Bröstburr eller rakad bringa?

Marie 19 november, 2009 kl 16:15
7129 visningar / 20 svar / anmäl

Den stora tvistefrågan på amelias redaktion just nu är: hår på bröstet på män – sexigt eller osexigt?

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

 • Marie Anmäl

  Den stora tvistefrågan på amelias redaktion just nu är: hår på bröstet på män – sexigt eller osexigt?

 • Ullis Anmäl

  Unga killar som vaxar sig känns ju inte ens könsmogna!! Nej fram för lite lagom burr, det är så det ska vara på en man!

 • Sandra Anmäl

  Hår på bröstet har aldrig tilltalat mig!

  Vad är mysigast? Att luta kinden emot en varm bringa och känna hud mot hud, eller sticka ner näsan i otäckt burr?

  Pussa ett hårigt bröst eller en varm hud?

  Tycker vi har svaret där! 😉

 • Love Anmäl

  Jag älskar killar med hår på bröstet, det är så sexigt och manligt. Det är så skönt att känna håret mellan fingrarna när man smeker dom över bröstet.

 • Rakad Anmäl

  Håller med om att hud mot hud är bäst. Hår på bröstet känns både ofräscht och snudd på äckligt. Gäller även andra delar på manskroppen för den delen!!

 • Elsi Kattan Anmäl

  Hela diskussionen är patetisk. Jag blir ledsen när jag ser den. Men det är bra Amelia! Och ni alla andra, elda på utseendefixeringen, stöd alla kosmetikaföretag och mediaföretag som tjänar miljarder på annonser. Fattar ni hur korkat det är?
  Äckligt med hår på bröstet? Äckligt med hår under armarna? Äckligt med svett lukt? Jahaja, kanske det är äckligt med människor?

 • Varför får man inte bara vara som man är? Anmäl

  Klart att man kan ha olika tycke och smak, en del vill ha håriga män – andra inte, en del vill ha långa – andra korta etc. Men när det kommer till argument som äckligt och ofräscht då blir man lite mörkrädd!! Räcker det inte med att man som kvinna blir UTTITTAD och IFRÅGASATT om man inte rakar benen, armhålan etc! Måste vi dra in männen i detta också?

 • Blondie67 Anmäl

  Det är sexigt med män som har måttligt med hår på bröstet men är det ryamatta el gorillavarning, då är det inte sexigt, brrrr….

 • Karma Anmäl

  ”äckligt med hår på bröstet m m..”. Vad är detta för diskussion egentligen? Vi människor är faktiskt olika och vi ser av naturen olika ut. Några är ljusa, några mörka, några har mycket hår och några har lite och vissa inget alls. Vad blir nästa diskussionsämne? Äckligt med stora näsor??
  Berätta om det ni tycker om istället för att ta upp egenskaper hos andra som något äckligt som ni inte gillar.

 • En Betraktare Anmäl

  Var i hela friden tenderar de flesta att fokuserapå om det ska se ut si eller så….hår…inte hår….stor snopp….liten snopp….smal midja…stora bröst….små bröst….kurvig kropp eller inte kurvig…..osv…osv….i det oändliga. Kring nått som är genetiskt till stor del och nått som egentligen är föga påverkbart?? Ja…jo , jag vet, det går att ”täcka” med diverse hjälpmedel, kirurgi osv. Men ändå inte helt naturligt, om man sger så.

  Personligen tro jag att just detta ”tekniska” resonemang om hur man på förhand bestämmer sig hur nått ”ska” vara/se ut, förstör så mycket mellan människor och skapar mest bara osäkerhet. Dessutom på förhand, innan man ens träffat Människan.

  Jag tror/anser (till och med..;-) ) mig vet att hur mycket jag än på förhand beslutar mig för att jag tilltalas eller inte tilltalas av olika storlekar, former och andra kroppsliga ”attributer” så gäller det INTE när Kärleken, attraktionen, passionen och tilliten, ärligt ”slår till” och finns mellan människor. Klart att man kan och kanske tom ska ha preferenser åt olika håll…..men för tusan….vad gör man då om den underbaraste varelsen du någonsin mött INTE stämmer med det man bestämt tidigare.

  Mvh En Betraktare (en manlig sådan)

 • cessan Anmäl

  Jag älskar män för att de är just – män. De skall varken vara sminkade eller rakade, fjollorna får hålla sig för sig själva. En maskulin man är attraktivt för mig som är en feminin kvinna.

 • Cia Anmäl

  Jag behöver inte säga så mycke mer tycer jag….

 • Lite piggare idag Anmäl

  Det är väldigt konstigt tycker jag att män som har hår på bröstet är oroliga för att man inte gillar det och män som inte har det är oroliga för det. Detta har i alla fall jag upplevt, varje gång det har förts på tal blir jag lika förvånad. Jag blir ju inte attraherad el inte attraherad av just det, ofta har man ju inte ens sett bröstet på en man när man blir attraherad av honom. Jag vill att män ska vara som de är – just olika, jag vill inte ändra på de män som jag finner attraktiva. Jag hoppas att de valde mig för att just jag är som jag är, inte att de valde mig för att jag ska ändra mig efter deras preferenser. Varför måste alla se likadana ut? det tycker jag är jättetråkigt. Jag vill hellre vara ett original än en billig kopia. Jag vill hellre ha en riktig man som orkar vara sig själv och är nöjd med det än en ”Beckham-kopia” även om kopian skulle vara lik just det knäppa och överdrivna originalet.
  De flesta unga tjejer som bloggar verkar ju vara helt likriktade, alltså helt ointressanta. Att dessutom försöka urskilja sig från mängden genom att leka ”jag ser ut som en prostituerad kvinna som går på gatan” är ju helt verkningslöst eftersom alla simmar med strömmen (fittstimmet=bimbobloggarna). Våga vägra vax mm!

 • skolfröken Anmäl

  ursäkta mig, men när blev orden sexig och äcklig motsatsord? Tycker att det skulla vara mer passande att skriva sexig eller osexig. Det är ju faktiskt åsikter om människors utseenden vi pratar om. Hur blir det om vi byter ut bröstburr/rakad bringa mot blondin/brunett. Är de sexiga eller äckliga???

 • E.D Anmäl

  Det är helt klart bäst med lagom. Inte rakad eller persiskmatta men så pass lagom att det är sexigt. Håller med vissa att männen inte ser så mogna ut när de är helt ansade.

 • hani Anmäl

  vill du ha en trevlig kille med hår på bröstet

 • Kakan Anmäl

  Jag älskar min mans hårigabröst. Kanske beror det på att min pappa också har ett hårigtbröst, däremot är jag inte så förtjust i hår på ryggen men där har han inte så mycket så där kör vi med min silkipeal.
  Jag har en gullig historia från när min bror var liten. Han läg på pappas bröst och vilade och låg och klappade på håret. Pappa tyckte det kittlade och sa detta, då svarar min bror ”Jag klappar dina blommor pappa”

 • madde Anmäl

  Jag tycker det är neutralt, alltså jag tycker både män med och utan hår på bröstet är sexiga. Däremot tycker jag att män som rakar sig på nåt annat ställe än ansikte/huvud är riktigt riktigt osexiga…

  En naturlig man är det bästa och sexigaste!

 • Tina Anmäl

  En man ska va naturlig – det är SEXIGT, tycker jag. Vaxade eller rakade bröst/kön på en man är väldigt, väldigt OSEXIGT, enligt mig.

  Om han sen råkar ha mycket, lite eller inget hår enligt naturen är inte så himla viktigt 🙂

  Kram från en 72:a

 • hamid Anmäl

  hej
  vill ha en trevlig kille med håret på bröst

Anmäl

Är du säker på att du vill anmäla det här?