Rejene mot bristningar?

Moosa 10 juni, 2008 kl 01:36
3885 visningar / 14 svar / anmäl

Det här hör egentligen hemma under skönhet, men jag ställer frågan ändå. Såg på tv-shop idag en ny kräm som heter Rejene och som ska ta bort bristningar. Den verkade så himla bra men var ganska dyr. Finns det någon där ute som har provat den här krämen eller något liknande, fungerar det?

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

 • Moosa Anmäl

  Det här hör egentligen hemma under skönhet, men jag ställer frågan ändå. Såg på tv-shop idag en ny kräm som heter Rejene och som ska ta bort bristningar. Den verkade så himla bra men var ganska dyr. Finns det någon där ute som har provat den här krämen eller något liknande, fungerar det?

 • Ungmamma Anmäl

  Vill också veta ifall den verkligen fungerar! Tänker nog ringa o beställa den! Man kan alltid testa! Nu får man ju iallafall två för en om man ringer nu!.

  • Anonymous Anmäl

   Kräm mot bristningar => goo.gl/KWwuku

 • Solstrålen Anmäl

  Låter inte seriöst om det säljs på TV Shop… Ring någon hudterapeut i stället och ställ frågan om det verkligen går. Dom har utbildning, det har knappast försäljarna på TV shop

 • Frida Anmäl

  Jag fick en tub med likande gele, med samma innehåll, utav min mamma för ett par år sedan när min dotter precis hade kommit ut. Den absorberas utav huden som i sin tur drog ihop skinnet lite… någon märkbar skillnad på bristningarna blev det dock inte… men i och med att huden drog ihop sig så ”vek sig bristningen inåt”… men försvann inte…Nu hade jag enorma lila bristningar som täckte hela magen, sidan och en bit ner på rumpan. När jag slutade med krämen så kom bristningarna tillbaka… dock var dom lite blekare, med betoning på lite. Så krämen drog ihop huden tillfälligt samt blekte bristningarna… så långt är jag med

  Nu har det gått ett par år sedan min dotter kom till världen och idag syns knappt mina enorma lila bristningar… dom har samma färg som resten av magen och har på naturlig väg dragit ihop sig. Man tänker inte på att dom finns där. Dom blektes en aningen när jag solade solarium men det funkade lika bra i solen…

  Mitt tips är att Hålla ut! Mirakelkrämer finns inte… men tiden kommer se till att magen blir slät och bristningarna mindre tydliga… Du kommer inte tänka på dom och inte omgivningen heller. Visst kan man känna sig oatraktiv för stunden men det är inte bestående.

  Visst, min mage ser inte ut som innan skall erkännas… men jag tycker den är minst lika fin!

 • Frihet Anmäl

  Har beställt och får därmed två tuber. Har fött fem barn och fattar att huden inte blir som den var innan barnen, men får det att bli bara så lite bättre så kan det vara värt det. Att smörja huden är aldrig fel oavsett.

  Återkommer när jag använt under en period, typ fyra veckor.

 • Ann Anmäl

  Jag är helt förbluffad…..jag har använt rejene bara ett tag…..och jag tycker mig se skillnad redan…..har haft mina bristningar i över 30 år….kanske bara är inbillning…..men jag ska fortsätta ett tag till

 • samira Anmäl

  jag har oxa kopt rejene, men har inte anvant an, undrar om du har fatt nagot resultat an???

 • Lin Anmäl

  hej folket!

  Har använt rejene i 6 veckor, kan säga att de hjälper så fort man smörjer sig, men de kommer tillbaka efter 3 min. bluffigt värre!

 • Lina Anmäl

  Den är en bluff som de flesta anar. Provade den i fyra veckor utan något som helst resultat. Kändes bara obehagligt att ha utsatt huden för så starka kemikalier. Fick också urdåligt bemötande från TV-shops kundservice och fick verkligen tjata mig till att få pengarna tillbaka för den oöppnade tuben.

 • Linn Anmäl

  Jag köpte rejene på http://www.badlust.se och den fungerar! Jag är så glad att jag hittat denn underbara produkt.

Anmäl

Är du säker på att du vill anmäla det här?