Mark Levengood

Birgitta_T 22 december, 2011 kl 18:26
2735 visningar / 7 svar / anmäl

I vår har Mark Levengoods föreställning ”sound of Mark” premiär. Vad är era åsiker om honom? Själv har jag alltid gillat Mark o har höga förhoppningar på den här showen 🙂

http://www.lifeline.se/2011/12/%E2%80%9Dsound-of-mark%E2%80%9D-%E2%80%93-mark-levengood-pa%CC%8A-turne%CC%81-va%CC%8Aren-2012/

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

 • Anonymous Anmäl

  Har inte sett så mycket av honom faktiskt. Men av det jag sett så kan jag nästan säga att jag föredrar Mark framför Jonas Gardell. Ska nog köpa biljetter till föreställningen i Stockholm när det börjar närma sig.

 • Inger Anmäl

  Jag lyckades inte få biljetter till föreställningen på Rival, för att den var slutsåld! Men såg i dagarna att ett till datum har lagts till för den 29/4, också på Rival. Men frågan är om jag orkar vänta så länge..:-)

 • Finska Anmäl

  Undrar vad det är som är så intressant med Levengood.
  Här i finsk tv har han haft åtminstone några intervjuar.
  Jag vill mig skilja skillnader mellan svensk och finsk humor och tror att en finlandsksvensk ”debattör” är precis som en rikssvensk och det vore intressant att veta vad som är det med Levengood ?

 • Birgitta_T Anmäl

  jag tycker att han verkar vara en sån fin person rakt igenom, det är inte många kändisar som jag känner så för. Han verkar så sympatisk o trevlig i alla intervjuer jag har sett med honom. Så det är väl det jag gillar med honom.

Anmäl

Är du säker på att du vill anmäla det här?