män i kvinnokläder

annie 8 november, 2009 kl 12:44
18813 visningar / 23 svar / anmäl

Hur ska man hantera detta i en relation? Ska man tycka att det är ok, ska man stödja beteendet, ska man avsluta relationen? Jag har ingen erfarenhet!

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

 • annie Anmäl

  Hur ska man hantera detta i en relation? Ska man tycka att det är ok, ska man stödja beteendet, ska man avsluta relationen? Jag har ingen erfarenhet!

 • Lena Anmäl

  Hej Annie.
  Jag är gift sedan 20 år med en man som tycker om att bära kvinnokläder.för tre år sedan kom jag på honom klädd och sminkad till kvinna. Jag blev både arg, och besviken.Det som var svårast var att jag inte visste om min man var homo, eller ville byta kön. Efter att vi pratat igenom det hela, och även gått in på nätet, så har jag förstått att min man är transvestit. Detta innebär att han är heterosexuell, men ibland vill leva ut som kvinna.
  i vårat fall har vi löst det att han hemma får klä upp sej en gång i månaden.
  Så mitt råd är om er relation är tillräckligt stark, så låt han få klä sej i kvinnokläder. Du ska veta att även om han lovar att inte klä upp sej, så kommer han göra det i smyg. så gott som alla transvestiter har haft sin läggning sedan de var barn.
  Jag rekommenderar även att du går in på nätet, och kollar.

  • neutral Anmäl

   Varför ska det vara så otroligt tabu om män gillar något som även kvinnor gillar? Visst talade många illa om ”kvinnor” som klädde sig i byxor på 50-talet, men herregud det var ju 60 år sedan! Byxor är praktiskt och skönt för alla, likaväl som kjol. Smink är roligt om man är på humör.

   Om din man vill sminka sig eller ha kjol, snälla låt honom göra det. Stöd honom om du älskar honom som han är. Annars undrar man ju om det var kläderna du gifte dig med…

 • carin Anmäl

  Vad är typiska kvinnokläder och vem har bestämt detta?

 • Plingan Anmäl

  Det är väl inte i mitt största intresse av vad du ska säga till honom vad han ska göra men min åsikt är i alla fall vad är rätt och vad är fel? Tänk om det gällde dig? Nä, vad är skillnaden och vem har bestämt att det ska vara på ett eller annat sätt? Låt honom vara… Älskar man någon ska väl kläder vara det minsta problemet? Så länge han använder det hemma när ingen ser mer än du och han så finns väl inget hinder? Som någon sade på den andra tråden gällande män i kvinnokläder så är väl också kanske kjol den säkraste källan till att skydda prostatan.

 • mia Anmäl

  Hej. Jag skulle i alla fall personligen aldrig fortsätta relation med min man om jag fick reda på att han bär kvinnokläder. Jag anser att man ska vara nöjd som man är, är man kille så tycker jag att man ska uppföra sig som en och inte vilja byta kön…Men du får själv känna efter vad du vill och sedan fatta beslut.

 • Magdi Anmäl

  Jag vill inte verka hård eller fördömmsfull men snälla detta är faktiskt inte helt okej i ett äktenskap anser jag.
  Detta kommer bara att göra att även du mår dåligt och eran hemlighet kommer kännas tung att bära, så sök hjälp båda två! Jag anser att allt inte är okej på bekostnad av en annan människas känslor!
  Varför vill man klä sig i kvinnokläder om man verkligen är man och lyckligt gift?? Nej, du måste själv lyssna på din inre röst och då veta om det verkligen är okej!
  Kram

 • en som vet Anmäl

  Lugn det finns massor med killar som gillar att klä sig i trosor och andra sköna kvinnokläder.

 • kalle Anmäl

  När det gäller män som vill klä sig i kvinnokläder kan de antingen vara transexuella eller transvestiter.
  När det gäller transexuella är det personer som känner att de är födda till fel kön. Dessa ändrar sitt kön genom dels hormonbehandling, och operation.
  Däremot de som är transvestiter vill varken byta kön, eller är homosexuella.En transvestit vill ibland klä sej som det motsatta könet.
  Ni kvinnor som tar avstånd från detta kanske har en man som är transvestit? Transvestiten har en förmåga att kunna hemlighålla sin läggning, och klä om i smyg i fall hans läggning ej kan accepteras.
  Ungefär 6 av 100 män är transvestiter.

 • transan Anmäl

  Det finns väl inget skönare än att ta på sig ett par tajta spetstrosor och gärna strumpbyxor.

 • Marris Anmäl

  Det är ok med folk som hittar en egen stil..
  Jag tycker om att ha strumpbyxor i bomull eller
  ull..men nylon funkar inte…
  Nån som vill ha mina gamla strumpbyxor..?

 • kille 43 år Anmäl

  jag älskar att ha trosor på mej + bh med bröst.

  bara privat.

  skönt att onaner i tjej underkläder.

 • kille 43 år Anmäl

  svara på dena fråga.

 • pojkflicka Anmäl

  Hej jag tror det finns ganska många tjejer som tycker om när killar har trosor och stay ups på sig.

 • Unisex4ever Anmäl

  Kvinnor har redan tagit över alla traditionellt manliga plagg utan att någon reagerat. Genom massverkan och att dom kallar det för ”mode”, så är det helt okej och ingen vågar säga något. Såg senast i veckan ett gäng tjejer som gick runt på herravdelningen på H&M och provade hattar och tog andra killkläder med sig in i provrummen.

  När det är tvärtom är det däremot väldigt känsligt. Så fort en man provar någon s.k. kvinnligt plagg riskerar man bli klassad som transvestit, bög eller ses som onormal. Kallas en kvinna i hatt eller slips för lesbisk? Känns det rättvist eller jämställt?

  Själv gillar jag strumpbyxor/leggings som någon tydligen klassat som ett kvinnligt plagg, men vem bryr sig. Tycker det är ett snyggt och praktiskt plagg speciellt på vår och höst, som gör att man kan använda shorts istället för långbyxor när det är lite halvkyligt ute.

  Både män och kvinnor har ben, så vad är problemet? Det är ju bara tyg och känns som det finns större problem i världen att bry sig om.

  Kör hårt, livet är kort…

 • Bonco Anmäl

  Det bästa som finns är strupbyxor,trosor,nylonbody
  mm.

 • Kurt Yngve Anmäl

  japp, du ger tipps, men du vet fan ingenting.. Du skulle göra världen en stor kännst om du slutade försöka förstå sånt du inte förstår, och framförallt inte ger tipps till människor som är i situationer du inte känner igen dig i.. Du är en kvarleva och borde egn ha dött ut för länge sen.. Inget illa menat med det, förutom att du ej ska blannda dig i saker du inte vet någonting om.. Hoppas att du fattar det nu!!!!

 • kyss o nylonsmek Anmäl

  Har precis träffat en man som berättat att han för det första vill se mej i sexiga underkläder och för det andra gärna själv bär stay ups under sexakten -detta har inte skrämt mej alls utan som någon sa det är bara ett klädesplagg. Det är både upphetsande för mej och för honom – detta är ”vår ” grej och jag tycker att det var väldigt strongt av honom att stå för detta – något han dolt i alla år men kände att han kunde ta med mej. Älskar dej för det min egen lilla nylons….

 • Riktiga män bär Kilt ( kjol ) Anmäl

  Hej ! Jag får anta att du bär kjol och inte byxor. Byxor är till för män. Attributet på byxor = man. Eller ??

 • Anonymous Anmäl

  Jag har levt som tjej/kvinna en längre tid nu. Jag älskar att klä mig i kjolar och klänningar. Vet dock att det ibland kan vara direkt opraktiskt att gå i kjol/klänning, givetvis har ju detta mycket med vad man ska göra.
  Ska man t.ex. vara ute en hel dag, gå mycket, stå mycket så är ju en kort kjol och högklackade skor kanske inte det första man väljer.

  Först när jag började leva/klä mig som kvinna så kände jag mig mer kvinnlig/feminin när jag var klädd i kjol.
  Numer sedan jag börjat med min hormonbehandling så känner jag mig precis likadan, lika kvinnlig antingen jag har kjol, strumpbyxor och högklackade skor på mig som om jag hade jeans och jumpa skor. Visst jag är tvungen att ha BH på mig nuförtiden, jag har alltid BH och trosor på mig. Även makeup.
  Jag känner mig som en tjej, en kvinna.
  Och tro mig det är mycket mer bekvämare att gå i jeans och ett par söta pastell färgade jumpa skor än en kort kjol och högklackade skor när man är ute. Jag hade en kort-kort mini kjol och högklackade skor på mig för ett par veckor sedan då jag var med min syrra och hennes kille på en biltävling.
  Visst det såg jätte bra ut, kände mig jätte feminin, fick blickar från killar ocksånär jag trippade fram, men det blev jätte jobigt i längden. Särskilt med det högklackade skorna.
  Jag tror/vet killar/karlar inte tänke på detta hur jobbigt det kan vara för oss tjejer att gå klädd i kjol och högklackat.

 • Psykisk kvinna Anmäl

  Du som genomgår hormonbehandling fungerar my danna plus innehållande pureraria mirifica att brösten skall växa.

  Jag undrar fungerar det också på män?

  Det finns också en medicin som heter Finasterid som också gör att brösten växer.

  Vilken sort östrogen rekommenderar du?

 • Anonymous Anmäl

  Tycker du ska fråga om råd/hjälp om detta av en läkare eller en perso som har mer proffesionell kunskap kring detta. Det är väldigt viktig att det bli rätt redan från början.

  Har testat Danna Plus, som ett kompliment till min övriga hormonbehandling. Kan inte säga mina bröst har blivit större.

  Jag sökte proffesionell hjälp. Har blivit informerad om att mina dröst troligen inte blir större än vad de är nu.
  Använder A kupa på mina BH:ar. Min läkare har informerat mig om att jag mycket troligen inte kan få större bröst med denna behandling. Hon sa, min läkare, att det är väldigt sannorlikt döttrar får en storlek mindre bröst än vad som deras mödrar har. Det skulle också gälla mig.
  Min syrra använder också A kupa på sina BH:ar.

  Jag är/fungerar som vilken annan kvinna i detta fall. Vill jag ha större bröst så för jag göra ett kirurgiskt ingrepp. Vet inte om jag vill det- Tycker mina bröst duger som de är.

 • Martin Anmäl

  Hej
  Redan när jag var i 7-8 års åldern gillade jag att klä mig i min systers kläder. Jag brukade ta hennes underkjol och ha på mig och också klänningar och andra tjejiga saker.
  När jag kom i puberteten och började onanera så gjorde jag ofta detta iklädd min systers kläder.
  Denna lust att klä mig i tjejkläder har följt med mig hela livet och numera är det inte bara sexuellt betingat utan jag tycker det är allmänt skönt att vara klädd som tjej.
  Dock kan jag inte tänka mig att gå ut klädd som kvinna.

 • Peter Anmäl

  Hejsan. här kommer en liten beskrivning av mig och vad varit med om och hoppas på att ni tillsammans med mig vill uppleva…………..
  Har upptäckt det där med bi sex på senare år och hur underbart spännande det är när man är fler i leken.

  Det hela började för ett par år sedan då jag hade sex med ett gift par, så här gick det till……………..

  Efter lite prat, gott vin smek och kel så lade de sig i en 69:a och jag blev ombedd att ta henne bakifrån samtidigt. Efter en stund så satte sig kvinnan mer upprätt och gned sitt underliv mot sin mans mun samtidigt som hon viskande stönade att jag skulle ställa mig framför henne så att hon kunde suga mig. Ser det gott ut frågade hon mig, verkligen stönade jag.Vill du prova, frågade hon?

  Kom…. Sakta men bestämt drog hon mig ner mot hans hårda stake och med ett bestämt tag runt min nacke och den andra handen runt sin mans kuk förde hon hans ollon mot mina läppar.

  Jag var helt oförberedd och gjorde inte motstånd. Hon forstatte att trycka in hans kuk mellan mina läppar och jag började suga, vi delade på hans härliga kuk. Vi ömsom sög och slickade lekte med våra tungor tills han var stenhård. Han stönade högt med hennes slätrakade fitta tryckt mot sin mun.

  Det var nära för dem båda två. Stönade av kåthet drog hon min kuk mot hans och sög oss bägge två. Rid honom, rid honom väste hon…..
  Först förstod jag inte vad hon menade men sedan tittade hon mig rakt in i ögonen och med ena handen utsträckt mot mig och den andra stadigt hållandes hans kuk sade hon med bestämd röst, rid hans kuk, rid hans kuk….

  Jag var vid det här laget så otroligt kåt att jag bara kunde lyda. Sakta sänkte jag mig ner över hans stenhårda stake och njöt av varje sekund, det var en underbar känsla. Luta dig lite bakåt så att jag kan suga dig samtidigt stönade kvinnan till mig.
  Gud vad underbart allt kändes. Kvinnan sög mig, jag red en skön stake och mannen slickade sin fru. Jag vet inte hur länge vi höll på men det gick för oss alla tre i en våldsam ”trippelorgasm”. Det var nog något bland det skönaste jag har upplevt.
  Hoppas att ni också gillar att leka så. // Peter
  Jag nås på v-kust@hotmail.com (mail+msn)

Anmäl

Är du säker på att du vill anmäla det här?