min kille får aldrig utlösning,varför!?

Anonymous 8 juli, 2009 kl 01:53
65434 visningar / 54 svar / anmäl

hej!
jag undrar om det är ngt fel på min kille när han är såå aktiv och har mkt lust men märker att han blir stressad att inte ngn gång ngn sin får utlösning o inte alls heller orgams……är det ngt fel på honom!?varöfr han inte får orgasm ell inte alls utlösning aldrig!?behöver han gå till läkare!?
är det ngn som känner igen detta och vad ska man göra!?
mvh S

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

 • Anonymous Anmäl

  hej!
  jag undrar om det är ngt fel på min kille när han är såå aktiv och har mkt lust men märker att han blir stressad att inte ngn gång ngn sin får utlösning o inte alls heller orgams……är det ngt fel på honom!?varöfr han inte får orgasm ell inte alls utlösning aldrig!?behöver han gå till läkare!?
  är det ngn som känner igen detta och vad ska man göra!?
  mvh S

 • Sun Shine Anmäl

  ……….har precis träffat och stött på detta problemet. Han säger att det är skönt utan att han kommer……..men det känns inte ok för mig.
  Jag tycker att detta känns onormalt , kanske för att jag inte upplevt det förut.
  Vad säger din kille när om varför han inte kommer ?

  • Darr Anmäl

   Du bör prova priligy det kommer att hjälpa. Du kan köpa Priligy på denna licensierade apotek utan recept med en enkel online medicinsk konsultation http://www.europepharmacy.net

  • Toal Anmäl

   kan du köpa tidig utlösning receptbelagda läkemedel en denna licensierade apotek med endast en enkel online medicinsk konsultation på http://www.goodrxtablets.com

  • Queso Anmäl

   Jag vet en ansedd apotek för att köpa läkemedel för tidig utlösning behandling genom att svara på medicinska frågor på nätet och de kommer att utfärda ett recept på nätet omedelbart från läkare om du är godkänd http://www.europetablets.com

  • Anonymous Anmäl

   Multipel orgasm för män – goo.gl/7XVQRK

 • Anonymous Anmäl

  Hej!

  tack för att du skriver och delar med dig:)!

  Ju,han säger samma sak:(! han brukar säga att det alltid varit så!ell säger det tar mkt tid för att han ska komma..fast han har jätte skönt ändå fast han inte kommer,men jag har varit med att han kämpat att komma och han brukar säga att han är såå nära ofta men kommer inte ändå:(! jag tycker synd om honom eftesom det är press på honom mera än på mig,men vad är det!?jag vet inte om jag ska ta upp det att gå till dr.!?
  Exakt håller med dig,eftersom jag aldrig varit med om detta tidigare så tycker det kanske är ngt fel på honom,men nu kan jag inte slappna av alls pga att han kan aldrig komma och det stör mig o vet inte hur ska ta upp det…Mina orgasmer försvinner oxo…fast när jag fick orgasm på orgasm medan han kämpat för en enda så jag hade jätte dåligt samvetet:(!Nu har jag inte fått ngt orgasm på ett tag..

 • Lyca till, önskar miriam. Anmäl

  Både din kille och du känner er frustrerade och stressade över detta. Det som ”är målet med akten” uteblir, och ni blir båda besvikna. Och så tror ni strax att det måste ”vara något fel”, och man måste gå till doktorn.

  När ni har sex, så försök att tvinga bort tanken på ”att man måste få orgasm”. Alla måsten skall väck.

  Fokusera på varandras kroppar;- smekningar och närhet. Småprat och mys. Pussas och njut av att ni har varandra. Prova kanske någon ”leksak”, om ni tycker det skulle vara kul. Men sätt inte ”orgasmen” i centrum! Håll inte på tills sängen håller på att braka ihop, om ni gör det enbart för att uppnå orgasm. Håll på så länge det är mysigt och tvångslöst avslappnande, men trötta aldrig ut varandra. ”går det inte”, ja så pyttsan, då hittar ni på något annat mys pys, går en lång promenad tex, kolla på en bra film, eller vad ni nu har att göra. Prova er fram på olika ställen, i olika situationer, men sätt inte själva orgasmen som enda och störst målet, utan det är att ni har varandra, känner trygghet och lust.

  Det kommer nog skall du se, men ha’ tålamod!

 • Sunshine Anmäl

  Jag tror vi är i precis samma situation !
  Jag känner mig som ett monster som gärna har sex och har inga problem med orgasm……..men nu känner jag precis som du…..att man skäms när det går så lätt för en själv. Jag börjar dra mig för att ha sex och det känns som om jag inte kan vara mig själv i sängen med honom.

  Vi fick ju en del tips från ett annat inlägg……….berätta gärna hur du väljer att göra eller hur det går ( om det går ) 🙂
  Sunshine

 • Teman Anmäl

  Hej
  Läste ditt inlägg att din kille inte får utlösning.

  Lider du inte av att du ”känner dig oattraktiv” när han inte kommer, tycker jag att du inte ska göra så stor sak av det.

  Jag är också trög och får ibland inte heller stånd. Jag tar det med ro. Det kommer när det kommer, men det som känns jobbigt är min tjejs iver att jag ska ha det lika skönt som hon.

  Jag har frågat henne om hon ”känner sig oattraktiv” av att jag är så trög. Hon har inte givit något klart svar.

  Jag älskar att göra det skönt för henne. Det är det roligaste jag vet. Det är helt underbart att se henne bli så kåt och lycklig som hon blir. Jag glömmer liksom bort mig själv.

 • Lilla jag Anmäl

  Min kille har inte fått utlösning på länge.Förut fick han ibland men inte alltid.Är lite rädd att han tröttnat på att ha sex med mej men inte säger det till mej.Vi har varit tillsammans åtta år men jag tycker vi har som alltid bra sex.Han äter psykmediciner ver någon om man kan ha svårt att få utlösning då?Han har inte svårt att få stånd det borde han väl ha om det berodde på hans mediciner?Njuter av att ha sex med honom och vi har det bra tillsammans.Borde jag fråga en läkare när han äter mediciner och inte får utlösning?Han säger att han älskar mej och njuter av vårt sex men tänk om han säger det bara för att inte såra mej?Annars pratar vi om allt men detta verkr vara lite känsligt.Eller vill han bara som kille inte prata om detta problem?

 • Mya Anmäl

  Jag tycker att du ska vara glad över att din kille inte kommer såå lätt, då kan du ju njuta av det långa s*exet. Och dessutom känns det som om ni fokuserar er för mycket på att få orgasm, varför inte ta och bara njuta, sluta tänka på orgasm*en och njut, för det är det som se*x handlar om.

 • Kalla Anmäl

  Medan jag kommer flera gånger, kommer han inte alltid. Vi brukar börja om efter att han fått vila sig lite, då satsar vi bara på honom, ibland har det en positv effekt inte alltid. Önskar att han kunde släppa på kontrollen eller att jag alltid kunde göra så att han når fram. Undrar lite smått om han kanske onanerar och det försvårar det hela. Om jag gör det brukar det ta en vecka innan jag vill ha vanligt sex eftersom det kan ge nästan hur många orgasmer som helst på en dag. Gäller det samma för män??

 • Zäta Anmäl

  Det värsta är när de inte kan. Ni kan trösta är med vad som helst men kan han inte ”sin sak” då är det inte roligt.
  Hitta en annan, en som kan!

 • sunshine Anmäl

  Svar till lilla jag min kille äter också psykmediciner och han fick också svårt att få orgasm .vi pratade om problemet och han talade med läkaren och bytte till annan medicin och nu funkar det som det ska. be honom att byta till likvärdig medicin men med inga sådana biverkningar. lycka till

 • Lilla jag Anmäl

  Tack sunshine för ditt svar.Tror också det beror på medicinerna att min kille inte får utlösning.Ska prata med honom att han ska ta upp det med sin läkare.Konstigt egentligen att det alltid är tjejer som tror det är fel på dem när killen har problem.Har sällan läs aldrig hört en kille klaga varför hans tjej inte njuter eller får orgasm.

 • maratonmannen Anmäl

  Jag är kille, 31 år gammal, och har också det problemet. Jag kommer eg aldrig vid samla. Dock oralsex brukar fungera. Jag fick det här problemet efter att jag blev omskuren i vuxen ålder pga för trång förhud. Även om det eg inte stör mig så vet jag att flickvänner jag haft får massa funderingar om de inte är sexiga nog etc. Eg är det inte konstigare, om än ovanligare, än tjejer som inte kan komma så lätt.
  Det enda riktigt stora problemet med utlösningsbesvär är ju om man vill ha barn, men det går att finna en del lustiga metoder för det också.

 • Mi64 Anmäl

  Hej!
  Mediciner är ett gissel! Min man åt typ SSRI (lyckopiller) och det funkade inte med med någon sort, ståndet blev sämre och utlösningen uteblev. När han slutade med medicinen så blev han som förr!
  Men man kan inte ta på sej ansvaret för den andres orgasm, och sluta inte ha sex bara för att han inte kommer. Inom taoismen ska mannen inte ha utlösning mer än 6 gånger på ett år för att inte förlora energi 🙂 Där är akten det viktiga, inte orgasmen. Vi tjejer ska inte överanalysera för mycket, lita på att han säger hur han vill ha det och säger han att han är nöjd, så lita på det. Njut av varandra!
  Kram
  Mi

 • andra sunshine Anmäl

  min kille åt annan medicin vet inte vad den hette men bytte till mirtzaprin jag tror inte jag stavar rätt men det blev mycket bättre efter det.men läkaren hade aldrig hört talas om att man kan få utebliven orgasm av lyckopiller!ibland undrar man hur läkare tänker!lycka till!!!

 • The Anejaculation Boy Anmäl

  Lyssna på det här då: Jag är kille, 22 år. Har aldrig varit i närheten av att komma vid onani, trots att jag får stånd jättelätt. Samlag eller något har jag inte provat, men det skulle nog inte gå då heller.

  Snacka om att jag sticker ut från mängden. Inte en jävla utlösning i mitt liv, och inte lär det bli någon heller. Jag stannar nog på noll. I normala fall är det tänkt att en man ska få drygt 7000 st på en livstid.

 • jonas Anmäl

  Sånt är riktigt jobbigt. Tramadol mot värk, Stilnoct vid sömnbesvär och viss antidepressiv medicin kan ge den effekten. När jag åt SSRI medicin blev jag tvungen att vänta typ en vecka mellan varje utlösning (trots att jag var kåt) och runka lång, lång tid innan jag slutligen sprutade. Precis innan det gick växlade jag till samlag men vilade jag ens ett ögonblick med handen fick jag börja om från början igen. Trots att det kändes som jag var ungefär en sekund från orgasm gick det oftast inte. Hela jag var helt svettig, armar och ben helt utmattade.

  Aldrig mer SSRI preparat tack !!

 • Nicklas Anmäl

  Hej! Jag har haft exakt samma problem som din pojkvän. Jag blir upphetsad och allt men när det väl kommer till kritan då vi ska ha sex så har jag blivit allt för nervös över hur jag ska prestera. Man slutar helt enkelt att koncentrera sig på sin egen njutning och börjar fokusera på att göra allt rätt under sexet. Jag föreslår att du ger honom en lugn start så att han känner sig säkrare med sig själv och tillvaron. Hoppas att det funkar!
  MVH N!

 • Nik Anmäl

  Jag får inte heller utlösning. Vi har haft samlag ett halvår nu utan att det har gått för mig. I början tyckte jag till varje pris att det måste gå och det blev bara jobbigt för oss båda. Nu har vi en mera avslappnad inställning. Det får bli som det blir. Min fru får inte heller orgasm, så det är ju inte självklart att min uteblivna orgasm är ett större problem.

 • Smoky Anmäl

  kanske han onanerar för mycket?

 • ros Anmäl

  Jag tror att han blir rädd och stressad. Orgasmer handlar oftast om tillit och att våga. Jag är kvinna och har aldrig fått orgams tillsammans meden kille, därför att jag är rädd att ta emot kärlek på det sättet att bara släppa kontrollen mot en annan människa, jag är kontrollerad i mina behov, pga orolig uppväxt. jag blev nedtryckt och har lärt mig att stänga av behov. Sorligt men sant, kanske lider din kille av nåt likande.

 • Killen Anmäl

  Jag är kille och jag fick inte heller orgasm i början och jag provade många tjejer. Jag fick lätt orgasm när jag onanerade. Var van vid handen så att säga. Nu fick jag lära mig ny teknik och det kändes inte på samma sätt. Jag kunde inte heller spänna benen som jag brukar vid onani. I alla fall, den första tjejen började gråta när jag inte fick orgasm. Det gjorde att pressen ökade markant. Ett annat fel jag gjorde att jag tänkte för mycket på tjejens njutning och kunde inte fokusera. Tjejen gjorde samma sak och tänkte för mycket på min njutning så sexet blev katastrof.

  Men sen träffade jag en tjej som var så kåt att hon bara tänkte på sin egen orgasm. Hon kunde komma och ta mig rakt av. Det enda jag gjorde att ligga på rygg o ha stånd. Hon red sig till orgasm. Jag blev faktiskt så avslappnad att jag själv började fokusera på min egen orgasm. Nu, idag kan jag komma hur lätt som helst och bestämmer själv när jag kommer och vilken ställning jag vill. Första gången jag kom med tjejen så fantiserade jag faktiskt om att jag tar en annan kille. Det var så tabu, förbjudet och spännande och kände att nu får jag inte komma. Men det var då jag kom. Jag är inte ett dugg gay eller vill ha sex med en kille. Har aldrig haft sex med en kille. Inte heller idag behöver jag fantisera om killsex för att komma. Nu fantiserar jag bara om tjejer.

 • annie Anmäl

  Mår jättedåligt.. Har träffat min kille i 5 månader under den tiden har han inte kommit en endaste gång! Mitt under själva akten slaknar han. Det får mig att känna mig otillräcklig/osexig. Han säger att det inte beror på mig men det finns i mitt huvud konstant, eftersom det inte har hänt honom tidigare, han kommer inte ens när han onanerar. Han är alltid trött och även kan bli nedstämd just pga det här. Han vill inte gå till läkaren…vet inte vad jag kan göra?!! Någon som känner igen situationen?

 • mmster Anmäl

  Annie 2010-10-22 00:23 ->

  Jag har själv sista tiden fått problem med att jag inte ens får stånd, eller slaknar under samlag. Har fan tom problem att onanera upp den plötsligt, vilket känns oroväckande. Äter inga mediciner, är frisk vad jag vet.. så jag fattar ingenting.. Jag är inne i en rätt stressad situation i mitt liv och hoppas att det är negativ stress som gör detta med mig. Det skulle innebära att det iallafall är övergående. Men… jag har fått tillgång till Cialis och Viagra liknande preparat och det räddar just nu en hel del situationer. Så det är mitt tips. Testa detta, det bör hjälpa och kan ge självförtroendet tillbaka, och om det är tillfälliga problem som killen har i hjärnan (it´s all in the head) så kan detta kanske hjälpa er under tiden.

 • seb Anmäl

  chilla ner lite och låt det inte bli en stor grejj, att du ens skriver om det här visar smått på att det tydligen blivit en så stor grejj att han tänker på det varje gång ni ska ha sex och kan bland annat känna sig pressad. och därav o koncentrerad och oavslappnad.

  samt kan det vara att han håller inne med att din teknik inte passar honom för att inte såra dina känslor. de är näst intill omöjligt att ge kritik eller synpunkter i sex utan att det svider till den man säger det.

  eller så tänder han på något han inte vill säga till dig för att han tror att du inte kommer acceptera det.

 • Tia Anmäl

  En man kan få orgasm utan att få utlösning, och han kan ha det otroligt skönt utan att få orgasm. Det är många som har svårt att komma och det betyder inte att de inte kan njuta av sex.

  Antingen så slutar du tänka på det, är det inget problem för honom så borde det inte vara ett problem för dig. Annars så kan ni ju prata om det, har han alltid haft svårt för det? Han kanske kan visa vad han tycker är skönt så att du lättare kan göra det skönt för honom?

  Slappna av och ta det lugnt, sex kan vara underbart även utan orgasmer!

 • Hasselman Anmäl

  Ni pratar om orgasm och utlösning (ejakulation) som om dessa är samma sak. För mig är det två helt olika saker, som visserligen hör ihop. Jag ejakulerar inte alltid när jag får orgasm men jag får alltid orgasm när jag ejakulerar. Många gånger när vi har samlag jag ejakulerar jag inte alls. Däremot kan jag ibland få orgasm flera gånger tillsammans med min partner utan att ejakulera en enda gång. Jag upplever inte mina uteblivna ejakulationer som ett problem. Mina sexpartners har ibland upplevt det som ett problem eftersom många kvinnor inte förstått att även vi män kan njuta av sex utan (obligatorisk) orgasm. Jag tycker att många av er som oroar er för uteblivna ejakulationer förstorar problemet. Jag njuter av att kunna tillfredsställa min partner under långa sköna stunder. I tidigare relationer har jag ibland kunnat komma relativt snabbt när vi (ex. av tidsbrist) tvingats till en snabbis. I mitt nuvarande förhållande har vi hittills inte hamnat i situationer där vi ”behövt” nöja oss med snabbissar.
  Jag är en hetrosexuell kille på 50+ som haft ett tiotal sexpartners varierande mellan ett par månader och 23 år.

 • Spartic Anmäl

  Då jag själv är en kille i hans situation, jag är med en tjej hon kan göra mig hur kåt som helst på 2 millesekunder, men jag har för mycket tankar i huvudet. Jag känner mig väldigt ofullständig och jag kan tro hon tycker hon inte är sexig men hon är en gudinna. Hoppas du kan ha överseende med din kille och få hon lugn och avslappnad, stärk honoms självförtroende. Vet själv att jag bara behöver vara ensam med min tjej och inte stressa fram något…

  P.S vet även att jag inte har något problem med den där nere ^^

 • rainbow Anmäl

  ät mer gröt. jag har hört att det funkar.

 • egoistiskt tänkande.. Anmäl

  Rätt så typiskt tjejer att direkt tycka synd om sig själva och hitta felet i killen. Nej, det är inte något ”fel” på honom och nej, det är inte huvudsakligen det är er det är synd om. Jag har samma problem med min tjej och jag tror inte tjejer riktigt förstår hur jobbigt det är för killen. Särskilt inte om ni visar missnöje med det, vilket försämrar situationen ännu mer. Det är en jävla smäll mot sin manlighet och är inget som är det misnta roligt, och om killen säger att det inte beror på tjejen så är det så.

  Så slutat slänga runt med anklagelser och nej, han behöver inte gå till någon doktor. Visa medkänsla istället..

 • Peter Anmäl

  Jag håller helt med senaste inlägget.
  Det är inge skillnad på könen och det kan lika vara lika svårt för en kille att komma som för en tjej så nu får ni smaka på er egen medicin och veta hur det känns kanske för en kille när hon inte kan komma. Försök att lyfta bort er själva från vilken sida ni sitter på och förstå att problemet är allmänt. Den som har svårt att komma oavsett kille tjej ska inte stressas och bes om att gå till doktorn. Hur skulle alla tjejer reagerat om en kille skulle skrivit samma sak att han tjej måste va nå fel på för hon kan inte komma. Att han känner sig otillräcklig, ful, och hon måste til en doktor!

 • Helena Anmäl

  Exakt så är det för min kille!!!

 • cicci Anmäl

  Hej!

  Killen och jag hade liknande problem. Känns som det är för mycket i huvudet och då går det inte. Vårt problem blev löst med Potenstabs24. som stimulerar och förbättrar det manliga libidon. POTENZTABS24 frigörs i kroppen som inte enbart utlöser en process av sexuell prestanda, utan också förbättrar den sexuella aptiten mentalt. Det finns inga sideffekter eftersom det är naturligt läkemedel.

  Priset är runt 260:- sek for 5 tabletter.

  Lycka till!

 • Adam Anmäl

  Du bör prova priligy det kommer att hjälpa. Du kan köpa det här utan ett föregående recept apoteket är licensierad. Online konsultation är lätt http://www.europepharmacy.net

 • Adam Anmäl

  Det är dig det är fel på. Jag har svårt att komma när jag är med vissa brudar, andra kommer jag direkt. Sen spelar det roll om jag hade sex för 10 timmar sen eller 3 dagar sen. Tar 3 dagar att fylla på helt.

 • LarsDK Anmäl

  Då rekommenderar jag er att prova Viagra om din sambo aldrig vill ha sex längre. http://www.viagraexpress.se/viagra.html . Snacka om att leva upp till namnet. Expressleverans och grym effekt av Viagra. 5/5!

 • Lasse Anmäl

  Ja, det beror på medicinerna. Tyvärr säger ofta läkarna att dom inte känner till det, men dom vet. Be honom fråga om annan medicin och INTE ssri (en vanlig form av anti-depressiva mediciner) Det finns viss medicin som oftast inte har denna biverkning, men tyvärr har de flesta det.

 • Lasse Anmäl

  @Lilla jag. Då har du inte läst särskilt mycket. Det är ett vanligt problem och killar brukar skriva om det en hel del. De bekymrar sig ofta och tror hela skulden ligger på dom. Läs på!

 • Lasse Anmäl

  Jodå, läkarna vet mycket väl att den medicinen tar bort förmågan, men dom får ju flashiga konferenser att åka till av läkemedelsbolagen, så dom påstår att det inte skulle vara vanligt. Men det är det. MYCKET vanligt!

Anmäl

Är du säker på att du vill anmäla det här?