Restylane eller dyl?

Fröken Fräken 21 september, 2009 kl 14:29
12294 visningar / 15 svar / anmäl

Hej.
Jag är sugen på att reducera mina två (varav en ganska djup) bekymmersrynkor. Är inte helt bekväm med att se ”arg” ut då jag är koncentrerad och emellanåt får kommentarer ang. detta. Känner dock inte en enda person som gjort något liknande ”ingrepp”. Någon här i Damrummet som provat och har erfarenhet av Restylane eller dyl?
Jag är 38 år.

Tacksam för feed back!

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

 • Fröken Fräken Anmäl

  Hej.
  Jag är sugen på att reducera mina två (varav en ganska djup) bekymmersrynkor. Är inte helt bekväm med att se ”arg” ut då jag är koncentrerad och emellanåt får kommentarer ang. detta. Känner dock inte en enda person som gjort något liknande ”ingrepp”. Någon här i Damrummet som provat och har erfarenhet av Restylane eller dyl?
  Jag är 38 år.

  Tacksam för feed back!

 • Sussie, 56 Anmäl

  Hej! Jag hade samma bekymmer som du men fick behandling med Restylane. Det är toppen! Enkelt och ofarligt, och gudars vilken skillnad det gjorde! Tveka inte, gör det!

 • mia Anmäl

  Hej!
  Jag har fått Restylane men det hade absolut inte mycket effekt på mig, endast en minimal skillnad kunde jag se, omgivningen har inte sett något alls!

  Är det ett stort problem för dig kan du alltid prova men det finns även andra behandlingar som kanske kan fungera, tyvärr så är ju resultatet inte bestående!:(

  Restylane kändes ok att testa men jag skulle aldrig gå på Botox eller en operation, men det är min personliga tanke.

 • mia Anmäl

  Det är helt klart att rekommendera.
  Första gången jag gjorde det var för 4 år sedan och därefter har jag gjort det 2 ggr till.
  Det har hållt i sig olika länge beronde på vart.
  Mellan ögonen så har det hållt nära 1 år och från näsvingen och ner mot mungiporna runt 1,5 år, i läpparna ca 6 mån. När jag fyllt på efter första gången så har jag inte behövt fylla på lika mycket.
  Och folk har kommenterat jag ser piggare ut utan att veta varför. (Jag vill inte berätta för alla).
  Botox har jag prövat flera gånger i panna och mellan ögonen.
  Det är inte så jättebra tycker jag.
  Håller i sig alldeles för kort tid med tanke på priset.

  Har precis fått min 66-åriga mamma med djupa rynkor fylla upp lite och hon blev jättefin!

  Så tveka inte men kolla upp stället du bokar innan du gör det.
  Jag kan rekommendera Ellipseklinikken, Lasercenter och Dermacenter i Stockholm.

 • Bodycare Anmäl

  Hej!

  Det finns fantastiskt nog ett annat alternativ mot rynkor idag, en revolutionerande teknik inom anti-aging med 25 års forskning bakom. Det är varken dyrt eller smärtsamt. Man ser märkbart resultat efter endast en behandling. Mycket bra erfarenheter!
  Se mer info:
  http://www.bodycareandspa.nsedreams.com

  Hör gärna av dig om du har frågor!

 • lin Anmäl

  Aldrig att jag skulle göra BOTOX, har nu under en tid funderat på att göra Restylane i Göteborg på en klinik. så läste en del på http://restylanegoteborg.com/ att det även nu merra finns bedövning i injektionerna, och det gillar jag är lite smärt räd

 • malin Anmäl

  Hej

  jag provade restylane för ett par år sen på en kilink i Linköping och blev mkt ledsen!!
  Mina rynkor mellan ögonbrynen blev betydligt djupare!!! Så dit går jag aldrig igen eller provar restylane fler gånger.
  Däremot tror jag på botox det tänker jag boka tid för snart!

  Malin

 • Malin&Josefin Anmäl

  Hej!
  Vi skriver en C-uppsats i marknadsföring på Handelshögskolan i Göteborg, och vårt ämne är kvinnors motiv till konsumtion av Botox och Restylane. Vi söker respondenter till en kort intervju (ni är självklart anonyma), och vi letar först och främst efter kvinnor som bor i Göteborg och som har injicerat Botox eller Restylane för att reducera/motverka rynkor. Bor ni någon annanstans så mejlar vi gärna frågorna.

  Vi skulle vara oerhört tacksamma om någon här inne skulle vilja ställa upp då vi är i stort behov av intervjuer för att kunna färdigställa vårt arbete. Som tack för att ni ställer upp får ni en biobiljett! 🙂

  Om någon är intresserad av att ställa upp, skicka gärna ett mail till oss på: josefin_nordgren@hotmail.com

  Med vänliga hälsningar
  Malin & Josefin

 • Carina Anmäl

  Tog botox mellan ögonbrynen och i pannan för 7mån sedan.Blev super.Inte en rynka kvar,såg genast både yngre och framförallt gladare ut.Såg förrut alltid arg ut pga den djupa rynkan mellan ögonen.Rynkorna börjar nu smyga sig tillbaka men ska beställa ny tid.Mycket nöjd!!!!

 • tess Anmäl

  Vilken klinik var det?

 • Susanna Anmäl

  Rynkor är ju de allra flesta av oss en oundviklig del av livet, men man behöver ju inte leva med dem.. Det bästa är att man inte behöver betala flera tusen på dyra metoder. Jag själv har köpt flera olika produkter som stramar upp och fräschar till min hud på: http://www.onlineklinik.se/mot-rynkor.html

 • Anonymous Anmäl

  gör det hos Faceclinic de är GRYMMA har själv gjort det där och är SUPERNÖJD!

 • Anonymous Anmäl

  du har gjort det hos en kass personal de bästa finns i GBG sthlm Man ska inte gå till klantar då blir ansiktet fulare än innan 🙂

Anmäl

Är du säker på att du vill anmäla det här?