Trosgördel

Bred om stjärten 29 september, 2007 kl 01:59
12652 visningar / 47 svar / anmäl

Nån mer som har trosgördel ibland? Jag köpte en för ett tag sedan för att komma i ett par trånga byxor. Lite till min förvåning märkte jag att det kändes ganska OK, och att min kille gillar det (särskilt att se på när jag lirkar på den)

Fast litet skämmigt tycker jag ju det är, men har ändå köpt fler (vågar inte ha dem när jag byter om på gymmet, dock)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

 • Bred om stjärten Anmäl

  Nån mer som har trosgördel ibland? Jag köpte en för ett tag sedan för att komma i ett par trånga byxor. Lite till min förvåning märkte jag att det kändes ganska OK, och att min kille gillar det (särskilt att se på när jag lirkar på den)

  Fast litet skämmigt tycker jag ju det är, men har ändå köpt fler (vågar inte ha dem när jag byter om på gymmet, dock)

 • nettan Anmäl

  …att jag också vill få en fastare och snyggare stjärt med hjälp av en stadig trosgördel eller shapetrosor (är väl eg. ingen skillnad?) Min man verkar gilla rätt bra att titta om jag står och stryker i BH och trosgördel. Men vill helst inte visa mig för någon annan, jag heller.

 • Suss Anmäl

  Har också ganska stor stjärt och tycker det känns bra att ha trosgördel om jag ska vara snyggt klädd. Skäms inte för det, och har haft gördel till gymet någon gång, och inte varit helt ensam om det heller. Min kille har inte direkt sagt något men jaf tror inte han ogillar det iaf.

 • Gråtuss Anmäl

  Har inte testat ännu, men har tänkt på det.

  Hur känns det att ha en trosgördel på sig, då?
  Blir det inte jätteobekvämt?

 • Fia2 Anmäl

  Nädå, det är inte så obevämt. Kan tycka att detär skönt med underbrallor som sitter tight men trycker jämnnt överallt i stället för att kanterna skär in. Och det är faktiskt mycket snyggare ibland med trosgördel

 • Lena Anmäl

  men frågan blir för mig, var hittar ni dem?
  Rumpan har jag inga större problem med men jag avskyr att min mage lever ett eget liv och det verkar inte spela någon större roll om jag går ner i vikt eller ej. Magen och bilringarna finns där ändå och eftersom jag egentligen inte tycker att jag behöver gå ner i vikt ( väger ca 63 och är 165 lång) så känns det bättre att lösa problemet med en trosgördel som sitter skönt.
  Om det löser mitt problem förstås. Kan man få lite tips?

 • A-M Anmäl

  Har köpt några trosgördlar här:

  http://froja.jetshop.se/default.aspx

  Den första som kommer upp (uppe till vänster) om man klickar på ‘byxgördel’ är dyr men bra på att hålla in magen och stjärten fastare

 • Smal med bukhäng… Anmäl

  Jag är smal och rätt vältränad men har som många andra en bulle (eller falukorv snarare) som hänger över byxlinningen. Köpte snygga höga trosor som håller in magen och jag trivs med det. Finns både svarta och vita. Det blir jättesnyggt när man tex har en tajt tröja eller klänning till jeans – ingen bulle eller häng vid magen!
  Rätt underkläder kan göra att kläderna sitter snyggare, oavsett om man är rund eller mager. Jag skäms absolut inte!

 • använd 333 Anmäl

  hej är en kille som verkligen uppskattar en kvinna eller tjej som bär en trosgördel.
  tycker det är sexigt faktiskt.
  ser mycket bättre ut än små trosor som string eller något sådant uhhh, ser inte bra ut tycker jag.
  men det är väl en smaksak.
  vad jag menar är att jag tycker inte ni kvinnor som använder en trosgördel ska skämmas.
  finns mer killar än ni tror som uppskattar det.
  kram

 • Också bred Anmäl

  Det verkar ju inte helt fel. Eller, tanken har varit där att ta på en trosgördel. Men så finns det ju de som säger att det är meningslöst för att allt fläsk som den pressar ihop bara väller ut någon annan stans?

  Hur är det med det?

 • Eva Marie Anmäl

  Jomen, stjärten och magen blir fastare och snyggare om man har stadiga trosor på. Tycker inte heller att det märks att det skulle välla ut någon annanstans. Fast det kan kännas litet skämsigt att det nog märks så tydilgt att man har tagit på sig en trosgördel om man blir kramad eller när man dansar styrdans t ex – det kännns nog rätt mycket, tror jag.

 • Lotta Anmäl

  Va i dag på Lindex och köpte trosgödlar,en vit och en svart ändast 79 kr styck, och det blev jättebra resultat under byxor och tajta tröjor, vilket trolleri-jättenöjd och kan verkligen rekomendera om man har lite som gärna hänger över byxkanten !!!

 • Aggan Anmäl

  Köpte först en trosgördel för att stjärten skulle bli snyggare i ett par tunna, tajta sommarbyxor. Men sedan har det blivit så att jag helst har mina trosgördlar under alla arbetskläder, iaf alla dagar man måste se prydlig ut – och det är de flesta (jobbar som mäklare). Känns helt enkelt mycket bättre att ha gördel under när man ska ha en visning. Säkrare, liksom – det stärker faktiskt självförtroendet

 • mimmi Anmäl

  Varför skulle det vara värre att ta på sig en trosgördel än att ha en push-up BH?

  Klart det är ‘fusk’ på något sätt, men det kvittar väl vilket slags fusk det är?

  Brukar göra likadant, dvs ta på mig en trosgördel när jag har litet snyggare kläder. Känns bra, ingen klagar (eller om de gjorde det, så skulle jag inte bry mig).

  Vad är problemet?

 • Också bred Anmäl

  Det som kan kännas litet skämmigt med att ha trosgördel är väl inte så mycket att det är fusk, som att det känns litet tantigt. Jag tar också på mig en gördel ibland för att det får kläderna att sitta så mycket snyggare (behöver också se litet uppklädd ut på jobbet). Min sambo brukar retas litet när han ser mig kämpa med att dra upp gördeln över skinkorna, men egentligen tror jag han gillar det rätt bra. Men jag vill inte att fler än nödvändigt vet om det. Jag skämdes rätt mycket när vi visade hela huset för gäster.Min sambo öppnade dörren till tvättstugan och mina trosgördlar hängde på tork så alla kunde se dem.

 • Fia Anmäl

  så stod det att 80 procent av alla kvinnor använder ‘nylonunderkläder’ för att se smalare ut. Så så ovanliga är vi väl inte om vi tar på en trosgördel ibland?

 • petra Anmäl

  …är vi säkert några stycken som använder ‘fläskpressar’ av olika slag. Själv är jag van att använda sånt (har också ett jobb som kräver prydliga outfits). Min kille gillar nog också att se mig i håll-introsor men jag skäms också för att ha trosgördel på gymmet.

 • Mia_ess Anmäl

  Köpte mig ett par trosgördlar nyligen mest för att få kläderna att sitta snyggare som flera andra här. Blev förvånad att det faktiskt kändes sexigt att ha en gördel på sig. Det stadiga greppet som gördeln tar om stjärten och alltihop gör att man liksom blir påmind om sin kvinnlighet hela tiden. Och det är faktiskt inte så obekvämt heller utom att det kan bli litet varmt att ha trosgördel på sig om det är sommarväder.

 • Anna F, Anmäl

  Provade också att ha gördel första gången för att jag behöver vara snygg på jobbet, och blev förvånad av den sexiga känslan. Fast varför inte? En massa andra plagg som smiter åt anses ju sexiga så varför inte de här? Tror att min man gillar särskilt den lilla ‘samban’ som blir när man ska dra gördeln i topp..

 • Eva Anmäl

  Jag använder ofta trosgördel för att komma i tajta
  kläder

  När jag var i London så tipsade en väninna där
  att köpa en byxgördel med långa ben med strumpebandsknappar för strumpor.
  Bra när det är kallt om man vill ha strumpor i stället för strumpbyxor.

  Är det någon som kan tipsa om var man kan hitta liknade byxgördel här hemma?

 • Helena Anmäl

  …stor stjärt, så därför har jag också ofta gördel. Min man brukar väl flina lite när jag tar på mig, men annars tycker jag inte det är så särskilt skämmigt att jag har trosgördel.

  Fast jag fick skämmas litet när en väninna drog med mig till stranden direkt efter jobbet. Det var ju enkelt att dra ner trosgördeln och capribyxorna samtidigt utan att någon såg att jag hade trosgördel på. Men när jag skulle ur bikinin så fick jag ju dra upp gördeln för sig, och det är ju litet svårt, och särskilt under en handduk och med blöt stjärt…

  Blev en massa meck, och alla på stranden stirrade (inkl. min äkta hälft…) och när jag väl fått upp trosgördeln så tappade jag greppet om handduken, så alla kunde se – och det var skämsigt så det räckte…

 • Linn Anmäl

  På att köpa en trosgördel eller något sånt. Vad är bäst att börja med (affärer)?

  Eller är det bättre med postorder?

  Och hur obekvämt är det? Blir det inte varmt? Hur mycket syns det, t ex under tunna sommmarbyxor?

 • Sanna Anmäl

  Tror att jag skall skaffa mig en tros gördel,men är lite konfunderad, om man sätter på sig dem och skall ha ett par tajta jeans, blir det inte då liksom en ”bulle” på skinkorna där troskanten är? Det är ju jätte fult! Finns det inte tros gördlar som liksom är som en string trosa? det är främst magen som skall in när det gäller mig, är det någon som vet? Sanna

 • Elina Anmäl

  Skulle också vilja köpa en, men min mamma varnade mig om att man kan få spruckna blodkärl. Är det någon som vart med om det i samband med trosgördlar eller behöver jag inte vara orolig?
  En annan sak som jag undrade över var om det är helt säkert att gördeln inte syns under kläderna? T.ex om man har en väldigt tight klänning i stretchmaterial?
  Skulle vara tacksam för svar!
  Ha de bra allihoppa!

 • madde Anmäl

  det finns i någon av postorderkatalogerna hålla in trosot med string om man vill ha en tunn klänning, tyckte dock att den var fruktansvärt obekväm.

 • Anonymous Anmäl

  Hej!

  Jag har aldrig märkt några problem med spruckna blodkärl när jag har haft trosgördel. Tycker det är bäst med en stadig gördel, för annars gör den ingen nytta. Men det är viktigt att välja en i rätt storlek – det kan vara lätt att tro att en som är för trång gör jobbet ännu bättre, men så är det inte. Tycker att boxermodell (korta ben) är ett bättre sätt att inte få kanter som syns, än stringmodell. Det brukar inte synas under stretchiga klänningar, fast en gång i somras fastnade faktiskt min klänning på en staketstolpe och åkte upp så att alla kunde se att jag hade trosgördel på mig. Annars tycker jag inte det är så skämmigt, utan har trosgördel ibland på gymet om jag kommer direkt från arbetet, och så.

 • Erika Anmäl

  …push-up gördlar som lyfter stjärten, som jag har ett par stycken. Bäst under tighta byxor tycker jag, för då syns det inte att man har gördel, heller.

 • mathilda Anmäl

  Brukar oftast ha trosgördel på mig på jobbet (är revisor) och det hör ju till att man ska se proper och förtroendeingivande ut. Om kunderna eller någon annan ser att man har det är ingen nackdel på det sättet. Och jag tycker faktiskt att man känner sig säkrare och mer fokuserad om man är välklädd, och då är det bra att börja med underkläderna.

  Bor i södra Sverige och kommer till Tyskland då och då. Jag brukar köpa BH:ar och trosgördlar då, för utbudet är mycket bättre där. Playtex ”18-hours” tycker jag är en jättebra trosgördel som ger både snygg mage och stjärt.

 • Karin Anmäl

  Finns en gördel att köpa på triumph.
  Den går under bysten ned till låren,kanske låter obekvämt men när den är på känner man sig riktigt fast.
  Inget som hänger över.
  Super under klänning.

 • ammie Anmäl

  Är det en gördel med liksom hängslen, Karin? Så att man har BH på sig, men gördeln tar hand om resten? (dvs mage, stjärt och lår?)

  I så fall har jag tittat på dem, men inte köpt ännu fast de ser bra ut, kan jag säga.

  Trosgördel är faktiskt mycket bättre att ha på än vad de flesta tror. Man både känner sig, och ser mycket bättre ut. Kolla en specialaffär typ måndag eller tisdag när ni kan – då får ni service!

 • Ela Anmäl

  Har tittat på trosgördlar ibland men inte köpt någon ännu. Ni som brukar ha gördel har ni vanliga trosor under, eller är det bättre utan?

 • Tjej med mycket underbyxor.. Anmäl

  Tycker det är är bättre att inte ha vanliga trosor under om man har trosgördel. Det blir bylsigt och fler markerade kanter om man har det. Annars är det ett bra sätt att slippa ‘visible panty lines’ att ha trosgördel på, iaf om man har byxor eller kjol som bara sitter tajt över ändan men inte över låren och gördeln går ner en bit. Miss Mary har en bra byxgördel utan sömmar som är bra om man just vill slippa synliga kanter

 • Jeanette Anmäl

  Tycker också att det är mycket bättre att inte ha vanliga trosor under när man har trosgördel på. Det blir bara bylsigt…

 • Anna Anmäl

  Har tänkt lite på att det skulle se snyggare ut med trosgördel under en del kläder. Är 32 och har väl inte längre det utseende jag hade när jag var 20 🙁

  Men ni som har trosgördel ibland? Har ni ”förberett” er kille på att ni tänker ha det? Eller har ni bara gått och köpt er ‘pansarbrallor’? Vet inte alls vad han skulle tycka, och vet inte om jag ska fråga?

 • Jeanette Anmäl

  Köpte min första trosgördel när jag skulle inleda på ett rätt så stort möte på jobbet och hade köpt nya kläder till det. Bl a ett par tighta brallor. Visade honom dom först och sedan sa jag att det behövdes nya underbyxor, också. Så visade jag honom min nya trosgördel. Kände mig litet fånig men han verkade inte ha något emot det!

 • Annacarin Anmäl

  Hej!

  Fick en stadig trosgördel + BH i julklapp av min man. Hade önskat mig en BH (brukar jag få) o. även sagt nått om att det kanske var dags att ha gördel ibland. Kändes ändå lite skumt att få en trosgördel i julklapp o jag skämdes litet för att ta fram en sån present inför släkten, spec. när min mamma sa att det nog var bra till min stjärt. Har provat gördeln efter jul o tyckte det kändes rätt bra, men vet ändå inte om jag vill använda den när min man ser att jag har den på? Vad tycker ni?

 • Nettan A Anmäl

  Har aldrig provat att ha trosgördel, än. Men har testat control-top strumpbyxor o även såna strumpbyxor med band under stjärten som lyfter den. Tycker det kan vara snyggt men ger inte så mycket effekt. Funkar en trosgördel bättre?

 • Frida Anmäl

  en gördel funkar mycket bättre än strumpbyxor med control-top tycker jag (har testat båda)

 • Lena Anmäl

  Använder ni byxgördeln under- eller ovanpå strumpbyxorna?

 • Moppen Anmäl

  Jag som man måste säga att det är lika snyggt med gördel som med string. Föreslog och köpte de första till frun. Hon gillar de och jag tycker hon är precis lika sexig i de.
  Om hon använder strumpbyxor, så har hon gördeln under. Sedan behöver du ju inte alls ha trosor under dina strumpbyxor (men det hör ju inte till den här tråden).

 • ewa Anmäl

  Hej, jag har använt trosgördel i många år nu och tycker det är jätte skönt. Jag känner mig mer ”naken” under när jag har vanliga trosor på mig.
  Ett annat tips med trosgördeln är att ha den över strumpbyxorna (inga trosor under strumpbyxorna det känns ovant till en början, men efter ett tag är det helt OK) detta gör att strumpbyxorna sitter uppe ordentligt (man slipper ”Gällivarehäng” på dom). Det är mer vanligt med trosgördlar, än man tror. Ett toppen underplagg. T.o.m. min man tycker det är sexigt med svarta strumpbyxor och en svart trosgördel över.
  Lycka till.
  Ewa

 • Louise Anmäl

  Tror också det är vanligare än många tror. Det måste ju varit typ hälften på prinsessbröllopet som hade på sig en trosgördel eller korsett under de klänningarna? Vickan och Madde också?

  Var med på en personalfest på jobbet för några veckor sedan och vi var 10-12 kvinnor som bytte om tillsammans. Typ hälften tog på sig trosgördlar och snittåldern var ändå inte mer än typ 35. Själv hade jag länge bara min trosgördel som ‘festplagg’ men har märkt att jag gillar att ha det litet oftare, även på jobbet och så. Min man gillar det nog tror jag även om han kan vara säga litet retsamma grejer om pansarunderbrallor och sånt.

 • Toffelhjälten Anmäl

  Svärmor gav min fru en trosgördel efter graviditeten. Jag provade den på skoj. Idag är det jag som har trosgördlar och andra kärringunderkläder modell ä på mig. Jag är tvungen att ha vida byxor så att man inte skall ana vad jag har under. Gördlar är praktiska plagg. Trofé utan spetsar och annat feminin dekor är bäst för mig.

 • Petter Anmäl

  Gick det då till att du fick på dig den? Min fru (38) har också trosgördel ibland och det var tips+present från hennes mamma. Gillar att se henne i den för att det är snyggt i sig + att det är kul att hon tycker det är skämmigt men har dom på ändå. Har väl också testat men då har jag varit noga med att vara ensam hemma!

 • Nettan A Anmäl

  Köpte underbrallor på Kapp-ahl som nog är som en gördel fast de inte kallar dem för det. Iaf, de sitter som en smäck. Det blir verkligen snyggare. Litet kluven till alltihop. Andra säger att jag har snygga kläder även när de ser sånt jag haft förut. Men min man undrar om jag tänker köpa korsett också 🙁

 • anders Anmäl

  Hej

  Hoppas det är ok om en kille skriver här.

  Skulle på party i lördags. Planerade att ha min nya lila tunika på mig och svarta strumpbyxor.
  Hem från jobbet i fredags fick jag en ide. Varför inte prova en trosgördel. Tänkte att den skulle kanske göra någonting för min kropp.
  Slank in på Lindex. Jag brukar gå dit när jag köper underkläder och strumpbyxor/tights.
  Tjerna där är jätte trevliga och hjälpsamma.

  Köpte en vit trosgördel, Sloggi Controll Maxi. När jag kom hem provade jag den på efter att jag duschat.
  Blev jätte bra. Min kropp blev lite kurvigare, hi hi. Kändes jätte skön på också.

  Måste säga att jag blev jätte nöjd med resultatet. Min tjej kompisar såg något hade hänt med mig. Jag blev jätte glad. Talade om för dem jag hade en trosgördel på mig.
  En del av dem hade trosgördlar på sig precis som jag.

  Jag har min trosgördel på mig idag också under mina tighta jeans.
  Har trosgördelen under mina hud färgade strumpbyxor och mina tighta svarta jeans.
  Tjerna på jobbet märkte också det var något nytt med mig. Blev jätte glad att de märkte något hade hänt.

 • Pastell INTIM Anmäl

  http://shop.pastellintim.se
  En helt NY webbshop, underkläder med brett storlekssortiment A-K 60-120, herr, presenter, bad, doft,ljus!
  Snabbt, tryggt och enkelt!
  Välkommen!
  Kram Anna

 • Lasse Anmäl

  Det är underbart med en tjej/kvinna som har en kraftig trosgördel,helst med strumpbyxor under, strumpbxor och trosgörde syns oftast över byxlinningen är så sexigt, önskar att min tjej alltid bar dem.

Anmäl

Är du säker på att du vill anmäla det här?