Orgasm vid ”vanligt” samlag?

Onormal? 22 maj, 2011 kl 13:18
22065 visningar / 90 svar / anmäl

Jag är en kvinna på 45 år och jag har ALDRIG fått orgasm vid ”vanligt samlag”. Det enda sättet för mig att få orgasm är om jag blir smekt med fingar eller oralt (och vid onani)och det tar VÄLDIGT lång tid innan jag når orgasmen. Jag börjar verkligen känne mig onormal när jag läser om ”fontänorgasmer” osv. Skulle vara överlycklig om jag fick en ”vanlig” orgasm vid samlag.

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

 • Onormal? Anmäl

  Jag är en kvinna på 45 år och jag har ALDRIG fått orgasm vid ”vanligt samlag”. Det enda sättet för mig att få orgasm är om jag blir smekt med fingar eller oralt (och vid onani)och det tar VÄLDIGT lång tid innan jag når orgasmen. Jag börjar verkligen känne mig onormal när jag läser om ”fontänorgasmer” osv. Skulle vara överlycklig om jag fick en ”vanlig” orgasm vid samlag.

 • Muppe Anmäl

  Ibland tror jag att många överdriver, när de pratar om att få orgasmer hit och dit vid enbart samlag.

  Det kan nog förekomma om man är fruktansvärt upphetsad men i så fall bara någon enstaka gång.

  Orgasmer vid samlag blir mycket kraftigare och skönare men jag måste alltid bli smekt samtidigt.

  Det är perfekt bakifrån och då kan man smeka sig själv samtidigt.
  Han kommer in längre, bakifrån och masserar G-punkten. Det är det som gör orgasmerna så extra sköna.

  • Anonymous Anmäl

   Orgasmkrämer för kvinnor – goo.gl/1C3Bjc

 • Louise Anmäl

  Som kvinna är det alltför lätt att ta på sig all skuld i ett förhållande. Men när man är riktigt tänd och blir ordentligt blöt då är det inte lätt att få orgasm om penis är för mjuk eller för liten. Att erkänna inför sig själv att man har blivit förälskad i en man vars penis inte ger tillräcklig friktion är svårt. Då är det så mycket lättare att säga att det är svårt att få orgasm vid penetration.

 • Muppe Anmäl

  Att storleken skulle ha med det att göra, tror jag inte alls. Jag har aldrig märkt någon skillnad, även om han har varit av storlek större.

  Om man kniper själv, spelar inte storleken någon roll.

  Däremot ska den naturligtvis vara hård men jag har aldrig varit med om att den inte är det.

 • Onormal? Anmäl

  Min partner är väldigt ”välutrustad” och alltid hård, så det kan verkligen inte bero på det. Kan vara så att jag helt enkelt behöver bli smekt samtidigt. Jag har aldrig smekt mig själv under våra samlag, men det är ju aldrig för sent att prova, även om det nog kommer kännas lite pinsamt….

 • Lyckligt lottad tjej. Anmäl

  Jag är en tjej som får orgasm snabbt & lätt, ofta flera efter varann, vid ”vanligt” samlag. Jag behöver inte hjälpa till med fingrar eller annat.Det händer alltså inte någon enstaka gång, jag kan inte minnas att jag nån gång skulle ha haft samlag utan att få orgasm.

  Jag tror det handlar mycket om att våga släppa loss och njuta, helt enkelt. Jag tror det mesta av orgasmen sitter i & händer i hjärnan.

 • Jonte Anmäl

  Jag tror att det beror både på kvinnan själv och på partnern om hon kan få orgasm vid samlag. Min fru fick orgasm av ”vanligt samlag” med sin första pojkvän när hon var 23. Också med tillfälliga partners har det hänt, men oftast inte, kanske för att hon tycker att det är svårare med kondom. Med mig har hon inte fått samlagsorgasm. Hon upplever själv att förutsättningen för orgasm är att partnern kan hålla ut länge, eller fortsätta genast efter att det har gått för honom. Men det beror också på hennes egna känslor, att hon är tänd men ändå avslappnad.

  I vår relation är enda sättet för henne att få orgasm att jag smeker henne, men det tar lång tid och det lyckas bara ibland. Enligt henne är det ganska stor skillnad på orgasmer som kommer av samlag och av klitorisstimulans. Samlagsorgasmerna är mera intensiva och det blir en mera total tillfredsställelse. Det kan också komma flera på rad.

 • Experten Anmäl

  Enligt undersökning får bara 1 av 5 tjejer orgasm vid samlag. Egentligen är det du som är normal.

  Inte bra att forcera fram en orgasm. Det krävs fokusering.

  Ofta får kvinna lättare orgasm om det finns spänning. En del kvinnor kan ex fantisera om något, ex lesbiskt.

 • NattaN Anmäl

  Börja med att ta bort din självstämpel för den
  stör dig helt klart på jakten efter orgasm.
  Vid din ”fina” ålder så är det tyvärr många
  kvinnor som inte kan eller vågar prata med sin
  partner trots flerårigt förhållande. Tiden är
  en faktor man inte skall blunda för i ditt fall,
  du kanske kräver ett långt förspel fyllt av de
  olika varianter du kanske borde nämt för din
  partner under er resa. Om folk pratade lika
  öppet om sitt sexliv, som de pratar skit om
  andra skulle ett otal förhållanden vara så
  mycket bättre. En liten ”leksak” kanske skulle
  vara nått som en liten krydda, men då får ju
  inte din partner se ”den” som en rival. Att inte
  våga pröva nått nytt kan också vara hämande om
  man inte får gehör för detta hos partnern.
  Ha de gött.

 • Joyce Carol Anmäl

  Jag är 49 år och första gången jag fick orgasm men en kille med vanligt in-och-ut-sex, utan direkt stimulering av klitoris (om jag räknar bort när jag har legat ovanpå, då det blir mer direkt stimulering av klitoris) var jag 28 år och väl inte SÅ lastgammal alltså. Jag tror det är en kombination av teknik och anatomi. För min del är det i missionären som det funkar + att min partner ligger lite högt upp. För mig är det också viktigt med jämna ganska hårda rörelser, tappar han rytmen kan det bli som att tappa taget om en spänd stålfjäder och det blir till att börja om…Sen underlättar det mycket om killen har en stor och grov snopp, är den för liten så blir det inte tillräcklig friktion mot g-punkten.

  Sen handlar det också om mental inställning. Tänka bort klitoris och koncentrera mig på ”inne i slidan”. Upphetsningen inför en välutrustad man kan ge rätt inställning från början 😉

 • Minja Anmäl

  Tror inte det kan gå för en tjej av vanligt samlag utan att hon eller han stimulerar henne med handen samtidigt. Eftersom man inte har nån känsel i slidan förstår jag inte hur man skulle kunna få orgasm ”den vägen”! Känner ingen som kan få vaginala orgasmer. Tror det är en myt!

 • ”Helt normal” Anmäl

  …för alla synpunkter! Verkar som det finns olika uppfattning om detta med orgasm vid samlag. Klart är iallafall att jag absolut inte är onormalt..vilket känns jättebra. Kul att få höra om detta från en killes perspektiv också. Starkt av dig Jonte att du inte verkar svartsjuk på att din tjej fått orgasm vid samlag med andra killer, men inte med dig. Min partner köpte faktist en liten leksam för ett tag sedan, men det ”brummade” så mycket så jag tappade helt fokus…tror jag ska överraska honom men en lite mer ljudlös sak…;-)

 • 45 år Anmäl

  Nej vaginal orgasm är ingen myt!
  Har fått vaginala orgasmer sedan jag var 15. Kan även själv ”göra” dom helt utan händer enbart genom att använda muskler i underlivet.
  Vid samlag funkar det för mig allra bäst bakifrån. Ingen jättesnopp behövs, det funkar utmärkt med en medelstor. Det viktiga är att vara helt med i hur det känns och ge släpp och ge sig hän.

 • Lyckligt lottad tjej Anmäl

  …nej, det ÄR ingen myt! Jag skrev längre upp i tården att jag brukar få orgasm varje gång vid samlag, och det utan att hjälpa till med händer eller annat. Det handlar om att kunna använda sina muskler och att kunna släppa loss och njuta!

 • Jonte Anmäl

  Till ”Helt normal”. Vi valde att prata öppet om tidigare erfarenheter för att försöka dra lärdomar för vår egen relation. Men visst har det kännts jobbigt ibland att fundera på att hennes första kille var en bättre älskare än mig. Och också att tillfälliga partners har gett henne större fysisk tillfredsställelse än vad hon har fått med mig.

 • Muppe Anmäl

  Musklerna måste jag använda för att över huvud taget komma och jag tror att det är så för de flesta kvinnor.
  Jag har testat ett par gånger, utan smekning och man kan komma mycket nära men….
  Har faktiskt aldrig tänkt så mycket på det heller. För mig gör det ingenting att jag måste bli smekt samtidigt.

 • 45 år Anmäl

  Så länge man själv njuter, mår bra och är nöjd så kan det väl inte spela nån roll om det är med eller utan stimulering av klitoris man får sina orgasmer. s när jag berättar om att jag lätt får vaginala orgasmer är det inte för att hävda att det skulle vara bättre än andra sätt. vill bara protestera när jag läser saker jag vet inte stämmer, som att vaginala orgasmer skulle vara en myt eller som muppe skrev långt uppe i tråden att det möjligen händer nån väldigt sällsynt gång om ”man” är mycket upphetsad. Det är detdär ”man” som blir fel, för det verkar helt klart variera mycket mellan olika kvinnor. För mig är det inget sällsynt. Vaginala orgasmer är för mig det vanliga, normala. Får vaginal orgasm nästan varje gång vi har sex och ofta flera gångar. Det går mycket snabbare för mig än för min man.

 • Jonte Anmäl

  Min poäng är egentligen den att det inte behöver vara så låst, att en kvinna antingen hör till de 20 procent, eller vad det är, som får orgasm vid samlag eller annars till de 80 procent som inte får det. Jag tror att det är något som kan ändra över tiden, med olika partners och med kvinnans egen utveckling. Skulle min fru ha haft sex bara med mig skulle hon säkert ta för givet att hon tillhör de 80 procenten, men tack vare sina tidigare erfarenheter vet hon att hon har möjlighet att få orgasm av samlag. Kanske det är så att många kvinnor egentligen har den möjligheten fast de aldrig har upplevt det? Jag hoppas att ingen ska behöva byta partner för att få orgasm, men för en del kvinnor är det kanske en fråga om träning och att utveckla samspelet med mannen. Jag menar inte att det självklart är något eftersträvansvärt att alla kvinnor ska få samlagsorgasmer. Som någon skrev ovan spelar det väl för en del ingen roll hur orgasmen kommer bara den kommer. Men för andra kan det vara stor skillnad, t.ex. för min fru som har upplevt att samlagsorgasmerna ger en mera djup tillfredsställese och liksom sprider sig i hela kroppen. Vi har därför jobbat mycket med att hon skulle kunna uppleva det också med mig, men det har inte lyckats.

 • Muppe Anmäl

  Min erfarenhet, är att det inte spelar någon roll om man måste smekas samtidigt. Det viktiga är att mannen är inne och ju snabbare han juckar, desto skönare blir orgasmen.
  Jag har alltid ansett det som en vaginal orgasm, eftersom han stimulerar G-punkten samtidigt. Det är därför som bakifrån är så extra skönt, då han kommer in längre.
  Det behöver inte vara antingen, eller, som det låter på en del här.

 • Kvinna 44 år Anmäl

  Jag har mest varit med män med små kukar. Och så här har det blivit:

  * Missionären. Kuken åker ut då och då.

  * Rida – går inte att köra upp och ner utan jag får liksom gnida underlivet fram och tillbaka. Kuken åker ut då och då.

  * Bakifrån. Min stjärt är nog för stor ingen kortkukad man har nått hela vägen in.

  Förut tänkte jag att huvudsaken den kortkukade mannen är en bra människa – jag klarar av att han har en liten kuk. Men nu känner jag NEJ NEJ NEJ. Nej, jag vägrar. Jag vill inte. Aldrig mer!
  Jag vill få prova olika ställningar, jag vill bli knullad länge och skönt bakifrån och få rida utan att glida av den. Kalla mig kall, egoistisk. Jag bryr mig inte! Jag fixar inte småkukade män i ett förhållande eller i en kk-relation. Jag är ledsen, men jag gör inte det. Jag förgås sexuellt. Spelar ingen roll om han är världsbäst på att slicka. För mig är själva knullandet viktigast. Och jag tycker synd om alla småkukade karlar det är ju inte deras fel att de har små.

 • Vårvind Anmäl

  Hur ska de klara sig om de inte får uppleva din stora stora rumpa och ljuva person???

 • Jonte Anmäl

  Till Muppe. Det är just det som inte funkar, att hon får orgasm när jag är inne. Det är först vid smekningar efteråt som hon kan komma och inte heller det är så lätt.

 • Muppe Anmäl

  Det som jag brukar göra, är att han får småjucka lite och stanna till, medan jag smeker mig själv. När jag känner att det är nära, ber jag honom att öka takten. Bara att han ökar takten påskyndar orgasmen och ofta kommer vi samtidigt.

  De absolut skönaste orgasmerna, har jag fått på det sättet och det är oftast jag som ber om att han ska komma bakifrån. Ingen har haft något emot det heller, 🙂

 • Muppe Anmäl

  Jag kan tillägga att det var ett av mina ex som föreslog detta.
  Jag hade aldrig varit med om att få orgasm under samlag och han sa att det är enklare om jag sköter det där själv.

  Det kändes lite underligt att smeka sig själv samtidigt men efter ett tag, när jag man kände mig trygg försökte jag men det krävdes lite tålamod från hans sida.

  Det fungerade inte första gången men efter några gånger kunde jag börja tänka på mig själv och sedan ville jag alltid ha det så, även med andra efter att det tog slut.

 • Mia Lehndal Anmäl

  En avslappnad kvinna kan få hur många vaginala orgasmer som helst, men om vi spänner oss och kämpar så stängs den möjligheten ner. Men det är sant att om våra vaginor är spända efter mycket kämpande, knipande och oförsiktiga samlag kan det påverka känsligheten negativt. Myten om att vi inte har någon känsel inuti blir en självuppfyllande profetia.

  Se mitt blogginlägg på ämnet: Det finns inga fejkade orgasmer:
  http://blogg.mialehndal.se/?p=152

 • Greta Anmäl

  Jag tror också att nästan alla kvinnor kan få orgasm vid samlag. Jag tror också att många män är mjuka för ofta när de har sex. Någon gång vill man ju bli tagen hårt. Jag fick vänta tills jag var 42 år innan jag fick uppleva ”hårda tag”. Underbart!

  Min erfarenhet är att killar inte riktigt fattar/tror på att man menar allvar. Jag sa till mitt ex flera gånger att jag ville att han skulle ”våldta mig” (OK kanske dumt ordval, men ni kanske fattar: I princip slita kläderna av mig och ta mig hårt och ABSOLUT utan förspel (jag skulle gå igång på en tiondels sekund ändå…). Men det var som om han inte kunde förmå sig eller inte kunde förstå att jag faktiskt ville att han skulle göra så. Snälla ordentliga killar får lära sig att förspelet är A och O och just sådana här mer hårda takter är väl sånt de får lära sig INTE går hem.

  Och ”hem” går det bara om det är en kille som jag har känt ett tag och litar på och som jag också har helt ”vanlig” sex med. Tycker synd om de kvinnor som har denna fantasi men inte får den uppfylld.

 • Manligt Anmäl

  Visst kan kvinnor få orgasm av samlag. De som får orgasm oftast har ett eget driv. Det är inte killen som fixar det. Tjejer fokuserar på sig själv och utnyttjar killen. Och utan fingrar inblandade.

  Man får orgasm får man är så upphetsad. Eller är så teknisk skicklig.

  De som inte får är inte skickliga nog, kåta nog eller kanske har okänslig fitta.

  Herregud, jag har träffat på tjejer där man kan knappt röra dom och det går för dom. Det är för de är så laddade redan före sexet. Det kan alltså gå på sekunder med rätt stämning.

 • malin Anmäl

  Jag är snart 43, har levt i ett långt förhållande där jag aldrig fick orgasm.
  Träffade sedan en man i några månader och med honom lossnade allt.
  Efter mina erfarenheter så tror jag att vi kvinnor ofta spänner oss för mycket och koncentrerar oss på enbart orgasmen. Börja slappna av och njut till fullo. Döm om min förvåning när jag en dag inte bara fick orgasm utan en s.k ”fontän” av vanligt samlag.
  När jag tänker tillbaka till mitt långvariga förhållandena och känslorna under själv samlaget så tror jag att jag höll tillbaka för att jag var rädd att jag höll på att kissa på mig. Det är nämligen den känslan man får vid tex en fontän så tjejer…
  Slappna av är mitt råd till alla er och njut till fullo.

 • Jonte Anmäl

  Muppe, intressant att du får ”samlagsorgasm” genom att smeka dig själv. Jag tror inte att det funkar för oss, men det kan säkert vara ett tips som många kan ha nytta av.

 • puppen Anmäl

  det minsta man kan begära är väl att partnern mannen smeker en under samlaget går enligt min erfarenhet enklast vid sittknull på en stol

 • Muppe Anmäl

  Eftersom puppen tydligen anser att det är det minsta man kan begära, får jag väl förklara.
  Självklart försökte vi med att han smekte mig men det fungerade inte.
  Det var inte förrän jag skötte detta själv, som det lyckades.

  När killen ska smeka samtidigt som han är inne, blir det inte lika koncentrerat från hans sida. Tappar han det minsta fokus, får man börja om från början.
  Därför fungerar det bättre om man sköter detta själv.

  Jonte: Det var bara ett litet tips.

 • puppen Anmäl

  jag blir full i skratt av ditt inlägg min man som är psykiskt sjuk och äter tung medicin klarar att smeka mig under samlaget dvs fokusera det blir ju inte en klassik samlagsorgasm för mig som aldrig någonsin fått någon men det duger åt oss

 • puppen Anmäl

  tycker det här är så kul så jag måste fortsätta kommentera enligt mig onanerar du när ni knullar finner detta lite märkligt men det är ju bara jag

 • Muppe Anmäl

  Verkar som att du aldrig har hört talas om det. Det är mycket vanligare än du tror.

  Din man kan smeka dig samtidigt och det kan nog varenda karl. Inte bara din.

  Skillnaden är hur vi kvinnor fungerar och det är där problemet ligger. Inte om han kan eller inte.

  Du får gärna skratta åt mina inlägg om du finner dem roande. Jag ser dig som fruktansvärt barnslig, som tror att ditt sätt är det enda rätta.

 • Jonte Anmäl

  Jag håller med Muppe. Det är ganska svårt att smeka sin partner på ett bra sätt under samlaget. I alla fall har det aldrig lett till orgasm när jag har försökt. Sen kan man fundera på om det är onani när kvinnan smeker sig själv under samlaget. Men det spelar väl ingen roll vad man kallar det bara hon får det skönt och det är ok för båda parter. Min fru har aldrig smekt sig själv till orgasm så i vårt fall tror jag inte att det är någon lösning.

 • puppen Anmäl

  jonte o muppe vad är problemet min sambo smeker mig när jag rider honom det funkar bra

 • puppen Anmäl

  vad menar du muppe kan inte din karl smeka dig lika bra som du själv kan då har du inte lärt upp honom o visat hur du vill ha det handlar inte om hur vi kvinnor funkar du låter hämmad tycker jag o du vel jonte vilket ben står du på

 • Bara jag Anmäl

  Är du seriös puppen???

  Det är väl självklart att det är lättare för en person att smeka sig själv än det är för någon annan att göra det. Ibland kan någon vilja ha det hårt, ibland löst, ibland snabbt, ibland långsamt, ibland konstant och ibland varierande.

  På samma sätt är det omöjligt för någon annan att veta lika bra som jag om jag just nu är hungrig eller mätt och vad jag helst av allt vill äta.

  Om någon annan känner din kropp lika bra eller bättre än du själv gör undrar jag vem det är som är hämmad egentligen.

 • puppen Anmäl

  bara jag vilket uruselt samspel du o din partner verkar ha eller också är du så komplicerad att ingen kan tillfredställa dig

 • Bara jag Anmäl

  Men nu drar du helt felaktiga slutsatser. Vad fick dig att tro att jag beskrev mitt sexliv? Jag blir bara lite nyfiken på vem du är. Får du en kick av att kritisera och trycka ned andra på något sätt och i så fall varför??? Det fungerar inte på mig i alla fall 🙂

 • puppen Anmäl

  finns inget behov hos mig att trycka ner andra men skriver man här tror jag att det är seriöst annars är amelia damrummet ett enda stort skämt jag har svarat på olika frågeställningar men inte förstått att så många har kommunikationsproblem med partnern

 • puppen Anmäl

  vad menar du med att jag kritiserar och trycker ner andra mitt sexande med min man fungerar perfekt

 • Bara jag Anmäl

  När du t.ex. skriver att andra har uruselt samspel, är hämmade, är så komplicerade att ingen kan tillfredsställa dem eller ”förlöjligar” dem som smeker sig själva under samlaget är det svårt att tolka på något annat sätt än att du försöker höja dig själv genom att trycka ned andra.

  Jag är glad att ditt sexliv fungerar perfekt, men du kan inte bedöma resten av världen utifrån vad som fungerar för just dig.

 • puppen Anmäl

  fungerar ditt sexliv dåligt annars förstår jag inte dina inlägg

 • Bara jag Anmäl

  Jag försökte bara få dig att lyfta blicken en aning för att du kanske skulle kunna se saker och ting ur någon annans perspektiv. Varför du kopplar det till mitt sexliv är för mig en gåta.

 • puppen Anmäl

  skriver du här bara jag trådstarten är orgasm vid vanligt samlag du har ingenting att komma med som hjälper den som frågar utan du agerar besserwisser

 • 44 år Anmäl

  För mig skulle det kännas alldeles konstigt och fel att smeka mig själv när jag älskar med min man. därmed inte sagt att jag tycker någonting om hur andra gör, för det får såklart dessa andra göra precis som de vill. För mig är essensen och poängen med att älska med min man att vi ger os hän till varandra helt o hållet. Om jag skulle smeka mig själv då skulle det kännas som att mitt fokus var min klitta. för mig känns det naturligt att fokus är helt på det som händer mellan oss när hjärnan stänger av hos oss båda och vi ger oss hän till varandra.
  Ja, jag får vaginala orgasmer, och just hos mig (vet ju inget om hur det är för andra)så är vaginala orgasmer mycket mycket starkare och mer en helhetsupplevelse än en klitorisorgasm. Kanske därför det för mig låter konstigt att smeka sig på klittan under samlag.

 • Muppe Anmäl

  En orgasm är en orgasm, hur man än får den, varken mer eller mindre.
  Det som gör det ni kallar vaginal så speciell, är att penis masserar G-punkten, samtidigt.

  Det är ingen skillnad på känslan, om man får den med eller utan stimulans av klitoris.

  Ni som lyckas utan beröring, är bara att gratulera men jag ser inget konstigt i att hjälpa till med fingrarna.

  Som jag skrev tidigare, var jag också emot att göra det i början. Det tog tid, innan jag vågade men för att få njuta av känslan av att få orgasm med penis i mig, gjorde jag det till slut. Det är ingenting konstigt med det och samhörigheten med mannen, sitter inte i det. Där handlar det bara om att få uppleva den underbara känslan.

 • puppen Anmäl

  är inget konstigt att få orgasm med hjälp av fingrarna frågan är bara varför din man inte smeker dig det borde gå alldeles utmärkt om du rider honom

 • Pandoras Box Anmäl

  I mitt tidigare äktenskap lyckades jag bara få orgasm antingen genom att jag smekte mig själv eller att han slickade mig. Detta tog också lång tid innan vi kom underfund med.
  Nu har jag sedan skilt mig och i Januari hittat en ny man som har en helt annan, öppnare syn på sex en vad mitt ex hade. Min nya man arbetar utomlands under ganska långa perioder vilket leder till att då han kommer hem är vi bägge ganska ”utsvulltna”.
  Vart jag vill komma ÄR att denna man kan ge mig sådana orgasmer som jag aldrig trott var möjligt, de kan komma av ”helt vanligt samlag” och dessutom HUR många som helst. Så i alla fall jag har ändrat åsikt (för min egen skull).
  Största förändringen för mig är att vi pratar om vad/hur/varför, i alla fall för mig satt största förändringen ”mellan öronen” – nu tar jag för mig och njuter!

 • 44-åringen igen Anmäl

  Att det inte är någon skillnad på en orgasm och en orgasm det gäller möjligen för dig, men för mig är det en enorm skillnad på en vaginal orgasm och en klitorisvariant, så var vänlig att inte generalisera om ”hur det är” för andra än dig själv. För mig är det lika storskillnad som på en liten lyxpralin och en hejdundrandes 5 stjärnig 7-rättersmenu. Och nej, g-punkten är inte särskild indblandet för in del, snarare livmodern och hjärnan.

 • Muppe Anmäl

  Om du läser innan du attackerar, skulle du förstå vad jag menar.
  Det som gör, det ni kallar vaginal orgasm så speciell, är att penis masserar G-punkten samtidigt.
  Det är alltså ingen skillnad i känseln, om man får den med eller utan stimulans av klitoris, förutsatt att man har samlag förstås.

 • puppen Anmäl

  muppe hur kan du veta att det inte är nån skillnad på känslan om du aldrig nånsin fått orgasm under samlagen utan fingerstimulans

 • Muppe Anmäl

  Jag är 50 år. Naturligtvis har jag varit med tillräckligt, för att märka skillnad på olika orgasmer.

 • puppen Anmäl

  tydligen har du inte varit med om något alls det är därför du utelämnar alla detaljer o dessutom börjar du ljuga o svamla

 • Muppe Anmäl

  Vad har jag ljugit om?

 • puppen Anmäl

  muppe dina inlägg började med att du inte kan få orgasm under samlag om du inte smeker dig själv samtidigt din karl kan inte fokusera på dig o smeka dig samtidigt som ni knullar har du berättat verkar som att du bara är här för att provocera för så jävla korkad man som din kan bara inte excistera o vilka är dom olika orgasmer som du pratar om bekänn färg nu du älskar tydligen att hänga här o reta upp folk

 • Muppe Anmäl

  Vem har jag retat upp, förutom dig då förstås?
  Om du var något så när läskunnig och läst alla mina inlägg från början, skulle du inte ens behöva fråga.

  Jag tror att de flesta förstår vad jag menar men du har bestämt dig för att spela dum.

 • puppen Anmäl

  du gillar att få sista ordet eller hur utan att behöva förklara dig

 • Muppe Anmäl

  Vad ska jag förklara? Jag har redan skrivit så utförligt att ett barn kan förstå.

 • Bara jag Anmäl

  Eftersom vissa kvinnor nästan alltid kommer vid samlag och andra aldrig gör det är det lätt att förstå att alla inte är likadana.

  Jag kan också berätta för dig att det är skillnader mellan hur lätt kvinnor kommer när man smeker dem. Vissa behöver att man hela tiden gör på precis rätt sätt vid exakt rätt tillfälle… annars är de genast tillbaka på ”ruta ett” igen. Sedan finns det också vissa som får orgasm vid samlag men aldrig lyckats få det när de smekt sig själva. Alla är olika helt enkelt.

  Därför upprepar jag än en gång vad jag skrev i ett tidigare inlägg; Du kan inte bedöma resten av världen utifrån vad som fungerar för just dig.

 • Muppe Anmäl

  puppen verkar vara en sån som man hittar överallt på olika forum.
  De kan inte diskutera utan ska hela tiden in och hacka. De finner ett nöje i det och har egentligen inte så väldigt mycket att komma med.

 • puppen Anmäl

  i din drömvärld kanske en kvinna som inte kan smeka sig själv till orgasm får det garanterat inte av samlag heller

 • puppen Anmäl

  att bli analyserad av dig men vart vill du komma egentligen känner du dig träffad då du har slut på argument muppe

 • Bara jag Anmäl

  Då måste jag genast ringa till mitt ex, som jag haft ett femårigt förhållande med, och berätta för henne att hon har fel. För du känner naturligtvis hennes kropp bättre än hon gör själv.

 • puppen Anmäl

  hört talas om fejkad orgasm

 • Bara jag Anmäl

  Du är ju bara för mycket. Så nu är Muppes man korkad och mitt ex en lögnare bara för att de inte överensstämmer till fullo med DIN världsbild.

  Jag hoppas att du är ett ”troll”. För maken till självgod besserwisser har jag aldrig tidigare skådat.

 • puppen Anmäl

  jag anser inte att ditt ex är en lögnare kanske du är låter bara otroligt att en kvinna som inte kan tillfredställa sig själv kan få orgasm genom enbart samlag o självklart är det nåt fel på muppes man då hon måste smeka sig själv under samlaget för att få orgasm får mig att undra pratar ni ens med era partners hur ni vill ha det

 • Bara jag Anmäl

  Mitt ex var en av mina närmsta vänner innan vi blev ett par och jag se henne som min närmsta vän idag. Så nog har vi pratat alltid… om ALLT. Och när det gäller sex är få saker som vi inte har provat.

 • puppen Anmäl

  bara jag för ett snällt o vänligt svar så här på nattkröken fortsättning följer från mig gonatt

 • 44-åringen Anmäl

  När jag läser tråden här ser jag att stora problemet för Muppe verkar vara att förstå att kvinnor är olika. Min främsta känna till detta är min man, som var 45 när vi träffades och hade en hel del kvinnor ”i sitt bagage”. För av någon anledning är det inte sådant jag har pratat med andra kvinnor om. Och laddat verkar det bli om det på något sätt ska graderas i att det är bättre att gilla det ena än det andra, men det behöver väl inte vara nån gradering, det ena är väl inte ”finare” än det andra, men det är olika!
  Enligt min man är det många kvinnor som tycker allra bäst om att bli slickade, det är då de lättast får orgasm. Andra är tvärtom tämligen ointresserade av detta och vill knullas mycket och får lätt vaginala orgasmer. Några har otroligt känsliga bröst och kan få orgasm enbart genom att smeka brösten.
  Snälla Muppe, gå med på att kvinnor är olika, och att det inte går att generalisera utifrån hur just du funkar!

 • Muppe Anmäl

  Naturligtvis vet jag att vi alla är olika. Jag skrev ju att de som får orgasm utan beröring, bara är att gratulera.
  Vad jag däremot menade, är att intensiteten man får av en vaginal orgasm, inte blir mindre för att man samtidigt stimulerar klitoris.
  Det är stimuleringen av G-punkten som är vad ni kallar vaginal. Den finns där, även om man måste ha lite hjälp med fingrarna för att komma över gränsen.

 • puppen Anmäl

  muppe lite hjälp med fingrarna är det det kallas när du måste onanera under samlag

 • Muppe Anmäl

  Vad är ditt problem? Du skrev att du är stor och slapp efter förlossning.
  Jag utgår ifrån att du inte är det minsta seriös i den här debatten så varför tar du alla andra på så stort allvar?

 • puppen Anmäl

  jag är lika seriös som du vad får dig att tro motsatsen kul att du läst andra inlägg av mig förresten

 • Muppe Anmäl

  Ja, självklart läser jag alla inlägg men sållar en del ganska rejält.
  Skulle aldrig ens kunna lägga energi på att reta upp mig på de små internettrollen.
  Har också svårt att förstå varför vissa orkar irritera sig på vad andra skriver.
  En sak som är ganska vanlig i debatter på nätet, är att det är helt meningslöst att försöka förklara vad man menar. Det är bara att rycka på axeln och strunta i det. Försöker man, kommer de små trollen fram igen och tycker att de är så roliga som kan få göra sig lustiga.

 • 44-åringen Anmäl

  Bra att du är med på att kvinnor är olika.
  Då kan du kanske nu ta in det jag skrivit två gångar tidigare i tråden, när jag nu skriver det för 3 gången:
  Nej, min vaginala orgasm har inget med G-punkten att göra. G-punkt stimulering är inte hos alla kvinnor samma som vaginal orgasm. Jag har förgäves letat efter denna G-punkt, men hos mig är den antingen ovanligt okänslig eller finns inte. Som (också tidigare) nämnd får jag vaginal orgasm ganska så enkelt. Denna kommer inte från någon specifik punkt utan är väldigt ”allomfattande” från tår till hjässa, men snoppens stötar längst inne mot livmodern är helt klart inblandade i att få det att hända, liksom min längtan o vilja att ge mig hän helt o hållet till mannen jag älskar. Om någon annan man jag inte ville ge mig hän till skulle göra samma sak rent tekniskt skulle det garanterat inte bli någon orgasm.

 • Muppe Anmäl

  Du har helt rätt i att det sprider sig över hela kroppen. Det ger en extra stark känsla att få orgasm med penis inne.
  Något som inte är fallet om man bara stimulerar klitoris.
  Jag har inte heller hittat någon G-punkt. Visste inte ens att den existerade förrän jag läste om det, att det var det som gjorde orgasmen extra stark när den blev stimulerad.

  Antagligen pratar vi om två helt olika saker.
  Vad jag egentligen bara ville få fram, var att man visst kan få vaginal orgasm, även om man samtidigt stimulerar klitoris.

  Inser att det inte är någon idé att försöka förklara mer.

 • puppen Anmäl

  att stötar mot livmodertappen skulle ha något med orgasmen att göra måste vara helt nytt ja jag vet muppe enligt dig är jag ett internettroll men ditt tjat om vaginal orgasm är samma saga utan klitorisstimulering uteblir orgasmen

 • Muppe Anmäl

  förstår jag inte dessa påhopp på mig?
  En kvinna startar tråden, undrar om hon är onormal som inte har upplevt vaginal orgasm.
  Jag ger henne tips om att man kan få samma känsla som en vaginal orgasm, även om man måste stimuleras samtidigt.

  Något säger mig, att hon inte var intresserad av att höra om hur alla kvinnor upplevde vaginala orgasmer utan beröring.
  Hon ville veta om det fanns andra som var i samma sitution. Att man sedan kan få uppleva den känslan ändå, borde vara något positivt och inte en anledning till en massa elaka påhopp som puppen ägnar sig åt.
  Och, ja, vid ett tillfälle råkade jag få orgasm utan beröring. Det var en tillfällighet och känslan var exakt densamma som när jag blir stimulerad samtidigt så jag pratar av egen erfarenhet.

 • puppen Anmäl

  får du ge dig muppe jag har aldrig gjort några elaka påhopp mot dig du däremot kallar mig internettroll givetvis vet jag att alla funkar olika ex du måste smeka dig själv till orgasm när du knullar o det är enligt dig en vaginal orgasm

 • Muppe Anmäl

  du går in i varje debatt jag har varit och skriver elaka kommentarer, därav internettroll.
  Först försökte jag ta det med humor men jag ser inget roligt i det.
  Jag trodde att man visade varandra respekt i ett debattforum men du är tydligen inte här för att diskutera.

 • Emilia Anmäl

  Måste hålla med Puppen där. Om du måste smeka dej själv samtidgt är det ingen vaginal orgasm du får utan klitoral. Kvinnor som får vaginala orgasmer behöver inte smeka sej själva samtidig! Sen förstår jag inte vad det har för betydelse vilken sorts orgasm du får. Huvudsaken är väl att du får det och inte vad den kallas!

 • Ingela Anmäl

  Har läst alla inlägg och vad Muppe skriver, är hon har ansett det som en vaginal orgasm.
  Jag måste hålla med henne om att det hackas otroligt mycket på henne.
  Om man läser hela debatten, förstår man vad hon menar.

 • Muppe Anmäl

  Tack Ingela, för att du förstår.
  Emilia: Jag har aldrig brytt mig om vad det kallas. Att jag använde ordet vaginal, var för att alla skulle förstå att känslan skiljer sig från en vanlig klitorisorgasm.
  Tydligen har alla lagt vikt vid vad jag kallade det, istället för att förstå vad jag menade.
  Ingela förstod och det är jag tacksam för.

 • puppen Anmäl

  jag är varken internettroll eller elak du kör med klassiska härskartekniker då du beskriver mig så det här ett debattforum o jag kan tillåta mig att tycka precis vad jag vill om dina inlägg o dess innehåll

 • Still going strong Anmäl

  En riktigt härlig klitorisorgasm fortplantar sig även till slidan och i synnerhet slidmynningen.
  Detta leder till muskelsammandragningar i slidan/mynningen vilket ger en slags vaginal orgasm som pirrar i hela området. Det är nämligen så att klitoris inte bara är den lilla knappen utan har förgreningar/känselnerver ända bort mot anus.
  En man gillar ju att bli smekt/utsatt för tryck bakom pungen och även i rectus ger stimulering honom en förstärkning av hans orgasm. Vi kvinnor är inte så förfärligt olika män rent anatomiskt vad gäller nervändar osv så vår lilla penis (klitoris) funkar ganska snarlikt mannens egentligen vad gäller stimulering. Men en sak som gäller för mej är att om klitoris blir överstimulerad för länge då uteblir orgasmen helt. Så tyvärr måste jag låta orgasmen komma ganska så fort innan klitoris börjar svida och bränna och jag riskerar att bli utan. Annars vore drömmen långa härliga smekningar, slickningar och till sist penetrering och en härlig orgasm. Men hellre en snabb orgasm än ingen alls.

  En som både provat och pratat med sin partner.

  Finns det fler än jag som inte tål att stimuleras för länge och mycket?

Anmäl

Är du säker på att du vill anmäla det här?