Gemensam sommarstuga med syskon och svärföräldrar

johanna 15 februari, 2008 kl 14:36
3147 visningar / 5 svar / anmäl

Är jag egoistisk när jag vill att vi ska ha en egen sommarstuga?
Som det är nu äger min sambo en tillsammans med syskon och föräldrar.
Dessutom vill de ha det så att alla ska kunna vara där samtidigt.

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

 • johanna Anmäl

  Är jag egoistisk när jag vill att vi ska ha en egen sommarstuga?
  Som det är nu äger min sambo en tillsammans med syskon och föräldrar.
  Dessutom vill de ha det så att alla ska kunna vara där samtidigt.

 • anjimoo Anmäl

  Nej,du är inte egoist,däremot realist.Varför folk får för sig att knöka ihop sig i en sketen stuga under en semester,är för mig obegripligt.

  Om nu din sambo vill gnugga sig mot familjen,låt då han få göra det.Dessutom har män en tendens att bli som småpojkar när de är i näheten av sin mor,så om du inte vill agera barnvakt åt din sambo,så skaffar ni en egen stuga.

  Jag personligen hade inte semestrat tillsammans med vare sig hans resp min egna familj.Semester skall ju innebära just fritt och ledigt utan krav,och DET är nog en utopi om ni skall knöa ihop er!

 • johanna Anmäl

  Ett enda svar på mitt inlägg men som betydde så jävla mycket.
  Tack för det!

 • Lena Anmäl

  När jag träffade min man för 20 år sedan hade han en stuga tillsammans med sin mamma,sin syster,och sin gamla marmor och alla var väldigt högljudda och snackiga. Jag hade det väldigt svårt för det och ville inte åka det.Det blev lite konflikter.Idag 20-år senare får jag det slängt i ansiktet att han ville inte stanna hemma med mig,utan åka dit.Han gjorde en uppoffring för mig som han idag ångrar.Dom fick sälja pga att dom inte hade råd att ha det kvar om inte min man var med.Mitt fel,enligt min man.Inte roligt att få det slängt i ansiktet! Vi har det inte bra i dag av många orsaker. Jag vill separera.Inte han,men det finns saker man inte kan leva med. Så skaffa ett eget hus,det är mitt tips!

  • SallyH Anmäl

   Hej! Jag är journalist och håller på med ett radioreportage som handlar om just detta – att dela stuga/delar av semestern med släkt eller partnerns släkt. Du får gärna kontakta mig så kan vi prata mer och se om du eventuellt vill vara med. Tack så mycket! Mvh, Sally Henriksson, sally.henriksson@munck.se

 • SallyH Anmäl

  Hej Johanna! Jag är journalist och håller på med ett radioreportage som handlar om just detta – att dela stuga/delar av semestern med släkt eller partnerns släkt. Du får gärna kontakta mig så kan vi prata mer om hur det blev för dig och se om du eventuellt vill vara med. Tack så mycket! Mvh, Sally Henriksson, sally.henriksson@munck.se

Anmäl

Är du säker på att du vill anmäla det här?