15årig dotter i pappas säng??

emma 17 september, 2009 kl 17:48
48862 visningar / 53 svar / anmäl

vill höra andras synpunkter.
Är det vettigt att en dotter på 15 år sover i pappas säng?
Pappan sover naken. å givetvis åker täcket av på nätterna, dessutom kanske morgonståndet är där utan hans vetskap för att han sover. Och jag vet att han många gånger i sömnen lägger sig och trycker sig emot migi sömnen.
Har svårt att tycka att det är vettigt att ha sin 15åring i sängen då.
Jag tror inte att det är nåt ovettigt över det här, men måste man inte börja tänka sig för och inse att barnen är stora nu?
Tänker jag fel??

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

 • emma Anmäl

  vill höra andras synpunkter.
  Är det vettigt att en dotter på 15 år sover i pappas säng?
  Pappan sover naken. å givetvis åker täcket av på nätterna, dessutom kanske morgonståndet är där utan hans vetskap för att han sover. Och jag vet att han många gånger i sömnen lägger sig och trycker sig emot migi sömnen.
  Har svårt att tycka att det är vettigt att ha sin 15åring i sängen då.
  Jag tror inte att det är nåt ovettigt över det här, men måste man inte börja tänka sig för och inse att barnen är stora nu?
  Tänker jag fel??

 • emma Anmäl

  måste tillägga att dottern sover där när jag inte är hos min kille

 • Charlie Anmäl

  Jag tycker att det låter mer än lovligt galet att ha sin 15-åring i sängen – oavsett om det är en pojke eller flicka. Varför ska hon sova där? OM man nu kommer fram till att barnet (?) behöver sova där av någon anledning, kan man väl åtminstone ha den goda smaken att sätta på sig något..
  Mina bonusbarn, pojkar 7 och 10 år, sover alltid i sin mammas säng de veckor som de är hos henne. Redan där börjar jag tycka att det är märkligt. De är ju så stora – borde de inte må bättre av att lära sig sova själva??

  /Charlie

 • Vicki Anmäl

  pedofili!
  Hur kan man annars sova NAKEN bredvid ett 15 åring?
  Man sover inte nakn bredvid ett barn oavsett ålder, överhuvudtaget.
  Inte ens bredvid en bebis.
  Varför skulle man göra det? Om man är normal, finns ingen anledning för det, tycker jag o säkert många andra.
  Och varför sover 15 åringen i stringtrosa?
  Den mest genanta lögnen är att det är för varmt, men detta beteende, har ingen ursäkt!

 • Hannah Anmäl

  Det är inte normalt, en far dotter relation innebär inte att man sover med sin nakna far. Man sover endast naken med den person man har en sexuell relation med.

 • emma Anmäl

  tack för era åsikter.
  Varför tänker dom inte på det själva..pappa och dotter. Även om det är ”oskyldigt” så borde ju inte pappan tycka det är vettigt.

  Å sen hur ska man säga detta till honom, då blir det väl bara ”fel”

 • kulan Anmäl

  inte ok i min värld..men men…alla är vi olika. Jag tror du maste ta ett snack med din kille om hur du uppfattar hans beteende. För det är ju HANS beteende det handlar om, inte barnets (även om tjejen är 15 ar). Som pappa t tonarbarn maste man visa gränser och förega med gott exempel, bli en ‘rolemodel’ och det gör man inte om man sover naken intill sin 15 ariga dotter. Har hon inget eget rum, eller finns det nagon annan orsak att detta beteende har fortsatt (jag förutsätter att det pagatt sedan hon var ung..?) Pappan maste inse att dottern är en tonaring, inte en unge pa dagis med mardrömmar! Kanske är det även ett sätt fôr dottern att ‘protestera’ mot er relation, och försöka säga dig nagonting – behalla sin pappa för sig…?
  Jag hoppas det löser sig för er, och att pappan kanske inte ens reflekterat över hur snabbt hans ‘lilla dotter’ ha växt upp. Om han har andra invändningar är det nagot fel.

 • BMD Generic Plain User Anmäl

  och dottern om jag fick reda på det. Jag skulle bli tokig..det är absolut inte normalt att man låter sin 15-åriga dotter sova brevid.Dom är ju så pass stora att verkligen kan sova själva..Nä jag tycker du ska prata med din pojkvän och fråga vad han håller på med. Och självklart dottern..om du nu känner henne, eller våga ställa frågan. Varför sover inte du i din egen säng. Jag var i ett förhållande, då min dåvarande pojkväns dotter som då var 13!!. Hon kunde tom krypa ner i sängen när jag låg där!! Hur sjukt är inte det.. lite privat kan man väl ändå få. Hon fick så mkt uppmärksamhet at jag till slut, sa att det räckte.. Det var hon som gjorde att jag inte pallade mer.. baktalade mej och ljög för sin pappa. Han fattade ju ingenting..men men.. Åter till dej.. Ta ett snack. Det är ju inte normalt det du skriver..

  Lycka till..Kram

 • Ansan Anmäl

  Nej tycker inte detta låter normalt.Hon är 15 år då ska man inte sova med sin pappa.Tycker det är du som reagerar normalt att detta inte verkar vara okej.Många 15åringar börjar ha förhållanden eller iallafall titta på killar i denna ålder.Det är kanske också som en skrev här att hon på dethär sättet protesterar mot dej och er förhållande?Kanske hon är svartsjuk?Men hon är iallafall 15 år tillräckligt gammal för att fatta att hennes pappa är vuxen och har ett förhållande.Tycker absolut du ska prata med din kille att du tycker han behandlar sin dotter fel genom att hon sover i hans säng.

 • Styvmamma i Skåne Anmäl

  Det är ju rätt svårt förståss att få en helhetsbild ur det du skriver. Det låter som att du är bonusmamma och att din mans dotter sover på ena sidan pappan och du på andra… Sover hon alltid i er säng eller ibland? Mår hon dåligt och behöver sällskap på nätterna? I vilket fall som helst sover man inte nakna tillsammans med sina stora barn tycker jag! Har hon ännu inte lärt sig sova i egen säng/eget rum är det verkligen dags, men det kan ju vara känsligt det här med bonusfamiljer och träna barnen att sova i eget rum (konkurrens med styvmamma osv). Min 11 åriga bonusson sover tillsammans med sin mamma, bonuspappa och lillebror i ett sovrum där hela rummet gjort om till stor säng..!! Jag vet att min bonusson tycker det är jättemysigt och vill gärna att vi har det så hos oss också. Jag och pojkens pappa (min man alltså) är överens om att det är viktigt att barn sover i eget rum men att vi självklart stöttar och håller sällskap när det krävs, fast då på deras rum (för att det inte ska bli rutin på att sova tillsammans i ”stora sängen”). För min bonusson har det varit lite svårt att acceptera att vi inte vill ha honom i sovrummet och min man har behövt stänga av sin ”ångest” över inte gå sin pojke till mötes. Processen pågick i flera år men nu är 11åringen helt nöjd med våra rutiner och uppskattar ett eget rum utan att bli väckt av hans lillasyster på mornarna(som inte heller sover i vår säng)

 • emma Anmäl

  Jaa jag är bonusmamma. Extra känsligt att säga vad man tycker d娅

  Dottern sover inte i pappans säng när jag är där,utan hon går gärna och lägger sig där om det är ”ledigt”.
  Vi har precis lyckats få 12åriga sonen att sova i egen säng…

  Jag har själv två söner på 20 och 17 år och jag skulle aldrig drömt om att ha dom i min säng vid 15års ålder å definitivt inte heller naken.

  Sen vet jag hur mina söner var i den åldern…dom skulle tyckt att det var fruktansvärt pinsamt att sova i mammas säng…
  och dom blev också lite ”blyg” i den åldern å ville inte visa sig naken för mamma på samma sätt.

  Är det inte så för dom flesta i den åldern?

  Där kan pappa sova naken och dottern i enbart string..
  Har svårt att förstå det trots allt…..

 • veronn Anmäl

  Det måste kännas långt ned i själen att detta inte är rätt. Det måste det.

  Pappan måste känna det, dottern måste känna det. Varför vill dom sova ihop? Det är insestiöst förhållande, långt ifrån hälsosamt!

  Var är mamman? Ställ dem mot väggen för tusan, jag blir upprörd över din slappa, tama fråga!

  Jag har själv två söner, som har legat i vår säng givetvis ibland…men det skedde helt naturligt för oss att säga till på skarpen till barnen att de var för stora att sova med oss. FÖr det måste man göra, barn tycker ju att det är mysigt i föräldrarnas säng..men jisses 15 år..det är så man storknar.
  Jag är ledsen för din situation, och även för dessa människor…för en dotter skola inte se sin fars morgonstånd, och det har hon ju givetvis sett ifall de har delat säng…oj oj..sjukt.

 • emma Anmäl

  visst tycker jag att det är helt vansinnigt..om det varit min familj o barn så hade jag sagt ifrån för länge sen

  men nu kan man ju inte bestämma över en annan familj
  och jag bor inte där ännu heller..

  men jag kommer självklart att ta ett snack med pappan.. är ändå bra att få höra andras åsikter..

 • Upprörd tonårsmamma. Anmäl

  Men i bland kan någonting vara så sinnessjukt att det blir normalt för somliga…Det finns människor som har en förmåga att ”normalisera” ett sjukt beteende. Tänk på en kvinna som år ut och år in, lever med en man som slåss. Eller en peson som lever ett helt liv med en alkoholiserat partner. Låter barnen växa upp i eländet…

  Även om din sambo och hans dotter möjligtvis har ett ömsesidigt incestuöst förhållande, eller ett oidipuskomplex som är allvarligt, då tycker jag att de båda behöver hjälp. NU! Nix, detta är inte sunt! (Ryser bara jag tänker på det.)

 • Mya 14 Anmäl

  Oj! Jävlar….eller nåt! Asså jag är 14 år och jag skulle inte ens sova i min pappas säng bredvid honom om han så hade en overall på sej! Det låter ju helt sjukt! En fråga…varför? Varför går man och lägger sej bredvid sin pappa? Jag kanske kan göra det nån gång om jag bara vill prata med honom om nåt men jag skulle aldrig sova bredvid honom.
  Jag tycker att du ska prata med båda två om det här, för detta är inte normalt!
  (Om du nu kan följa en 14 årings råd?)

 • lilla jag Anmäl

  heller att detta låter normalt. Men jag undrar hur länge kan ett barn sova bredvid en förälder någon gång ibland för att det ska kallas normalt?

 • emma Anmäl

  sitter här och ler framför datorn 🙂
  du skriver så härligt Mya 14år 🙂
  när jag läser dina kommentarer o tankar känner jag igen hur en tonåring brukar tänka

  inte ens med overall *S*

  visst kan man lyssna på en 14årings råd..

  å detta ska tas upp med åtminstone pappan
  både dotter o pappa måste ”vakna”

 • sussi Anmäl

  Hej
  Neeeejjj, absolut inte fel. Hon ska sova i sin säng
  Kärlek,trygghet visar man på andra sätt. Det är inte = sova i samma säng. Någon måtta får det va. Hon är gammal nog att ha pojkvän och även en sexuell relation, tycker inte det är lämpligt alls. Stå på dig

 • Anonymous Anmäl

  Väldigt obehagligt tycker jag!
  Jag hade aldrig accepterat om det hade varit min dotter! Att han dessutom sover naken ger mig kalla kåra. Sätt stopp!!! Jag hoppas att det inte e så,men man måste tyvärr tänka 1 gång längre,eftersom det händer mycket skit idag,den man minst anar. Kan vara skrämmande att höra,men verkligheten är hemsk! Jag hoppas att det inte är så. Men väldigt ovettigt!!!! Sätt stopp!!! Barn kan få sova hos föräldern,men absolut inte en 15-årig!
  Du tänker rätt!!!

 • Anonymous Anmäl

  Glömde en sak! Hur vet du att det är oskyldigt??
  Tänk på flickan, du kan göra henne en livstjänst!!!

 • mats Anmäl

  Detta måste vara ett så kallat ”Troll”. En som skrattar åt er som engagerar sig i den här löjliga tråden som trollet startat.. Herregud. Detta kan inte vara på riktigt förstår ni väl.

  /Mats
  http://www.galaxybloggen.se

 • emma Anmäl

  tack för det påhoppet.. här finns inget troll

 • johanna Anmäl

  Det jag reagerar mest på gällande din fråga är att dottern sover i pappans säng då hon är så gammal som 15 år. Det är dags att hon står på egna ben och hon bör klara av att sova ensam i sitt eget rum! Att pappan sover naken, eller att dottern ser honom naken, är kanske inget problem om de har en naturlig relation där nakenhet varit det normala i hemmet. Detta ser ju väldigt olika ut från familj till familj, men det är viktigt att tonåringar lär sig att de snart är vuxna och därmed bör börja bejaka sin egen nakenhet och sexualtitet. Därför kanske det är läge att sluta visa sig nakna för varandra i familjen.

 • emma Anmäl

  hon har redan bejakat sin sexualitet o vuxenhet..hon har haft två killar och även haft sex..

 • BMD Generic Plain User Anmäl

  jag tycker att är fel,för man måste tänka alltid på pedofiler även om det är pappa.

 • Mariell Anmäl

  Hej ja jag tycker inte att det är fel att barnen sover brevid en men jag tycker att man bör ha något på sej då, jag har tre barn alla har dom sovit brevid mej utan att jag har känt mej som en peofil för det. så ta det lungt när du tar upp det här med din kille, kan ju kännas väldigt kränkande om han tror att du tycker att det är peofil varning där,men själv klart ska du prata med han om det här eftersom det stör dej,jag har själv sovit brevid mina föräldrar utan att det har varit något fel med det, lycka till nu..Mariell

 • tess Anmäl

  Utgår nu från att detta är en seriös fråga:

  Jag blir illa beröd över att så många tycker att frågeställaren ska konfrontera båda. Jag skulle enbart konfrontera pappan (och jag skulle göra det samma sekund som jag upptäckte det). Jag tycker att det faktum att pappan sover naken är så pass extremt att jag skulle bli väldigt orolig för dotterns räkning. Därför skulle jag enbart prata med pappan i första läget. Om oron var befogad så handlar det i min tolkning om pedofili (uttrycket incest låter i sammanhanget mer som två relativt ”jämbördiga parter”, t ex syskon). Om du konfronterar båda läggs skulden för situationen på både dotter och pappa och här är endast pappan skyldig.

 • man kan inte tro illa om alla Anmäl

  Tala med honom och var rak. vänta inte och tro inte att jag tänker säga att han har sex med sin dotter utan den är nog så att familjer är olika öppna mot varandra,
  Vänta med att måla fan på väggen tills du talat om att det är ett irritations moment att han sover naken med sin dotter

 • emma Anmäl

  Ja jag ska ta upp detta med pappan…och säga min åsikt att dottern är så pass stor nu att det är dax att ändra sina vanor. För jag tror inte det är nåt ”fult” på gång ..min känsla säger det… tror det är en ”vana” som hållit i sig för länge och att pappan varit dålig på att ändra på det som han borde gjort för länge sedan.

  För för mig är det oacceptabelt

 • Anonymous Anmäl

  Jag sitter i nästan samma sits..
  Min särbo har sina barn varannan vecka. Och jag är oftast där då. Men så fort jag inte sover där hemma så kommer 13åringen in till honom och vill sova där – på min plats i våran säng.. Och skyller oftast på mardrömmar eller andra fantasier.

  Jag kan inte hjälpa det, men det känns faktiskt som en form av svartsjuka – både från mitt håll och hans dotter… Båda har dock kläder på sig.
  Lite konstigt är det ju att hon aldrig får mardrömmar när jag sover där… eller hur?! Det måste ju bara betyda att hon vill ha bort mig och att pappan inte förstår det?
  Jag tycker att man sover i sin egen säng när man är 13, punkt slut.
  Men hur tar jag upp det? Jag är ju inte där och ”lider” utav det, jag vet bara om det.

  Och vad gäller den 15åriga dottern och pappan som är naken – fy.. det skulle jag ALDRIG fixa. Något är fel där…

 • emma Anmäl

  angående det som skrivits under ”svartsjuk”.
  Jag tycker att du ska ta upp det utan krusiduller. Säg bara att du inte tycker att det är vettigt att en 13åring inte sover i sin säng. Och sen kan du understödja din syn på saken genom att säga att det måste vara på samma sätt när du INTE är där för annars ger han en signal att ok när du inte är där och så fort du kommer dit så blir du den som ”knuffar” ut. Då blir du ”boven” …men håller pappan samma regler ALLTID så är inte du den skyldige.

  Jag har tagit upp mitt problem m pappan och det skulle bli ändring …men nu upptäckte jag att 12åringen ligger där IGEN när jag inte är där!

  Vi hade nämligen problem även med 12åringen.. att han skulle sova i sängen när jag var DÄR… helst mellan oss…så det har vi jobbat med att få honom till sin säng på heltid..men nu är han där IGEN… #suck# man ger upp..och säkert 15åringen också

  Lycka till med ditt problem..du ska helt klart ta upp det och inget du behöver ha dåligt samvete för..det är ju rätt självklara åsikter vi har egentligen

 • Anonymous Anmäl

  Tack, ja jag ska försöka att ta upp detta och säga som du skriver – som det faktiskt ÄR!!!

 • Pappas dotter Anmäl

  Det kan också handla om trygghet om varför hon vill sova där. Hur har hon det hos mamman, i skolan, hur är kompisarna, är hon retad, svårt med pojkvännen (om hon har någon) eller rent spykiskt för övrigt? Tänker hon mycket? Kanske känner hon en oro som gör att pappan känns trygg. Jag är 22 år och jag blev gravid som 18 åring. Min sambo misshandlade mig spykiskt och ibland åkte jag hem till pappa för att få den här tryggheten av att känna en faders beskyddelse och vårdande om sin dotter. Jag fann honom som en tröst och en kväll efter att vi hade sagt godnatt och jag hade gråtit mig till sömns så kom pappa till mig och kröp intill mig efter att jag somnat. Han viskade några tröstande ord som gjorde att jag bara ville gråta ännu mer, men sen somnade vi i alla fall och jag kände det så betryggande att han fanns där. Pappas sambo dan där på fann det väl lite lustigt att pappa sov intill sin 18 åriga dotter, men som sagt, jag behövde honom och att känna att pappa fanns där var det minsta någon hade kunnat göra för mig just då. Visst, så var han väl inte naken då utan att han i alla fall hade kalsonger på sig, men ändå. Jag vet inte helt säkert, många hade säkert sett det som onaturligt att sova förälder och barn, men det kan också ge en trygghet i sig. Skillnaden är att jag skulle aldrig vilja sova med min mamma men pappa är mer som en skyddsportal för mig. Nu vill jag inte att alla ska tro att jag sover med pappa varje gång jag åker dit och stannar över natt för det är inte det som det handlar om, men har jag problem eller känner mig orolig för något så är det ofta pappa som gäller för mig då jag känner att han är så öppen och att vi kan prata om precis allt. Vi har aldrig haft någon vidare bra kontakt under mina uppväxtår heller så det har väl också blivigt detta att man tar igen mycket nu under de senare åren. Kanske denna trygghet även gäller för din bonusdotter? Mannen är ju naturligt sett en starkare person med mer att säga till om och oftast så blir mannen också mer hörd. Kanske är det också detta som gör att en pappa känns mera trygg?

 • Anonymous Anmäl

  Hej pappas dotter.

  Vad fint skrivet av dig, du fick mig att se saker och ting från ytterligare ett håll.
  Nu väntar jag bara på att en pappa yttrar sig med sin synvinkel och erfarenhet 🙂

  13åringens mamma har hon en bra relation med och bor med varannan vecka. Mamman är dock lite ”flamsig” och inte så ordningsam med rutiner etc… men dom har absolut en bra relation. I skolan har hon det helt normalt, varken till eller från. Någon svårt med läsförståelse. Pojkvän har hon ingen. Jag tror nog att hon är lite ”barnslig” för sin ålder.. men allt sånt är ju individuellt i tonåren.
  Jag ska försöka läsa av situationen bättre i framtiden för att se om det kan vara så som du säger. Är det så är det jag som ska skämmas. Självklart ska jag inte stå i vägen för om hon bara vill ha tröst och trygghet.

  Hm, det är inte lätt att ”bli” bonusmamma märker jag. Mitt nästa dilemma härnäst är om min kille/särbo/älskade vill ha fler barn… vi är båda mellan 30-40, han har barn, jag har inga, jag vill ha, han är tveksam….
  Livet är komplicerat. Men tiden går, tick tack… jag vill inte välja bort egna barn, men jag har även svårt att se ett liv utan HONOM med.

  Tack igen för alla svar. Dom hjäler faktiskt mig mycket, det här är som terapi. Vissa saker vet man, men ibland får man en bättre förståelse om man läser det eller hör det av någon annan.

  Så snälla pappa där ute. Ge mig din sybvinkel på detta. Sover din toårig filcka med dig, vad säger din fru/tjej/sambo om det, eller du kanske också tycker att det är märkligt och helt opassande att sådant över huvudtaget sker? Och en sak till, om du redan som man har ett eller flera barn, är skild och känner att du äntligen börjar få självgående barn, träffar en ny kvinna utan barn… hur ställer du dig till det? Fler barn, lämna henne som det känns så rätt med…? hm…

  TACK ALLA!

 • Lena Anmäl

  Hela situationen känns konstig om du frågar mig.
  Av någon anledning så blir man ju lite misstänksam mot killen i detta fall men förmodligen så är misstanken obegrundad.
  Man funderar ju varför tjejen vill sova hos honom? Är det en trygghetskänsla för henne? Gammal vana sen hon var liten att sova hos en vuxen? Själv brukade jag ibland sova brevid min pappa när jag var liten, om jag drömt en mardröm eller nåt men slutade med det när jag började få bröst för då kände jag mig för stor för att vara hos pappa.
  Varför vill han ha henne sovande där? Han kanske inte insett att hon faktiskt börjar bli ”stor” och tänker på henne som ett litet barn? Eller kan det vara så att hon vill ligga där och han inte vill göra henne ledsen?
  Det vi får hoppas är att inget olämpligt har hänt men vore jag dig så skulle jag prata med både honom och henne och förklara vad du tycker.

 • Pappas dotter Anmäl

  …om hennes mamma är lite ”flamsig” så kanske hon känner en viss oro eller något över det, även om de har en bra kontakt. Det beror ju på i vilken bemärkelse som flamsig menas… Hon kanske är för flamsig som dottern inte mår bra av? Sen kanske det har med dottern att göra själv, att det kanske finns något där som hon inte mår bra över. Bara en liten tanke så…

 • anonyn Anmäl

  Hej, jag kan ju säga att jag är en tjej i övre tonåren. Jag har ett jätte stort problem och fastnade på denna tråd. Hoppas folk fort läser den. Jag kan berätta min historia.
  Jag har alltid varit mörkrädd men inte haft det så jobbigt som barn. men har alltid haft tryggheten hos mina föräldrar och fått sova med dem när jag varit rädd, iaf när jag var liten. sedan så hände en tragisk sak i början av mina tonår så jag bara har en förälder kvar.
  Men, på senare tid har min mörkerrädsla ökat, och jag har blivit EXTREMT rädd för mörker och att vara själv. jag är rädd för tystnad, måste ständigt ha ljud omkring mig vare sig det är tv, musik eller ljudet av datorn. problemen har hållt på i cirka ett år nu. bor fortfarande hemma, och har fått sömnrubbningar av detta. jag vågar aldrig ligga ens och vila i ett mörkt rum såfort mörkret kommer. på dagen går det! men såfort det blir mörkt ute, går det åt helvete. jag har fått uppleva paralyser ett antal gånger och blivit mer och mer rädd för att få se saker och höra ljud när jag ska sova. ligger och målar upp ett skräckscenario att något ska hända. oftast övernaturliga saker, att jag ska se läskiga människor/spöken eller råka illa ut. denna extrema rädsla gör att jag inte kan sova själv. försöker, men då går det så långt att jag faktiskt ger mig själv en sjuk panikångestattack där jag inte kan andas och tror att något ska hända mig. reagerar på varenda minsta ljud och får för mig att se saker. allt detta i samband med sänggång och nattens mörker. detta har lett till att jag inte längre vågar sova själv. Det finns absolut ingenting naket eller sexuellt i det hela. utan det är så att så fort jag försöker sova själv blir jag livrädd, när jag har min förälder där så kan jag sova helt utan problem. självklart skämms jag, tror att jag är dum i huvudet. vågar inte berätta det för någon, för det är ju sjukt att behöva sova med en förälder när man är så gammal? men jag tar det, bara för att slippa vara så jävla rädd!!att känna den där extremt trygga känslan och lugn av att bara ha en person där gör att jag kan sova. en så stor skillnad och då är det klart man väljer den enkla vägen istället för den svåra, men samtidigt VET jag att jag måste lära mig att sova själv. jag vill ju vara vuxen och klara mig själv.
  Jag kan säga att från min synpunkt är det inte normalt att en pappa sover naken med sin 15åriga dotter. men det kan ju faktiskt vara så att hon har samma problem som jag – och det ska ni veta, är så fruktansvärt jobbigt. sjukt men jobbigt. hoppas ni får lite mer förståelse och att sova med en förälder behöver inte betyda något sexuellt, utan en trygghet som man inte har själv. upplever väl barnstadiet igen och har väl tappat all självkänsla.

  Hoppas ni inte dömer mig nu, utan inser hur jobbigt/skämmigt detta är för både mig och min förälder.

 • emma Anmäl

  emma här igen..jag som skrev inlägget…
  Ville bara säga till ovanstående skrivare..absolut ska du inte skämmas, om du har jobbigt med att sova själv/mörkrädd så är det bara underbart att du kan sova hos din far..skäms inte och tänk inte ens på det…sköt om dig o din rädsla istället.
  Har man det jobbigt och mår dåligt på nåt sätt som påverkar natten och sömnen och med rädsla dessutom så behöver du sällskap.

  Det var på ett annat sätt för den här pappans dotter. Hon hade inte problem att sova själv eller rädsla eller nåt..för hon kunde gärna vara ensam hemma över en natt..glad att få en föräldrafri kväll/natt. Så det fanns egentligen ingen orsak tll att sova hos pappan.

  Vore det som för dig så skulle hon gärna få sova hos honom o tom med mig.

  Sköt om dig nu och hoppas din rädsla snart ger med sig:)

 • mia Anmäl

  Tycker jag, fick olust kännslor av din situation.
  Som sagt dottern har ju inga problem annars
  att sova själv. Även om din kille hade haft
  någon form av kläder på sig så är det ändå
  helsjukt!! 15 år gammal o sexuellt aktiv….
  Låter mysko. Hade aldrig stått ut!!
  Stå på dig, du har rätt! Prata med honom.
  Lycka till 🙂

 • styvmor Anmäl

  Känner igen mig, fast jag har ett yngre bonusbarn. Jag har en bonusdotter på 11 år, som sover i sin pappas säng sedan mamman och han separerade. Han sover naken och går naken mellan sovrum och badum. Efter mitt inträde i deras liv sover hon där när jag inte är där. De har en väldigt ”kelig” relation. Hon kan trycka sig emot honom och hålla fast vid honom, till vardags, om ni förstår hur jag menar. Jag tolkar det som svartsjuka, ägandebegär. Eftersom han tyckte att min minsta var jobbig att ha hoppande i sängen på morgonen, blev det barnförbud i vår säng – för alla barn. Men hon tänjer på gränserna och han har svårt att markera till henne, (men inte till mina barn.) Ibland blir nattandet en långdragen process där de ligger tryckta mot varandra och även pussar varandra på munnen!! Mina tre pojkar har själva signalerat redan vid 4 års ålder att munpussar inte lämpliga längre.
  Jag tycker att det är obehagligt. Det verkar inte som att han fattar att hon håller på att få bröst och bli sexuell själv, med intresse för killar. ”Hon är fortfarande ett barn”, säger han om jag påpekar nåt. Är det normalt att pussa sina barn på munnen så där? Oftast ser jag ju inget, men vid ett tillfälle lät det som han och jag låg i sängen, som det smackade. Otäckt. Men jag kanske bara är fördomsfull?
  Skulle uppskatta att få synpunkter så jag vet om jag ”är ute och cyklar” eller inte.

 • Hannah Anmäl

  Det är inte normalt att kela och pussa sin far på munnen när man är 11 år! I sängen dessutom! Om han håller hårt på reglerna gentemot dina barn får han faktiskt göra det samma mot sina också. Det måste vara rättvist! Låt honom inte fixa en specialfil till ett av barnen i en stor bonusfamiljsituation, det blir bara större problem längre fram.

 • Tina Anmäl

  Jag känner igen det där. jag är själv sambo med en underbar man, som har en dotter på 10-år som hela tiden står och skriker högjudd varje kväll, om inte han kommer och lägger sig tillsammans med henne.Går inte han dit, så händer det allt som oftast att hon kommer i våran säng,(mot mina protester),( vi sover utan kläder),där nöjer hon sig inte att sova bredvid pappan,,,utan hon har fått för sig att hon har rätt att sova naken tryggt i hans famn. Flickan kör med den taktiken att det är ”MIN PAPPA” Sambon är mycket generad över detta,,men har svårt att säga ifrån åt dottern. Blir jag lädsen och säger till henne att det är fel det hon gör, så ljuger hon saker om mig för sin mamma i stället. VAD GÖR MAN???!!!

 • teo Anmäl

  Inte ok. Nej nej.

 • kan inte med längre Anmäl

  Sambon pussar och kramar sina döttrar (18 och 20), de söker sig till honom för att få fysisk kontakt. Jag älskar dig förekommer nästan i alla samtal.
  För mig känns det jättekonstigt så i mina ögon tänkter du inte fel. Kärlek till sina barn bör man visa och ge på ett annat sätt. Tycker jag i alla fall

 • Venezuela Anmäl

  Incest är säkert otroligt vanligt med ett enormt mörkertal. Kvinnan känner sig oduglig och gammal om mannnen hellre älskar med dottern. Jag ser inget fel i detta men se till att använda skydd.

 • olof Anmäl

  Sova med sin dotter är OK om hon är spädbarn. Sin 15-åriga dotter kan man sova bredvid i separata sovsäckar i tält eller husvagn, men inte f-n ligger man naken med sin 15-åriga dotter bredvid sig i sängen! Hon är kvinna. Fel åt bägge håll. Pappan är naken. Trippelfel. Bara fel.

 • Klara Anmäl

  Hej, kom bara att tänka på en liten fråga!!
  Har hon bh när hon sover?
  Annars kanske det lockar pappan om hon har stora… ”du fattar”

 • Anonymous Anmäl

  Måste alla måla fan på väggen här???? Tydligen. Har själv suttit i samma sits som du gör och hade dom värsta tankarna och funderingarna men så fel jag hade. Saken var att Min makes dotter till synes var en helt normal tjej men innerst inne var hon inte ”normal” utan hon har mild grad av autism i sig. Detta gör att hon är väldigt mörkrädd, osäker, rädd och är deprimerad som hon döljer. Med allt detta gör att hon inte kan sova själv. Vi har jobbat mycket med detta och vissa nätter blir hon s¨å rädd att hon blir stel av rädsla. Det enda som fingerar är att få sova inne hos oss. Vi har idag kommit så långt i samråd med BUP att hon sover i egen säng som är inne i vårt rum. När folk träffar henne och ser henne så tror dom att hon är en helt normal tonårstjej och det är hon med vissa problem. Man ska inte döma någon i förväg utan ta först reda på om det finns någon underliggande problem för det kan det finnas.

 • mia Anmäl

  Man undrar lite hur du kan veta att han sover naken och hon i string, när du säger att hon aldrig sover där när du själv sover över? Din pojkvän kanske inte har skäl att sova naken om du inte är där, och varför skulle en tonåring gå runt i string hemma..? Har du tur så är det oskyldigare än du tror, den stora sängen kanske bara är skönare. Mina söner i den åldern turas om att sova (själva) i min, när jag är bortrest…

 • svar Anmäl

  jag vet att han sover naken och hon sover MED honom i sängen. Eftersom jag tagit upp ämnet med honom och han säger att så är det. När jag kommer dit ligger också hennes bh:ar och hårklämmor på sängbordet,även trosor på golvet.Jag har inte aningar och funderingar utan går såklart på fakta. Och att hon har string är svårt att missa, springer nämligen omkring i köket och lagar mat i string även när jag är där. eller står helnaken i hallen o fönar håret när vi springer i huset.

 • mia Anmäl

  Detta låter inte sunt, jag skulle aldrig acceptera om min sambo sov med sin dotter. Han pussar henne på munnen ibland, det tycker inte jag är konstigt, men hon är bara 11. När hon blir tonåring får de sluta.

 • Anonymous Anmäl

  Emma, din tråd har ju kommit upp igen trots att du skrev den 2009-09-17.

  Många Amelia-läsare förstår ju inte att vissa saker är ”gammalt och uträtt” och är sådant som inte ska dras upp igen och igen. Detta torde ju vara en sådan sak!

  Därför undrar jag istället för att ha synpunkter:
  Hur gick det sedan?
  Hur gick du vidare?
  Har pappan förstått svårigheten i detta dilemma?
  Har flickan vuxit upp och lämnat eran säng?
  Eller var det rent av du som lämnade?

 • Katarina Anmäl

  Bra talat Venezuela, är själv av samma åsikt då jag och min sambo har barn och det är som du påpekar. Använda pessar och kondom, och för fullständigt skydd köra med galonregnkläder, sudväst, gummistövlar och gummihandskar.

 • Anonymous Anmäl

  Måste vara skönt!
  avundsjuk!

Anmäl

Är du säker på att du vill anmäla det här?