mig och
  Jag kommer att se resultatet i de närmaste dagarna .

  Jag reste tillbaka till USA dagen efter, jag ringde honom när jag kom hem och
  Han sa att han hade köpt allt material som behövs för trollformler och var upptagen
  gjutning dem , sade han att jag skulle se positiva resultat i de kommande 2 dagarna .
  Som ett urverk på en torsdag eftermiddag , ringde min fästman mig på exakt
  12:35 och bad om ursäkt för allt hon hade gjort , sade hon att hon aldrig visste vad
  hon gjorde och hennes plötsliga beteende inte var avsiktlig och lovade att inte
  att göra det igen om jag bara skulle acceptera tillbaka henne . Jag lovar dig att det var som en
  dröm att höra det från henne . När vi avslutade samtalet , ringde jag mannen och
  sa till honom min fästman hade ringt , men han sa att jag inte hade sett något ännu ,
  Han sa att jag skulle få mitt jobb tillbaka i 2 dagar, och på den lördag ,
  högt förutse , de kallade mig på min ex – kontor att de ville att jag skulle
  återuppta arbetet på måndag och att de var gonna kompensera mig för den tid
  bortkastade jag hade tillbringat hemma gör ingenting . Mitt liv är tillbaka i form , fick jag
  mitt jobb tillbaka , och jag fick min fästman tillbaka , som för övrigt är jag lyckligt gift
  till i dag med barnen .

  För mig är den här mannen är riktigt kraftfull , om vi bara hade fler människor som han i
  världen världen skulle verkligen vara en bättre plats . Han har också hjälpt en
  några av mina vänner för att lösa många av sina personliga problem som har
  lämnade dem glada och nöjda med livet . Posta det här på forumet för
  vem som helst som är intresserad av att kontakta mannen om hjälp . Du kan skicka honom
  ett meddelande via e-post @ ; Priestotutujuhayasolutionarena@gmail.com

  Jag kan inte ge ut sitt nummer för att han sa att han inte vill vara
  störs av så många människor , men han säger att hans e-post var ett säkert sätt att
  nå honom och kommer att svara på alla e-postmeddelanden så fort han kunde. Hoppas han hjälper
  du ut för …… Ha tro och Lycka till !

  E @ ; Priestotutujuhayasolutionarena@gmail.com

 • Katrin Anmäl

  Hej!
  Hur har det gått för er?

 • Anonymous Anmäl

  Hej vänner, Mitt namn Osawe Jennifer Jag är från USA bott i USA i flera år now.I aldrig trodde på alla spell casting. Jag har blivit lurad av många olika personer.Jag förlorat hoppet i them.My ex lämnade mig.Jag blev devastated.I förlorade min job.My bästa vän såg min plight.Then han presenterade mig för DR. Oduduwa via dr.oduduwaspellcaster @ gmail.com, jag fick höra hans arbete free.Never trodde tills jag kom i kontakt med him.He gjorde ett pass för mig. Jag återställa alla mina pengar och min ex älskare kom tillbaka på mindre än 75hrs.I återkallades på min plats i work.Was främjas även immediately.I kunde inte tro att det finns en verklig spell caster där ute som gör gratis spells.I endast betalas uppskattning efter passet hade worked.He tar inte betalt för pengar från någon tills rolln har worked.You alla bör inte luras att trollformler inte fungerar. DR. Oduduwa stava arbete mycket snabbt och han tar inte betalt för money.You kan endast betala för artiklarna förtrollningen kommer worked.Try honom och se vad jag saying.These är de få saker han gör
  * HE Återställa förlorade älskare i 24 timmar.
  * PENGAR RITUALER / DELTA ILLUMINATI The New World Order
  * FJÄRRKONTROLL ÖVER LOVERS.
  * Alla typer av trollformler och VOODOO ARBETARE.
  * ÄR DITT BOTEMEDEL TAR LÅNG att lösa dina problem? Detta är din chans få hjälp snabbt.
  * Få rida på NÅGON TROLLDOM, otur och förbannelser.
  * EXPERT PÅ DISTANS HEALING
  * DOMSTOLSÄRENDEN även om man är dömd [OM det finns en chans att överklaga]
  * ÄR NÅGRA BODY svartsjuk med din relation?
  * Oavslutade jobb av andra läkare-om inte nöjd-KOMMA TILL MIG.
  * DU tvingas in i en skilsmässa?
  * HE FÖRHINDRA otur och svartsjuka.
  * ATT VINNA HÄSTAR och spel.
  * HAN KAN STOPPA VISSA ONE STÖRA er relation.
  * VILL DU HA BARN DITT VAL
  * VILL DU SNABB MARRIAGEPROPOSAL?
  * HAN KAN ren människor HUS, företag FASTIGHETER från otur.
  * BEHÖVER DU drivet sexuellt KRAFT OCH STARK erektioner.
  Du kan komma att behöva honom i några vad. detta är DR.ODUDUWA kontakt
  EMAIL ADRESS: dr.oduduwaspellcaster @ gmail.com
  ELLER du kallar honom på detta nummer +2348149112394
  PROVA OCH DELA DINA VITTNESBÖRD TILL ALLA EFTER DET FUNGERAR, precis som jag gör nu tack … och LYCKA TILL.

 • anita smith Anmäl

  Mitt namn är Anita SMITH, jag är här för att sprida detta goda nyheter för hela
  värld, om hur jag blev gravid efter 14år av marriage.have träffat så många
  passcaster grund av mitt tillstånd, men till ingen nytta, tills jag träffade en vän som
  introducerade mig till otumbaotula världens största spell caster som hjälpte mig
  i kraft av sina gudar och jag blev gravid för första gången efter
  14år av äktenskap och jag födde tvillingar GABRIEL och Gabriella …. am
  mycket glad över att vara en mamma now.please missa inte detta enastående tillfälle .. om
  du har några problem, vänligen kontakta världen större spell caster genom
  detta mail .. otumbaotula@gmail.com han är också specialiserade på lösandet av andra
  problem, bland annat följande:
  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Du vill att kvinnor / män springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (7) Om du vill att bota hiv / aids och andra sjukdomar.
  kontakta honom nu för omedelbar lösning på ditt
  problem på otumbaotula@gmail.com
  Tack

 • Osawe Jennifer Anmäl

  Hej vänner, Mitt namn Osawe Jennifer Jag är från USA bott i USA i flera år now.I aldrig trodde på alla spell casting. Jag har blivit lurad av många olika personer.Jag förlorat hoppet i them.My ex lämnade mig.Jag blev devastated.I förlorade min job.My bästa vän såg min plight.Then han presenterade mig för DR. Oduduwa via dr.oduduwaspellcaster @ gmail.com, jag fick höra hans arbete free.Never trodde tills jag kom i kontakt med him.He gjorde ett pass för mig. Jag återställa alla mina pengar och min ex älskare kom tillbaka på mindre än 75hrs.I återkallades på min plats i work.Was främjas även immediately.I kunde inte tro att det finns en verklig spell caster där ute som gör gratis spells.I endast betalas uppskattning efter passet hade worked.He tar inte betalt för pengar från någon tills rolln har worked.You alla bör inte luras att trollformler inte fungerar. DR. Oduduwa stava arbete mycket snabbt och han tar inte betalt för money.You kan endast betala för artiklarna förtrollningen kommer worked.Try honom och se vad jag saying.These är de få saker han gör
  * HE Återställa förlorade älskare i 24 timmar.
  * PENGAR RITUALER / DELTA ILLUMINATI The New World Order
  * FJÄRRKONTROLL ÖVER LOVERS.
  * Alla typer av trollformler och VOODOO ARBETARE.
  * ÄR DITT BOTEMEDEL TAR LÅNG att lösa dina problem? Detta är din chans få hjälp snabbt.
  * Få rida på NÅGON TROLLDOM, otur och förbannelser.
  * EXPERT PÅ DISTANS HEALING
  * DOMSTOLSÄRENDEN även om man är dömd [OM det finns en chans att överklaga]
  * ÄR NÅGRA BODY svartsjuk med din relation?
  * Oavslutade jobb av andra läkare-om inte nöjd-KOMMA TILL MIG.
  * DU tvingas in i en skilsmässa?
  * HE FÖRHINDRA otur och svartsjuka.
  * ATT VINNA HÄSTAR och spel.
  * HAN KAN STOPPA VISSA ONE STÖRA er relation.
  * VILL DU HA BARN DITT VAL
  * VILL DU SNABB MARRIAGEPROPOSAL?
  * HAN KAN ren människor HUS, företag FASTIGHETER från otur.
  * BEHÖVER DU drivet sexuellt KRAFT OCH STARK erektioner.
  Du kan komma att behöva honom i några vad. detta är DR.ODUDUWA kontakt
  EMAIL ADRESS: dr.oduduwaspellcaster @ gmail.com
  ELLER du kallar honom på detta nummer +2348149112394
  PROVA OCH DELA DINA VITTNESBÖRD TILL ALLA EFTER DET FUNGERAR, precis som jag gör nu tack … och LYCKA TILL.

 • Rose Anmäl

  Tack vare Dr.Oduduwa, sade efter att ha läst inlägget av Katie, William och Rosemary, om hur Dr.Oduduwa hjälpa dem att få tillbaka sina jobb och älskare, jag snabbt skrev honom och förklarade hur Micheal givit mig den 14 maj 2012 för en annan dam, Dr.OduduwaI sa att jag inte skulle oroa dig längre, och han försäkrar att han kommer tillbaka till mig i 48 timmar, om han kunde få vissa objekt på marknaden att kasta förtrollningenJag vänta tålmodigt och han kom tillbaka till mig efter att han fick objekt och gick till shirin och rådfråga hans orakel (black magic spell), nästa dag vid 07:00 Scott kom till min dörr steg och föll på knä, jag öppnar dörren och jag blev chockad så jag lät honom och han sa att han kommer aldrig ignorera mig igen, vi hade sex i nattenJag var så glad och försökte prata om Dr.Oduduwa på denna framgång, men han sa att allt han ville var för mig att dela vittnesbörd och låta folk veta hur verklig den är, människor i hela värld Dr.Oduduwa är någon som jag kan rekommendera och vittna, är ett levande vittnesbörd om gjutning av trollformel som fungerar och lösa alla dina problem. Du kan kontakta honom med hans personliga e-post på dr.oduduwaspellcaster @ gmail.com
  Han kan också lösa följande problem som:
  * ÄR NÅGRA BODY svartsjuk med din relation?
  * Oavslutade jobb av andra läkare-om inte nöjd-KOMMA TILL MIG.
  * DU tvingas in i en skilsmässa?
  * HE FÖRHINDRA otur och svartsjuka.
  * ATT VINNA HÄSTAR och spel.
  * HAN KAN STOPPA VISSA ONE STÖRA er relation.
  * VILL DU HA BARN DITT VAL
  * VILL DU SNABB MARRIAGEPROPOSAL?
  * HAN KAN ren människor HUS, företag FASTIGHETER från otur.
  * BEHÖVER DU drivet sexuellt KRAFT OCH STARK erektioner.
  * HE Återställa förlorade älskare i 24 timmar.
  * PENGAR RITUALER / DELTA ILLUMINATI The New World Order
  * FJÄRRKONTROLL ÖVER LOVERS.
  * Alla typer av trollformler och VOODOO ARBETARE.
  * ÄR DITT BOTEMEDEL TAR LÅNG att lösa dina problem? Detta är din chans få hjälp snabbt.
  * Få rida på NÅGON TROLLDOM, otur och förbannelser.
  * EXPERT PÅ DISTANS HEALING
  e-post; dr.oduduwaspellcaster @ gmail.com eller ring honom +2348149112394

 • Donna Pin Anmäl

  Jag är fru Donna Pin från USA, jag vill dela ett vittnesbörd om
  mitt liv till var och en. Jag var gift med min man george vega,
  jag älskar honom så mycket vi har varit gifta i 5 år nu med två
  barn. När han gick för en semester till frankrike han menade
  en dam som kallas Marys, berättade han att han inte längre är
  intresserade av äktenskapet längre. Jag var så förvirra och
  söka efter hjälp, jag vet inte vad jag ska göra tills jag träffade
  min vän fröken Michelle och berättade om mitt problem. Hon
  sa till mig att inte oroa sig för det att hon hade ett liknande
  problem tidigare och presentera mig för en man vid namn Dr
  gogoajah kärlek stava som förhäxat hans ex och föra honom
  tillbaka till henne efter 2dagar. Fröken Michelle ber mig att
  kontakta dr Gogoajah kärlek stava om hjälp. Jag kontaktade
  honom för att hjälpa mig att få tillbaka min man och han ber
  mig att inte oroa sig för det som gudar hans förfäder kommer
  att kämpa för mig. Han berättade för mig med två dagar
  kommer han att återförenas mig och min man tillsammans.
  Efter två dagar min man ringde och sa att han kommer tillbaka
  till sökt ut saker med mig, jag var förvåning när jag såg honom
  och han började gråta om förlåtelse. Just nu är jag den
  lyckligaste kvinnan på jorden för vad denna stora spell caster
  gjorde för mig och min man, kan du kontakta honom här e
  drgogoajah@gmail.com.

 • Mrs Karina Anmäl

  Mitt vittnesbörd

  Hej kära vänner

  Jag heter Karina Vilva. Jag vill använda detta meddelande för att uttrycka min tacksamhet till en kvinna som jag aldrig sett, men hon har gjort mitt liv till ett paradis.

  Visst finns på internet illvilliga människor som är ödmjuka människor som vill fuska men den stora drottningen Madu visade mig att det fortfarande finns vissa människor som man kan lita på.

  I själva verket bodde jag 21 års äktenskap aldrig upplevt glädjen i moderskapet, jag hade problem från mina svärföräldrar, men min make var mycket förstående. En dag när jag gick igenom på internet jag såg några fler människor ges vittnesmål om en viss kvinna om hur hon har hjälpt dem räddade deras äktenskap, fick sin ex tillbaka, härdade diceases, jag ringde min man som visade honom vad jag såg men han avskräckt mig med att berätta för mig att dessa människor är alla falska och jag skulle ignorerat vittnesmål. Men jag diceided att kontakta denna stora kvinna genom hennes brevlåda: queenmadu211@gmail.com
  Till min största supprise denna kvinna kunde hjälpa mig och nu är jag en stolt mamma till två stora pojkar och en flicka som är i bra form. Jag var tvungen att tillbringa endast € 305 och nu är min man är mycket stolt över mig och vi lämnar mer lyckliga tillsammans.

  Tack vare drottning Madu den store Helper, kommer jag att fortsätta att tala om ditt goda arbete i mitt liv. Min man fick också främjas på hans kontor och han blev mer stolt över mig. Jag måste erkänna att jag har en underbar familj och att hon jag kommer att vara evigt tacksam.

  Kära föräldrar, vänner, bröder och systrar skriver den stora QUEEN MADU på hennes brevlåda eftersom hon förmodligen har lösningen på alla dina problem. Hon berättade för mig att jag kunde också kontakta honom för lösningar på andra problem som

  (1) vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Du har alltid mardrömmar.
  (3) För att främjas på kontoret
  (4) Vill du bli rik.
  (5) vill hålla din make / maka att bli din ensam för evigt.
  (6) behöver ekonomiskt stöd.
  7) Vill du ha kontroll över er äktenskap
  8) Vill du bli attraherad av människor
  9) Cure för någon sjukdom.

  Kontakta QUEEN MADU idag och du kommer inte att ångra dig. E-postadress: queenmadu211@gmail.com

 • Join the new world order Anmäl

  Att gå med i ILLUMINATI tar dig i rampljuset AV VÄRLDEN DÄR DU BOR I DAG. DINA ekonomiska svårigheter kommer till ett slut. VI STÖDJER DU både ekonomiskt och materiellt ATT SE DIG DIREKT ett bekvämt liv. IT spelar ingen roll vilken del av världen BOR DU IN. ATT VARA MEDLEM kontakt judiacherbalhome@gmail.com
  FRÅN USA NER till de mest avlägsna delen av jorden, kan vi ge dig ALLA ÖNSKAR DIG.
  VARA en analfabet eller en skrivkunnig INTE ett hinder för att bli miljonär MELLAN DAG OCH de närmaste två veckorna.
  DU VARA I DENNA VÅR OFFICIELLA SIDA IDAG betyder att det beställdes och arrangerad av STORA LUCIFER att hädanefter, ÄR DU OM ATT VARA DEN VERKLIGA OCH OBEROENDE MÄNNISKA DU HAR ALLTID önskat att du var. GÅ VÄNLIGEN MEDDELANDE judiacherbalhome@gmail.com

 • Emily Anmäl

  Ta dig tid att läsa min korta vittnesbörd, kan det vara bra för dig eller en person nära dig.

  Mitt namn är fru Emily James. Jag vill dela denna korta vittnesbörd med de goda människorna i den här världen. Det kan vara användbart för dig på ett eller annat sätt. Det här är min historia.
  Min man tycker att månggifte är inte fel, har han sett en annan tjej för det gångna 1 år nu, och jag sa till honom att han måste sluta, men han säger att han är kär i henne, de har till och med talat om varit tillsammans ”FOREVER” och även
  henne flytta in hos oss. min man älskar mig fortfarande, han ångrar att få in detta i första hand, men inte villig att bryta upp med henne, säger han, om han så break-up, kommer det inte finnas någon annan relation utanför deras matrimony.One dag som jag var går via internet på jakt efter jobb, jag såg olika vittnesbörd om om hur en profet hjälpt dem med deras problem. En av dem sa att han hjälpte honom botade sina sjukdomar, den andra sa att han hjälpte henne blev gravid efter 11 år av att vara barnlös och jag såg en annan som sa att han hjälpte henne räddade hennes äktenskap och få ett bra jobb, hon tappade E i denna stora man, så jag bestämde att ge mannen en rättegång och jag kontaktade honom på hans e-post: drokosu01@gmail.com denne store man berättade för mig att min man var under damens förtrollning. Men han kunde bryta förtrollningen och min man slutade relationen med damen inom 48 timmar och han kom tillbaka till mig att be om ursäkt för allt han gjorde och bad om min förlåtelse. Vänner inte kvar i tystnad eftersom de säger ”ETT PROBLEM DELAD ÄR ETT PROBLEM HALF LÖST” Men jag säger ett problem som delas med denna stora man är ”ETT PROBLEM PERMANENT LÖST” eftersom någon gillar DR OKOSU har en lösning på alla dina problem oavsett problemet bara att kontakta honom på hans e-post: drokosu01@gmail.com jag lever lyckligt nu med min man och min 2 underbara kids.DR OKOSU berättade jag kunde också kontakta honom på något av följande problem:

  (1) vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Du har alltid mardrömmar.
  (3) För att främjas på kontoret
  (4) Vill ett barn.
  (5) Vill du bli rik.
  (6) vill hålla din man / fru att bli din ensam för evigt.
  (7) behöver ekonomiskt stöd.
  8) Vill du ha kontroll över er äktenskap
  9) Vill du bli attraherad av människor
  10) Barnlöshet
  11) BEHÖVER make / maka
  12) Cure för någon sjukdom.
  Kontakta DR OKOSU idag och du kommer inte att ångra dig. E-post: drokosu01@gmail.com
  Tack för din tid …..

 • Emily Anmäl

  Ta dig tid att läsa min korta vittnesbörd, kan det vara bra för dig eller en person nära dig.

  Mitt namn är fru Emily James. Jag vill dela denna korta vittnesbörd med de goda människorna i den här världen. Det kan vara användbart för dig på ett eller annat sätt. Det här är min historia.
  Min man tycker att månggifte är inte fel, har han sett en annan tjej för det gångna 1 år nu, och jag sa till honom att han måste sluta, men han säger att han är kär i henne, de har till och med talat om varit tillsammans ”FOREVER” och även
  henne flytta in hos oss. min man älskar mig fortfarande, han ångrar att få in detta i första hand, men inte villig att bryta upp med henne, säger han, om han så break-up, kommer det inte finnas någon annan relation utanför deras matrimony.One dag som jag var går via internet på jakt efter jobb, jag såg olika vittnesbörd om om hur en profet hjälpt dem med deras problem. En av dem sa att han hjälpte honom botade sina sjukdomar, den andra sa att han hjälpte henne blev gravid efter 11 år av att vara barnlös och jag såg en annan som sa att han hjälpte henne räddade hennes äktenskap och få ett bra jobb, hon tappade E i denna stora man, så jag bestämde att ge mannen en rättegång och jag kontaktade honom på hans e-post: drokosu01@gmail.com denne store man berättade för mig att min man var under damens förtrollning. Men han kunde bryta förtrollningen och min man slutade relationen med damen inom 48 timmar och han kom tillbaka till mig att be om ursäkt för allt han gjorde och bad om min förlåtelse. Vänner inte kvar i tystnad eftersom de säger ”ETT PROBLEM DELAD ÄR ETT PROBLEM HALF LÖST” Men jag säger ett problem som delas med denna stora man är ”ETT PROBLEM PERMANENT LÖST” eftersom någon gillar DR OKOSU har en lösning på alla dina problem oavsett problemet bara att kontakta honom på hans e-post: drokosu01@gmail.com jag lever lyckligt nu med min man och min 2 underbara kids.DR OKOSU berättade jag kunde också kontakta honom på något av följande problem:

  (1) vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Du har alltid mardrömmar.
  (3) För att främjas på kontoret
  (4) Vill ett barn.
  (5) Vill du bli rik.
  (6) vill hålla din man / fru att bli din ensam för evigt.
  (7) behöver ekonomiskt stöd.
  8) Vill du ha kontroll över er äktenskap
  9) Vill du bli attraherad av människor
  10) Barnlöshet
  11) BEHÖVER make / maka
  12) Cure för någon sjukdom.
  Kontakta DR OKOSU idag och du kommer inte att ångra dig. E-post: drokosu01@gmail.com
  Tack för din tid …..

 • faith Anmäl

  Jag vill tacka Gud för användning (drsunnydsolution1@gmail.com) som min källa till frälsning efter 2 års arbetslöshet och min älskare lämnade mig ensam i 2 år, endast bruten hjärta tills jag träffade efter en Dr.sunny damer vittnesmål hur han fick hjälp av samma Dr soligt, så vi bestämde att kontakta honom och när jag berättade för honom alla mina problem skrattade och sade att detta inte är ett problem. allt kommer att vara bra i tre dagar. Exakt på den tredje dagen av mitt ex lover ringa mig förvånade mig och det som förvånade mig var att ett företag ansöker om mer än fyra månader sedan ringde och sa att jag skulle återgå till arbetet så fort possible.Am mycket tacksam för Dr soligt, om du vill kontakta honom, är hans e-post (drsunnydsolution1@gmail.com) det gör förtrollningen på följande sätt (1) Om du vill att ditt ex tillbaka. (2) du behöver en skilsmässa i er relation (3) Vill du främjas på sitt kontor. (4) Skulle ni män och kvinnor springa efter dig. (5) Om du vill ha ett barn. (6) Vill du bli rik. (7) Du vill knyta din man och hustru för att vara din för evigt. (8) Om du behöver ekonomiskt stöd. (9) Herbal Care Kontakta honom idag (drsunnydsolution1@gmail.com) Var Användbar domaren synd betonar Idag
  Chatt End

 • jassica Anmäl

  Min pojkvän dumpade mig för en vecka sedan efter att jag anklagade honom för att se någon annan och att förolämpa honom. Jag vill ha honom tillbaka i mitt liv, men han vägrar att ha någon kontakt med mig. Jag var så förvirra och vet inte vad jag ska göra, så jag når till internet för att få hjälp och jag såg ett vittnesbörd om hur en spell caster hjälpa dem att få sin ex tillbaka så jag kontakta spell caster och förklara mitt problem för honom och han kastade en besvärjelse för mig och försäkra mig om 2dagar som mitt ex kommer tillbaka till mig och till min största förvåning den andra dagen mitt ex kom knackar på min dörr och be om förlåtelse. Jag är så glad att min kärlek är tillbaka igen och bara det inte, vi är på väg att gifta sig. Än en gång tack DR OJEFOR spell. Du är verkligen duktig och begåvad. E-post: DROJEFORSPELLCASTER@GMAIL.COM är det enda svaret. Han kan vara till stor hjälp och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar man …..
  han kan lösa följande ……
  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill att främjas på kontoret.
  (4) Du vill ha kvinnor / män springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill knyta din make / maka att vara
  din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Växtbaserade vård
  (10) dåliga lucks
  (11) HIV-CURE

 • jassica Anmäl

  Min pojkvän dumpade mig för en vecka sedan efter att jag anklagade honom för att se någon annan och att förolämpa honom. Jag vill ha honom tillbaka i mitt liv, men han vägrar att ha någon kontakt med mig. Jag var så förvirra och vet inte vad jag ska göra, så jag når till internet för att få hjälp och jag såg ett vittnesbörd om hur en spell caster hjälpa dem att få sin ex tillbaka så jag kontakta spell caster och förklara mitt problem för honom och han kastade en besvärjelse för mig och försäkra mig om 2dagar som mitt ex kommer tillbaka till mig och till min största förvåning den andra dagen mitt ex kom knackar på min dörr och be om förlåtelse. Jag är så glad att min kärlek är tillbaka igen och bara det inte, vi är på väg att gifta sig. Än en gång tack DR OJEFOR spell. Du är verkligen duktig och begåvad. E-post: DROJEFORSPELLCASTER@GMAIL.COM är det enda svaret. Han kan vara till stor hjälp och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar man …..
  han kan lösa följande ……
  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill att främjas på kontoret.
  (4) Du vill ha kvinnor / män springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill knyta din make / maka att vara
  din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Växtbaserade vård
  (10) dåliga lucks
  (11) HIV-CURE

 • adina Anmäl

  Min korta vittnesbörd kan vara till stor hjälp för dig eller en granne. Ta dig tid OCH LÄS ….

  Jag har aldrig trott på internet spell hjul eller spiritist tills jag träffade dr Solo Wise. Faktum är att jag kommer att fortsätta att ge mitt tack och dela mitt vittnesbörd till hela världen. Mitt namn är Adina Omofagi, ska du inte Bedöma mig men jag är bara försöker dela det goda arbete Dr Solo Wise har gjort för mig. Jag uppskattar verkligen honom eftersom jag var nästan galen när min man lämnade mig och barnen utan anledning. Vi använder för att leva lyckliga tills hans inställning till oss börjar förändras. Jag bad honom att berätta vad som hänt och anledningen till hans plötsliga förändring, men han håller säga någonting och han berätta alltid att allt var bra. Men denna attityd av min man fortsatte och det var ont mina barn och jag. Jag var så förvirrad och jag visste aldrig vad jag ska göra. En dag lämnade han huset och kom aldrig tillbaka. Ohh det var värre och jag nästan blev galen. Jag fick många spell hjul från internet, men allt de kunde göra var att ta mina pengar utan resultat. Jag blev trött och kändes som att döda mig själv, men jag var tvungen att sty vid liv för saken av våra barn.
  En helg som jag går igenom internet jag såg olika vittnesmål om hur en viss man hjälpt olika människor. Jag var rädd för att ge honom en rättegång på grund av min tidigare erfarenhet av dessa så kallade spell hjul. Men denna sista gången jag beslutat att ge den här mannen en rättegång på sin e-post: drsolowisetemple@gmail.com Ohhh och det tog bara 72 timmar, 3 dagar för denne store man Dr Solo Wise att få min man tillbaka. Han berättade för mig att min man var under inflytande av en annan kvinna, men han kunde hjälpa mig att bryta förtrollningen och tog min make tillbaka till huset. Ohh du kan tänka dig glädjen och lyckan i mig, det är därför jag kommer att fortsätta att tala om de goda gärningar i denna stora man. Och det tog aldrig några pengar från mig emot lite pengar för vissa poster som han insisterade jag måste vara den att ge pengar för det, så att hans offer skulle kunna fungera för mig. Nu min man älskar mig mer än någonsin tidigare och jag fick främjas i min arbetsplats. Allt är bara att gå bra och perfekt för min familj.
  Jag kommer aldrig sluta sprida detta goda nyheter eftersom det kan också vara användbart för dig eller en person nära dig. Dr Solo Wise är Gud sände. Han sa att han kan lösa alla typer av problem, bland annat:

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill att främjas på kontoret.
  (4) Du vill ha kvinnor / män springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill hålla din make / maka att vara
  din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Växtbaserade vård
  (10) Om du inte kan tillfredsställa din fru
  kön önskan beroende
  till lågt erektion.
  (11) Om din menstruation vägrar att komma
  ut den dag den
  antar eller över flöden.
  (12) om du vägrade att betala, människor på grund av dig ?.
  (13) lösa ett markfrågan och få det tillbaka.
  (14) Har din familj Denny dig om din
  rätt?
  (15) vill att folk ska lyda dina ord och göra mitt
  önskar.
  (16) Har du ett lågt spermie?
  (17) dåliga lucks
  (18) HIV-CURE
  Ge denna stora man en rättegång idag och du kommer vara glad att du gjorde. drsolowisetemple@gmail.com

 • Miss Jennifer Osawe Anmäl

  Jag vet att detta budskap kan träffas I yttersta överraskning. Men jag vill bara dela min Testimoney, Mitt namn Osawe Jennifer Jag är från USA var jag en gång skild från min kärlek för några år sedan, jag vet hur det känns och det gjorde ont att skiljas från den man älskar. Om du verkligen älskar honom och du vill ha honom tillbaka till dig, kommer du att göra allt möjligt för att få honom tillbaka till livet igen, det var mitt fall, jag älskar min man väldigt mycket så jag gjorde allt för att få honom tillbaka och han kom tillbaka till mig och nu är vi lever lyckligt som någonsin tidigare.
  detta är min historia: … bott i USA i flera år now.I aldrig trodde på alla spell casting. Jag har blivit lurad av många olika personer.Jag förlorat hoppet i them.My ex lämnade mig.Jag blev devastated.I förlorade min job.My bästa vän såg min plight.Then han presenterade mig för DR. Oduduwa via dr.oduduwaspellcaster @ gmail.com, jag fick höra hans arbete free.Never trodde tills jag kom i kontakt med him.He gjorde ett pass för mig. Jag återställa alla mina pengar och min ex älskare kom tillbaka på mindre än 75hrs.I återkallades på min plats i work.Was främjas även immediately.I kunde inte tro att det finns en verklig spell caster där ute som gör gratis spells.I endast betalas uppskattning efter passet hade worked.He tar inte betalt för pengar från någon tills rolln har worked.You alla bör inte luras att trollformler inte fungerar. DR. Oduduwa stava arbete mycket snabbt och han tar inte betalt för money.You kan endast betala för artiklarna förtrollningen kommer worked.Try honom och se vad jag saying.These är de få saker han gör
  * HE Återställa förlorade älskare i 24 timmar.
  * PENGAR RITUALER / DELTA ILLUMINATI The New World Order
  * FJÄRRKONTROLL ÖVER LOVERS.
  * Alla typer av trollformler och VOODOO ARBETARE.
  * ÄR DITT BOTEMEDEL TAR LÅNG att lösa dina problem? Detta är din chans få hjälp snabbt.
  * Få rida på NÅGON TROLLDOM, otur och förbannelser.
  * EXPERT PÅ DISTANS HEALING
  * DOMSTOLSÄRENDEN även om man är dömd [OM det finns en chans att överklaga]
  * ÄR NÅGRA BODY svartsjuk med din relation?
  * Oavslutade jobb av andra läkare-om inte nöjd-KOMMA TILL MIG.
  * DU tvingas in i en skilsmässa?
  * HE FÖRHINDRA otur och svartsjuka.
  * ATT VINNA HÄSTAR och spel.
  * HAN KAN STOPPA VISSA ONE STÖRA er relation.
  * VILL DU HA BARN DITT VAL
  * VILL DU SNABB MARRIAGEPROPOSAL?
  * HAN KAN ren människor HUS, företag FASTIGHETER från otur.
  * BEHÖVER DU drivet sexuellt KRAFT OCH STARK erektioner.
  Du kan komma att behöva honom på något vad eller dela med vänner som har liknande problem. detta är DR.ODUDUWA kontakt
  EMAIL ADRESS: dr.oduduwaspellcaster @ gmail.com
  PROVA OCH DELA DINA VITTNESBÖRD TILL ALLA EFTER DET FUNGERAR, precis som jag gör nu tack … och LYCKA TILL.

 • Daniela Anmäl

  Hej! Det gick tyvärr inte bra 🙁 han gjorde slut den 26 november och flyttade ut samma dag :-/ han ville under den tiden knappt ha kontakt med mig, han flyttade hem till sina föräldrar till en annan stad och fick efter tre månader en egen lägenhet i samma stad som mig.
  jag tycker fortfarande om honom och kan umgås med honom så men jag känner väldigt mycket ilska mot honom och hatar honom för det han utsatt mig för, kommer aldrig någonsin
  o förlåta eller glömma det han ställde till med.
  jag har tagit tag i mitt liv och börjat göra mer saker för mig.
  känner dock fortfarande ibland att jag vill att det ska vara vi i framtiden, men jagchar slutat hoppas utan tar dagarna som dom kommer.

 • Laura J Anmäl

  Jag vet att detta budskap kan träffas I yttersta överraskning. Men jag vill bara dela min Testimoney, Mitt namn Osawe Jennifer Jag är från USA var jag en gång skild från min kärlek för några år sedan, jag vet hur det känns och det gjorde ont att skiljas från den man älskar. Om du verkligen älskar honom och du vill ha honom tillbaka till dig, kommer du att göra allt möjligt för att få honom tillbaka till livet igen, det var mitt fall, jag älskar min man väldigt mycket så jag gjorde allt för att få honom tillbaka och han kom tillbaka till mig och nu är vi lever lyckligt som någonsin tidigare.
  detta är min historia: … bott i USA i flera år now.I aldrig trodde på alla spell casting. Jag har blivit lurad av många olika personer.Jag förlorat hoppet i them.My ex lämnade mig.Jag blev devastated.I förlorade min job.My bästa vän såg min plight.Then han presenterade mig för DR. Oduduwa via dr.oduduwaspellcaster @ gmail.com, jag fick höra hans arbete free.Never trodde tills jag kom i kontakt med him.He gjorde ett pass för mig. Jag återställa alla mina pengar och min ex älskare kom tillbaka på mindre än 75hrs.I återkallades på min plats i work.Was främjas även immediately.I kunde inte tro att det finns en verklig spell caster där ute som gör gratis spells.I endast betalas uppskattning efter passet hade worked.He tar inte betalt för pengar från någon tills rolln har worked.You alla bör inte luras att trollformler inte fungerar. DR. Oduduwa stava arbete mycket snabbt och han tar inte betalt för money.You kan endast betala för artiklarna förtrollningen kommer worked.Try honom och se vad jag saying.These är de få saker han gör
  * HE Återställa förlorade älskare i 24 timmar.
  * PENGAR RITUALER / DELTA ILLUMINATI The New World Order
  * FJÄRRKONTROLL ÖVER LOVERS.
  * Alla typer av trollformler och VOODOO ARBETARE.
  * ÄR DITT BOTEMEDEL TAR LÅNG att lösa dina problem? Detta är din chans få hjälp snabbt.
  * Få rida på NÅGON TROLLDOM, otur och förbannelser.
  * EXPERT PÅ DISTANS HEALING
  * DOMSTOLSÄRENDEN även om man är dömd [OM det finns en chans att överklaga]
  * ÄR NÅGRA BODY svartsjuk med din relation?
  * Oavslutade jobb av andra läkare-om inte nöjd-KOMMA TILL MIG.
  * DU tvingas in i en skilsmässa?
  * HE FÖRHINDRA otur och svartsjuka.
  * ATT VINNA HÄSTAR och spel.
  * HAN KAN STOPPA VISSA ONE STÖRA er relation.
  * VILL DU HA BARN DITT VAL
  * VILL DU SNABB MARRIAGEPROPOSAL?
  * HAN KAN ren människor HUS, företag FASTIGHETER från otur.
  * BEHÖVER DU drivet sexuellt KRAFT OCH STARK erektioner.
  Du kan komma att behöva honom på något vad eller dela med vänner som har liknande problem. detta är DR.ODUDUWA kontakt
  EMAIL ADRESS: dr.oduduwaspellcaster @ gmail.com
  PROVA OCH DELA DINA VITTNESBÖRD TILL ALLA EFTER DET FUNGERAR, precis som jag gör nu tack … och LYCKA TILL.

 • Laura Jenny Anmäl

  Efter att ha varit i relation med honom i nio år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, bad jag honom med allt gjorde jag lovar, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till någon på nätet och hon föreslog att jag hellre ska kontakta en spell caster som kunde hjälpa mig att kasta en trollformel för att få honom tillbaka, men jag är den typen som aldrig trott på spell, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade spell caster via sin personliga e-postadress dr.oduduwaspellcaster@gmail.com, och han berättade för mig var det inga problem att allt kommer att bli bra förrän två dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan två dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, det var runt 04:00. Min före detta kallade mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände, att han ville att jag skulle komma tillbaka till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löftet att alla som jag vet att har en relation problem, skulle jag vara till hjälp för sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och mäktiga spell caster, DR Oduduwa som hjälpt mig med mitt problem och vem är annorlunda än alla de falska sådana där ute och det är gratis, gör han inte betalt för pengarna, kan du bara visa uppskattning när det slutliga resultatet av förtrollningen. Vem som helst kan behöva hjälp av passet hjul, är kostnadsfritt hans arbete, är hans personliga e-post (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något som han trollformler för olika ändamål liknande (1) om du vill att ditt ex tillbaka. (2) om du alltid har mardrömmar. (3) du vill främjas på ditt kontor. (4) du vill ha kvinnor / män att springa efter dig. (5) om du vill ha ett barn. (6) du vill vara rik. (7) du vill knyta din make / maka att bli din för evigt. (8) Om du vill ha ekonomiskt stöd. (9) Herbal vård (10) Om du kan kunna tillfredsställa din fru kön önskan på grund av låg erraction. (11) Om din menstruation vägrar att komma ut den dagen det antar eller över flöden. (12) om ditt arbete vägrar att betala ditt folk på grund av dig ?. (13) lösa ett markfrågan och få tillbaka det. (14) har din familj Denny dig om din rätt? (15) Låt folk lyder mina ord och gör mitt som. (16) har du en låg spermier räkna? alla Case lösa inom 72hours.

 • Jenny Osawe Anmäl

  Jag vet att detta budskap kan träffas I yttersta överraskning. Men jag vill bara dela min Testimoney, Mitt namn Osawe Jennifer Jag är från USA var jag en gång skild från min kärlek för några år sedan, jag vet hur det känns och det gjorde ont att skiljas från den man älskar. Om du verkligen älskar honom och du vill ha honom tillbaka till dig, kommer du att göra allt möjligt för att få honom tillbaka till livet igen, det var mitt fall, jag älskar min man väldigt mycket så jag gjorde allt för att få honom tillbaka och han kom tillbaka till mig och nu är vi lever lyckligt som någonsin tidigare.
  detta är min historia: … bott i USA i flera år now.I aldrig trodde på alla spell casting. Jag har blivit lurad av många olika personer.Jag förlorat hoppet i them.My ex lämnade mig.Jag blev devastated.I förlorade min job.My bästa vän såg min plight.Then han presenterade mig för DR. Oduduwa via dr.oduduwaspellcaster @ gmail.com, jag fick höra hans arbete free.Never trodde tills jag kom i kontakt med him.He gjorde ett pass för mig. Jag återställa alla mina pengar och min ex älskare kom tillbaka på mindre än 75hrs.I återkallades på min plats i work.Was främjas även immediately.I kunde inte tro att det finns en verklig spell caster där ute som gör gratis spells.I endast betalas uppskattning efter passet hade worked.He tar inte betalt för pengar från någon tills rolln har worked.You alla bör inte luras att trollformler inte fungerar. DR. Oduduwa stava arbete mycket snabbt och han tar inte betalt för money.You kan endast betala för artiklarna förtrollningen kommer worked.Try honom och se vad jag saying.These är de få saker han gör
  * HE Återställa förlorade älskare i 24 timmar.
  * PENGAR RITUALER / DELTA ILLUMINATI The New World Order
  * FJÄRRKONTROLL ÖVER LOVERS.
  * Alla typer av trollformler och VOODOO ARBETARE.
  * ÄR DITT BOTEMEDEL TAR LÅNG att lösa dina problem? Detta är din chans få hjälp snabbt.
  * Få rida på NÅGON TROLLDOM, otur och förbannelser.
  * EXPERT PÅ DISTANS HEALING
  * DOMSTOLSÄRENDEN även om man är dömd [OM det finns en chans att överklaga]
  * ÄR NÅGRA BODY svartsjuk med din relation?
  * Oavslutade jobb av andra läkare-om inte nöjd-KOMMA TILL MIG.
  * DU tvingas in i en skilsmässa?
  * HE FÖRHINDRA otur och svartsjuka.
  * ATT VINNA HÄSTAR och spel.
  * HAN KAN STOPPA VISSA ONE STÖRA er relation.
  * VILL DU HA BARN DITT VAL
  * VILL DU SNABB MARRIAGEPROPOSAL?
  * HAN KAN ren människor HUS, företag FASTIGHETER från otur.
  * BEHÖVER DU drivet sexuellt KRAFT OCH STARK erektioner.
  Du kan komma att behöva honom på något vad eller dela med vänner som har liknande problem. detta är DR.ODUDUWA kontakt
  EMAIL ADRESS: dr.oduduwaspellcaster @ gmail.com
  PROVA OCH DELA DINA VITTNESBÖRD TILL ALLA EFTER DET FUNGERAR, precis som jag gör nu tack … och LYCKA TILL.

 • Marie Anmäl

  Jag har aldrig sett mig själv gråta för något innan, men denna dag som min älskare lämnade huset med obehag efter att vi hade lite kamp om honom kommer alltid hem sent jag grät hela dagen, men efter så många dagar av ensamhet beslutade jag att leta efter lösning på min relation och svaret kom till mig när jag såg Dr.Adodo information på internet och jag har läst massor av recensioner om honom och jag bestämde mig för att ge honom ett samtal och genom hjälp av Dr.Adodo min älskare kom tillbaka till mig inom 48 timmar och sedan dess har han aldrig komma hem sent, så du kan se hur kraftfullt och användbart Dr.Adodo är att hela världen det är därför jag kommer att vara att sätta Dr.Adodo kontaktuppgifter just nu för sakens skull av de människor som kommer att behöva hans kontakt för Dr.Adodo mobil enhet +2348107527833 eller du skriva till honom via e-post på Adodospelltemple@gmail.com

 • daniella Anmäl

  Jag vill bara säga ett stort tack till Dr.OGUN för vad han har gjort för mig, tog han tillbaka den man jag älskade och vårda av hela mitt hjärta, En man som lämnade mig för en annan kvinna för bra 3 år, med 2 kids, jag bara bestämde sig för att kontrollera vissa spell caster-talet, men alla höll lura mig, tills jag träffade Dr Ogun, som berättade för mig att allt kommer att vara över .until han berättade för mig att min man kommer att vara tillbaka i två dagar, är så tacksam idag att min man är tillbaka till mig och vi är glada och han vill alltid vara vid min sida, jag kommer råd du folk att inte falla i fel händer utan att kontakta Dr.OGUN som är pålitlig och rakt forword, kan du kontakta honom via e-post lovespelltemplee@gmail.com
  Om du också behöver lösningen till följande problem ska du kontakta honom också.
  1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Du vill ha kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill knyta din make / maka att vara din för evigt.
  (8) Om du vill ha ekonomiskt stöd.
  (9) Hur du blivit lurad och vill återhämta du förlorat pengar.
  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
  (11) om du vill skilja dig från din man.
  (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.
  (13) Graviditet stava bli gravida barnet
  (14) garanterar att du vinner de oroande rättsfall och skilsmässa oavsett hur vilket skede
  (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
  återigen e-postadressen är lovespelltemplee@gmail.com kontakta honom direkt

 • daniella Anmäl

  Jag vill bara säga ett stort tack till Dr.OGUN för vad han har gjort för mig, tog han tillbaka den man jag älskade och vårda av hela mitt hjärta, En man som lämnade mig för en annan kvinna för bra 3 år, med 2 kids, jag bara bestämde sig för att kontrollera vissa spell caster-talet, men alla höll lura mig, tills jag träffade Dr Ogun, som berättade för mig att allt kommer att vara över .until han berättade för mig att min man kommer att vara tillbaka i två dagar, är så tacksam idag att min man är tillbaka till mig och vi är glada och han vill alltid vara vid min sida, jag kommer råd du folk att inte falla i fel händer utan att kontakta Dr.OGUN som är pålitlig och rakt forword, kan du kontakta honom via e-post lovespelltemplee@gmail.com
  Om du också behöver lösningen till följande problem ska du kontakta honom också.
  1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Du vill ha kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill knyta din make / maka att vara din för evigt.
  (8) Om du vill ha ekonomiskt stöd.
  (9) Hur du blivit lurad och vill återhämta du förlorat pengar.
  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
  (11) om du vill skilja dig från din man.
  (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.
  (13) Graviditet stava bli gravida barnet
  (14) garanterar att du vinner de oroande rättsfall och skilsmässa oavsett hur vilket skede
  (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
  återigen e-postadressen är lovespelltemplee@gmail.com kontakta honom direkt

 • Anonymous Anmäl

  Tack vare Dr.Oduduwa, sade efter att ha läst inlägget av Katie, William och Rosemary, om hur Dr.Oduduwa hjälpa dem att få tillbaka sina jobb och älskare, jag snabbt skrev honom och förklarade hur Micheal givit mig den 14 maj 2012 för en annan lady, Dr.OduduwaI sagt att jag inte ska oroa dig längre, och han försäkrar att han kommer tillbaka till mig i 48 timmar, om han kunde få vissa objekt på marknaden att kasta förtrollningenJag vänta tålmodigt och han kom tillbaka till mig efter att han fick objekt och gick till Shirin och rådfråga hans orakel (svart magi spell), nästa dag vid 07:00 Scott kom till min dörr steg och föll på knä, jag öppnar dörren och jag blev chockad så jag lät honom och han sa att han kommer att aldrig ignorera mig igen, vi hade sex i nattenJag var så glad och försökte prata om Dr.Oduduwa på denna framgång, men han sa att allt han ville var för mig att dela vittnesbörd och låta folk veta hur verklig den är, människor i hela världen Dr.Oduduwa är någon jag kan rekommendera och vittna, är ett levande vittnesbörd om gjutning av spell som fungerar och lösa alla dina problem och det är gratis spell cast han inte betalt för pengar, betalar du bara för att få objekten redo för stava. Du kan kontakta honom med hans personliga e-post på dr.oduduwaspellcaster@gmail.com Han kan också lösa följande problem som: * ÄR NÅGOT BODY SVARTSJUK med relationen? * Unfinished JOBB av andra läkare-OM INTE NÖJD-Kom till mig. * DU tvingas in i en skilsmässa? * HE FÖRHINDRA otur och svartsjuka. * ATT VINNA HÄSTAR och spel. * HAN KAN STOPPA Någon stör din relation. * VILL DU HA BARN DITT VAL * Vill du QUICK MARRIAGEPROPOSAL? * HAN KAN ren människor HUS, företag EGENSKAPER från otur. * BEHÖVER DU ALLTFÖR sexuella makt och starka erektioner. * HE Återställa förlorade älskare i 24 timmar. * PENGAR RITUALER / DELTA ILLUMINATI den Nya världsordningen * Fjärrstyrning VÄNNER. * Alla typer av spell gjutning och VOODOO ARBETARE. * ÄR DITT BOTEMEDEL ta långa att lösa dina problem? Detta är din chans få hjälp SNABBT. * Få rida på NÅGON TROLLDOM, otur och förbannelser. * EXPERT PÅ DISTANS HEALING e-post; dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

 • Anonymous Anmäl

  Efter att ha varit i relation med honom i nio år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, bad jag honom med allt gjorde jag lovar, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till någon på nätet och hon föreslog att jag hellre ska kontakta en spell caster som kunde hjälpa mig att kasta en trollformel för att få honom tillbaka, men jag är den typen som aldrig trott på spell, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade spell caster via sin personliga e-postadress dr.oduduwaspellcaster@gmail.com, och han berättade för mig var det inga problem att allt kommer att bli bra förrän två dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan två dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, det var runt 04:00. Min före detta kallade mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände, att han ville att jag skulle komma tillbaka till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löftet att alla som jag vet att har en relation problem, skulle jag vara till hjälp för sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och mäktiga spell caster, DR Oduduwa som hjälpt mig med mitt problem och vem är annorlunda än alla de falska sådana där ute och det är gratis, gör han inte betalt för pengarna, kan du bara visa uppskattning när det slutliga resultatet av förtrollningen. Vem som helst kan behöva hjälp av passet hjul, är kostnadsfritt hans arbete, är hans personliga e-post (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något som han trollformler för olika ändamål liknande (1) om du vill att ditt ex tillbaka. (2) om du alltid har mardrömmar. (3) du vill främjas på ditt kontor. (4) du vill ha kvinnor / män att springa efter dig. (5) om du vill ha ett barn. (6) du vill vara rik. (7) du vill knyta din make / maka att bli din för evigt. (8) Om du vill ha ekonomiskt stöd. (9) Herbal vård (10) Om du kan kunna tillfredsställa din fru kön önskan på grund av låg erraction. (11) Om din menstruation vägrar att komma ut den dagen det antar eller över flöden. (12) om ditt arbete vägrar att betala ditt folk på grund av dig ?. (13) lösa ett markfrågan och få tillbaka det. (14) har din familj Denny dig om din rätt? (15) Låt folk lyder mina ord och gör mitt som. (16) har du en låg spermier räknas? (17) Mål lösa kontakta honom med sin e-postadress: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

 • katie Anmäl

  Tack vare Dr.Oduduwa, sade efter att ha läst inlägget av Katie, William och Rosemary, om hur Dr.Oduduwa hjälpa dem att få tillbaka sina jobb och älskare, jag snabbt skrev honom och förklarade hur Micheal givit mig den 14 maj 2012 för en annan lady, Dr.OduduwaI sagt att jag inte ska oroa dig längre, och han försäkrar att han kommer tillbaka till mig i 48 timmar, om han kunde få vissa objekt på marknaden att kasta förtrollningenJag vänta tålmodigt och han kom tillbaka till mig efter att han fick objekt och gick till Shirin och rådfråga hans orakel (svart magi spell), nästa dag vid 07:00 Scott kom till min dörr steg och föll på knä, jag öppnar dörren och jag blev chockad så jag lät honom och han sa att han kommer att aldrig ignorera mig igen, vi hade sex i nattenJag var så glad och försökte prata om Dr.Oduduwa på denna framgång, men han sa att allt han ville var för mig att dela vittnesbörd och låta folk veta hur verklig den är, människor i hela världen Dr.Oduduwa är någon jag kan rekommendera och vittna, är ett levande vittnesbörd om gjutning av spell som fungerar och lösa alla dina problem och det är gratis spell cast han inte betalt för pengar, betalar du bara för att få objekten redo för stava. Du kan kontakta honom med hans personliga e-post på dr.oduduwaspellcaster@gmail.com Han kan också lösa följande problem som: * ÄR NÅGOT BODY SVARTSJUK med relationen? * Unfinished JOBB av andra läkare-OM INTE NÖJD-Kom till mig. * DU tvingas in i en skilsmässa? * HE FÖRHINDRA otur och svartsjuka. * ATT VINNA HÄSTAR och spel. * HAN KAN STOPPA Någon stör din relation. * VILL DU HA BARN DITT VAL * Vill du QUICK MARRIAGEPROPOSAL? * HAN KAN ren människor HUS, företag EGENSKAPER från otur. * BEHÖVER DU ALLTFÖR sexuella makt och starka erektioner. * HE Återställa förlorade älskare i 24 timmar. * PENGAR RITUALER / DELTA ILLUMINATI den Nya världsordningen * Fjärrstyrning VÄNNER. * Alla typer av spell gjutning och VOODOO ARBETARE. * ÄR DITT BOTEMEDEL ta långa att lösa dina problem? Detta är din chans få hjälp SNABBT. * Få rida på NÅGON TROLLDOM, otur och förbannelser. * EXPERT PÅ DISTANS HEALING e-post; dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

 • Anonymous Anmäl

  Hej vänner, Jag heter Laura Jennifer Jag är från Sverige bott i Sverige i flera år now.I aldrig trott på alla spell gjutning. Jag har blivit lurad av många olika personer.Jag förlorat hoppet i them.My ex lämnade mig.Jag var devastated.I förlorade min job.My bästa vän såg min belägenhet på webbplatsen på internet.Then han introducerade mig till DR. Oduduwa via dr.oduduwaspellcaster@gmail.com, fick jag höra hans arbete är free.Never trodde tills jag fick in-kontakt med him.He gjorde ett pass för mig. Jag återställa alla mina pengar och min ex älskare kom tillbaka på mindre än 47hrs.I återkallades på min plats i work.Was även främjat immediately.I kunde inte tro att det finns en verklig spell caster ute som gör gratis spells.I bara betalas uppskattning efter passet hade worked.He tar inte ut pengar från någon förrän besvärjelsen har worked.You alla bör inte låta sig luras att trollformler inte fungerar. DR. Oduduwa spell arbetar mycket snabbt och han tar inte betalt för money.You kan endast betala för artiklarna förtrollningen kommer worked.Try honom och se vad är saying.These är de få saker han gör
  * HE Återställa förlorade älskare i 24 timmar.
  * Fjärrstyrning VÄNNER.
  * Alla typer av spell gjutning och VOODOO ARBETARE.
  * ÄR DITT BOTEMEDEL ta långa att lösa dina problem? Detta är din chans få hjälp SNABBT.
  * Få rida på NÅGON TROLLDOM, otur och förbannelser.
  * EXPERT PÅ DISTANS HEALING
  * DOMSTOLSÄRENDEN även om man är dömd [IF det finns en chans att överklaga]
  * ÄR NÅGOT BODY SVARTSJUK med relationen?
  * Unfinished JOBB av andra läkare-OM INTE NÖJD-Kom till mig.
  * DU tvingas in i en skilsmässa?
  * HE FÖRHINDRA otur och svartsjuka.
  * ATT VINNA HÄSTAR och spel.
  * HAN KAN STOPPA Någon stör din relation.
  * VILL DU HA BARN DITT VAL
  * Vill du QUICK MARRIAGEPROPOSAL?
  * HAN KAN ren människor HUS, företag EGENSKAPER från otur.
  * BEHÖVER DU ALLTFÖR sexuella makt och starka erektioner.
  Du kan få behöver honom i några vad. detta är DR.ODUDUWA kontakt
  E-postadress: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
  PROVA och dela dina vittnesbörd för alla efter DET FUNGERAR, precis som jag gör nu tack … och LYCKA.

 • joyce Anmäl

  Min Name är Joyce, Storbritannien. Jag vill dela mina vittnesbörd med allmänheten om vad den här kvinnan som kallas Shelly har just gjort för mig, har denna kvinna precis tog tillbaka min förlorade Ex make till mig med sin stora spell, hade jag gift med den här mannen som heter Craig vi var tillsammans under en fem års tid och vi älskade vår själva men när jag inte kunde ge honom ett barn under 2 år lämnade han mig och berättade att han inte kan fortsätta längre då jag nu letar efter sätt att få honom tillbaka, tills en vän till mig berättade om den här kvinnan och gav hans kontakt email (annashelly42@gmail.com). Du kommer inte tro det när jag kontaktade denna kvinna av mina problem hon förberett denna spell gjutna och föra min förlorade make tillbaka, och efter en månad som jag missade min tid den månaden och jag var tvungen att gå för ett test och resultatet uppgav att jag var gravid, är glad idag är en mamma till en flicka, tack än en gång den stora Shelly för vad du har gjort för mig, om du är ute passerar genom någon av detta problem som anges nedan:

  1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på ditt kontor.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill knyta din make / maka att vara
  yours forever.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar eller ring honom
  (10) Om du vill vinna en rättegång
  (11) Om du vill vara skyddad mot rövare, bluff etc
  (12) Om du har en låg spermie domstol och du vill ha det löst

 • emma Anmäl

  After being in relationship with him for nine years,he broke up with me, I
  did everything possible to bring him back but all was in vain, I wanted him
  back so much because of the love I have for him, I begged him with
  everything, I made promises but he refused. I explained my problem to
  someone online and she suggested that I should rather contact a spell
  caster that could help me cast a spell to bring him back but I am the type
  that never believed in spell, I had no choice than to try it, I mailed the
  spell caster, and he told me there was no problem that everything will be
  okay before four days, that my ex will return to me before four days, he
  cast the spell and surprisingly in the second day, it was around 4pm. My ex
  called me, I was so surprised, I answered the call and all he said was that
  he was so sorry for everything that happened, that he wanted me to return
  to him, that he loves me so much. I was so happy and went to him, that was
  how we started living together happily again. Since then, I have made
  promise that anybody I know that have a relationship problem, I would be of
  help to such person by referring him or her to the only real and powerful
  spell caster, DR OJEFOR who helped me with my own problem and who is
  different from
  all the fake ones out there. Anybody could need the help of the spell
  caster, his email is (drojeforspellcaster@gmail.com }
  you can email him if you need his assistance in your relationship or
  anything he cast spells for different
  purposes like
  (1) If you want your ex back.
  (2) if you always have bad dreams.
  (3) You want to be promoted in your office.
  (4) You want women/men to run after you.
  (5) If you want a child.
  (6) You want to be rich.
  (7) You want to tie your husband/wife to be
  yours forever.
  (8) If you need financial assistance.
  (9) Herbal care
  (10) If you can be able to satisfy your wife
  sex desire due
  to low erraction.
  (11)HIV CURE

 • amelia Anmäl

  Jag kommer att älska att dela mitt vittnesbörd till er alla människor i world.i gifte sig min man ca 2 år sedan vi börjar få problem hemma som vi slutar sova på samma säng, slåss om små saker han kommer alltid hem sent på natten, dricker för mycket och sova med andra kvinnor ut side.i har aldrig älskar någon man i mitt liv förutom him.he är far till mitt barn och jag vill inte förlora honom eftersom vi har arbetat så hårt tillsammans för att bli vad vi är och har today.few månad sedan han nu bestämt sig för att leva mig och ungen, som är en ensamstående mamma kan vara svårt ibland, och så jag har ingen att vända sig till och jag var hjärt broken.i ringde min mamma och förklara allt till henne, berättade min mor mig om Dr ABEJIDE hur han hjälpte henne att lösa problemet mellan henne och min pappa var jag överraskning om det eftersom de har varit utan varandra i tre och ett halvt år och det var som ett mirakel hur de kom tillbaka till varje other.i riktades till Dr ABEJIDE på sin e-post: DRABEJIDESPELLCASTER@GMAIL.COM
  och förklara allt för honom, så han lova mig att inte oroa sig för att han kommer att kasta en spell och göra saker kommer tillbaka till hur vi var så mycket kär igen och att det var en annan kvinnlig ande som kontrollerade min husband.he berättade att mitt problem kommer att lösas inom två dagar om jag tror jag sa OK.So han kasta en spell för mig och efter två dagar min kärlek kom tillbaka ber mig att förlåta him.i är så glad nu. så att varför jag beslutat att dela min erfarenhet med varje kropp som har sådana problem kontakta Dr lättnad den stora spell caster på sin e-postadress: DRABEJIDESPELLCASTER@GMAIL.COM
  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på ditt kontor.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill knyta din make / maka att vara
  yours forever.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Herbal vård
  (10) HIV-CURE

 • amelia Anmäl

  Jag kommer att älska att dela mitt vittnesbörd till er alla människor i world.i gifte sig min man ca 2 år sedan vi börjar få problem hemma som vi slutar sova på samma säng, slåss om små saker han kommer alltid hem sent på natten, dricker för mycket och sova med andra kvinnor ut side.i har aldrig älskar någon man i mitt liv förutom him.he är far till mitt barn och jag vill inte förlora honom eftersom vi har arbetat så hårt tillsammans för att bli vad vi är och har today.few månad sedan han nu bestämt sig för att leva mig och ungen, som är en ensamstående mamma kan vara svårt ibland, och så jag har ingen att vända sig till och jag var hjärt broken.i ringde min mamma och förklara allt till henne, berättade min mor mig om Dr ABEJIDE hur han hjälpte henne att lösa problemet mellan henne och min pappa var jag överraskning om det eftersom de har varit utan varandra i tre och ett halvt år och det var som ett mirakel hur de kom tillbaka till varje other.i riktades till Dr ABEJIDE på sin e-post: DRABEJIDESPELLCASTER@GMAIL.COM
  och förklara allt för honom, så han lova mig att inte oroa sig för att han kommer att kasta en spell och göra saker kommer tillbaka till hur vi var så mycket kär igen och att det var en annan kvinnlig ande som kontrollerade min husband.he berättade att mitt problem kommer att lösas inom två dagar om jag tror jag sa OK.So han kasta en spell för mig och efter två dagar min kärlek kom tillbaka ber mig att förlåta him.i är så glad nu. så att varför jag beslutat att dela min erfarenhet med varje kropp som har sådana problem kontakta Dr lättnad den stora spell caster på sin e-postadress: DRABEJIDESPELLCASTER@GMAIL.COM
  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på ditt kontor.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill knyta din make / maka att vara
  yours forever.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Herbal vård
  (10) HIV-CURE

 • Paul Anmäl

  Paul Gregg

  Jag är Paul Gregg, när jag så småningom hittade vittnesmål om denna spell caster Dr.sunny, hur han hjälpt många människor att få sina älskare och splittrade hem tillbaka, jag kontaktade honom genom hans e-postadress drsunnydsolution1@gmail.com eftersom jag var helt desperat att få min fru tillbaka. Ett liv utan min fru var en riktig röra för mig och mina barn. Jag ville ha en dramatisk förändring och jag trodde magi kan vara lösningen. Efter att ha diskuterat upplösning med Dr soligt, han gav mig hopp om att han kommer att återställa mitt äktenskap. Jag kände att han faktiskt kommer att göra min fru att återvända hem och han gjorde! Det är fantastiskt vad denna stora spell caster har gjort för mig, är hans hjälp ovärderliga! Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan Dr.sunny, gör han sitt jobb så bra han är organiserad och mycket funktionell, jag tror att han är den bästa spell caster jag kan räkna med när det kommer till alla typer av pass, jag var täckt att hans trollformler arbetade, om du behöver hjälp, kontakta honom på drsunnydsolution1@gmail.com eller telefonnummer 2348077620669

  HE FIX Följande problem TILL ALLA
  Över hela världen ON:
  1. Att få din älskare eller make tillbaka
  2. Andlig skottsäker
  3. Utbildning
  4. Pengar spell
  5. Lång livslängd spell
  6. Välstånd spell
  7. Skydd spell
  8. Skaffa ett jobb spell
  9. Att bli chef spell
  10. Få en enorm lån utan att betala någon avgift spell
  11. Få din bluff pengarna tillbaka
  12. Barn spell
  13. Graviditetsstavnings
  14. Frihet stavnings
  15. Kärlek spell
  16, försvinnande stava
  17. Invisible humant stavnings
  18. Framgång eller pa ** spell
  19. Äktenskap spell
  20. Hämnas spell
  21. Popularitet spell
  22. Killing spell
  23. Cancerstavnings
  24. Supernatural power spell
  25. Madness spell
  26. Gratis hus lånpass
  27. Produktions spell av filmer och film
  28. Hiv / aids spell
  29. Tuberkulos spell
  30. Lös vikt och kropps spell

 • Katie Aslund Anmäl

  Efter att ha varit i relation med honom i nio år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, bad jag honom med allt gjorde jag lovar, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till någon på nätet och hon föreslog att jag hellre ska kontakta en spell caster som kunde hjälpa mig att kasta en trollformel för att få honom tillbaka, men jag är den typen som aldrig trott på spell, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade spell caster via sin personliga e-postadress dr.oduduwaspellcaster@gmail.com, och han berättade för mig var det inga problem att allt kommer att bli bra förrän två dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan två dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, det var runt 04:00. Min före detta kallade mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände, att han ville att jag skulle komma tillbaka till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löftet att alla som jag vet att har en relation problem, skulle jag vara till hjälp för sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och mäktiga spell caster, DR Oduduwa som hjälpt mig med mitt problem och vem är annorlunda än alla de falska sådana där ute och det är gratis, gör han inte betalt för pengarna, kan du bara visa uppskattning när det slutliga resultatet av förtrollningen. Vem som helst kan behöva hjälp av passet hjul, är kostnadsfritt hans arbete, är hans personliga e-post (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något som han trollformler för olika ändamål liknande (1) om du vill att ditt ex tillbaka. (2) om du alltid har mardrömmar. (3) du vill främjas på ditt kontor. (4) du vill ha kvinnor / män att springa efter dig. (5) om du vill ha ett barn. (6) du vill vara rik. (7) du vill knyta din make / maka att bli din för evigt. (8) Om du vill ha ekonomiskt stöd. (9) Herbal vård (10) Om du kan kunna tillfredsställa din fru kön önskan på grund av låg erraction. (11) Om din menstruation vägrar att komma ut den dagen det antar eller över flöden. (12) om ditt arbete vägrar att betala ditt folk på grund av dig ?. (13) lösa ett markfrågan och få tillbaka det. (14) har din familj Denny dig om din rätt? (15) Låt folk lyder mina ord och gör mitt som. (16) har du en låg spermier räknas? (17) Mål lösa kontakta honom med sin e-postadress: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

 • Tina Anmäl

  Efter att ha varit i relation med honom i nio år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, vill jag honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, frågade Jag ser honom med allt jag har lovat, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för någon på nätet, och hon föreslog att jag föredrar att rådgöra med en spell caster som kunde hjälpa mig att kasta en trollformel för att få honom tillbaka, men jag är den typen som aldrig trott spell, hade jag inget val men prova det, jag postade spell caster via sin personliga e-postadress dr.oduduwaspellcaster@gmail.com och han berättade att det var inga problem så blir allt bra tills två dagar kommer mitt ex kommer tillbaka till mig förrän två dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, det var runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände, han ville att jag skulle komma tillbaka till honom, han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var att vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort ett löfte om att alla jag känner som har en relation problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stava caster, DR Oduduwa som hjälpt mig med mitt problem som skiljer sig från alla de falska där, och det är gratis, han inte betalt för pengarna, du kan bara visa din uppskattning när det slutliga resultatet av förtrollningen. Vem som helst kan behöva hjälp pass hjulen är fria hans arbete, hans personliga e-post (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom om du behöver hans hjälp i relationen eller något han stavar för olika ändamål såsom (1) om du vill att ditt ex tillbaka. (2) att alltid ha mardrömmar. (3) Att främja kontoret. (4) För kvinnor / män kör efter dig. (5) om du vill ha ett barn. (6 ) Att vara rik. (7) du vill bifoga din man / fru att vara din för evigt. (8) Om du behöver ekonomiskt stöd. (9) Herbal Care (10) Om du kan kunna tillfredsställa din hustru kön önskan på grund av låg erraction. (11) Om mens vägrar att komma ut den dagen det antar eller overflow. (12) om arbetet inte betalar dina människor på grund av att du ?. (13) löser ett markproblem och få det tillbaka (14) har din familj Denny dina rättigheter (15) Låt folk läser mina ord och göra mitt liknande (16) har en låg spermier (17) Mät lös kontakta honom med sin e-postadress:.?.? Dr .oduduwaspellcaster @ gmail.com

 • Jenny Anmäl

  Jag vet att detta budskap kan möta dig i yttersta förvåning. Men jag vill bara dela mitt vittnesbörd, mitt namn är Jennifer Osawe jag är från USA, fick jag separerade från min kärlek när ett par år tillbaka, jag vet hur det känns och det gör ont att skiljas från de du älskar. Om du verkligen älskar honom och vill ha honom tillbaka till dig, kommer du att göra något för att få tillbaka honom på ditt liv, vilket var mitt fall, jag älskar min man väldigt mycket, så jag gjorde allt för honom har tillbaka och han kom tillbaka till mig och nu är vi lyckligt liv än någonsin tidigare.

  det här är min historia … bor i USA för åren now.I aldrig trott i alla spellcasting. Jag har blivit lurad av många olika personer.Jag förlorat hoppet i dem. Min ex kvar mi. Jag var förkrossad. Jag förlorade min bästa vän job.My såg min belägenhet. När han presenterade mig för DR. Oduduwa genom dr.oduduwaspellcaster@gmail.com, fick jag höra av hans arbete är free.Never trodde tills jag kom i kontakt med him.He gjorde en spell för mig. Jag återhämta alla mina pengar och min ex-älskare kom tillbaka på mindre än 75hrs.I kallades tillbaka på min plats i work.Was även främjat immediately.I kunde inte tro att en riktig trollformler där ute som bara inte betalda gratis spells.I i uppskattning efter rolln hade worked.He tar inte betalt för pengar från någon tills besvärjelsen har worked.You allt ska inte vilseledas att trollformler inte fungerar. DR. Oduduwa stava arbetet mycket snabbt och han tar inte betalt för money.You betalar bara för komponenterna i spell kommer worked.Try honom och se vad jag saying.These är de få saker han gör

  * HE Återvinna Förlorad Lovers i 24 timmar.

  * PENGAR RITUALS / ILLUMINATI ingå i den nya världsordningen

  * REMOTE för älskare.

  * ALLA TYPER stava gjutning & VOODOO ANSTÄLLD.

  * Är din BOTEMEDEL ta lång tid att lösa dina problem? Detta är din chans att hjälpa snabbt.

  * Få rida på NÅGON trolldom, otur & förbannelser.

  * Expert i distanshealing

  * Rättsfall även om de dömda [OM DET FINNS EN CHANS FÖR ÖVERKLAGANDE]

  * VAD ÄR KROPPEN SVARTSJUK med relationen?

  * Unfinished JOBB av andra läkare-AS-PLEASE komma till mig.

  * Kommer du TVINGAD i en skilsmässa?

  * HE UNDVIK otur och svartsjuka.

  * FÖR HÄSTAR och spel WIN.

  * HAN KAN NÅGON sluta blanda er relation.

  * Vill att dina barn i ditt val

  * VILL DU FAST frieri?

  * Han kan rengöra MÄNNISKOR HOMES, rörelsefastigheter av otur.

  * BEHÖVER DU ALLTFÖR sexuella styrka och starka erektioner.

  Du kan gå till honom vad som behövs i vissa eller dela med vänner som har samma problem. detta är DR.ODUDUWA kontakt

  E-postadress: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

  PROVA och dela dina vittnesbörd ALLA AFTER WORK, precis som jag gör nu, tack … och lycka till.

 • Jenny Luv Anmäl

  Jag vet att detta budskap kan möta dig i yttersta förvåning. Men jag vill bara dela mitt vittnesbörd, mitt namn är Jennifer Osawe jag är från USA, fick jag separerade från min kärlek när ett par år tillbaka, jag vet hur det känns och det gör ont att skiljas från de du älskar. Om du verkligen älskar honom och vill ha honom tillbaka till dig, kommer du att göra något för att få tillbaka honom på ditt liv, vilket var mitt fall, jag älskar min man väldigt mycket, så jag gjorde allt för honom har tillbaka och han kom tillbaka till mig och nu är vi lyckligt liv än någonsin tidigare.

  det här är min historia … bor i USA för åren now.I aldrig trott i alla spellcasting. Jag har blivit lurad av många olika personer.Jag förlorat hoppet i dem. Min ex kvar mi. Jag var förkrossad. Jag förlorade min bästa vän job.My såg min belägenhet. När han presenterade mig för DR. Oduduwa genom dr.oduduwaspellcaster@gmail.com, fick jag höra av hans arbete är free.Never trodde tills jag kom i kontakt med him.He gjorde en spell för mig. Jag återhämta alla mina pengar och min ex-älskare kom tillbaka på mindre än 75hrs.I kallades tillbaka på min plats i work.Was även främjat immediately.I kunde inte tro att en riktig trollformler där ute som bara inte betalda gratis spells.I i uppskattning efter rolln hade worked.He tar inte betalt för pengar från någon tills besvärjelsen har worked.You allt ska inte vilseledas att trollformler inte fungerar. DR. Oduduwa stava arbetet mycket snabbt och han tar inte betalt för money.You betalar bara för komponenterna i spell kommer worked.Try honom och se vad jag saying.These är de få saker han gör

  * HE Återvinna Förlorad Lovers i 24 timmar.

  * PENGAR RITUALS / ILLUMINATI ingå i den nya världsordningen

  * REMOTE för älskare.

  * ALLA TYPER stava gjutning & VOODOO ANSTÄLLD.

  * Är din BOTEMEDEL ta lång tid att lösa dina problem? Detta är din chans att hjälpa snabbt.

  * Få rida på NÅGON trolldom, otur & förbannelser.

  * Expert i distanshealing

  * Rättsfall även om de dömda [OM DET FINNS EN CHANS FÖR ÖVERKLAGANDE]

  * VAD ÄR KROPPEN SVARTSJUK med relationen?

  * Unfinished JOBB av andra läkare-AS-PLEASE komma till mig.

  * Kommer du TVINGAD i en skilsmässa?

  * HE UNDVIK otur och svartsjuka.

  * FÖR HÄSTAR och spel WIN.

  * HAN KAN NÅGON sluta blanda er relation.

  * Vill att dina barn i ditt val

  * VILL DU FAST frieri?

  * Han kan rengöra MÄNNISKOR HOMES, rörelsefastigheter av otur.

  * BEHÖVER DU ALLTFÖR sexuella styrka och starka erektioner.

  Du kan gå till honom vad som behövs i vissa eller dela med vänner som har samma problem. detta är DR.ODUDUWA kontakt

  E-postadress: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

  PROVA och dela dina vittnesbörd ALLA AFTER WORK, precis som jag gör nu, tack … och lycka till.

 • Karina Anmäl

  Akta dig för Scammers. Läs den här, skulle det hjälpa dig ….
      
          Mitt namn är Karina jag kommer att vilja dela tips om hur man identifierar en riktig trollformel hjul eftersom många människor har fallit offer för bedrägeri som jag har stött på massor av kommentarer som Vittnesbörd sistone (jag var ett offer för) och från erfarenhet och vad jag vet att jag väljer att skriva det här inlägget. När en riktig spell caster kommer i din väg är han inte alltid särskilt om pengar. Han bryr sig mer om din situation och hittar aa sätt att hjälpa dig och inte bara om pengar.

          AFRIKA; ca 70% av bedrägerier är afrikaner, säger inte att de inte har riktiga spell hjul men eftersom de är andligt begåvad i Afrika men jag tror att personifiering är för mycket, det falska är mer än den verkliga. INDIEN och Nigeria är det land av Voodoo och där verkliga spell caster dwell. Jag föll ett offer för bedrägeri två gånger till en viss Dr Ekpen och Priest Quanda både Indien, de båda rippade mig att strimla innan jag insåg nästan $ 3700 var borta tills jag kom över The Great SOLO WISE av Nigeria som berättade för mig hur man identifierar en falsk stava caster, han hjälpte mig att få mitt ex tillbaka utan fel eller ursäkt i 3 dagar. Vi är tillbaka och lyckligare än någonsin och nyligen den stora SOLO WISE i NIGERIA hjälpte mig fick en bra betalt arbete med hjälp av sin kraftfulla stava. Han är verkligen kraftfull faktiskt han är testad och Trusted ….
  Du kan kontakta honom om du behöver hans hjälp eller tjänster via sin e-post på drsolowisetemple@gmail.com
        
         

 • magie Anmäl

  Hej alla min mun är full av vittnesmål jag kommer inte haft tro en spell caster i mitt liv tills jag var hjälp av Dr OJEFOR jag har varit gifta i 5år och på det femte året av mitt äktenskap, en annan kvinna hade ett pass för att ta min make ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit för 1years tills jag möter ett inlägg där den här mannen Dr OJEFOR har hjälpt någon och jag beslutade att ge honom ett försök att hjälpa mig ta med min make hem och tro mig jag bara skicka min bild till honom och min man och efter 48hours han har berättat för mig, såg jag en bil körde in i huset och se, det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att gör var och en av er i liknande träffade den här mannen och ha din älskare tillbaka till dig själv. Hans e-post: DROJEFORSPELLCASTER@GMAIL.COM
  E-post: DROJEFORSPELLCASTER@GMAIL.COM är det enda svaret. Han kan vara till stor hjälp och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar människa …..
  han kan lösa följande ……
  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på ditt kontor.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill knyta din make / maka att vara
  yours forever.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Herbal vård
  (10) Om du kan ha möjlighet att tillfredsställa din fru
  kön önskan beroende
  till låg erraction.

 • magie Anmäl

  Hej alla min mun är full av vittnesmål jag kommer inte haft tro en spell caster i mitt liv tills jag var hjälp av Dr OJEFOR jag har varit gifta i 5år och på det femte året av mitt äktenskap, en annan kvinna hade ett pass för att ta min make ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit för 1years tills jag möter ett inlägg där den här mannen Dr OJEFOR har hjälpt någon och jag beslutade att ge honom ett försök att hjälpa mig ta med min make hem och tro mig jag bara skicka min bild till honom och min man och efter 48hours han har berättat för mig, såg jag en bil körde in i huset och se, det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att gör var och en av er i liknande träffade den här mannen och ha din älskare tillbaka till dig själv. Hans e-post: DROJEFORSPELLCASTER@GMAIL.COM
  E-post: DROJEFORSPELLCASTER@GMAIL.COM är det enda svaret. Han kan vara till stor hjälp och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar människa …..
  han kan lösa följande ……
  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på ditt kontor.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill knyta din make / maka att vara
  yours forever.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Herbal vård
  (10) Om du kan ha möjlighet att tillfredsställa din fru
  kön önskan beroende
  till låg erraction.

 • caroline Anmäl

  TACK TILL STORA DR Sunny FÖR LÖSA mina problem HANS EMAIL IS (drsunnydsolution1@gmail.com

  mitt namn är Caroline Nelson, jag var gift med min man i 5 år vi levde lyckligt tillsammans för detta år, och inte förrän han reste till USA för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess har han hatar mig och barnen och kärlek hennes enda. så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ut ur huset och han kommer nu till USA för att se att andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerad och jag var bara vistas med min mamma och jag var inte behandla bra eftersom min mamma gifte sig en annan man efter min far död så den man hon gifte sig inte behandla henne väl, jag och mina barn var så förvirra och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka hem eftersom jag älskar och vårda honom så mycket, så en dag när jag surfade på min dator jag såg ett vittnesbörd om denna spell caster DR Sunny, vittnesmål delade på internet av en dam och det imponerar mig så mycket jag tycker också om att ge det ett försök. Först var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn passerar genom så jag kontaktade honom och han berättade för mig att vara lugn för bara 24 timmar att min man ska komma tillbaka till mig och till min bästa överraskningen jag fick ett samtal från min make på den andra dagen som frågar efter barnen och jag ringde DR Soligt och han sa dina problem är lösta mitt barn. så detta var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress broms upp av en ond kvinna så med all denna hjälp från DR Soligt, jag vill att ni alla på detta forum att gå med mig att säga ett stort tack till DR Soligt och jag kommer också råd för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom hans e-post är) (drsunnydsolution1@gmail.com) han är lösningen på alla dina problem och predika i livet. återigen hans e-postadress är (drsunnydsolution1@gmail.com)

  HAN ÄR specialiserade på FÖLJANDE stava.

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.

  (2) Om du alltid har mardrömmar.

  (3) Om du vill att främjas på ditt kontor.

  (4) Om du vill att kvinnor / män att springa efter dig.

  (5) Om du vill ha ett barn.

  (6) Om du vill bli rik.

  (7) Om du vill knyta din man / fru att bli din för evigt.

  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.

  (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.

  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.

  (11) om du vill skilja dig från din man.

  (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.

  (13) Graviditet stava bli gravida bebis

  (14) garanti du vinner de oroande rättsfall & skilsmässa oavsett hur vilket skede

  (15) Sluta ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.

  (16) om du har någon sjukdom som (HIV), (CANCER) eller någon sjukdom.

  (17) om du behöver böner om befrielse för ditt barn eller dig själv.

  återigen se till att du kontaktar honom om du har några problem han kommer att hjälpa dig. hans e-postadress är (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakta honom direkt ….

 • lord ozamo Anmäl

  Välkommen till Lord Ozamo tempel lösning. och jag är här för att hjälpa dig förändra och förvandla ditt liv på det mest positiva sättet möjligt. Jag använder kraften i svarta hantverk och Wicca stava gjutning för att hjälpa människor precis som du får den kärlek de vill och
  de pengar de förtjänar och även bota någon av sjukdomarna. Min kärlek och naturläkemedel besvärjelser erbjuder fantastiska och snabba resultat. Vill du hitta
  din själsfrände? Vill du återförenas med en tidigare älskare och få honom att älska dig igen eller bota någon av dina sjukdomar du har lidit av på det förflutna? Behöver du binda en bråkstake från att orsaka problem i din relation? Med min spell gjutning tjänst, kan jag kasta en kärlek stava eller förbereda ett växtbaserat botemedel till dina sjukdomar för din räkning som kommer att hjälpa alla dina önskningar och drömmar. Jag gör även andra anpassade besvärjelser, såsom pengar trollformler, jobb besvärjelser, vänskap besvärjelser och lycka besvärjelser. Du kanske redan har provat makt besvärjelser och böner för att få
  vad du vill. Även om det är sant att alla har förmågan att kasta
  besvärjelser och utföra magi, är spell gjutning som en muskel. Alla har denna ”muskler”, men ju mer du använder den, desto starkare blir det, och ju fler saker du kan göra med det. Om du inte är en erfaren spell caster, kan din spell inte vara så stark, och
  resultaten inte lika snabbt som du kan desire.GET DINA problem lösta HÄR och vara fri !!
  Hej till människor som vill vara stor, OBS: Denna Spell gjutning inte har någon effekt på någon, men bara för att
  få ditt problem löst OK.
  Få ditt problem löser i master … Du kan få
  bälg problem löser här.

  1. hjälp vinnande lotteri
  2. Ta tillbaka förlorade vän, även om den går förlorad under lång tid
  3. Ta bort dåliga trollformler från bostäder, affärer
  & Kund attraktion etc.
  4. Få främjande du har önskat under en lång tid på jobbet eller i din
  karriär.
  6. Ta bort den svarta fläcken som håller på att ta bort dina pengar
  7. Ta reda på varför du inte går framåt i livet och lösningen
  8. Ehelp du vinner politiska val
  9. Se till utmärkta gymnasiebetyg även för barn med psykiska funktionshinder
  10. Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta sönder
  12. Vi läker ofruktsamhet hos kvinnor och störande menstruation
  13. Få dig äktenskap till älskare av ditt val
  14. Garanti du vinner de oroande rättsfall & skilsmässa oavsett hur vilket skede
  15. Se till framgång i arbetet och företag
  16. Psykisk sjukdom & förhäxad
  17. Kan inte sova på natten eller promenader på natten
  18. Åter stulen egendom och vistelseort människor som skadar dig.
  19. Ta naturliga tur in
  20.Using min örtmedicin för att bota någon av denna sjukdomar som diabetes, syfilis, cancer etc.
  21. Extreme skydd för dem som gör farliga jobb som väktare, bankdirektör, värdetransportörer, etc Jag har över 20 års stavnings gjutning erfarenhet, och har framgångsrikt trollformler för att hjälpa hundratals människor att förbättra sitt kärleksliv, ekonomiska situation, och lycka . Jag kan hjälpa dig, och jag vill hjälpa dig. Reda på om min anpassade Spells här

  KONTAKTA mig genom min e-post: lordozamotemple@gmail.com

 • magie Anmäl

  Hej alla min mun är full av vittnesmål jag kommer inte haft tro en spell caster i mitt liv tills jag var hjälp av Dr OJEFOR jag har varit gifta i 5år och på det femte året av mitt äktenskap, en annan kvinna hade ett pass för att ta min make ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit för 1years tills jag möter ett inlägg där den här mannen Dr OJEFOR har hjälpt någon och jag beslutade att ge honom ett försök att hjälpa mig ta med min make hem och tro mig jag bara skicka min bild till honom och min man och efter 48hours han har berättat för mig, såg jag en bil körde in i huset och se, det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att gör var och en av er i liknande träffade den här mannen och ha din älskare tillbaka till dig själv. Hans e-post: DROJEFORSPELLCASTER@GMAIL.COM
  E-post: DROJEFORSPELLCASTER@GMAIL.COM är det enda svaret. Han kan vara till stor hjälp och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar människa …..
  han kan lösa följande ……
  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på ditt kontor.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill knyta din make / maka att vara
  yours forever.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Herbal vård
  (10) Om du kan ha möjlighet att tillfredsställa din fru
  kön önskan beroende
  till låg erraction.

 • magie Anmäl

  Hej alla min mun är full av vittnesmål jag kommer inte haft tro en spell caster i mitt liv tills jag var hjälp av Dr OJEFOR jag har varit gifta i 5år och på det femte året av mitt äktenskap, en annan kvinna hade ett pass för att ta min make ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit för 1years tills jag möter ett inlägg där den här mannen Dr OJEFOR har hjälpt någon och jag beslutade att ge honom ett försök att hjälpa mig ta med min make hem och tro mig jag bara skicka min bild till honom och min man och efter 48hours han har berättat för mig, såg jag en bil körde in i huset och se, det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att gör var och en av er i liknande träffade den här mannen och ha din älskare tillbaka till dig själv. Hans e-post: DROJEFORSPELLCASTER@GMAIL.COM
  E-post: DROJEFORSPELLCASTER@GMAIL.COM är det enda svaret. Han kan vara till stor hjälp och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar människa …..
  han kan lösa följande ……
  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på ditt kontor.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill knyta din make / maka att vara
  yours forever.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Herbal vård
  (10) Om du kan ha möjlighet att tillfredsställa din fru
  kön önskan beroende
  till låg erraction.

 • Miss Fatima Anmäl

  TACK TILL STORA DR Sunny FÖR LÖSA mina problem HANS EMAIL IS (drsunnydsolution1@gmail.com

  mitt namn är fröken Fatima, jag var gift med min man i 5 år vi levde lyckligt tillsammans för detta år, och inte förrän han reste till USA för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess har han hatar mig och barnen och kärlek hennes enda. så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ut ur huset och han kommer nu till USA för att se att andra en kvinna. så jag och mina barn var nu så frustrerad och jag var bara vistas med min mamma och jag var inte behandla bra eftersom min mamma gifte sig en annan man efter min far död så den man hon gifte sig inte behandla henne väl, jag och mina barn var så förvirra och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka hem eftersom jag älskar och vårda honom så mycket, så en dag när jag surfade på min dator jag såg ett vittnesbörd om denna spell caster DR Sunny, vittnesmål delade på internet av en dam och det imponerar mig så mycket jag tycker också om att ge det ett försök. Först var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn passerar genom så jag kontaktade honom och han berättade för mig att vara lugn för bara 24 timmar att min man ska komma tillbaka till mig och till min bästa överraskningen jag fick ett samtal från min make på den andra dagen som frågar efter barnen och jag ringde DR Soligt och han sa dina problem är lösta mitt barn. så detta var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress broms upp av en ond kvinna så med all denna hjälp från DR Soligt, jag vill att ni alla på detta forum att gå med mig att säga ett stort tack till DR Soligt och jag kommer också råd för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom hans e-post är) (drsunnydsolution1@gmail.com) han är lösningen på alla dina problem och predika i livet. återigen hans e-postadress är (drsunnydsolution1@gmail.com)

  HAN ÄR specialiserade på FÖLJANDE stava.

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.

  (2) Om du alltid har mardrömmar.

  (3) Om du vill att främjas på ditt kontor.

  (4) Om du vill att kvinnor / män att springa efter dig.

  (5) Om du vill ha ett barn.

  (6) Om du vill bli rik.

  (7) Om du vill knyta din man / fru att bli din för evigt.

  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.

  (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.

  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.

  (11) om du vill skilja dig från din man.

  (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.

  (13) Graviditet stava bli gravida bebis

  (14) garanti du vinner de oroande rättsfall & skilsmässa oavsett hur vilket skede

  (15) Sluta ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.

  (16) om du har någon sjukdom som (HIV), (CANCER) eller någon sjukdom.

  (17) om du behöver böner om befrielse för ditt barn eller dig själv.

  återigen se till att du kontaktar honom om du har några problem han kommer att hjälpa dig. hans e-postadress är (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakta honom direkt ….

 • cynthia Anmäl

  OM DU hjälpa mig snälla tacka den allsmäktige Guden ATT ANVÄNDA PROFETEN greate att komma med leenden tillbaka till mitt ansikte ..

  Mitt namn är fru Cynthia, jag är från Mexiko, det är så verkligt när jag provat det och så sant. Jag kan inte tro att mitt liv kan förändras för

  bättre. Jag vill verkligen att använda detta medium för att uppskatta det fantastiska arbete som Herren använde profeten Moses att göra i mitt

  liv. Jag och min man att leva lyckliga tillsammans med vår son till djävulen var tvungen att ta en kvinna mellan .. Min

  Maken plötsligt förändrats. Han började hålla sena nätter och igen, skulle han inte ens komma hem i 5 dagar.

  Jag försökte ta reda på vad som gick fel, men han säger alltid mig ingenting. Detta fortsatte tills jag och vår son lämnade slutligen

  för en annan kvinna .. Jag försökte allt jag kunde för att få honom tillbaka, jag besökte många andliga hus men inte kunnat hjälpa mig. EN

  dag jag gick igenom Internet för att söka arbete, såg jag olika vittnesmål om hur en profet hjälpte dem

  med sina problem. En av dem sade han hjälpte bota hans sjukdom, den andra sa att det hjälpte honom att bli gravid efter 11

  år som barnlös och jag såg en annan som sade att han hjälpte räddade hans äktenskap och få ett bra jobb, tappade hon

  E-post profet, så jag bestämde mig för att ge mannen en rättegång och jag kontaktade honom på hans e-post: mosesdsolution1000@hotmail.com
  Jag kontaktade den här mannen av Gud och sa till honom mitt problem och han kunde hjälpa min man att ta mig att be om ursäkt till

  mig och vår son, jag är också ett bra jobb och nu går vi lyckligare än någonsin. Han fick aldrig någon

  pengar från mig, jag hade bara att plantera ett frö (leverans) för att stödja Guds verk. Ohh tacka Gud för att sända en stor profet

  Som profeten Moses att hjälpa världens människor med deras problem, TACK stor profet. Jag kommer att fortsätta att prata

  du goda gärningar i världen. Du kan också kontakta honom i dag på sin e-post: mosesdsolution1000@hotmail.com
  Profeten Moses sa att jag kunde också kontakta honom på något av följande problem:

  (1) vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Du har fortfarande mardrömmar.
  (3) För att marknadsföras i ditt kontor
  (4) Du vill ha ett barn.
  (5) Du vill bli rik.
  (Devil) vill behålla din make / maka att bli din ensam för evigt.
  (7) har ekonomiskt behov.
  8) Vill du ha kontroll över dig bröllop
  9) Vill du attraherad av människor
  10) Infertilitet
  11) BEHÖVER EN make / maka
  12) bota någon sjukdom.
  Kontakta denna stora man i dag och du ska vara glad att du gjorde .. E-post: mosesdsolution1000@hotmail.com

  <<<

 • nancy Anmäl

  Min man har överge mig och barnen för de senaste 8months nu, och vägrar att komma tillbaka eftersom han var hålla på med en kvinna som han just träffat, för att jag själv och barnen har lidit och det har varit häl en kamp, men jag bestämmer mig för att göra alla medel för att se till att min familj komma samman som det kan, sedan gick jag på nätet där jag såg så många bra samtal om denna spell caster vars webbplats är Akwukespiritualtemple@gmail.com så jag var tvungen att kontakta honom och på bara 3dagar som han har lovat, kom min man hem och hans beteende var tillbaka till mannen jag gifte sig. Jag kan inte tacka spell caster nog vad vad han gjorde för mig, jag är så tacksam.

 • BABA KAKUTA Anmäl

  få ditt problem som ska lösas en gång för alla.Jag am
  vittnade om att han lever.
  (1) Om du behöver ditt ex tillbaka.
  (2) om du behöver ett botemedel mot HIV-sjukdom
  (3) Om du behöver för att bota sjukdomen huden
  (4) Om du behöver härda Ebola Warriors
  (5) Det är nödvändigt att bota sjukdomen av övervikt
  (6) Om du alltid har mardrömmar.
  (7) Vill du främjas på sitt kontor.
  (8) Vill du kvinnor / män att springa efter dig.
  (9) Om du vill ha ett barn.
  (10) Vill du bli rik.
  (11) som du vill länka din make / maka att vara
  din för evigt.
  (12) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (13) Hur du har fuskat och önskemål
  att återhämta sig pengar han förlorade.
  (14) om du vill stoppa din skilsmässa.
  (15) om du vill skilja sig från sin make.
  (16) om du vill att dina önskemål beviljas.
  (17) för att skydda dina fyra händer fiende
  kontakt. kakutaspellz@gmail.com

  BABA Kakuta kan du ringa det här numret: +2348165915297

 • Bravo Anmäl

  Paul Gregg

  Jag är Bravo Gregg, när jag så småningom hittade vittnesmål om denna spell caster Dr.Egbe hur han hjälpt många människor att få sina älskare och trasiga hem igen, jag kontaktade honom via hans e-postadress dregbedcaster@gmail.com eftersom jag var helt desperat att få min fru tillbaka. Ett liv utan min fru var en riktig röra för mig och mina barn. Jag ville ha en dramatisk förändring och jag trodde magi kan vara lösningen. Efter att ha diskuterat upplösning med Dr EGBE, gav han mig hopp om att han kommer att återställa mitt äktenskap. Jag kände att han faktiskt kommer att göra min fru att återvända hem och han gjorde! Det är fantastiskt vad denna stora spell caster har gjort för mig, är hans hjälp ovärderliga! Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan Dr.Egbe, gör han sitt jobb så bra han är organiserad och mycket funktionell, jag tror att han är den bästa spell caster jag kan räkna med när det gäller alla typer av spell jag var täckt att hans pass arbetade, om du behöver hjälp, kontakta honom på dregbedcaster@gmail.com eller telefonnummer +2348077620669

  HE Rätta följande PROBLEM FÖR ALLA
  ÖVER GLOBE ON:
  1. Lär din älskare eller make tillbaka
  2. Andlig skott
  3. Utbildning
  4. Pengar spell
  5. Lång livslängd spell
  6. Prosperity spell
  7. Skydd spell
  8. Skaffa ett jobb spell
  9. Att bli chef spell
  10. Få en enorm lån utan att betala någon avgift spell
  11. Få din bluff pengarna tillbaka
  12. Barn spell
  13. Graviditets stava
  14. Frihet stavnings
  15. Kärlek spell
  16, försvinnande stava
  17. Invisible humant stava
  18. Framgång eller pa ** spell
  19. Äktenskap spell
  20. Hämnas spell
  21. Popularitets spell
  22. Killing spell
  23. Cancer spell
  24. övernaturliga krafter spell
  25. Madness spell
  26. Gratis hus lånpass
  27. Produktions period av filmer och film
  28. Hiv / aids spell
  29. Tuberkulos spell
  30. Gå ner i vikt och kropps spell

 • isabella Anmäl

  Min pojkvän hade den här tjejen som har förstör hans relationer i flera år, han bröt upp med henne för tre år sedan, men hon fortfarande kontrollerar honom och förstör de flesta av hans relationer. Jag var nu ett offer. Hon kom igen för att ta bort honom från mig, hon försökte allt hon kunde, men jag höll min tro stark och stannade med min pojkvän utan att låta henne mer in i honom. Hon konfronterade mig också, berättade för mig att det finns inget jag kommer att göra för att få henne att lämna honom ensam; Hon varnade allvar att jag äventyrar mitt liv och hon snart kommer att agera starkare än någonsin. Jag var rädd och började med tvivel i min styrka eftersom min pojkvän har redan börjat se henne; allt hopp var nästan vilse, jag vet inte hur detta onda dam styr honom sedan den dagen hade det en dramatisk bryta upp. Jag bestämde mig för att hjälpa till att rädda mannen jag älskar även om vi inte kommer att vara tillsammans igen. Jag gick till vänner om råd och besökte bloggar också. Jag hittade vittnesmål om Dr. Owolabi kärlek stava och andra, men min ande valde honom. Jag tog mod och mailade honom och mitt liv förändrats sedan dess. Den onda damens makt över min pojkvän förstördes och hon inte har någon andlig ansluta igen med honom. Min pojkvän har förändrats; han mår så lättad och frisk nu än tidigare. Han mailade också tacka Dr Owolabi för kärlek stava och uppmuntrade mig att också dela vår egen vittnesbörd på bloggar. Vi är tacksamma för vad du har gjort. E-posta honom och få din egen mirakel genom sin e-post: owolabispellcasters@gmail.com eller hans Direct: +2349037478762.

 • high chief ifabunmi Anmäl

  Är du en affärsman eller en kommande konstnär , Politiker, problem i ert äktenskap , vill din älskare tillbaka , skådespelare eller ett värdigt pastor och du vill bli stor , kraftfull och berömda i något du lägga händerna on.You skall vara ges en chans att uppleva underverk av Stora ifa .Hög Chief ifabunmi är en hängiven ifa präst är välkänt i västra Afrika . inget offer av människoliv som behövs , rikedom och berömmelse är säker , du har en fullständig tillgång för att utrota fattigdomen borta från ditt liv nu . ring +2349097608009 eller E på highchiefifabunmi@gmail.com
  Hej människor i världen , varför inte börja nu att bygga en ljusare framtid för dig och din nästa generation

 • Mr Arnold Anmäl

  Är du en affärsman, politiker, musiker, student och
  du vill bli rik, mäktig och bli berömd i livet.
  uppnå dina drömmar genom att vara medlem i stor
  illuminati. Med detta alla dina drömmar och önska kan vara helt
  Finns, om u verkligen vill vara medlem av den stora illuminati
  Kontakta sedan Mr.Arnold kontakt via e-post @ illuminatihomeofwealth@outlook.com

  Personliga Information:

  Först ……
  Adress: ………
  Sex …..
  Ålder …………….
  Stad: ………
  Status: ………
  Land: ………
  Telefon: ………
  Ockupation ……………

  Kontakta E-post: illuminatihomeofwealth@outlook.com

 • nicole Anmäl

  Hej var en mina namn är Lantigua nicole från SVERIGE, jag vill använda denna gyllene medium för att uppskatta Dr.Adodo en stor spell caster för att hjälpa mig att hämta tillbaka min relation med min ex älskare när han slutade och vände tillbaka på mig under ganska lång tid (6 månader sedan). Han utförde ett pass för mig och inom 48 timmar efter förtrollningen hade avgivna jag får en text från min ex att säga att han är ledsen för den smärta och tårar att han hade orsakat mig och att han inte kommer att göra en sådan sak för mig igen hans liv. Jag blev förvånad, men senare accepterade honom tillbaka igen. Någon som är i samma linje av problem eller annan som vill kontakta en spell caster bör gärna kontakta Dr.Adodo nu på denna e-postadress: Adodospelltemple@gmail.com eller så kan du kontakta honom via hans hemsida: http: // adodospelltemple .wix.com / adodospelltemple eller ring honom genom hans mobilnummer +2348156784928

 • Debporah Dan Anmäl

  Jag är Deborah Dan, jag hör att ge vittnesbörd om hur jag kom tillbaka min make, vi fick gifta i mer än 2 år och vi har två barn. sak gick bra med oss ??och vi är alltid glada. tills en dag min man började bete sig på ett sätt som jag inte kunde förstå, var jag mycket förvirrad av det sätt han behandlar mig och barnen. senare samma månad han inte komma igen och han kallade mig att han vill ha en skilsmässa, jag frågade honom vad har jag gjort för fel för att förtjäna detta från honom, allt han sade att han vill ha en skilsmässa och att han hatar mig och vill inte att se mig igen i hans liv, var jag galen och också frustrerad vet inte vad jag ska göra, jag var sjuk i mer än 2 veckor på grund av skilsmässan. Jag älskar honom så mycket att han var allt för mig utan honom mitt liv är ofullständig. Jag berättade för min syster och hon berättade för mig att kontakta en spell caster, jag tror aldrig i allt detta spell gjutning av en sak. Jag vill bara att prova om något kommer att komma ut av det. Jag kontaktade Dr. OGALA på (ogala stava caster@yahoo.com) för återlämnande av min make till mig, berättade de för mig att min make har tagits av en annan kvinna som hon förhäxat honom det är därför han hatar mig och även vill att vi ska skiljas. då de berättade för mig att de måste kasta en spell på honom som gör honom tillbaka till mig och barnen, kastade de förtrollningen och efter 24 timmar min make ringde mig och han berättade för mig att jag skulle förlåta honom, började han att be om ursäkt på telefon och sade att han fortfarande älskar mig att han inte visste vad som händer som gör honom lämnade mig. Det var förtrollningen att Dr. OGALA gjutna på honom som gjorde honom komma tillbaka till mig, idag mig och min familj är nu glada igen. Tack Dr. OGALA, för vad du har gjort för mig jag skulle ha varit någonting idag om inte för din stor hjälp. Jag vill att ni mina vänner som passerar genom denna typ av kärlek problemet med att få tillbaka sin make, maka eller före detta pojkvän och flickvän att kontakta (ogalaspellcaster@yahoo.com) och du kommer att se att problemet kommer att lösas.

 • isabel Anmäl

  My boyfriend had this girl that has been ruining his relationships for years, he broke up with her three years ago, but she still controls him and destroys most of his relationships. I was now a victim. She came again to take him away from me, she tried all she could, but I kept my faith strong and stayed with my boyfriend without allowing her more into him. She also confronted me, told me that there is nothing I will do to make her leave him alone; she warned seriously that I am endangering my life and she will soon act stronger than ever. I was afraid and started having doubt in my strength because my boyfriend has already started seeing her; all hope was almost lost, I don’t know how this evil lady controls him since the day there had a dramatic break up. I decided to help save the man I love even if we will not be together again. I went to friends for advice and visited blogs too. I found testimonies about Dr. Owolabi Love Spell and others, but my spirit chose him. I took courage and emailed him and my life changed since then. The evil lady’s power over my boyfriend was destroyed and she doesn’t have any spiritual connecting again with him. My boyfriend has changed; he is feeling so relieved and healthy now than before. He also emailed to thank Dr. Owolabi for the love spell and encouraged me to also share our own testimony on blogs. We are grateful for what you have done. Email him and receive your own miracle through owolabispellcasters@gmail.com or his direct line +2349037478762.

 • ruby Anmäl

  Jag känner på samma sätt som någon annan kvinna med sorg och vad skulle jag ha gjort om inte för DR. Adodo, mitt namn är Ruby, jag är 38 år gammal och jag har en son. Tyvärr nästan ett år sedan hans far gjorde slut med mig på grund av ett misstag som jag gjorde och jag behöver verkligen honom tillbaka. Han är det bästa som någonsin har hänt mig och jag vill att vår familj att vara komplett igen, jag vill tillbringa resten av mitt liv med honom. Jag läste på nätet att Dr Adodo hjälpte en kvinna i den här situationen och jag kontaktade honom för att få hjälp. Jag växte upp med mina föräldrar skilde sig och jag vill inte ha det för min son och jag saknar min man så mycket och bara vill att vår familj att bli hel igen Jag vill att mitt livs kärlek tillbaka och jag kan ärligt säga att eftersom han är det enda man jag någonsin verkligen älskade med hela mitt hjärta. Så jag söka hjälp från Dr Adodo och han svarade mig och han kastade en kärlek stava för mig som jag använder för att få tillbaka min man och jag är glad och tacksam mot honom för att hjälpa mig och jag vill att ni alla ska också ha möjlighet jag hade också är Dr Adodo det endast genom hjälp jag någonsin har känt. Lycka till ”kan du kontakta den store mannen på Adodospelltemple@gmail.com hans hemsida: http://adodospelltemple.wix.com/adodospelltemple eller ring honom på +2348156784928 hans är redo att hjälpa dig med dina problem.

 • gloria Anmäl

  Mitt namn är Gloria från Sverige, min pojkvän lämnade mig för en månad sedan och han lämnade med en annan kvinna som är 7 år äldre än honom, känner jag mig som mitt liv är helt över så en dag som jag surfar söka på internet för att få hjälp Jag läste på Internet hur en spell caster har hjälpa flera personer att komma dit kärlek tillbaka. Jag har varit Tryck för den senaste en månad och vad jag behöver är att få honom tillbaka och leva med honom glatt. så jag bestämde mig för att ge det ett försök så jag kontaktade spell caster kallas Dr.Adodo och förklara mitt problem för honom och han kastade en kärlek stava som jag använder för att få min pojkvän tillbaka och nu är mitt liv är klar och vi båda är mycket nöjda med relationen. och jag är verkligen tacksam för den här mannen för vad han har gjort för mig och min familj, Tack så mycket och jag kommer att fortsätta att säga mitt vittnesbörd om och om igen. för dem du behöver hjälp eller har samma problem som jag bör kontakta honom på hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com eller ring hans mobilnummer +2348156784928 eller via webben http://adodospelltemple.wix.com/adodospelltemple

 • flores Anmäl

  Hej, jag är från USA. Jag vill informera er
    allt att det finns en spell caster som är äkta och riktiga. Jag har aldrig riktigt
    trodde på någon av dessa saker, men när jag höll på att förlora Diane jag behövde hjälp
    och någonstans att vända dåligt. Jag hittade konsult. (Dr Agues) och
    Jag beställde en kärlek stava. Flera dagar senare ringde min telefon. Daine var hennes
    gamla jag igen och ville komma tillbaka till mig! Inte bara komma tillbaka, förtrollningen
    caster öppnade upp henne hur mycket jag älskade och behövde henne. Stava Gjutning
    inte hjärntvätt, men de öppnade ögonen för hur mycket vi har att dela
    tillsammans. Jag rekommenderar alla som är i min gamla situation att prova. Det kommer
    ge dig en underbar överraskningar samt din älskare tillbaka till dig. Vägen
    saker var tänkt att vara. ”kan du kontakta spell caster on–
  draguestemple@gmail.com han är mycket trevligt och bra.

 • Sandra Anmäl

  Jag visste aldrig människor fortfarande har krafter och få saker att hända på detta sätt. Mitt namn är Sandra Mari är från United staten, min pojkvän Henry Scot lämnade mig för en annan tjej för tre månader någonsin sedan dess har mitt liv har fyllts med smärtor sorg och hjärta paus eftersom han var min första kärlek, ungefär två år sedan, en vän av mina Stephanie berättade att hon såg några vittnesbörd om denna stora Dr. OGUNDU att han kan få tillbaka min älskare inom några få dagar, jag skratta ut och sa att jag är inte intresserad men på grund av den kärlek min vän hade för mig, konsulte hon den stora prästen för min räkning och till min största överraskningen efter tre dagar min pojkvän ringde mig för första gången efter tre månader som han saknar mig och att han är så ledsen för allt han fick mig att passera. Jag kan fortfarande inte tro det, eftersom det är mycket otroligt det bara alltför verkliga att vara äkta. Tack Dr. ogundu för att föra tillbaka min älskare och även till min underbara vän som medlat för min räkning, för alla som kan behöva hjälp av denna stora präst här är den e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
  1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill bli rik.
  (7) Du vill knyta din make / maka att bli din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Herbal vård

 • Anna Anmäl

  Jag spanade in ett flertal sidor på http://www.svenskadejtingsidor.se och valde tillslut nummer 3 i deras lista som är fantastisk. Redan börjat prata med en snygg man 😉

 • Lilian Anmäl

  Hälsningar till varje organ som läser detta vittnesbörd
  Jag och min pojkvän var allvarligt kär i sex år och vi var
  planerar att gifta sig, men en dag kom han till mitt hus och sa att han var
  inte längre intresserade av vår relation bara för att han dejtade
  en annan rik kvinna som lovar att köpa honom en bil och att sponsra deras
  bröllop. Och jag lider heartbreak för sju månader och jag var inte trött på
  älska honom. så jag tar ett djärvt steg genom att kontakta en spell caster som hjälper mig
  föra min fd pojkvän tillbaka. Han är kraftfull och stor hans kontakt ogodomikespells@gmail.com du kan också kontakta honom för att få hjälp

 • allen Anmäl

  Mitt namn är Andrew Allen från USA, vill jag snabbt berätta för världen att det finns en verklig on-line spell caster som är kraftfull och äkta, är hans namn DR ADODO, Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min make som lämnat mig, när jag kontaktade DR ADODO kastade han en kärlek stava för mig och min make som sade att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började tigga mig. Han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. Idag är jag glad att låta er alla vet att detta spell caster ha befogenhet att föra älskare tillbaka. eftersom jag är nu nöjd med min make. Till alla som läser den här artikeln och behöver någon hjälp, DR. ADODO kan också erbjuda alla typer av hjälp som återförenas äktenskap och förhållande, Härdning av alla typer av sjukdomar, Graviditet Stava, och massor mer. Du kan kontakta honom Via detta mail Adodospelltemple@gmail.com eller ring honom 2348156784928. webbplats; http: //adodospelltemple.wix.comadodospelltemple.

 • Allen Anmäl

  Mitt namn är Andrew Allen från Sverige, vill jag snabbt berätta för världen att det finns en verklig on-line spell caster som är kraftfull och äkta, är hans namn DR ADODO, Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min make som lämnade mig , När jag kontaktade DR ADODO kastade han en kärlek stava för mig och min make som sade att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började tigga mig. Han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. Idag är jag glad att låta er alla vet att detta spell caster ha befogenhet att föra älskare tillbaka. eftersom jag är nu nöjd med min make. Till alla som läser den här artikeln och behöver någon hjälp, DR. ADODO kan också erbjuda alla typer av hjälp som återförenas äktenskap och förhållande, Härdning av alla typer av sjukdomar, Graviditet Stava, och massor mer. Du kan kontakta honom Via detta mail Adodospelltemple@gmail.com eller ring honom 2348156784928. webbplats; http: //adodospelltemple.wix.comadodospelltemple.

 • Anonymous Anmäl

  Jag känner mig så tacksam och har bara ord vittnesbörd om en kraftfull spell caster kallas Dr.Adodo som hjälpte mig att få min älskare tillbaka inom loppet av 24 timmar. Vi hade varit ifrån varandra i ca 3 månader, Vid första jag kände aldrig jag gjorde det rätta genom att kontakta en spell caster, men jag älskade min älskare så mycket att jag inte kommer att ge honom upp för någonting i den här världen. Så jag bestämde mig för att kontakta Dr.Adodo genom sin postadress jag hittade på internet och jag berättade för honom om min situation, jag först lärde Dr.Adodo kommer inte att kunna föra min älskare tillbaka tills min älskare ringde mig och var så ivrig ha mig efter 48 timmar som jag kontaktade Dr.Adodo. Nu mig och min älskare leva tillsammans och han kan inte spendera en timme utan mig, jag känner mig så lycklig att dela detta vittnesbörd eftersom det fanns ingen negativ handling bifogas DR.Adodo Stava, Hans spell var så snabb och tillförlitlig. Du kan kontakta Dr.Adodo på sin e-post om du verkligen vill att din älskare tillbaka på e-post: Adodospelltemple@gmail.com Eller ring Dr.Adodo mobilnummer på +2348156784928 eller kontakta honom direkt på sin webbplats website: //adodospelltemple.wix .com / adodospelltemple

 • Anonymous Anmäl

  Jag känner mig så tacksam och har bara ord vittnesbörd om en kraftfull spell caster kallas Dr.Adodo som hjälpte mig att få min älskare tillbaka inom loppet av 24 timmar. Vi hade varit ifrån varandra i ca 3 månader, Vid första jag kände aldrig jag gjorde det rätta genom att kontakta en spell caster, men jag älskade min älskare så mycket att jag inte kommer att ge honom upp för någonting i den här världen. Så jag bestämde mig för att kontakta Dr.Adodo genom sin postadress jag hittade på internet och jag berättade för honom om min situation, jag först lärde Dr.Adodo kommer inte att kunna föra min älskare tillbaka tills min älskare ringde mig och var så ivrig ha mig efter 48 timmar som jag kontaktade Dr.Adodo. Nu mig och min älskare leva tillsammans och han kan inte spendera en timme utan mig, jag känner mig så lycklig att dela detta vittnesbörd eftersom det fanns ingen negativ handling bifogas DR.Adodo Stava, Hans spell var så snabb och tillförlitlig. Du kan kontakta Dr.Adodo på sin e-post om du verkligen vill att din älskare tillbaka på e-post: Adodospelltemple@gmail.com Eller ring Dr.Adodo mobilnummer på +2348156784928 eller kontakta honom direkt på sin webbplats website: //adodospelltemple.wix .com / adodospelltemple

 • amanda Anmäl

  Mitt namn är Amanda Jeff från Belgien, vill jag snabbt berätta för världen att det finns en verklig on-line spell caster som är kraftfull och äkta, jag var världens största septisk. Jag har aldrig trott på trollformler eller nåt sånt, men jag fick höra av en tillförlitlig källa Dr AJAKAJA en stor spell caster hjälpa mig att hämta tillbaka min relation med min fd pojkvän tillbaka när han slutade och vände tillbaka till mig under ganska lång tid nu (3 månader sedan). Han utförde ett pass för mig och 24 timmar efter förtrollningen hade gjuten jag mottar en text från min fd pojkvän säger att han är ledsen för smärtorna han satte mig sant och tårar som han hade orsakat mig och att han inte kommer att göra sådant till mig igen i sitt liv igen. Jag blev verkligen förvånad och var också glad, så det var hur jag förlåter honom och nu vi lever tillsammans lyckligt än någonsin tidigare, och han vill alltid vara med mig och kan inte göra någonting utan min nuvarande. Jag blev förvånad men senare accepterade honom tillbaka again.got mig till någon som är i samma linje av problem eller annan och vill kontakta honom bör gärna kontakta honom nu på denna e-postadress. dr.ajakaja1 @ gmail.com, är så glad mycket väl Kärlek och många välsignelser Tillbaka till mig igen! e-postadress dr.ajakaja1@gmail.com tack så mycket dr Ajakaja !!!

 • Anonymous Anmäl

  Efter att ha varit i relation med honom i nio år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, bad jag honom med allt gjorde jag lovar, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till någon på nätet och hon föreslog att jag hellre ska kontakta en spell caster som kunde hjälpa mig att kasta en trollformel för att få honom tillbaka, men jag är den typen som aldrig trott på spell, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade spell caster via sin personliga e-postadress dr.oduduwaspellcaster@gmail.com, och han berättade för mig var det inga problem att allt kommer att bli bra förrän två dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan två dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, det var runt 04:00. Min före detta kallade mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände, att han ville att jag skulle komma tillbaka till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löftet att alla som jag vet att har en relation problem, skulle jag vara till hjälp för sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och mäktiga spell caster, DR Oduduwa som hjälpt mig med mitt problem och vem är annorlunda än alla de falska sådana där ute och det är gratis, gör han inte betalt för pengarna, kan du bara visa uppskattning när det slutliga resultatet av förtrollningen. Vem som helst kan behöva hjälp av passet hjul, är kostnadsfritt hans arbete, är hans personliga e-post (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något som han trollformler för olika ändamål liknande (1) om du vill att ditt ex tillbaka. (2) om du alltid har mardrömmar. (3) du vill främjas på ditt kontor. (4) du vill ha kvinnor / män att springa efter dig. (5) om du vill ha ett barn. (6) du vill vara rik. (7) du vill knyta din make / maka att bli din för evigt. (8) Om du vill ha ekonomiskt stöd. (9) Herbal vård (10) Om du kan kunna tillfredsställa din fru kön önskan på grund av låg erraction. (11) Om din menstruation vägrar att komma ut den dagen det antar eller över flöden. (12) om ditt arbete vägrar att betala ditt folk på grund av dig ?. (13) lösa ett markfrågan och få tillbaka det. (14) har din familj Denny dig om din rätt? (15) Låt folk lyder mina ord och gör mitt som. (16) har du en låg spermier räknas? (17) Mål lösa kontakta honom med sin e-postadress: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

 • Roseline BB Anmäl

  It is right to say good of someone that has helped you out of a terrible situation of life because thanksgiving is the application for more, I want to appreciate a great man that helped me bring back my ex love without collecting a dine of money from me, I only get some little items and all was perfect between me and my ex love. My boyfriend had this girl who is ruining his relationships in several years, he broke up with her three years ago, but she still controls him and destroying most of his relationships. I was now a victim. She came back to take him away from me, she tried everything she could, but I kept my faith strong and stayed with my boyfriend without letting her more into him. She confronted me, too, told me that there is nothing I will do to get her to leave him alone; She warned seriously that I endanger my life and soon she will act stronger than ever. I was scared and started with doubts in my strength because my boyfriend has already begun to see her; all hope was almost lost, I do not know how this evil lady guide him since the day it had a dramatic break up. I decided to help save the man I love, even if we will not be together again. I went to friends for advice and visited blogs too. I found the testimony of Dr. Oduduwa love spell and others, but my spirit chose him. I took courage and emailed dr.oduduwaspellcaster@gmail.com and my life has changed since then. The evil lady’s power over my boyfriend was destroyed and she has no spiritual reconnect with him. My boyfriend has changed; he is feeling so relieved and healthy now than before. He also emailed thank Dr. Oduduwa for the love spell and encouraged me to also share our own testimonies on blogs here. We are grateful for what you have done. Email him and get your own miracle through his email: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

 • Rogers Family Anmäl

  It is right to say good of someone that has helped you out of a terrible situation of life because thanksgiving is the application for more, I want to appreciate a great man that helped me bring back my ex love without collecting a dine of money from me, I only get some little items and all was perfect between me and my ex love. My boyfriend had this girl who is ruining his relationships in several years, he broke up with her three years ago, but she still controls him and destroying most of his relationships. I was now a victim. She came back to take him away from me, she tried everything she could, but I kept my faith strong and stayed with my boyfriend without letting her more into him. She confronted me, too, told me that there is nothing I will do to get her to leave him alone; She warned seriously that I endanger my life and soon she will act stronger than ever. I was scared and started with doubts in my strength because my boyfriend has already begun to see her; all hope was almost lost, I do not know how this evil lady guide him since the day it had a dramatic break up. I decided to help save the man I love, even if we will not be together again. I went to friends for advice and visited blogs too. I found the testimony of Dr. Oduduwa love spell and others, but my spirit chose him. I took courage and emailed dr.oduduwaspellcaster@gmail.com and my life has changed since then. The evil lady’s power over my boyfriend was destroyed and she has no spiritual reconnect with him. My boyfriend has changed; he is feeling so relieved and healthy now than before. He also emailed thank Dr. Oduduwa for the love spell and encouraged me to also share our own testimonies on blogs here. We are grateful for what you have done. Email him and get your own miracle through his email: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

 • P Kannan Anmäl

  Am Ponnaiah Kannan från Sverige. Jag är verkligen glad över att dela min vittnesbörd med allmänheten om vad detta stora spell caster som kallas (Dr.Oduduwa) har gjort för mig, eftersom thanksing är ett program för fler saker att komma. här bra stavnings tog bara lite objekt från skogen och använda den för att få tillbaka min förlorade älskare till mig med sina stora spell arbete, jag dejtade en kille som heter Josh Sjöberg, vi var tillsammans under en lång tid och vi älskade vår egen, men när jag inte kunde ge honom ett barn efter 4 års äktenskap började han se en annan kvinna och han slutligen lämnade mig och berättade att han inte kan fortsätta längre som jag nu letar efter sätt att få honom tillbaka och även få gravid, tills en vän till mig berättade om detta tempel av kärlek stava gjutning och gav mig sin kontakt e-post, dr.oduduwaspellcaster@gmail.com du kommer inte tro det när jag kontaktade dem om mina problem de beredda objekt och kasta förtrollningen för mig och ta min förlorade make tillbaka, och efter en månad att jag missade min månatliga flödet och gå för ett test och resultaten visade att jag var gravid, är glad idag am mor till en uppsättning av tvillingar en pojke och en flicka, jag tackar Dr.oduduwa en gång för vad de har gjort för mig, om du passerar genom några av de problem som anges nedan:
  Om du vill att ditt ex tillbaka, om du alltid har mardrömmar, vill att du ska främjas på kontoret och om du vill ha en bebis egen vänligen gör snabbt och kontakta honom nu via sin personliga e-postadress på dr.oduduwaspellcaster@gmail .com

 • julia Anmäl

  Att leva ett liv av en ensamstående mamma för nio (9) månader har inte varit lätt, eftersom far till mitt barn lämnade mig när våra barn var bara tre månader gammal och sedan betala räkningar och ta hand om mitt barn var enorm utmanas och veta att min man är ute tillbringa tid med en annan kvinna gjorde mig mer ledsen som var det ögonblick en vän till mig berättade att hon har läst en hel del bra recensioner om en stor spell caster kallas Dr.Adodo om hur han har hjälpt en hel del människor i det förhållande eller äktenskap problem. Ärligt jag blev chockerad av att sådana saker verkligen existerar i den här världen, men den goda nyheten är att jag hittade verkligen Dr.Adodo mycket användbar eftersom genom hans hjälp min make kom tillbaka till mig inom 48 timmar som förtrollningen har gjuten. Med får sådan stor tjänst och välsignelse från Dr.Adodo jag beslutat att gå de människor som har i ett eller annat sätt hjälpt världen att veta sådan person likeDr.Adodo genom att släppa sina uppgifter som är +2348156784928 eller via e-post (Adodospelltemple @ gmail Com) kan du visa eller kontakta honom via hans hemsida http://adodospelltemple.wix.com/adodospelltemple

 • julia Anmäl

  Att leva ett liv av en ensamstående mamma för nio (9) månader har inte varit lätt, eftersom far till mitt barn lämnade mig när våra barn var bara tre månader gammal och sedan betala räkningar och ta hand om mitt barn var enorm utmanas och veta att min man är ute tillbringa tid med en annan kvinna gjorde mig mer ledsen som var det ögonblick en vän till mig berättade att hon har läst en hel del bra recensioner om en stor spell caster kallas Dr.Adodo om hur han har hjälpt en hel del människor i det förhållande eller äktenskap problem. Ärligt jag blev chockerad av att sådana saker verkligen existerar i den här världen, men den goda nyheten är att jag hittade verkligen Dr.Adodo mycket användbar eftersom genom hans hjälp min make kom tillbaka till mig inom 48 timmar som förtrollningen har gjuten. Med får sådan stor tjänst och välsignelse från Dr.Adodo jag beslutat att gå de människor som har i ett eller annat sätt hjälpt världen att veta sådan person likeDr.Adodo genom att släppa sina uppgifter som är +2348156784928 eller via e-post (Adodospelltemple @ gmail Com) kan du visa eller kontakta honom via hans hemsida http://adodospelltemple.wix.com/adodospelltemple

 • sätt att få tillbaka tillsammans efter uppbrott Anmäl

  Varit tillbaka tillsammans med min kille nu i 6 månader, alla ner till arbetet Dr Obodo gjorde för mig, skulle jag stubbon djävulen, och det tog ett tag, men jag kom tillbaka till mig, jag fick även rosor förra Alla hjärtans dag, totalt unheard of innan förtrollningen arbete !! Många, många tack Doc heredoc info: {(templeofanswer@hotmail.co.uk) (cell: 2348155425481)} …

 • sätt att få tillbaka tillsammans efter uppbrott Anmäl

  Varit tillbaka tillsammans med min kille nu i 6 månader, alla ner till arbetet Dr Obodo gjorde för mig, skulle jag stubbon djävulen, och det tog ett tag, men jag kom tillbaka till mig, jag fick även rosor förra Alla hjärtans dag, totalt unheard of innan förtrollningen arbete !! Många, många tack Doc heredoc info: {(templeofanswer@hotmail.co.uk) (cell: 2348155425481)} …Varit tillbaka tillsammans med min kille nu i 6 månader, alla ner till arbetet Dr Obodo gjorde för mig, skulle jag stubbon djävulen, och det tog ett tag, men jag kom tillbaka till mig, jag fick även rosor förra Alla hjärtans dag, totalt unheard of innan förtrollningen arbete !! Många, många tack Doc heredoc info: {(templeofanswer@hotmail.co.uk) (cell: 2348155425481)} …Varit tillbaka tillsammans med min kille nu i 6 månader, alla ner till arbetet Dr Obodo gjorde för mig, skulle jag stubbon djävulen, och det tog ett tag, men jag kom tillbaka till mig, jag fick även rosor förra Alla hjärtans dag, totalt unheard of innan förtrollningen arbete !! Många, många tack Doc heredoc info: {(templeofanswer@hotmail.co.uk) (cell: 2348155425481)} …Varit tillbaka tillsammans med min kille nu i 6 månader, alla ner till arbetet Dr Obodo gjorde för mig, skulle jag stubbon djävulen, och det tog ett tag, men jag kom tillbaka till mig, jag fick även rosor förra Alla hjärtans dag, totalt unheard of innan förtrollningen arbete !! Många, många tack Doc heredoc info: {(templeofanswer@hotmail.co.uk) (cell: 2348155425481)} …

 • Anonymous Anmäl

  Jag känner mig så tacksam och har bara ord vittnesbörd om en kraftfull spell caster kallas Dr.Adodo som hjälpte mig att få min älskare tillbaka inom loppet av 24 timmar. Vi hade varit ifrån varandra i ca 3 månader, Vid första jag kände aldrig jag gjorde det rätta genom att kontakta en spell caster, men jag älskade min älskare så mycket att jag inte kommer att ge honom upp för någonting i den här världen. Så jag bestämde mig för att kontakta Dr.Adodo genom sin postadress jag hittade på internet och jag berättade för honom om min situation, jag först lärde Dr.Adodo kommer inte att kunna föra min älskare tillbaka tills min älskare ringde mig och var så ivrig ha mig efter 48 timmar som jag kontaktade Dr.Adodo. Nu mig och min älskare leva tillsammans och han kan inte spendera en timme utan mig, jag känner mig så lycklig att dela detta vittnesbörd eftersom det fanns ingen negativ handling bifogas DR.Adodo Stava, Hans spell var så snabb och tillförlitlig. Du kan kontakta Dr.Adodo på sin e-post om du verkligen vill att din älskare tillbaka på e-post: Adodospelltemple@gmail.com Eller ring Dr.Adodo mobilnummer på +2348156784928 eller kontakta honom direkt på sin hemsida:// http://adodospelltemple.wix.com/adodospelltemple

 • Angela Anmäl

  Mitt namn är Hassan Angela … Jag känner mig väldigt glad att dela min stora och underbara vittnesbörd med alla på denna webbplats ..: Jag var gift för 4years till min make och helt plötsligt, en annan kvinna kom in i bilden han började hata mig och han var kränkande. men jag fortfarande älskade honom av hela mitt hjärta och ville ha honom till varje pris …. Han ansökte om skilsmässa och hela mitt liv vände sönder och jag visste inte vad jag ska göra, flyttade han ut ur huset och övergav mig och barnen … min mycket nära kompis berättade om att försöka andliga sätt att få min man tillbaka och introducerade mig till en stavnings caster så jag bestämde mig att prova. även om jag inte tror på alla dessa saker sedan när han gjorde de särskilda böner och stava, efter 2dagar, min man kom tillbaka och vädjar att han hade insett sina misstag jag bara kunde inte tro det, i alla fall är vi tillbaka tillsammans nu och vi är glada om någon behöver hjälp, här är hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com hans trollformler är för ett bättre liv eller ring hans nummer +2348156784928 på hemsidan http://adodospelltemple.wix.com/adodospelltemple

 • izmir masaj Anmäl

  masaj çesitleri ve faydalari. … Spor masajini klasik masajdan ayiran en önemli özellik ritm, süre ve basi miktarinin degisik olmasidir. Bu masaj türünde uyarici klasik masaj : genellikle vücudun güne zinde baslamasina ya da yasamin gündelik yorgunluk ve sikintilarindan kurtulmak amaci ile yapilan genel dinlenme
  http://masajsalonlarim.com/

 • alisa john Anmäl

  Efter några dagar av gråt eftersom min älskare har lämnat mig, jag bestämde mig för att hålla mig upptagen genom att gå igenom internet för lite hjälp, detta var den period som jag såg några positiva kommentarer om denna underbara spell caster kallas Dr.Adodo som jag kontaktas via hans uppgifter och han försäkrade mig att allt skulle bli bra inom 48 timmar. Jag är så glad att berätta folk som inom 18 timmar att Dr.Adodo berättade att han har kastat den stava min älskare ringde mig och bad mig att förlåta honom. Detta är den bästa och snabb resultat jag någonsin har sett i hela mitt liv, och jag vill i världen att dra nytta av denna kraftfulla spell caster kallas Dr.Adodo det är därför jag kommer att råda någon i behov av bättre sätt att få det kärlek dem i termer av relation eller äktenskap att kontakta Dr.Adodo via dessa uppgifter nedan mobil +1 (661) 704 3225 eller via e-post på Adodospelltemple@gmail.com eller logga in på http://www.adodospelltemple.com

 • anastasia Anmäl

  Vissa människor på nätet anspråk på att vara en kraftfull spell caster men så vitt jag vet har jag upptäckt att de flesta av dem är falska, visste jag detta när jag lärde känna en ande spell caster vars namn är DR månen. Innan jag kontaktade DR MOON jag hade redan kontaktat cirka tre andra spell hjul som inte kunde ta min älskare tillbaka men precis som jag kontaktade DR. MOON min älskare kom tillbaka till mig inom några timmar. Detta visade sig mig att de flesta spell caster är falska men DR MOON visat sig genom att bevilja min begäran inom några timmar, Här är kontaktuppgifter för att möjliggöra någon kontakt han e-post: Doctormoontemple778@gmail.com

 • anastasia Anmäl

  Men faqat yaqinda men u çildirdi abh yo’q, men u payshanba kuni sinovdan cho’mish yotipti ammo u, u faqat bo’lganlar menga atrofida kelayotgan emas deyarli 3 yil davomida men bilan bo’lgan, mening do’stim, erkak aytgan yolg’iz shunday his .. 1 & 2 uch kun oldin tashxisi qolibdi Wanted .. Men shunday yolg’iz men u va men salomatligi uchun chora boshladi, u Nigeriya u UPS, orqali menga dori yubordi u i Email quirking doktor LBEZIM deb nomlangan herbaliste haqida menga aytib berdi, mening eng yaxshi do’stim aytgan his Men matnli orqali qilayotganini qanday so’radi albatta, siz buyuk shifokor pochta murojaat qilishingiz mumkin doktor Lbezim tufayli ishlari va u yaxshi qadoqlash kerak bo’ladi-da i kunda juda juda xursandman: Lbezimsolutiontemple@outlook.com siz ham shunga o’xshash muammo bo’lsa, Mening Chiroyli odamlar bu buyuk doktor murojaat qiling :: Lbezimcurehome77@gmail.com

 • sheryln coleman Anmäl

  Hej, jag är Sheryln Coleman Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
  1. Lär din älskare eller make tillbaka
  2. Pengar spell / lycka spell
  3. Välstånd stavnings
  4. Skydd trollformler
  5. Skaffa ett jobb stavnings
  6. Promotion trollformler
  7. Att få dina pengar tillbaka
  8. Freedom trollformler
  9. kärlek stava
  10. Hämnas stavnings
  11. Lottery spell

 • Marie Anmäl

  Hej, hej.
  Jag hade funnit en underbar man underbar på alla sätt som finns, han älskade verkligen mig, Jag kunde inte säga de orden till han själv utan sa hela tiden att jag inte kände som han, vi delade allt och jag fortsatte att inte våga säga att jag älskade han med tillbaka, vi hade så kul ihop han stod ut och vi umgicks så fort tiden fanns. Mitt liv var då väldigt rörigt med barn som bodde hemma flyttade och flyttade hem igen, jag kände att jag vågade inte landa i han och mig. Det var så mycket som fanns där och störde som stor renovering av min lägenhet med orolig för barnen och så. Ett år umgicks vi två barnen gillade han ja vuxna barn. Så försvann vi några månader från varandra, och så ville han träffas igen och jag blev strålande lycklig för nu hade jag landat och barnen hade fått eget och lägenheten var fin. Jag var lugnare och kände att nu orkar jag nu kan jag ge mig hän åt kärleken. Nu är dt så att han hör alltid av sig oftast fredagarna och vill träffa mig, men det är skoj tycker jag och jag har berättat varför jag var så innan att jag inte kunde känna som han, men nu att jag mår bra nu, och är redo liksom. Vi har träffats en dag i veckan i en månad nu, jag har frågat han i kväll och en gång förra helgen om han saknar mig i veckorna , nja svarar han men inte som innan, okej som en killkompis då nej inte så iheller säger han. Känner du någonting för mig, jag försöker att hålla undan mina känslor för att jag vågar inte riktigt säger han då. Jag förstår han helt och fullt. Han försöker att få det till att gå så att vi har intimt och det hände en gång denna månaden men jag vill inte mer då jag vill ha kärleken, jag förklarar för han hur jag nu känner och jag säger att jag förstår han och allt.
  Jag vill bara säga till han att du har bollen nu i din hand du vet hur jag känner för dig och varför jag då inte kunde känna som jag nu gör. Men nu är det du som har bollen och upp till dig att om du och när du är redo att våga släppa ut dina känslor som du nu trycker undan, då blir jag lycklig när du hör av dig. Tills dess så får du ha det så gott. Ja så vill jag säga till han, men jag är feg med och jag undrar om ni någon här kan ge mig goda råd hur jag skall förfara, Det gör så ont att träffa han och ha det så som det är nu.

  Snälla vad skall jag göra.

 • Theresa William Anmäl

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till någon på nätet och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. Hans e-post: drogunduspellcaster@gmail.com du kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.
  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindnings Spells
  6) Breakup Spells
  7) Bannlys en tidigare älskare.
  8.) Du vill främjas på kontoret
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

 • THERESA WILLIAMS Anmäl

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till någon på nätet och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. Hans e-post: drogunduspellcaster@gmail.com du kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.
  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindnings Spells
  6) Breakup Spells
  7) Bannlys en tidigare älskare.
  8.) Du vill främjas på kontoret
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

 • amanda Anmäl

  Jag är vid namn Amanda mer från USA, jag vill ta tillfället i akt att tacka den stora DR Paul för att hjälpa att få min Ex man tillbaka till mig, jag har varit i stora smärtor tills den dagen jag kontaktade DR Paul han gjutna en kärlek stava för mig och berättade att vänta för bara 48 timmar att min Ex man kommer att kalla mig och jag gjorde enligt instruktionerna till mig av honom och överraskande , i 48 timmar, min före detta make verkligen kallade mig och började ursäkt för allt han hade orsakat mig. Jag är den lyckligaste kvinnan på jorden i dag eftersom DR Paul har gjort ett fantastiskt gärningar i mitt liv och jag kommer att fortsätta att dela vittnesbörd om du vill gärna kontakta DR Paul och om du vet att du stöter på samma villkor, besöka honom idag av kontakta honom via denna giltig e-postadress: salvationlovespell@gmail.com

 • izmir masaj Anmäl

  masaj salonuna gelerek sende rahatliyabilirsin hey jhonas seni bekliyor masözler

 • Danielle Spandau Anmäl

  Jag ÄR SÅ glad as För detta TILLFÄLLE Gyllene har under Jag kardan Kunnat återställa äktenskap Tillbaka EFTER Med min 7 månaders VARIT göra separation.
  Min man Fick i frånskild in Vårt äktenskap NÅGRA Manader sedan and Har skickat mig and Våra barn ut ur huset, sedan Närs Jag Fick gåva Med min man vi Har LEVT lyckligt as Jag brukade Älska and Varda MIG, har män EFTER NÅGRA år Senare började Jag NÅGRA Ovanliga Tecken and boxar Det ÄR SÅ vi har under integre sheathes februari på När Jag Äntligen gjort utan frånskild Beslut, Jag Älskade min man Så mycket ATT Jag integre Vill Lata Kvinna har under fadern AV-lada gruva Jag försökte prata Med Honom OMs hans Beslut och nu dåligt Honom ATT förlåta mig about Jag måste har förolämpat Honom, Jag skickade Honom available text män Kanda whos arbetade för mIG, Någon Gång sedan Medan Jag surfar in internet Jag kom ÖVER NÅGRA vittnesmål about Hur Dr Alex-hjälpt Frågor in Breakup i förhållande and i äktenskapet , Någon rekommenderade ATT vi Kunde Kontakta This Stora man för ATT fa Hjälp OCH GAV SITT kontakt e-post and Telefonnummer, var kvar Jag Med Något Hopp SÅ Jag postade Omedelbart Dr Alex och Jag sa till Honom Om mitt problem, GAV Jag Senare MIG Svåra-den Dagen and aTT Inte berättade worry’ve Bégard lite för mig and Information about Jag sa min göra SOM aTT Jag skulle DEM aTT göra använt lite för mig kärlek förtrollning Stava, Trots Allt processen and from aTT göra till bidra Dr Alex Jag ÄR glatt Tillbaka in Rätt Spår Med min man och Vi Lyckliga spaken Tillsammans, är min man Tillbaka till mIG OCH Vårt äktenskap har-återställts, min göra ber mig Om nåd och Jag sa aTT Jag var förtrollad AV en dam i hans arbetsplats OCH aTT Jag Redan SAGT AV Dr Alex, är Jag äR glad ATT mig Själv OCH min lada Tillsammans MED utan långt, uppmanar Jag skadas ATT Kontakta This mannen FÖR ATT fa Hjälp oavsett Hur länge du Har VARIT separerade Med DIN partner Dr Alex Kan fortfarande Göra Underverk NÅGRA behå För dig, dr Kontakta Alex (solutionhelpcentre@gmail.com) eller ring in Honom +2347036013351

 • Lucy Mengel Anmäl

  VITTNESBÖRD AV hur jag fick botad från hiv herpes simplex-virus tack vare den stora DR. EDEBOR ABU FÖR LÖSA MIN problem med sin naturliga örter, OM du har några problem TVEKA INTE ATT KONTAKTA sin e-post: dredeborlordtemple84@yahoo.com

  God dag till er alla är mycket glad att skriva detta vittnesbörd till hela världen att se det stora arbetet av den store mannen som Gud har använt för att bota mig om min Hiv / stöd sjukdom, är hans namn Dr Edebor Abu. som är väl känd för sina andliga ört i att hjälpa och förbannade människor i alla sjukdom, som hiv och cancer botemedel. Mitt namn är Lucy Mengel och jag bor i Swedish.This är ett vittnesbörd jag vill göra. Jag var HIV-positiv under 8 år tar anti retrovirus. Cirka 5 månader sedan som jag läste på nätet jag såg ett vittnesbörd om bota hiv. först trodde jag det var en falsk kommentar, så två dagar senare beslutade jag att ge ett försök och kontaktade honom för förfrågningar. Nu som talar om det jag är HIV / AIDS negativ. Jag testades 4 gånger i 5 månader efter avslutad botemedel som gav mig av Dr Edebor Abu. Botemedlet är en ren Herby från Afrika levereras till mig genom DHL. Min bota tog om 9days och kom till min dörr steg. så Kära bröder och systrar om du är ute, vänligen det finns ett botemedel så bråttom att få din. Om du är intresserad, kan du e-posta Dr via: (dredeborlordtemple84@yahoo.com) Jag kommer att uppmuntra varje person som kommer att stöta på detta mail för att bota dig själv om du är positiv för HIV / AIDS. (dredeborlordtemple84@yahoo.com)

 • Claire Griffiths Anmäl

  BEST SPELL CASTER ONLINE TO GET YOUR EX LOVER BACK,CONTACT DR.UNITY. My name is Claire Griffiths from United States. I was hurt and heart broken when my husband breakup with me, and i could not know what next to do again, I love my husband so much but he was cheating on me with another woman and this makes him break up with me so that he can be able to get marred to the other lady and this lady i think use witchcraft on my husband to make him hate me and my kids and this was so critical and uncalled-for,I cry all day and night for God to send me a helper to get back my man until i went to Texas to see a friend and who was having the same problem with me but she latter got her husband back and i asked her how she was able to get her husband back and she told me that their was a powerful spell caster called Dr.Unity that help with love spell in getting back lost lover back, and i decided to contact the same Dr.Unity and he told me what is needed to be done for me to have my man back and i did it although i doubted it but i did it and the Dr told me that i will get the result after 28hours, and he told me that my husband was going to call me and i still doubted his word, to my surprise my husband really called me and told me that he miss me so much, Oh My God! i was so excited, and today i am happy with my man again and we are joyfully living together as one big family and i thank the powerful spell caster Dr.Unity for bringing back my man and i decided to share my story on the internet that Dr.Unity is best spell caster online who i will always pray to live long to help his children in the time of trouble, if you are there and your lover is turning you down, or your husband moved to another woman, do not cry anymore, email him at: Unityspelltemple@gmail.com or Add him up on Whats-app: +2348071622464,you can also visit his website:http://unityspelltemple.yolasite.com .

 • sheryln coleman Anmäl

  Hej, jag är Sheryln Coleman Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
  1. Lär din älskare eller make tillbaka
  2. Pengar spell / lycka spell
  3. Om du inte kan tillfredsställa din partner
  4. Viktminskning spell
  5. Skaffa ett jobb stavnings
  6. Promotion trollformler
  7. Att få dina pengar tillbaka
  8. Freedom trollformler
  9. kärlek stava
  10. Hämnas stavnings
  11. Lottery spell

 • Angie Anmäl

  Jag kommer att gilla världen veta om den stora spell caster som har hjälpt mig med min relation problem när min make var otrogen mot mig med en annan kvinna och han hotade mig att ha en skilsmässa och att han också gå att få vårdnaden om vår barn var jag så ner jag kunde inte tänka väl jag kände att jag skulle ta mitt liv inte förrän jag delade berättade min bästa vän om vad som pågick och hon riktat mig till spellcaster som jag kontaktade för att få hjälp efter två dagar min man plötsligt ändrade han var nu kärleksfull, omtänksam, alltid oro min. Jag är så stor full av spellcaster Jag bestämde att jag kommer att sprida sitt tempel, så att gör i liknande skick idag kan få hjälp lätt innan något dåligt händer med hans / hennes relation den kraftfulla spellcaster är DRABEJIDESPELLCASTER@GMAIL.COM du är fri att kontakta honom om något i din levande Jag hörde att han kan också göra mycket mer …. han kan lösa följande sätt
  1. Lär din älskare eller make tillbaka
  2. Andlig skott
  4. Pengar spell
  5. Lång livslängd spell
  6. Prosperity stavnings
  7. Skydds spell
  8. Skaffa ett jobb stavnings
  9. Att bli en manager stavnings
  10. Få en enorm lån utan att betala någon avgift spell
  11. Få din bluff pengarna tillbaka
  12. Barn spell
  13. Graviditet stavnings
  14. Freedom stavnings
  15. kärlek stava
  16, försvinnande stavnings
  17. Invisible humant stavnings
  18. Framgång eller passstavnings
  19. Äktenskap spell
  20. Hämnas stavnings
  21. Popularitet spell
  22. Killing spell
  23. Cancer spell
  24. naturliga krafter spell
  25. Madness spell
  26. Fri hus lånpass
  27. Produktions period av filmer och film
  28. Hiv / aids spell
  29. Tuberkulos stavnings
  30. Gå ner i vikt och kropp stavnings
  31 wolf spell
  32 skönhet spell

 • Angie Anmäl

  Jag kommer att gilla världen veta om den stora spell caster som har hjälpt mig med min relation problem när min make var otrogen mot mig med en annan kvinna och han hotade mig att ha en skilsmässa och att han också gå att få vårdnaden om vår barn var jag så ner jag kunde inte tänka väl jag kände att jag skulle ta mitt liv inte förrän jag delade berättade min bästa vän om vad som pågick och hon riktat mig till spellcaster som jag kontaktade för att få hjälp efter två dagar min man plötsligt ändrade han var nu kärleksfull, omtänksam, alltid oro min. Jag är så stor full av spellcaster Jag bestämde att jag kommer att sprida sitt tempel, så att gör i liknande skick idag kan få hjälp lätt innan något dåligt händer med hans / hennes relation den kraftfulla spellcaster är DRABEJIDESPELLCASTER@GMAIL.COM du är fri att kontakta honom om något i din levande Jag hörde att han kan också göra mycket mer …. han kan lösa följande sätt
  1. Lär din älskare eller make tillbaka
  2. Andlig skott
  4. Pengar spell
  5. Lång livslängd spell
  6. Prosperity stavnings
  7. Skydds spell
  8. Skaffa ett jobb stavnings
  9. Att bli en manager stavnings
  10. Få en enorm lån utan att betala någon avgift spell
  11. Få din bluff pengarna tillbaka
  12. Barn spell
  13. Graviditet stavnings
  14. Freedom stavnings
  15. kärlek stava
  16, försvinnande stavnings
  17. Invisible humant stavnings
  18. Framgång eller passstavnings
  19. Äktenskap spell
  20. Hämnas stavnings
  21. Popularitet spell
  22. Killing spell
  23. Cancer spell
  24. naturliga krafter spell
  25. Madness spell
  26. Fri hus lånpass
  27. Produktions period av filmer och film
  28. Hiv / aids spell
  29. Tuberkulos stavnings
  30. Gå ner i vikt och kropp stavnings
  31 wolf spell
  32 skönhet spell

 • Anna Anmäl

  Mitt namn är Anna Fernadez. Av respekt för dig och dina trollformler jag måste göra detta vittnesbörd vet alla. Jag har varit i andra spell hjul utan att se något resultat. Jag ville bara jag kom till dig tidigare, jag fick det bästa från dig. Min före detta make var borta i ett år och jag gick överallt och andra spell hjul för hjälp men inget resultat förrän min vän presentera mig till Dr. Isikolo Efter kärlek stava gjordes, fick jag äntligen ett samtal från honom. Hans pass arbetat underverk och min man är tillbaka med full av kärlek. Det var som ett mirakel! Han kom plötsligt tillbaka med blommor som säger att jag ska för att ge honom, jag var verkligen mållös och chockad när min make knä tigger om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka. Jag är verkligen brist på ord och glad, du är en Gud sände till mig och hela min familj. Och nu är jag en glad kvinna igen. Tack så mycket Dr Isikolo. Till alla som är ute efter en riktig stavnings caster kontakt Dr. Isikolo isikolosolutionhome@gmail.com Eller du kallar honom +2348133261196.

 • theresa williams Anmäl

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindning Stava
  6) Breakup Spells
  7) Bannlys en tidigare älskare.
  8.) Du vill främjas på kontoret
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

 • THERESA WILLIAMS Anmäl

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindning Stava
  6) Breakup Spells
  7) Bannlys en tidigare älskare.
  8.) Du vill främjas på kontoret
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

 • KEISHA Anmäl

  Jag vill vittna om en stor och verkliga SPELL CASTER KALLADE DR Kakuta. Denna stora SPELL CASTER hjälpte mig CAST En RETUR kärlek stava PÅ MIN EX OCH BARA INOM TRE DAGAR MIN EX återvände tillbaka till mig med så mycket kärlek och omsorg. Om du också behöver hans hjälp så kontakta honom nu via e-post kakutaspellz@gmail.com eller mobil +2348168199202 AV Keisha

 • Anonymous Anmäl

  Första gången jag kom över en del människor att vittna om en voodoo spell caster jag var inte intresserad av det, eftersom jag tufft det är inte relevant, har jag stött på många vittnesmål om netto vittna om Dr Kakuta en voodoo spell caster som hjälper dig kasta en lOTTERI stava och ge dig de rättmätiga nummer för att vinna lotteriet, jag trodde inte det, i början men som livet fick badder jag beslutade att ta ett försök, nu min försök har gjort mig en miljonär, jag har spelat alla typer av lotteri sedan 7 år nu, men jag har inte vinna upp till $ 1000, efter kontakt honom kastade han förtrollningen och ge mig de varma siffror skåda jag vann på lotto (£ 148million) nu är jag ett levande vittnesbörd om goda gärningar Dr Kakuta A begåvad man med stormakterna, är det min hemlighet men jag bestämde mig för att göra världen känner till det som det kan vara en hjälp till någon som är intresserad av, händer detta några månader sedan du är fri att kontakta honom på (Kakutaspellz @ gmail Com) (Kakutaspellz@gmail.com) (Kakutaspellz@gmail.com) nedan är mina vinnande detaljer bekräfta eller ring 2348168199202

 • jason laura Anmäl

  I feel so grateful and only have words of testimonies about a powerful spell caster called Dr.Adodo who helped me to bring my lover back within the space of 24 hours. We had been apart for about 3 months, At first I never felt i was doing the right thing by contacting a spell caster, But i loved my lover so much that i won’t give him up for anything in this world. So i decided to contact Dr.Adodo through his mail address i found on the internet and I told him about my situation, At first i taught Dr.Adodo will not be able to bring my lover back until my lover called me and was so eager to have me after 48 hours that i contacted Dr.Adodo. Now myself and my lover live together and he can’t spend an hour without me, I feel so happy sharing this testimony because there was no negative act attached to DR.Adodo Spell, His spell was so fast and reliable. You can contact Dr.Adodo on his e-mail if you really want your lover back on email: Adodospelltemple@gmail.com Or call Dr.Adodo mobile number on {+1 661 704 3225} or contact him directly on his website ://http://adodospelltemple.com

 • jason laura Anmäl

  Jag känner mig så tacksam och har bara ord vittnesmål om en kraftfull spell caster kallas Dr.Adodo som hjälpte mig att få min älskare tillbaka inom loppet av 24 timmar. Vi hade varit ifrån varandra i ca 3 månader, vid första jag kände aldrig att jag gjorde det rätta genom att kontakta en stavnings caster, men jag älskade min älskare så mycket att jag inte kommer att ge honom upp för någonting i den här världen. Så jag bestämde mig för att kontakta Dr.Adodo genom sin postadress jag hittade på internet och jag berättade för honom om min situation, jag först lärde Dr.Adodo kommer inte att kunna föra min älskare tillbaka tills min älskare ringde mig och var så ivrig ha mig efter 48 timmar som jag kontaktade Dr.Adodo. Nu mig och min älskare leva tillsammans och han kan inte tillbringa en timme utan mig, jag känner mig så glad att dela detta vittnesbörd eftersom det inte fanns någon negativ handling bifogas DR.Adodo Stava, Hans stavnings var så snabb och tillförlitlig. Du kan kontakta Dr.Adodo på sin e-post om du verkligen vill ha din älskare tillbaka på e-post: Adodospelltemple@gmail.com Eller ring Dr.Adodo mobilnummer på {+1 661 704 3225} eller kontakta honom direkt på sin hemsida: / /http://adodospelltemple.com

 • mary coolman Anmäl

  Hej, jag vill bara säga ett stort tack till Dr. OGUNDU för vad han har gjort för mig, tog han tillbaka den man jag älskar och vårda med hela mitt hjärta, en man som lämnade mig för en annan kvinna för bra 6 månader, med 2 barn, jag bara bestämde sig för att kontrollera vissa spell caster-talet, men alla hålls lura mig, tills jag träffade Dr OGUNDU, som berättade allt kommer att vara över .until han berättade att min man kommer att vara tillbaka i två dagar, är så tacksam idag att min man är tillbaka till mig och vi är glada och han vill alltid vara vid min sida, jag kommer råd du folk inte att falla i fel händer, men att kontakta Dr. OGUNDU som är pålitlig och rakt framåt, kan du kontakta honom via e-post drogunduspellcaster@gmail.com

  Om du också behöver lösningen till problemet, kontakta honom också.
  1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) kärlek stava
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik eller vinna ett lotteri.
  (7) Du vill binda din make / maka att bli din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Om du inte kan tillfredsställa din partner.
  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
  (11) om du vill skilja dig från din make.
  (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.
  (13) Graviditet stava att tänka barnet
  (14) garanti du vinner oroande rättsfall och skilsmässa oavsett scenen
  (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
  återigen e-postadressen är drogunduspellcaster@gmail.com kontakta honom omedelbart

 • MARY COOLMAN Anmäl

  Hej, jag vill bara säga ett stort tack till Dr. OGUNDU för vad han har gjort för mig, tog han tillbaka den man jag älskar och vårda med hela mitt hjärta, en man som lämnade mig för en annan kvinna för bra 6 månader, med 2 barn, jag bara bestämde sig för att kontrollera vissa spell caster-talet, men alla hålls lura mig, tills jag träffade Dr OGUNDU, som berättade allt kommer att vara över .until han berättade att min man kommer att vara tillbaka i två dagar, är så tacksam idag att min man är tillbaka till mig och vi är glada och han vill alltid vara vid min sida, jag kommer råd du folk inte att falla i fel händer, men att kontakta Dr. OGUNDU som är pålitlig och rakt framåt, kan du kontakta honom via e-post drogunduspellcaster@gmail.com

  Om du också behöver lösningen till problemet, kontakta honom också.
  1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) kärlek stava
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik eller vinna ett lotteri.
  (7) Du vill binda din make / maka att bli din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Om du inte kan tillfredsställa din partner.
  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
  (11) om du vill skilja dig från din make.
  (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.
  (13) Graviditet stava att tänka barnet
  (14) garanti du vinner oroande rättsfall och skilsmässa oavsett scenen
  (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
  återigen e-postadressen är drogunduspellcaster@gmail.com kontakta honom omedelbart

 • nessa Anmäl

  Vad på jorden ska jag göra för att tacka doktor Excel för hans hjälp? Han är underbar och har ett gott hjärta. Han är som en Gud på jorden och jag vet inte vad jag ska göra för att tacka honom för att hjälpa mig att återfå min mans kärlek tillbaka med sin spell. År sedan min man sa att det var slut mellan oss och han lät mig och våra barn utan att säga ett ord, jag gjorde allt jag kunde för att stoppa honom, men hans sinne gjordes upp. Några månader senare min vän berättade för mig hur doktor Excel hjälpte henne med sin spell så jag kontaktade Doktor Excel för att också hjälpa mig med sin stava och han svarade att säga att han kommer att hjälpa mig med sin stava och jag kommer att se resultat inom 12 till 16 timmar. Idag är jag så glad att allt hände precis som doktor Excel sagt, min man kom tillbaka till mig inom 12 till 16 timmar på knä bad mig att förlåta honom och accepterar honom tillbaka in i mitt liv. Behöver du hjälp kontakta honom för att få hjälp via e-post: Excellovespell@hotmail.com eller ring honom på: +2348156784928 eller kontakta honom direkt på sin hemsida på Excellovespell.com

 • nessa Anmäl

  Vad på jorden ska jag göra för att tacka doktor Excel för hans hjälp? Han är underbar och har ett gott hjärta. Han är som en Gud på jorden och jag vet inte vad jag ska göra för att tacka honom för att hjälpa mig att återfå min mans kärlek tillbaka med sin spell. År sedan min man sa att det var slut mellan oss och han lät mig och våra barn utan att säga ett ord, jag gjorde allt jag kunde för att stoppa honom, men hans sinne gjordes upp. Några månader senare min vän berättade för mig hur doktor Excel hjälpte henne med sin spell så jag kontaktade Doktor Excel för att också hjälpa mig med sin stava och han svarade att säga att han kommer att hjälpa mig med sin stava och jag kommer att se resultat inom 12 till 16 timmar. Idag är jag så glad att allt hände precis som doktor Excel sagt, min man kom tillbaka till mig inom 12 till 16 timmar på knä bad mig att förlåta honom och accepterar honom tillbaka in i mitt liv. Behöver du hjälp kontakta honom för att få hjälp via e-post: Excellovespell@hotmail.com eller ring honom på: +2348156784928 eller kontakta honom direkt på sin hemsida på Excellovespell.com

 • nessa Anmäl

  Vad på jorden ska jag göra för att tacka doktor Excel för hans hjälp? Han är underbar och har ett gott hjärta. Han är som en Gud på jorden och jag vet inte vad jag ska göra för att tacka honom för att hjälpa mig att återfå min mans kärlek tillbaka med sin spell. År sedan min man sa att det var slut mellan oss och han lät mig och våra barn utan att säga ett ord, jag gjorde allt jag kunde för att stoppa honom, men hans sinne gjordes upp. Några månader senare min vän berättade för mig hur doktor Excel hjälpte henne med sin spell så jag kontaktade Doktor Excel för att också hjälpa mig med sin stava och han svarade att säga att han kommer att hjälpa mig med sin stava och jag kommer att se resultat inom 12 till 16 timmar. Idag är jag så glad att allt hände precis som doktor Excel sagt, min man kom tillbaka till mig inom 12 till 16 timmar på knä bad mig att förlåta honom och accepterar honom tillbaka in i mitt liv. Behöver du hjälp kontakta honom för att få hjälp via e-post: Excellovespell@hotmail.com eller ring honom på: +2348156784928 eller kontakta honom direkt på sin hemsida på Excellovespell.com

 • Hellen Anmäl

  Jag kommer att gilla världen veta om den stora spell caster som har hjälpt mig med min relation problem när min make var otrogen mot mig med en annan kvinna och han hotade mig att ha en skilsmässa och att han också gå att få vårdnaden om vår barn var jag så ner jag kunde inte tänka väl jag kände att jag skulle ta mitt liv inte förrän jag delade berättade min bästa vän om vad som pågick och hon riktat mig till spellcaster som jag kontaktade för att få hjälp efter två dagar min man plötsligt ändrade han var nu kärleksfull, omtänksam, alltid oro min. Jag är så stor full av spellcaster Jag bestämde att jag kommer att sprida sitt tempel, så att gör i liknande skick idag kan få hjälp lätt innan något dåligt händer med hans / hennes relation den kraftfulla spellcaster är dreyamumiracletemple@gmail.com du är fri att kontakta honom om något i din levande Jag hörde att han kan också göra mycket mer …. han kan lösa följande sätt
  1. Lär din älskare eller make tillbaka
  2. Andlig skott
  4. Pengar spell
  5. Lång livslängd spell
  6. Prosperity stavnings
  7. Skydds spell
  8. Skaffa ett jobb stavnings
  9. Att bli en manager stavnings
  10. Få en enorm lån utan att betala någon avgift spell
  11. Få din bluff pengarna tillbaka
  12. Barn spell
  13. Graviditet stavnings
  14. Freedom stavnings
  15. kärlek stava
  16, försvinnande stavnings
  17. Invisible humant stavnings
  18. Framgång eller passstavnings
  19. Äktenskap spell
  20. Hämnas stavnings
  21. Popularitet spell
  22. Killing spell
  23. Cancer spell
  24. naturliga krafter spell
  25. Madness spell
  26. Fri hus lånpass
  27. Produktions period av filmer och film
  28. Hiv / aids spell
  29. Tuberkulos stavnings
  30. Gå ner i vikt och kropp stavnings
  31 wolf spell
  32 skönhet spell

 • bessie Anmäl

  Jag vill vittna om en stor och verkliga SPELL CASTER KALLADE LORD TAMARA (lordtamaraspelltemple@gmail.com). Denna stora SPELL CASTER hjälpte mig CAST En RETUR kärlek stava PÅ MIN EX OCH JUST inom två dagar MIN EX återvände tillbaka till mig med så mycket kärlek och omsorg.
  Kärlek stava kom ut enormt, jag starkt rekommendera LORD TAMARA (lordtamaraspelltemple@gmail.com) oavsett problem du upplever i din relation. Han är den verkliga affären. hans kärlek stava är helt underbart.
  mobilsamtal eller text: 002348166415077
  facebook: Forn Tamara Spells
  Hemsida: http://ancienttamaratemple.webs.com/

 • nessa Anmäl

  Vad på jorden ska jag göra för att tacka doktor Excel för hans hjälp? Han är underbar och har ett gott hjärta. Han är som en Gud på jorden och jag vet inte vad jag ska göra för att tacka honom för att hjälpa mig att återfå min mans kärlek tillbaka med sin spell. År sedan min man sa att det var slut mellan oss och han lät mig och våra barn utan att säga ett ord, jag gjorde allt jag kunde för att stoppa honom, men hans sinne gjordes upp. Några månader senare min vän berättade för mig hur doktor Excel hjälpte henne med sin spell så jag kontaktade Doktor Excel för att också hjälpa mig med sin stava och han svarade att säga att han kommer att hjälpa mig med sin stava och jag kommer att se resultat inom 12 till 16 timmar. Idag är jag så glad att allt hände precis som doktor Excel sagt, min man kom tillbaka till mig inom 12 till 16 timmar på knä bad mig att förlåta honom och accepterar honom tillbaka in i mitt liv. Behöver du hjälp kontakta honom för att få hjälp via e-post: Excellovespell@hotmail.com eller ring honom på: +2348156784928 eller kontakta honom direkt på sin hemsida på Excellovespell.com

 • vargas Anmäl

  Jag är verkligen mycket glad för mitt liv; Mitt namn är Vargas cynthia Maye, jag trodde aldrig att jag kommer att leva på jorden innan året tar slut. Jag har lidit av en dödlig sjukdom (HIV) för de senaste 5 åren nu; Jag hade tillbringat en hel del pengar att gå från en plats till en annan, från kyrkor till kyrkor, har sjukhusen varit min varje dag bostad. Ständiga kontroller upp har varit min hobby inte förrän förra månaden, var jag söka via internet, såg jag ett vittnesbörd om hur DR. Ben hjälpt någon att bota sin HIV-sjukdom, snabbt jag kopierade hans e-post som är (drbenharbalhome@gmail.com) .Jag talade till honom, bad han mig att göra några vissa saker som jag gjorde, berättade han att han kommer att ge växtbaserade till mig, som han gjorde, då han bad mig att gå för medicinsk kontroll efter några dagar efter att ha använt naturläkemedel bota, var jag fri från den dödliga sjukdomen, han bara bad mig att lägga vittnesmål genom hela världen, troget är gör det nu, vänligen bröder och systrar, är han bra, jag är skyldig honom i mitt liv. Om du har en liknande problem bara maila honom på (drbenharbalhome@gmail.com) eller helt enkelt WhatsApp honom: + 2348144631509.He kan också bota sjukdomar som cancer, diabeties, Herpes. Etc. Du kan nå mig på e-post: vargascynthiamaye1995@gmail.com

 • Alicia Anmäl

  Är här för att vittna vad denna stora spell caster har gjort för mig. Jag tror aldrig i spell gjutning, tills när jag var frestad att prova det .. Jag och min man har haft en hel del problem att leva tillsammans, kommer han alltid att inte göra mig glad eftersom han har förälskat sig i en annan dam utanför vårt äktenskap Jag försökte mitt bästa för att se till att min make lämnar denna kvinna men ju mer jag pratar med honom ju mer han gör mig föll ledsen, så mitt äktenskap föll leder till skilsmässa eftersom han ger mig uppmärksamhet längre. så med allt detta smärta och ångest, beslutade jag att ta kontakt med denna spell caster DR. Isikolo att se om saker och ting kan träna mellan mig och min make igen. denna spell caster DR. Isikolo berättade att min man är verkligen i en stor pass som han har varit charmen med någon magi, så han berättade att han skulle göra allt som vanligt igen. han gick framåt och kasta förtrollningen för mig, efter 3 dagars gjutning stava min make helt förändrat han kom ursäkt att säga hur han behandlade mig att han inte själv, jag verkligen tack DR. Isikolo för att föra tillbaka min man till mig jag vill att ni alla att kontakta honom för dem som har några problem i samband med äktenskapsfrågan och relationen problem han kommer att lösa det för dig. sin e-postadress är här isikolosolutionhome@gmail.com
  och hans mobilnummer +2348133261196

 • sharon Anmäl

  HÄLSNINGAR alla .. Mitt namn är Sharon Davis jag kommer aldrig att glömma den hjälp Dr Isikolo lämnats till mig i mitt äktenskapliga livet. Jag har varit gift i 5 år nu och min man och jag älskar varandra mycket dyrt. efter 3 år av vårt äktenskap min man plötsligt ändrar han hade en affär med en kvinna utanför, jag märker det då jag bad för gudomligt ingripande saken blev allvarligare jag berättade för min pastor om det vi bad men ingenting händer. min make kom precis hem en dag han plocka upp sina saker och lämnade mig och barnen till sin älskarinna utanför vid denna tid var jag ihop utan att veta vad man ska göra igen eftersom jag har förlorat min man och mitt äktenskap också. Jag sökte hjälp på internet, jag såg många människor som delar vittnesbörd om hur Dr Isikolo hjälpa dem med deras äktenskapliga problem så jag kontaktade mail Dr Isikolo jag sa till honom mitt problem och jag blev tillsagd att vara lugn som jag har kommit till rätt plats var jag kan få tillbaka min man inom de närmaste 24 timmar. Han berättade vad som gick fel med min man och hur det happen.that de kommer återställt min äktenskap. till min största förvåning min man kom till mitt kontor tiggeri mig på knä att jag skulle hitta en plats i mitt hjärta att förlåta honom, att han aldrig kommer att fuska på mig igen. jag snabbt ber honom att jag har förlåtit him.friends ditt fall är inte så svårt varför inte ge Dr Isikolo ett försök de arbetar överraskningar eftersom jag vet att de kommer att hjälpa dig att fixa din relation med ditt ex partner. Jag tackar Gud för att använda Dr Isikolo att rädda mitt äktenskap. Kontakta honom via e-post: (isikolosolutionhome@gmail.com) eller nå honom på vad-app: 2348133261196

 • JOY WILLIAM Anmäl

  Jag hade tvivel om trollformler efter att ha köpt många trollformler som aldrig arbetat och aldrig faktiskt beslutat att köpa ett pass igen. Jag har provat olika hjul .. Några av dem svarade aldrig mig efter att jag betalat och var uppenbara bedragare, några riktigt kasta en trollformel men av någon anledning inte fungerade. Då jag såg en översyn i ett forum med någon som nämnde som hade resultat med Dr. Azuka. Trots misstankar som hade verkade verklig plats, så jag gav honom ett sista försök trollformler. Det är förmodligen det bästa beslutet jag någonsin gjort i mitt liv eftersom det fungerade och min make kom med mig. Om du letar efter en bra hjul utseende ytterligare, Dr. Azuka träffar alla andra perioder, tro mig! Dr. Azuka Tack för din hjälp. Du kan kontakta Dr. Azuka via e-post: Azukaspelltemple11@yahoo.com kan också kontakta honom via hans telefonnummer 2347012903795.

 • Elizabeth Anmäl

  Hej, mitt namn är Elizabeth, jag gick igenom en artikel och fick reda på en man vid namn Dr Bomoh. Jag har lidit av upplösningsproblem med olika killar. jag var tvungen att kontakta stavnings caster.Steve var på väg att lämna mig för en annan kvinna. men jag stannade positiv och tror att jag kan ha honom tillbaka och få honom att stanna. hör och häpna Dr Bomoh hjälpte me.Steve och jag ska gifta snart. Dr Bomoh är en trevlig man, han hjälpte mig också stoppa min hjärtproblem. Tack vare honom och tack till Gud för gåvan ges till honom. Om du har några som helst problem, kontakta honom på denna e-post: godbomohspirit@gmail.com

  Kontakta honom för följande och se det stora arbetet av Dr Bomoh:
  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  {2} Om du söker ett jobb
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) som du vill få Marriage Spells
  (8) Ta bort Sjukdom från kroppen Spells
  (9) Affärs spell
  (10) lotteri vinnande nummer.
  (11) Komma med tillbaka förlorad kärlek
    och många fler…….

 • Elizabeth Anmäl

  Hej, mitt namn är Elizabeth, jag gick igenom en artikel och fick reda på en man vid namn Dr Bomoh. Jag har lidit av upplösningsproblem med olika killar. jag var tvungen att kontakta stavnings caster.Steve var på väg att lämna mig för en annan kvinna. men jag stannade positiv och tror att jag kan ha honom tillbaka och få honom att stanna. hör och häpna Dr Bomoh hjälpte me.Steve och jag ska gifta snart. Dr Bomoh är en trevlig man, han hjälpte mig också stoppa min hjärtproblem. Tack vare honom och tack till Gud för gåvan ges till honom. Om du har några som helst problem, kontakta honom på denna e-post: godbomohspirit@gmail.com

  Kontakta honom för följande och se det stora arbetet av Dr Bomoh:
  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  {2} Om du söker ett jobb
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) som du vill få Marriage Spells
  (8) Ta bort Sjukdom från kroppen Spells
  (9) Affärs spell
  (10) lotteri vinnande nummer.
  (11) Komma med tillbaka förlorad kärlek
    och många fler…….

 • theresa Anmäl

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindande Spell.
  6) Breakup Spells
  7) Bannlys en tidigare älskare
  8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

 • theresa williams Anmäl

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindande Spell.
  6) Breakup Spells
  7) Bannlys en tidigare älskare
  8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

 • darrenmalanie Anmäl

  I ”m Melanie, jag vill dela en mycket underbart vittnesbörd om Dr Adodo stavnings caster som hjälper mig att få min man tillbaka när han lämnade mig för en annan kvinna, kontaktade jag så många spell caster men icke kunde hjälpa mig föra honom tillbaka tills jag kontaktade Dr Adodo och förklara allt för honom, berättade han inte oroa orsak jag kommer att få honom tillbaka på bara 24 timmar med kärleks pass med befogenheter sina gudar och förfäder, jag litade på honom och gjorde allt han ber mig att göra Jag förhoppningsvis vänta på resultatet till min största förvåning mitt ex ringde mig och ber om ursäkt för den smärta han har anledning mig, nu är vi båda lyckliga tillsammans och ännu mer kär än tidigare, om du är ute och du letar efter en lösningen på alla problem vänligen kontakta Dr Adodo genom sin e-postadress på: Adodospelltemple@gmail.com du kan kontakta honom direkt på sin webbplats http://www.adodospelltemple.com

 • bushi Anmäl

  Är här för att vittna vad denna stora spell caster har gjort för mig. Jag tror aldrig i spell gjutning, tills när jag var frestad att prova det .. Jag och min man har haft en hel del problem att leva tillsammans, kommer han alltid att inte göra mig glad eftersom han har förälskat sig i en annan dam utanför vårt äktenskap Jag försökte mitt bästa för att se till att min make lämnar denna kvinna men ju mer jag pratar med honom ju mer han gör mig föll ledsen, så mitt äktenskap föll leder till skilsmässa eftersom han ger mig uppmärksamhet längre. så med allt detta smärta och ångest, beslutade jag att ta kontakt med denna spell caster DR. Musa att se om saker och ting kan träna mellan mig och min make igen. denna spell caster DR. Musa berättade att min man är verkligen i en stor pass som han har varit charmen med någon magi, så han berättade att han skulle göra allt som vanligt igen. han gick framåt och kasta förtrollningen för mig, efter 3 dagars gjutning stava min make helt förändrat han kom ursäkt att säga hur han behandlade mig att han inte själv, jag verkligen tack DR. Musa för att föra tillbaka min man till mig jag vill att ni alla att kontakta honom för dem som har några problem i samband med äktenskapsfrågan och relationen problem han kommer att lösa det för dig. sin e-postadress är här: bushimusa@outlook.com
  och hans WhatsApp: +237653097606

  1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) kärlek stava
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik eller vinna ett lotteri.
  (7) Du vill binda din make / maka att bli din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Om du inte kan tillfredsställa din partner.
  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
  (11) om du vill skilja dig från din make.
  (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.
  (13) Graviditet stava att tänka barnet
  (14) garanti du vinner oroande rättsfall och skilsmässa oavsett scenen
  (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
  återigen e-postadressen är bushimusa@outlook.com kontakta honom omedelbart
  WhatsApp: +237653097606

  Vad du än vill, kommer du att få den från Dr. Musa. bara kontakta honom och förklara ditt problem för honom och ska lösas.

Anmäl

Är du säker på att du vill anmäla det här?