Finnar!

mamman 11 oktober, 2009 kl 23:49
6306 visningar / 4 svar / anmäl

Jag har en dotter på 9-år som har mycket med finnar i pannan i lite i ansiktet.Är det inte väldigt tidigt? Vad kan det bero på?

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

 • mamman Anmäl

  Jag har en dotter på 9-år som har mycket med finnar i pannan i lite i ansiktet.Är det inte väldigt tidigt? Vad kan det bero på?

 • mamma med skönhetsvård Anmäl

  Finnar kan bero på många olika saker. Köp Lactcydtvål som hon kan tvätta ansiktet med morgon och kväll. Den funkar jättebra! Har hon känslig hud kan hon reagera på denna tvålen i början och kanske får flera finnar istället då huden inte är van men efter ett tag kommer ni att märka skillnad. Lactacyd gör att finnarna torkar ut och så småningom dör men den torkar inte ut huden, tvärtom så har den en sådan effekt att hyn får mera lyster och man både ser och känner sig fräschare. Dessutom har den samma PH-värde som huden vilket gör att alla, även barn kan använda den. (Själv använde jag den när min flicka var bebis då hon hade plitor efter blöjan och det funkade också). Det kanske känns tidigt men det är inte onormalt. Flickor i denna ålder hamnar ofta i förpubertet. De kan börja svettas mer, brösten kanske börjar puta ut osv. Själv fick jag mens redan som 11 åring så orora dig inte.

 • mama Anmäl

  Min dotter är 10 och har också finnar och svarta pormaskar på näsan. Tycker också att det är tidigt.
  Men tipset här ovan med lactacydtvålen kanske funkar. Ska iallafall prova, även på mig själv.

Anmäl

Är du säker på att du vill anmäla det här?