konstig lukt efter samlag

Lilla My 12 november, 2007 kl 15:56
83162 visningar / 32 svar / anmäl

Hej!

Vid några tillfällen, jag tror det varit efter mens har jag kännt en konstig doft när jag haft sex. Vi är båda friska (min man o jag) ingen har varit otrogen. I våras var jag hos gynekologen och allt var bra, hon tog både cellprov o gjorde ultraljud. Annars har jag inga besvär. Bör jag söka hjälp?

Lilla My

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

 • Lilla My Anmäl

  Hej!

  Vid några tillfällen, jag tror det varit efter mens har jag kännt en konstig doft när jag haft sex. Vi är båda friska (min man o jag) ingen har varit otrogen. I våras var jag hos gynekologen och allt var bra, hon tog både cellprov o gjorde ultraljud. Annars har jag inga besvär. Bör jag söka hjälp?

  Lilla My

 • anneli Anmäl

  svampinfektion. Gå till gyn.

  • Anonymous Anmäl

   Hvordan få bort lukta fra underlivet => goo.gl/ngs6J4

 • En annan Lilla My Anmäl

  Du är inte ensam om detta!!! Jag får ALLTID en hemsk lukt ”därnere” efter smalag med min man. Bägge är friska och har ett mkt långt samboskap. Gyneokologen tyckte inte det fanns något onormalt. Tvärtom var det som om hon inte trodde på mig. Lukten är hemsk så vi jan numera inte ha spontan samlag var som helst eller när som helst då det luktar rutten fick efteråt och då måste jag kunna duscha. hemskt!!!

  ”En annan Lilla MY”

 • mimmi Anmäl

  Förstår inte varför det blir så. Jag har aldrig varit med om detta innan. Har haft en långt förhållande innan med en kille, inga problem. Nu har jag träffat en ny, vi har varit tillsammans i två år och efter varje samlag luktar jag ”rutten fisk”. Kan man bli allergisk mot viss sperma?
  Jag har prövat tabletterna man ska använda efter samlag och efter mens, men eftersom vi har sex rätt ofta, känns det inte bra att hela tiden ta dessa, men visst blir det skillnad efteråt.
  Hur gör ni som har samma problem, slutar att ha sex???

 • En annan LillaMY Anmäl

  Hej
  ja, med detta numera ”handikapp” försvinner spontaniteten!!! Förut har vi kunnat ha spontana samlag lite när som helst och var som helst. Numera kräver jag kondom om jag t.ex just duschat och har just lagt mig, eller om vi tar en snabbis på toaletten medan våra barn är i sina rum och jag inte hinner duscha då middagen strax är färdig… Det är ju ett handikapp och det konstiga är att detta med lukten kommit efter flera år tillsammans UTAN lukt!!! Åtminstone inte surströmmingslukt. Dumt och dyrt då jag har spiral men vi måste ändå se till att ha kondomer hemma!??

 • Tanten Anmäl

  Jag tycker det är helt normalt att det luktar efter samlag – vi har alltid skojat med att det ”luktar fisk”. Ta det inte så allvarligt!

 • En annan LillaMY Anmäl

  Det är väl kanske lite ok med lite fisk lukt men SURSTRÖMMING??? Det lukatar ju rakt genom trosor och byxor!! Hur roligt är det att efteren spontan snabbis gå direkt ut i affäreran och se hur folk rynkar på näsan??

 • LiMa Anmäl

  Ja, man kan nog nästan säga ”surstömmingslukt”. Problem är det i alla fall.Det enda är att hålla sig ifrån att ha sex på ett par dagar, då hinner det att försvinna. Oralsex är inte att tänka på…Jag tror vi är ett antal som har detta problemet men ingen vill prata om det.

 • LILLY Anmäl

  ..att när det luktar så illa kan man ha en bakteriell infektion i slidan, som man ska ha medicin för, antibiotika – som i och för sig ofta leder till svampinfektion där nere, men det är ju lätt att bota med receptfra medel från apoteket. Gå till gyn och beskriv hur det är, även om det känns pinsamt,sådär ska man inte behöva ha det!

 • En annan lillaMY Anmäl

  Hej

  Det är inte bakteriellt!!! Varit hos gyn och tagit prover som inte visade någonting konstigt. Tyvärr kan inte mediciner ALLTID vara utvägen. Pm.m botar bara bakterieinfektioner, tyvärr tror alltför många att PC kan bota allt!!!

 • Lilla my:s syster Anmäl

  Som någon skrev kan man vara allergisk mot viss sperma? Fått stora torra fläckar på magen o hans sperma luktar starkt. Kommer inte ihåg om det var i samband med mens.

 • Friska fläkten Anmäl

  Jag hittade en artikel som blev lösningen för mig, gick direkt till gynekologen och fick behandlig, som löste problemet.

  Som gammal kliniker reagerade jag direkt på din egen beskrivning av dina besvär. Lukten av rutten fisk, ibland med men minst lika ofta utan både flytningar och annat, är nämligen så typisk för en infektion som kallas bakteriell vaginos eller Gardnerella-vaginos, att nästan enbart den räcker för både diagnos och behandling. En vanlig gynekologisk undersökning som kompletterats med mikroskopi av slidslemmet är fullt tillräcklig. Mikroskopin som gynekologen kan göra direkt i samband med gyn-besöket, visar nämligen också den en mycket typisk bild. Allra värst brukar doften kännas omedelbart efter samlag. Förekommer flytning, brukar den vara tunn, homogen och grå till färgen.

  En sjudagars antibiotikamedicinering, t ex lokalbehandling i form av Dalacin vaginalkräm 2 % eller vagitorier 100 mg, vilket jag förmodar att du har fått, brukar vara ett förstahandsval vid bakteriell vaginos. Dalacin är verksamt mot en rad mikroorganismer som kan ge bakteriell vaginos. Hit hör exempelvis Gardnerella.

 • nette Anmäl

  Hej,
  har haft samma problem som er men har det inte längre :-). Fick rådet av min gynekolog att sluta äta socker…trodde att han skämtade. Ett par år senare bestämde jag mig att sluta med sötsaker pga vikten, döm om min förvåning när besvären försvann. Har inte haft besvär på nästan två år, förutom när jag fick ett ”sockeråterfall” i höstas. Under några veckor åt jag allt det som jag hade ”missat” under lång tid (godis,kakor,bullar mm). Som ett brev på posten kom besvären tillbaka.
  Bestämde mig på nytt att skippa sockret och även denna gång försvann besvären. Lycka till!

 • triccomonas Anmäl

  hej, att det luktar rutten fisk vid samlag, beror på en bakterie som heter triccomonas, behandlas med antibiotika, hur lätt som helst att bli av med. Det kan tom lukta igenom kläderna, mvh Anna

 • maja Anmäl

  Dom köpar du på apoteket för ca 139kr.Der är 10 tuber i förpakningen.En kur är på 7 dagar.Varje kväll tar man en tub liggandes i sänga så inget rinner ur.Man Kan få obalans f.ex efter mens! bara en sånn sak!

 • Orolig Anmäl

  Jag har satt i en pstav och har inte andra biverkningar än att det luktar illa ”därnere”.Har varit till gynekologen och allt var normalt.Är också väldigt torr.Kan lukten bero på pstaven eller borde jag gå till gynekologen på nytt och kolla om det är svamp eller nåt annat som är fel?Har någon haft liknande problem och har pstav?

 • Krippi Anmäl

  Som en annan skriver här, Lactal är heeeelt fantastiskt! Jag tar en tub efter samlag och sedan en dagen efter, har inte haft problem med lukten sen jag började med detta. Det är det de gör reklam för på tv om ni har sett, att man kan få obalans i slidan efter bad, mens och sex. Detta uppstod för min del efter 10 år som gifta! Helt otroligt egentligen, det är som att jag har blivit allergisk mot min egen man. 🙂 I allafall, om det inte beror på en infektion så lovar jag att detta funkar. Det luktade igenom kläder och allt innan, även om jag duschade efteråt…

 • Jane Doe Anmäl

  Kanske är det inte från dig utan från honom lukten kommer? Jag var tillsammans med en kille ett tag och efter att vi hade haft sex så stank jag som värsta sura fisken där nere. Har aldrig varit med om det varken före eller efter honom.

 • Maja Anmäl

  har haft samma problem sedan den första killen jag träffade som luktade illa. Luktade likadant efter sex och lukten ville inte släppa. Fick prova Lactalgel, torkad mjölksyra från apoteket, flagyl, Pevaryl och Canesten, men det enda som hjälpte mig var lokal antibiotika vid namn: ”Dalacin.”

  Det hette även att killar inte kan lukta illa (det var ingen hygienfråga) så killen fick endast Flagyl och det var verkningslöst men jag blev av med det med Dalacinen.

  However så träffade jag efter några år en kille till som hade samma sak, (note med killar som inte luktat själva, har jag ej heller luktat)och eftersom det hette det inte kunde komma från killen enligt gynekologerna, hade vi oskyddat sex och tja.. jag fick det om och om och om igen och idag är det kroniskt, jag blir inte av med det. har återigen provat Lactalgel, Pevaryl, Dalacin och Canesten men till ingen nytta. mitt råd till er tjejer är att kolla om killen luktar och gör han det så ha absolut inte sex med honom, för det kvittar vad de säger, DETTA SMITTAR!

 • agree Anmäl

  Håller helt med dig; det ÄR från killarna det kommer, checka dem efter lukt innan sex så får ni se.

 • maadde Anmäl

  vad jag har hört hos gynekologen så är det ganska normalt & lukta så efter sex för det är en kombination mellan man & kvinna :S om man har för mycket sex då kan det lukta väldigt dåligt, köp lactal =)

 • William Anmäl

  Hej, Vet att jag är inne i ”Damrummet” menmen…
  Märker nu efter 2 månader med min nya tjej att hon luktar en del fisk där nere,(luktar även innan penetrationen) även smakar lite konstigt vid oralsex. Har ej varit med om det förut och vad jag minns var det inte så i den första månaden.
  Vet inte riktigt vad jag ska göra, vill ju inte direkt säga till hon: ”hörrudu! du luktar fisk i skrevet, kan du inte gå till gynekologen och kolla dig?”. Även fast det kanske är det bästa för båda så känns det lite jobbigt att kontra henne med.

  Hoppas nån fortfarande ser detta och kan ge tips! Tack på förhand!

 • ”luktfri” Anmäl

  Tycker absolut att man ska åtgärda lukten av ”rutten fisk”! att gå omkring och lukta så är ju inte vidare trevligt,det tyder på en obalans som lätt kan uppstå efter samlag,bad,för ihärdigt tvättande osv..att problemet skulle ligga hos killarna/männen har jag aldrig hört talas om,däremot kanske man inte ”går ihop” med alla utan att det då kan bli en reaktion och diverse symtom uppstår.Till sist vänder jag mig till dig kille som har skrivit här ang din flickvän,klart du måste säga till om det luktar illa! hon kanske inte är medveten om det själv eller också går hon runt och tror att lukten är normal(många som tror det)

 • Sunich Anmäl

  Byt kost!

 • amelia Anmäl

  Jag beställer alltid mediciner på http: // apotekutanrecept.com

 • Lara Anmäl

  Allt för att behandla hittar du här 24h-tabs.com

 • Anonymous Anmäl

  Det är garanterat svamp du råkat ut för. Jag köpte diflucan online.

  Diflucan är ett receptbelagt läkemedel som behandlar bakteriella infektioner såsom till exempel svamp i underlivet. Den största fördelen med Diflucan är att du kan bli kvitt besvären och symptomen på svamp i underlivet med endast en enda dosering. Handla tryggt med Klarna idag och betala sen – http://www.onlineklinik.se/svampinfektion.html

 • mia Anmäl

  Hej och Ååååh, äntligen!

  ÄNTLIGEN ser någon samma sak som mig! Jag har aldrig luktat alls förrän jag träffade killar som luktade. Kille på kille luktade och jag blev inte av med det. Fick köra Dalacin, lokal antibiotika alltså, gång på gång på gång under åratal för att bli fri från det och när jag äntligen varit av med det under en lång tid, träffade jag en kille och hade dumt nog oskyddat sex med honom. han luktade riktigt illa och så var vi där igen. Nu blir jag inte av med det och är förtvivlad!

  Att tala med gynekolog gör ingen nytta, de varken tror mig, säger de känner något (men jag känner ju det själv, jag om någon känner ju min kropp bättre än vad de gör) och säger det inte finns något som kan smitta från kille till tjej som luktar illa. Det stämmer absolut INTE då jag blivit smittad gång på gång. Exet luktade ruttet därnere och denna killen otvättat kön, det är VIDRIGT. Jag vågar aldrig mer ha sex med en kille efter allt man varit med om och okunniga gynekologer som inte kan något om saken. Nu ser jag ju att även fler av er reagerat på och förstått att det kommer från killen.

 • Jipp Anmäl

  Nej. Detta är ågot annat och från killarna. Lukta p hans penis får du se om du upplever samma problem. Man ska inte lukta något alls, då är något fel och oftast handlar det om någon form av infektion.

 • matilda Anmäl

  Jag har samma problem! Och även besvär med lukt då jag inte har sex. Tror det beror på min P-stav men gyn säger bara att det inte är något fel, att jag inbillar mig typ. Jag använder Lactal, varje dag. Då blir jag kvitt lukten. Dyrt men behövs inte en hel tub utan bara en liten klick morgon och kväll så en förpackning räcker rätt länge. Nu får jag aldrig den hemska lukten efter sex längre. Ett annat alternativ kan vara att killen inte kommer i dig, det funkade också för mig.

Anmäl

Är du säker på att du vill anmäla det här?