Min kille tittar på kvinnor

Vill vara den enda 25 september, 2010 kl 20:31
16601 visningar / 50 svar / anmäl

Min kille är väldigt uppmärksam! Han tittar på allt som rör sig. Sa till honon att han får sluta. Jag mår inte bra av det. Nån mer som tycker som jag eller är det jag som överdriver??

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

 • Vill vara den enda Anmäl

  Min kille är väldigt uppmärksam! Han tittar på allt som rör sig. Sa till honon att han får sluta. Jag mår inte bra av det. Nån mer som tycker som jag eller är det jag som överdriver??

 • LILLY Anmäl

  Min man tittar på andra kvinnor. Tack och lov! Han är normal!

 • Lena Anmäl

  på olika sätt. Min man titta också på andra när vi är ute o det stör mig.Speciellt asiatiska tjejer.Han titta mycket o länge.Inte bara en snabb blick.Vänder sig om,när vi är tillsammans ute.Jag har sagt att jag blir sårad,men han säger bara för att man är gift så är man inte blind.Men om man skulle vända på det o jag glodde o vände mig om o nästan klädde av killen med blicken,då skulle nog inte han uppskatta det. Säg till honom att han får skärpa sig när ni är ute tillsammans!

 • respekt Anmäl

  kan ha hyfs nog att titta på andra när inte frun går bredvid.
  Att titta är mänskligt- men att titta när ens partner är med är hänsynslöst!

  Om man som kvinna har världens bästa självförtroende så kanske inte beteendet stör-
  men de flesta kvinnor har ju faktiskt behov av att känna att det är vi som är vackrast för vår man (även om vi inte är det rent objektivt).
  När han är ensam är det väl OK att titta på kvinnor som han tycker är snygga- det är mänskligt!

 • slapna av Anmäl

  Att man tittar tycker jag är självklart och normalt. Att försöka bestämma vad mannen får titta å när han går bredvid låter sjukt. Lite som att han hålls i kedjor och bojor och tittar han på fel sak/kvinna får han stryk.
  Jag vill att min man ska titta, det betyder att han är vid liv och har en sexdrift. Sen vill jag att han ska rikta den driften mot mig när det kommer till praktisk handling. Är väl bättre att vara ärlig o titta än titta i smyg eller när kvinnan inte är där och ”Har koll”. Jag vill att min man ska känna sig lika fri om jag är där som när jag inte är där… vill inte begränsa en annan människa.
  Nästa steg i kontrollbehovet blir väl att du kräver han ska gå runt med en säck över huvudet så inte andra kvinnor kan titta på honom?

 • jag försöker ”slapna” av Anmäl

  nu överdriver du. Du behöver inte raljera över att alla inte har så gott självförtroende som du.
  Larvigt att skriva att mannen skall gå med säck över huvudet.

  Vi har alla vår livs historia till varför vissa saker är jobbiga och andra inte. JAG tycker att det är jobbigt om min man kollar in andra och vänder sig om efter tjejer som han tycker är snygga när jag är med. Då känner jag mig marginaliserad och inte tillräckligt snygg (framförallt om jag inte är ett uns lika snygg som dem han kollar in).

  Jag gratulerar dig till ditt goda självförtroende men nedvärdera inte oss andra som kämpar med att intala oss att vårt utseende duger.

 • jag igen Anmäl

  Men om det nu är kvinnans självförtroende som är för dåligt, då är det väl detta som ska göras nåt åt, inte mannens naturliga beteende! Självklart var det att överdriva det jag skrev med säcken, men ibland kan det främja förståelsen. Hur mycket måste din man gå på tassar för att kompensera ditt dåliga självförtroende?

  Kanske kan din man hjälpa dig förbättra ditt dåliga självförtroende genom att ge dig mer bekräftelse?

  Han går ju där bredvid dig för att ni är ihop, han är ihop med just dig, trots att det finns alla dessa vackra kvinnor runt omkring! Använd det till att själv växa av istället för att dra ner din man pga ditt dåliga självförtroende.

 • minns första suget, aaaah med längtan Anmäl

  Om ens man berättar om alla sexiga kvinnor han umgåtts med eller tittar på och SAMTIDIGT nedvärderar sin livspartner som person och beskriver sitt hat till henne, (som då blir sur och får därefter höra att de +10 år yngre är sexigare än en själv, då är det självklart att hon överger honom som sin stora kärlek och bedyrar någon annan sin trohet, åtminstone i själen. Som kvinna vill man möta en kärleksfull famn oavsett andra kvinnors skönhet. Det är nog kärleken som förbättrar självförtroendet. Att hemlighålla kvinnor visar att man gett dem sin kärlek. Ganska allvarligt. Man friskar upp minnet och blir upphettad till max av någon annan från förr ibland( speciellt om han lockar med en charmoffensiv, dödsförälskad ) Man bestämmer att den man bor med ska kastas ut ur ens minne. Att bli sviken gör att man blir sårad och svag eller så kysser man hellre någon annan. Otrohet definieras därför olika i olika förhållanden. Tex om att titta på lättklädda tjejer eller inte titta. Iallafall jag känner mig lojal mot den som hettar upp mig. Livet ändrar men stoltheten och respekten över sig själv gör att man väljer vad man tänker på, eller gör misstag ”lite på flit” men bara lite. Men detta lite är tillräckligt för att visa vem man tillhör. Han och ingen annan. Man har bara rum med en slickepinne i mun.

 • Lena Anmäl

  bestäma vad mannen ska titta på,helt riktigt. Man kan fråga sig Varför mannen har dom behoven att titta o nästan klä av en annan kvinna med blicken när han är ute med sin fru? Jag tycker att det är hänsynslöst,taskigt,respektlöst.Sin kvinna ska väl vara den vackraste.Visst när han är själv så kan han tita på vad han vill. Om han blir kåt ute så är det ju inte mig han blev kåt på,utan någon annan. Då känns det inte kul. Till slut går man ifrån sin partner,så får han gotta sig bäst han vill.

 • vill vara den enda kvinnan Anmäl

  och min kille ska inte titta på andra kvinnor (äta dem med blicken, överdrivet osv)Jag är värd uppskattningen som känns att vara hans kvinna!

 • Lisen Anmäl

  att jag är av den kategorin kvinnor som män INTE tittar efter.
  Så om jag går efter några kommentarer här på tråden så är slutsatsen alltså så här:
  – Om jag går med min man på stan, så skall jag bara vara glad att han vänder sig om efter snygga kvinnor för då bevisar det att han är en man??
  – Dessutom skall jag vara extra glad eftersom jag sedan får bonus av att det är jag som får sexet, även om det inte var mig han var kåt på???
  – Som slutkläm så skall jag också skämmas över mitt dåliga självförtroende eftersom detta trycker ner min man??

  Nej, när jag går med min man på stan så hoppas jag att han har fokus på det som vi tänkt göra och inte vänder huvudet 180 grader varje gång en snygg kvinna går förbi.
  Respekt och hönsyn måste vi visa varandra på olika sätt. Det är knappast att minska världen för någon annan, vare sig man eller kvinna.

 • Lena Anmäl

  skrivet Lisen. Precis så är det.Man ska vara tacksam över att man får sexet som mannen har blivit kåt av någon annan kvinna ute som han har sett. Då är jag hellre utan. Varför ska man nöja sig med det?

 • samma Anmäl

  Om mannen Betér sig konstig och är väldigt tydlig med att han klär av kvinnor med blicken, visslar,vänder sig och sånt, men om han enbart tittar -på det han ögon nu tycker om att titta på, så tycker jag det är nånting helt naturligt. Jag vill inte att min man ska beté sig anorlunda om jag går bredvid än vad han gör om han går själv, han ska kunna slappna av och vara sig själv även när jag går bredvid.
  Ni vill alltså att era män ska vara så jättekära i just er att han är fullkomligt ointresserat av att titta på andra? eller snarare ni vill att han ska låtsas att det är så, för det är ok att han tittar när ni inte är med?
  Jag förstår inte logiken alls!

 • vill vara den enda Anmäl

  när han är sexuellt tillfredsställd av mig, eller bör vara, för jag känner mig inte tillräcklig när han är så medveten om andra kvinnor. Min tidigare man tittade inte på kvinnor, vi hade ett bra sexliv oxå

 • olivia Anmäl

  Känner du dig trygg med honom? Det kan ju bara du själv avgöra?

  Här på tråden finns de som mår dåligt av att en man tittar på andra medan andra inte alls bryr sig.

  Personligen tycker jag att många män ( och kvinnor för den delen) som kollar in andra är i stort behov av egen bekräftelse. De tittar på andra och söker ständig ögonkontakt och vill bli bekräftade på att de är ”snygga”. Jag valde min kille för att han INTE beter sig så. Jag själv känner mig inte trygg om någon hela tiden har fokus på annat.

 • vill vara den enda Anmäl

  Det är svårt att förklara men jag känner mig inte trygg, gråter ofta för detta och känner mig inte som den enda. Känner att han inte riktigt har bara mig i tankarna, hans telefon ringer ofta och han tittar och tittar och är inte den blivande äkta mannen jag känner att längtar efter. På grund av detta! Undrar vad ingår för att man ska känna sig trygg? Kan någon berätta?

 • vill vara den enda Anmäl

  det handlar inte om det, men han verkar inte vara giftasstoff liksom, tror att han både vill ha en kvinna och samtidigt kunna leva lite som han vill

 • STELLA Anmäl

  Alla män och kvinnor är olika, och i princip är det ju fullständigt onödigt för oss att diskutera ifall man tycker det är ok att ens man eller pojkvän tittar på andra eller ej. personligen är det en behandling jag inte tål, och själv aldrig förstått charmen i. det orsakar inget annat än värdelöshetskänslor från min sida. jag känner mig otillräcklig. I vårt förhållande med min pojkvän talar vi om allt, trots att det är svårt, och jag tror att det är det enda sättet! Man måste göra absolut klart för varandra vad som är okej i just ens egna förhållande. ifall andra kvinnor och män förhåller sig liberalare respektive konservativare än en själv hjälper inte en eller angår inte en på minsta sätt. Det enda du alltså kan göra är att tala om för din pojkvän hur du känner, och ifall hans beteende inte förändras måste du göra ett beslut. Fortsätta eller inte? Alla är värda att känna sig respekterade och älskade i sitt eget förhållande på det sätt man behöver!

 • vill vara den enda Anmäl

  Jag måste bättra mig på denna punkten. Har svårt för det men ditt inlägg är så bra

 • milla Anmäl

  Det ligger i deras natur. Du kan inte göra nånting åt det. Så länge han bara tittar, utan att få nackspärr, kan du skatta dig lycklig. Känner en kille som har problem med detta. Han skulle vilja byta tjej 1 gång i veckan, men han erkänner det, och stör sig på att det finns så ohyggligt många söta tjejer, de är överallt, men han tycker det är roligt, samtidigt som han tycker det är asjobbigt. Dock är han aldrig äns i närheten av att flirta med andra än sin sambo.

 • Anonymous Anmäl

  vilken sorts man Milla syftar på men jag kan LOVA dig att det finns faktiskt massor av män som inte kollar in allt och alla.
  Testa själv om du sitter på ett fik: kolla när en kvinna kommer gående om då alla män i närheten vänder sig om. Så är det INTE! De flesta män fortsätter samtalet med dem de redan har kontakt med. Jag har gjort testet som ensam observatör av andra. Jätteintressant!
  Sedan finns det säkert män som Milla beskriver men att förminska män till en klump av fluktande individer är närmast oförskämt…(alla män tänder faktiskt inte på samma sorts kvinnor)

  Till ”vill vara den enda” kan jag bara ge rådet att prata om hur du känner och skäms inte för dina känslor. Om han tar hänsyn till det du berättar eller inte får väl vara styrande i hur dina senare beslut blir. Det viktigaste i ett förhållande är ju faktiskt att man känner sig trygg.

  Att ständigt gå med en klump i magen av oro är ingen bra grund i ett förhållande.

 • vill vara den enda Anmäl

  har själv kollat, och jag gillar män som koncentrerar sig på att se på sin kvinna det är fint

 • Levi Anmäl

  faaaan va härligt å läsa detta vi lever i ett kontrolerat samhälle där vi behandlar varandra som ägo delar . Om kvinnor/Män inte kan stå ut med att ens partner tittar ja upprepar TITTAR på andra så får ni skärpa er lr ta en klass i Ge din partner lite utrymme.

  tack Slappna av för ditt grymma inlägg

 • vill vara den enda Anmäl

  av detta, och inte till det bättre

 • lilla My Anmäl

  en ”vän” till mig hade nästan aldrig ögonkontakt med mig eftersom han hela tiden skulle kolla in alla andra…Många gånger var det hans nacke jag snackade med eftersom han vände och vred på huvudet stup i ett…
  Han hade många bra sidor men mest av allt ville han ha bekräftelse från de flesta han mötte både män och kvinnor. Resultatet var att jag kände mig mindre och mindre när jag var med honom.

 • nej tack Anmäl

  Det är skillnad på att titta och glo globerna ur sig.

 • jahaja Anmäl

  dissar dem totalt fyfan som stirrar och glor

 • Johan Anmäl

  Så lyder min och min tjejs överenskommelse om att spana på andra könet.

 • en mamma Anmäl

  Man gör sig ofta lustig över någons bekräftelsebehov. Men depression över att man känner sig ensam och liten OCH därför övergiven eftersom partnen brutit ned en på den punkten. Blir sur och butter klagar över dig hånar etc. medans andra duger att le emot sitt flörtigaste leende, det jämfört med svartsjuka är olika saker. Det är lagligt att vara svartsjuk men att förgifta någon är olagligt. Att förgifta någons psyke är lagligt, orättvist tycker jag. Dessutom hånas nedbrutna kvinnor och ska skämmas över sina tårar och de påsar som det lämnar efter sig. Lite takt tack till er män och till er kvinnor respektera andra kvinnor klä er inte som om ni vill suga kuk på gifta män ifall det inte är det ni är ute efter. Ja jag blir jagad om jag går sexigt klädd, och det är inte så kul så jag låter bli. Gubbar som glor är inget att ha, (oberoende längden). Mår man skit ska man skiljas, eller ska man leva kvar i ett destruktivt förhållande? Hmmm

 • Lena Anmäl

  Som kommit fram så måste de ju titta som man gör normalt men ej glo eller spana o speciellt inte vända sej om efter andra kvinnor. Så dåligt stil o verklgien respektlöst för sin egen kvinna. Skulle jag glo på män som en del glor på mej så skulle de tro att de har halva inne. Jag tillhör (inget skryt) de kvinnor som män tittar mkt på o jag är ej slampaktigt klädd eller så och jag flirtar aldrig med någon och jag blir upprörd när män spanar in mej när de har sin kvinna med sej. JAg ger mitt ilsknaste öga jag kan för jag mår dåligt å den andra kvinnans skull. Jag har haft många upptagna män som gett mej komplimanger mm och jag har sagt till dem att de inte skall säga det till mej utan till deras fru istället och jag pratar ej med de män som håller på så.
  JAg har en underbar man själv som är mkt yngre än mej o han tittar som man gör normalt på andra kvinnor , visst han får ju tycka att någon är snygg för det kan ju jag med tycka om kvinnor att de är snygga och även om män men inget mer.

  Nä fan hade min man så dålig respekt för mej så skulle jag kicka ut honom för han stärker ju inte ens självkänsla precis. Sedan detta att män alltid har tittat på kvinnor genom tiderna …visst o i andra länder så ligger papporna med sina döttrar ….det har de ju alltid gjort så det är la normalt?? Nä normal respekt måste en man ha för sin kvinna .

 • nyfiken Anmäl

  har du pratat med din kille ”vill vara den enda”? Hur är det nu?

 • Johannes Anmäl

  Det ligger i mannens natur att titta efter snygga tjejer. Vi reagear oavsett vi vill eller inte. Det ligger i männens natur att titta på allt som rör sig. Jag är man och män tittar på mig kanske 5 gånger mer än tjejer gör. Och de tittar inte för de är gay. Män tittar och så kommer det alltid att vara. Samma sak titta på bilar. Snygg bil får mer uppmärksamhet

  Däremot är det respektlöst att glo på kvinnor oavsett man har partner eller inte. Man ska även undvika titta för mycket på tjejer när tjejen är med. Men att helt utesluta att titta på en tjej i 1-3 sek för all framtid är korkat. Kommer aldrig att funka.

  Jag flörtar aldrig med tjejer oavsett jag har tjej eller inte. Tycker att det är helt ok att min tjej tittar på killar, även oskyldiga flörtar går bra. Det är bra att vara utåtriktad och få bra kontakter.

 • :-) Anmäl

  Och alla andra som läser..
  Som kvinna, istället för att ”ge arga blicken” till den gloende mannen med kvinna vid sin sida, så le vänligt och titta bara kvinnan i ögonen. Brukar göra susen! (mannen smått tillplattad och kvinnan tacksam)

 • lillan Anmäl

  Hur blir man mindre ”snygg” utan att ändra på sin kropp? Det verkar ju så att män beundrar vackra unga tjejer, GLOR alltså? De glor ju på barn med.

 • Kommer att va den enda Anmäl

  Och min diskussion med honom är som att stänga huvudet i väggen, han vill inte kännas vid det och tycker det är mitt problem!

 • projektion helt enkelt Anmäl

  ju själv av egen erfarenhet att killar kan vara annorlunda och inte kolla in andra hela tiden. Att han anklagar dig är ett typiskt försvarsbeteende. Det är klart att han inte erkänner om han känner sig skyldig…

  En kompis till mig kände på sig att hennes kille var otrogen men enligt honom så var det bara hon som var paranoid. Till slut kom hon på honom och hon var fruktansvärt kränkt av att han påstått att det var hon som varit sjukt misstänksam.

  sedan finns det säkert tjejer (och killar) som verkligen är paranoida och misstänker sin partner så fort den säger något eller tittar åt något håll, men du verkar ju inte ha varit sådan i tidigare förhållanden så varför skulle du plötsligt bli sådan om han nu enligt egen utsago beter sig så normalt….
  Lita på magkäsnlan!

 • anonym Anmäl

  Kanske männen är trognare då.

 • Anonymous Anmäl

  Visst kan man både som kille och tjej lägga märke till att någon ser bra ut. Men jag tycker aldrig att det skulle vara ok att kommentera eller att vända sig om eller kolla jättemycket. Om din kille inte kan acceptera det utan han känner att han behvöer titta så mycket på andra så kanske ni inte passar ihop – du behöver nog någon som är som du vad det gäller detta.

 • kommer va den enda Anmäl

  och kanhända att han bättrat sig och inte vill prata om det men ändå ändrar sitt beteende. Jag har sagt att han ska kunna prata om det.

 • My Paulsson Anmäl

  jag är nöjd med vad Gud givit mig och trivs med mig själv. Trots detta anser jag det vara respektlöst att ”spana” in andra när man är ute med sin partner. visst kan jag bli osäker i det. Jag har haft flera partners som ”betett” sig rätt risigt genom att inte bara titta utan även kommentera ofta. Hur snygg dom tycker att nån är, vilka ögon hon hade etc. Känns lite pubertalt, särskilt när vi pratar om män i 45-årsåldern! Visst är världen full av attraktiva och spännande människor men varför känner då inte jag ett behov att kommentera andra män & klä av dom med blicken. Jag tycker det känns rätt meningslöst. Det jag retar mig på är att ingen av dessa killar stått för att de faktiskt gör det. Vaddå? jag sa inget stilen, total förnekelse. Kom igen – stå för det åtminstone? Tror det innerst inne är små pojkar där som har ett enormt bekräftelsebehov? eller vad tror ni?

 • My igen Anmäl

  Förutom att titta och kommentera andra kvinnor brukade mitt ex också flörta helt öppet med servitriser om vi gick ut och käkade romantisk middag. Bra eller dåligt självförtroende spelar ingen roll i det läget. Jag blev jättesur för att det kändes som att han hade noll respekt för mig som person. Jag provade att göra samma tillbaka en gång men då förstod han inte alls poängen utan blev bara förbannad över att han -i sitt tycke- dejtade en slampa. Kvinna eller man, lika för lika. Gillar inte dubbelmoral.

 • kule Anmäl

  vara den enda tittar du aldrig på andra karlar än din man

 • kommer att vara den enda Anmäl

  han förnekar och tycker att det är mitt problem. Och ja, han har ju lärt mig att flirta så jag tittar nu också på killar (sjukt javisst men förhållandet är uselt också pga detta jävla bekräftelsebehovet som jag spyr över snart, och han ska få en spya på sig också!)

 • kokos Anmäl

  Du har väl inget problem längre eftersom du t o m lärt dig att flirta som din kille och kollar in andra. Vad är problemet nu då? Klaga inte – du har ansvar för dina egna handlingar.

 • logiska kullerbyttor Anmäl

  på gnällisar. ta ansvar och skyll inte pa din kille. du vet ju hur han är och du stannar ändå kvar. det är ju ditt eget beslut. dessutom har du lärt dig av honom att kolla in andra. hmm. låter oerhört omoget. din klagovisa kan helt enkelt bli en långkörare här på tråden.

 • Fundersam Anmäl

  innerst inne, då behöver de inte hamna i konflikt med att både vilja ha någon och samtidigt få vara singel med allt vad det innebär

 • Mums Anmäl

  Många kvinnor tycks inte fatta att män är programmerade att spana efter kvinnor. Med hård socialisering och tajt kontrollerad sexualitet klarar de flesta av att vika sig för våra honors vilja och åtminstone undvika denna aktivitet i deras sällskap. Att bli avslöjad med detta fruktansvärda brott betyder inte att mannen vill vara singel (jo, just då i fantasin, men att i verkligheten både ha kakan och äta den brukar inte fungera i samhällets matriarkala maktstruktur).

 • Hit em hard Anmäl

  Programmerade – ??? män är människor, sen kan du skylla på än det ena eller det andra. Det är ingen som går på det.

 • Mums Anmäl

  Du är progammerad att dricka när du blir törstig, sova när du blir trött, andas automatiskt utan att behöva tänka på det och en massa andra funktioner som du visserligen med viljestyrka delvis eller under en kort tid kan kämpa emot, men lycka till med det…

  Naturligtvis är det lättare att låta bli att titta på kvinnor än att låta bli att andas, men vi är alla i viss mån är en produkt av våra kön. Det är en anledning till att män ofta inte förstår kvinnor och kvinnor ofta inte förstår män. På Amelia frodas märkliga föreställningar om män. Ville bara upplysa om att det inte alltid är så lätt att som man uppfylla kvinnors önskemål. Män tittar inte på andra kvinnor för att djävlas.

  Självklart tittar också kvinnor på män, men mäns sexualitet är mer visuellt orienterad, medan faktorer som makt och resurser som tenderar att vara intressanta för kvinnors val av sexpartner är tämligen ointressanta för mäns val av sexpartner. Och nej, det är inte något män och kvinnor lär sig, utan det är biologi (men visst, har man lust att förneka sådana saker så kan man vara bitter på det motsatta könet för resten av livet, sådant som Fi! är specialister på: http://www.youtube.com/watch?v=zUBZWF_ZYdU&feature=related).

 • J Anmäl

  ”Mannens naturliga beteende”…det sämsta jag hört på länge. Så en alla män har ett naturligt beteende att glo efter andra medan kvinnor inte har det? Inte så att de flesta kvinnor(och även många män)lärt sig att man inte gör det kanske? Att det är brist på respekt för den man påstår sig älska att ständigt spana efter andra i dennes närvaro? En riktig man som älskar sin fru respekterar henne genom att inte ständigt vända sig om och glo efter andra när hon är med. Det beteendet har något nervöst ”jag letar efter något bättre än dig” över sig. Han får väl gör det när hon inte är med. Kan ju inte vara så jobbigt att ”hålla” sig om han tycker om sin fru. Och vad spelar det för roll om han går bredvid henne när han ändå inte är där mentalt? Även om själva gloendet kanske inte är irriterande så är en ständigt mentalt frånvarande partner rätt irriterande. Är du kanske man du som skriver? Många av de kvinnor jag känner som påstår att de inte bryr sig visar sig vara rätt svartsjuka när det väl kommer till kritan. De vill bara verka lugna på ytan men sitter samtidigt och snackar skit och dömer ut andra kvinnors utseende till höger och vänster…vilket för mig ändå visar att de faktiskt mår dåligt av att deras partner glor efter andra. Det är väl rätt naturligt att må dåligt trots allt om han ”tittar på allt som rör sig”? Det finns rätt många män som inte ständigt vänder sig om efter andra kvinnor när de är med sin partner. Jag håller dock med om att han kan hjälpa till att ge henne mer bekräftelse…en bra start kan ju vara att sluta vända sig om efter andrar kvinnor hela tiden. 😀

 • den som fattar Anmäl

  Saken är att alla tittar, även kvinnor. Det låter dock som att du inte tittar just nu då du befinner dig i en svacka mentalt. När du skriver denna text så tror du en sak men ge det en tid så kommer du känna något annat. Saken är kanske den, det är osmakligt, dock så betyder det också att han är desperat, kanske en aning olycklig och vill kanske känna att han fortfarande har DET. Hur som helst så verkar han inte veta hur man får dem han tittar på eller som bäst får dåliga tjejer.

  Jag förstår jag filosoferar lite men vi har ganska lite fakta att gå på.

Anmäl

Är du säker på att du vill anmäla det här?