Stl 48/50 kläder????

bib 14 april, 2007 kl 18:02
9984 visningar / 10 svar / anmäl

Hej!

Att hitta snygga moderiktiga kläder i stl 48 och över är i stort sett omöjligt, men hittade snygga kläder på Debenhams, i märket Evans. Nu när Debenhams lagt ner, finns Evans någon annanstans?? Någon som vet?

Tacksam för svar!

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

 • bib Anmäl

  Hej!

  Att hitta snygga moderiktiga kläder i stl 48 och över är i stort sett omöjligt, men hittade snygga kläder på Debenhams, i märket Evans. Nu när Debenhams lagt ner, finns Evans någon annanstans?? Någon som vet?

  Tacksam för svar!

 • Ullis Anmäl

  jag har en kompis som har samma storlek, hon handlar kläder på lindex. jättesnygga jeans och toppar.
  Jag tror att HM också har visst utbud av större storlekar.

  Lycka till :0)

 • josefin Anmäl

  Det verkar finnas iallafall lite i HM:s nätbutik.
  Där kan man klicka sig fram till BIB och där finns storlekar upp till 54, eller 3 XL.

  Kanske finns något att hitta där, lycka till! =)

  Kram

 • Anonymous Anmäl

  Hej!

  Åk till london!! Med Ryan Air tex.. jättebilligt. Där finns Evans i varje hörn på oxford street, iaf. 4st Evansbutiker som jag var i! Dessutom har deras stora kjedjor tex Moonson, Dorethy perkins tex (som våra H&M & Lindex) alla plagg upp till 48-50!! Jag blev helt tokig, när jag var där, det finns hur mkt som helst! Och snyggt, inte som i våra kjedjor här hemma i sverige, då man måste vara tant för att tycka ngt är snyggt i den storleken.

  Så mitt tips.. Åk till london, du kommer att hitta mycket finnt i större storlekar! Alla stora kjedjor har ju dessutom hemsidor så kolla in http://www.evans.uk.co eller http://www.moonson.uk.co eller dorethyperkings.uk.co, så får du se vad de har. Tänk på att stl 48 är typ 20 och 50 typ 22 (Tyvärr går det ej att beställa till Sverige..)

  Lycka till!

 • Anonymous Anmäl

  Jag är av modell större och har jättesvårt för att hitta kläder som passar. När man väl hittar ett plagg som sitter bra så ser det ut som ett tantplagg rent ut sagt!

  Sjukskriven och ensamstående så kan knappt ta mig ngn annan stans för att köpa kläder och handla via nätet är dessvärre för dyrt.

  Tycker affärerna har alldeles för dåligt utbud av stora storlekar!

  Kram linda

 • Carina Anmäl

  Evans har en nätbutik som du kan handla i. Frakten är billig och det fungerar jättebra att beställa därifrån. Jag handlar själv från webbutiken ca 8-10 ggr/år. New Look har också en klädlinje Inspire som är i större storlekar. Även dom har låg frakt och är pålitliga. Lycka till!

 • Annica Anmäl

  Prova postorder.På postorder finns det ofta också stora storlekar.Jag har hittat mycket från cellbes som man beställer via postorder.Har hittat en massa snyggt där tröjor,tunikor och shorts och capribyxor på sommaren.Kläderna är ganska billiga men håller ändå bra.Handlar också på lindex och kappahl som har stora storlekar.Lycka till!

 • Anna Anmäl

  Zizzi har en del butiker i Sverige. http://www.zizzi.dk/
  Där har jag hittat en hel del. De säljs även på Åhlens City i Stockholm.

  /Anna

 • Miranda Anmäl

  Jag skulle rekommendera Fin i XL. Finns både butik i Skåne och en hemsida http://www.finixl.se. Har många moderiktiga och snygga damkläder i storlekarna 42-56.

Anmäl

Är du säker på att du vill anmäla det här?